تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3738 از 4751 اولاول ... 2738323836383688372837343735373637373738373937403741374237483788383842384738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,371 به 37,380 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

1

کاربران حرفه ای بیشتر کیفیت و خدمات براشون مهمه تا چیزای دیگه مثل دانلود شبانه

بنده با نظر BursT کاملا موافقم : به نظر من اون کاربری تازه کار تر هست که قراردادی که بهش می دن رو نمی خونه بعد انتظار بیشترشو داره

من از سال 79 با اینترنت دارم کار می کنم اون زمان که کارت های Dial Up البرز 10 ساعتش بود 3000 تومن که خدابیامرزه اون دورانو تا الان که سه ساله شاتل دارم و کاملا راضی هستم و به عنوان کسی که 11 سال با اینترنت کار کرده هیچ وقت کیفیت سرویس و خدمات دهیش رو به ترافیک رایگان ترجیح نمیدم چه بسا که تو ساعات رایگان هم باز افت سرعتی من ندیدم

در این مورد یه نکته ریز میمونه اونم اینه که ترافیک شبانه قطره قطره جمع میشه و میشه ترافیک یه مرکز ، دوستانی که شبونه ذره ای ترافیک رایگان رو نمی زارن هدر بشه شاید با رفتنشون حداقل بزارن اون بنده خدایی که دوتا Page می خواد باز کنه یا دو تا کلیپ ببینه راحت تر بتونه این کارو انجام بده
    مخابرات تا حالا برای ما خیر داشته . کیلو کیلو شبانه رایگان ازش میگیریم و من یکی که راضی هستم .
    شبی 4-5 گیگ رایگان ! روزانه هم ماهانه 16 گیگ 512 - 22 هزارتومن ! { این برای مقایسه نوشته شده }
    اون قطره ها بمونه برای باقی کاربرا و شما دوست من

2. 6 کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

بنده با نظر BursT کاملا موافقم : به نظر من اون کاربری تازه کار تر هست که قراردادی که بهش می دن رو نمی خونه بعد انتظار بیشترشو داره

من از سال 79 با اینترنت دارم کار می کنم اون زمان که کارت های Dial Up البرز 10 ساعتش بود 3000 تومن که خدابیامرزه اون دورانو تا الان که سه ساله شاتل دارم و کاملا راضی هستم و به عنوان کسی که 11 سال با اینترنت کار کرده هیچ وقت کیفیت سرویس و خدمات دهیش رو به ترافیک رایگان ترجیح نمیدم چه بسا که تو ساعات رایگان هم باز افت سرعتی من ندیدم

در این مورد یه نکته ریز میمونه اونم اینه که ترافیک شبانه قطره قطره جمع میشه و میشه ترافیک یه مرکز ، دوستانی که شبونه ذره ای ترافیک رایگان رو نمی زارن هدر بشه شاید با رفتنشون حداقل بزارن اون بنده خدایی که دوتا Page می خواد باز کنه یا دو تا کلیپ ببینه راحت تر بتونه این کارو انجام بده

بله کاربر حرفه ای کیفیت براش مهمه. مثل ما که تو شرکت رفتیم 256 بدون محدودیت شاتل گرفتیم و ظاهرا بعد از اینکه حجم دانلود از یک مقداری بالا بزنه سرعت 256 میشه در حد 20 kb/s !! تازه این سرعت با دانلود مننجر هست و خوبه! از اون بدتر اینکه گاهی حتی صفحه هم باز نمیکنه! مثلا وسط کارای مالی و بانکی سند و رسیو 0 میشه!! اگه بدون محدودیت داره میفروشه ماهی 50 تومان دیگه اینکه از یک حدی بزنه بالا ، سرعت رو کم کنه معنی نداره ،اینجوری در ظاهر داره به من بدون محدودیت میفروشه و پول بالایی میگیره ولی در عمل داره به من یک سرویس با چند گیگ محدود رو میندازه! حالا یک کمی حجمش از سرویسهای معمولی بیشتر هست که خب پولش هم بیشتره!

منم یادش به خیر ، قبل از اینکه اصلا اینترنت دایل آپ کارتی بشه و البرز و ... بیان ، میرفتیم فرم پر میکردیم و یوزر و پسوورد دستی مینوشتیم تا برامون شارژ کنن و البته بازم یادم میاد اون زمانها من ساعتی 1000 تومان هم پول شارژ داده بودم.

4. 8 کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Zharfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

8

شما این پست رو بخون:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد هم جواب منو بخون:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا بحث چی بود؟
    یه دوستی اومد گفت با سرعت 128 ماهی 10 گیگ دانلود رایگان می کنه و محدود نمیشه
    آقا سروش اومدن گفتن پس شما که با 128 ماهی 10 گیگ دانلود می کنی و محدود نمیشی پس منی که 2مگابیت دارم باید 16برابر شما یعنی 160 گیگ دانلود رایگان داشته باشم.من اومدم گفتم شما زمانی می تونی مدعی باشی که 16 برابر اون فردی که 128 داره پول داده باشی.
    این از اون بحث.خب اگه فکر می کنی شاتل به دردت نمی خوره فسخ کن.یه چیزی هست به اسم قرارداد.شما اونو باید بخونی بعد امضا کنی.اگه اونو خونده باشی و بعد امضا کرده باشی دست تک تک مدیران شاتلو می بوسی به خاطر اینترنتی که بهت می دن

تف هم تو دست مدیران شاتل نمی اندازیم.

