مخابرات تا حالا برای ما خیر داشته . کیلو کیلو شبانه رایگان ازش میگیریم و من یکی که راضی هستم .
شبی 4-5 گیگ رایگان ! روزانه هم ماهانه 16 گیگ 512 - 22 هزارتومن ! { این برای مقایسه نوشته شده }
اون قطره ها بمونه برای باقی کاربرا و شما دوست من![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مخابرات تا حالا برای ما خیر داشته . کیلو کیلو شبانه رایگان ازش میگیریم و من یکی که راضی هستم .
شبی 4-5 گیگ رایگان ! روزانه هم ماهانه 16 گیگ 512 - 22 هزارتومن ! { این برای مقایسه نوشته شده }
اون قطره ها بمونه برای باقی کاربرا و شما دوست من![]()
بله کاربر حرفه ای کیفیت براش مهمه. مثل ما که تو شرکت رفتیم 256 بدون محدودیت شاتل گرفتیم و ظاهرا بعد از اینکه حجم دانلود از یک مقداری بالا بزنه سرعت 256 میشه در حد 20 kb/s !! تازه این سرعت با دانلود مننجر هست و خوبه! از اون بدتر اینکه گاهی حتی صفحه هم باز نمیکنه! مثلا وسط کارای مالی و بانکی سند و رسیو 0 میشه!! اگه بدون محدودیت داره میفروشه ماهی 50 تومان دیگه اینکه از یک حدی بزنه بالا ، سرعت رو کم کنه معنی نداره ،اینجوری در ظاهر داره به من بدون محدودیت میفروشه و پول بالایی میگیره ولی در عمل داره به من یک سرویس با چند گیگ محدود رو میندازه! حالا یک کمی حجمش از سرویسهای معمولی بیشتر هست که خب پولش هم بیشتره!
منم یادش به خیر ، قبل از اینکه اصلا اینترنت دایل آپ کارتی بشه و البرز و ... بیان ، میرفتیم فرم پر میکردیم و یوزر و پسوورد دستی مینوشتیم تا برامون شارژ کنن و البته بازم یادم میاد اون زمانها من ساعتی 1000 تومان هم پول شارژ داده بودم.
تف هم تو دست مدیران شاتل نمی اندازیم.
زمانی که من قرارداد Eco امضا کردم نوشته بود "تا هنگامی که امکانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شرکت قرار میگیرد"
اما جدیدا اومدن عوض کردن و تو قرارداد اینو نوشتن "به شرط تمام نشدن سقف ترافیک مجاز مصرفی و تا هنگامی که امکانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شرکت قرار میگیرد"
که من با قرارداد جدید مشکل دارم و قرارداد ترکمانچای امضا نمی کنم.
ما با شاتل دشمنی نداریم و فقط داریم اطلاع رسانی می کنیم که بقیه دوستان حواسشون رو جمع کنن
نور به قبرش بباره کاشکی الانم بود به جای شاتل از اون استفاده می کردیم.......سرعتش از 1 !!! که بیشتر بود
پس معلوم شد <<شما به اون سرعتا عادت کردید که میگید شاتل خوبه....![]()
با این تفاسیر چرا شاتل گرفتی برادر من؟بله کاربر حرفه ای کیفیت براش مهمه. مثل ما که تو شرکت رفتیم 256 بدون محدودیت شاتل گرفتیم و ظاهرا بعد از اینکه حجم دانلود از یک مقداری بالا بزنه سرعت 256 میشه در حد 20 kb/s !! تازه این سرعت با دانلود مننجر هست و خوبه! از اون بدتر اینکه گاهی حتی صفحه هم باز نمیکنه! مثلا وسط کارای مالی و بانکی سند و رسیو 0 میشه!! اگه بدون محدودیت داره میفروشه ماهی 50 تومان دیگه اینکه از یک حدی بزنه بالا ، سرعت رو کم کنه معنی نداره ،اینجوری در ظاهر داره به من بدون محدودیت میفروشه و پول بالایی میگیره ولی در عمل داره به من یک سرویس با چند گیگ محدود رو میندازه! حالا یک کمی حجمش از سرویسهای معمولی بیشتر هست که خب پولش هم بیشتره!
منم یادش به خیر ، قبل از اینکه اصلا اینترنت دایل آپ کارتی بشه و البرز و ... بیان ، میرفتیم فرم پر میکردیم و یوزر و پسوورد دستی مینوشتیم تا برامون شارژ کنن و البته بازم یادم میاد اون زمانها من ساعتی 1000 تومان هم پول شارژ داده بودم.
اون زمانی که سرعتت 100 کیلوبایت هست نیومدی بگی که دست شاتل درد نکنه حالا که بعد از کلی دانلود سرعتت رو کاهش دادن اومدی بدیشو میگی؟![]()
سلام
دوست عزیز ببخشید شما کدوم استان هستین؟
16گیگ ماهانه 22تومان فقط ؟؟یعنی هرگیگ 1500تومان؟
بعد سرعتتون رو چنده؟وشبانه ازچند تا چند دارین؟
ممنون اطشما
آقایون اینقدر بی خودی با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بحث نکنید
چون منطقتون با این دو تا فرق داره بجایی نمیرسین !
اون موقعی که سرعت خوبه داره وظیفشو انجام میده براشم پول میگیره. مفتی کار نمیکنه .
شما وقتی اب خونت وصله میری اداره اب تشکر میکنی ؟
اما وقتی قطع میشه زنگ میرنی ببینی چرا قطع شده.
خدا رو شکر..........![]()
سلام
بله کاملا موافقم
همه چیز سر جای خودش معنی میده و تشکر الکی هم زیاد جالب نیست و گاهی با توهین ویا شوخی اشتباه میشه. فکر کنید وقتی اینترنت مشکلی نداره چت کنیم یا زنگ بزنیم بگیم دستتون درد نکنه ، اون وقت طرف مقابل فکر میکنه ما اینترنت ندیده ایم یا شاید خوشحال بشه ولی کلا همچین کاری بی معنیه
ولی وقتی مشکلی باشه باهاشون درمیون میگذاریم و اگر رفع شد ازشون تشکر میکنیم که نشانه ادب خودمونه![]()
هم اکنون 340 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 340 مهمان)