زمانی که من قرارداد Eco امضا کردم نوشته بود "تا هنگامی که امکانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شرکت قرار می‌‌گیرد"
    اما جدیدا اومدن عوض کردن و تو قرارداد اینو نوشتن "به شرط تمام نشدن سقف ترافیک مجاز مصرفی و تا هنگامی که امکانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شرکت قرار می‌‌گیرد"

که من با قرارداد جدید مشکل دارم و قرارداد ترکمانچای امضا نمی کنم.
    ما با شاتل دشمنی نداریم و فقط داریم اطلاع رسانی می کنیم که بقیه دوستان حواسشون رو جمع کنن

6. 8 کاربر از Zharfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نور به قبرش بباره کاشکی الانم بود به جای شاتل از اون استفاده می کردیم....... سرعتش از 1 !!! که بیشتر بود
    پس معلوم شد <<شما به اون سرعتا عادت کردید که میگید شاتل خوبه....

8. 5 کاربر از hajemadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بله کاربر حرفه ای کیفیت براش مهمه. مثل ما که تو شرکت رفتیم 256 بدون محدودیت شاتل گرفتیم و ظاهرا بعد از اینکه حجم دانلود از یک مقداری بالا بزنه سرعت 256 میشه در حد 20 kb/s !! تازه این سرعت با دانلود مننجر هست و خوبه! از اون بدتر اینکه گاهی حتی صفحه هم باز نمیکنه! مثلا وسط کارای مالی و بانکی سند و رسیو 0 میشه!! اگه بدون محدودیت داره میفروشه ماهی 50 تومان دیگه اینکه از یک حدی بزنه بالا ، سرعت رو کم کنه معنی نداره ،اینجوری در ظاهر داره به من بدون محدودیت میفروشه و پول بالایی میگیره ولی در عمل داره به من یک سرویس با چند گیگ محدود رو میندازه! حالا یک کمی حجمش از سرویسهای معمولی بیشتر هست که خب پولش هم بیشتره!

منم یادش به خیر ، قبل از اینکه اصلا اینترنت دایل آپ کارتی بشه و البرز و ... بیان ، میرفتیم فرم پر میکردیم و یوزر و پسوورد دستی مینوشتیم تا برامون شارژ کنن و البته بازم یادم میاد اون زمانها من ساعتی 1000 تومان هم پول شارژ داده بودم.
    با این تفاسیر چرا شاتل گرفتی برادر من؟
    اون زمانی که سرعتت 100 کیلوبایت هست نیومدی بگی که دست شاتل درد نکنه حالا که بعد از کلی دانلود سرعتت رو کاهش دادن اومدی بدیشو میگی؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مخابرات تا حالا برای ما خیر داشته . کیلو کیلو شبانه رایگان ازش میگیریم و من یکی که راضی هستم .
    شبی 4-5 گیگ رایگان ! روزانه هم ماهانه 16 گیگ 512 - 22 هزارتومن ! { این برای مقایسه نوشته شده }
    اون قطره ها بمونه برای باقی کاربرا و شما دوست من
    سلام
    دوست عزیز ببخشید شما کدوم استان هستین؟

16گیگ ماهانه 22تومان فقط ؟؟یعنی هرگیگ 1500تومان؟
    بعد سرعتتون رو چنده؟وشبانه ازچند تا چند دارین؟
    ممنون اطشما

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقایون اینقدر بی خودی با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بحث نکنید

چون منطقتون با این دو تا فرق داره بجایی نمیرسین !

12. 8 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه madhatter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اون زمانی که سرعتت 100 کیلوبایت هست نیومدی بگی که دست شاتل درد نکنه حالا که بعد از کلی دانلود سرعتت رو کاهش دادن اومدی بدیشو میگی؟
    اون موقعی که سرعت خوبه داره وظیفشو انجام میده براشم پول میگیره. مفتی کار نمیکنه .
    شما وقتی اب خونت وصله میری اداره اب تشکر میکنی ؟
    اما وقتی قطع میشه زنگ میرنی ببینی چرا قطع شده.

14. 16 کاربر از madhatter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خدا روشکر من کاربر معمولی هستم دانلود هم به ندازه دارم .... مثلا ی آهنگ م ا ه و ا ر ه پخش می کنه منم 3سوت دانلود می کنم همین و تحقیقات دانشگاهی .....
    خدا رو شکر..........

16. 3 کاربر از hajemadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

اون موقعی که سرعت خوبه داره وظیفشو انجام میده براشم پول میگیره. مفتی کار نمیکنه .
    شما وقتی اب خونت وصله میری اداره اب تشکر میکنی ؟
    اما وقتی قطع میشه زنگ میرنی ببینی چرا قطع شده.
    سلام
    بله کاملا موافقم
    همه چیز سر جای خودش معنی میده و تشکر الکی هم زیاد جالب نیست و گاهی با توهین ویا شوخی اشتباه میشه. فکر کنید وقتی اینترنت مشکلی نداره چت کنیم یا زنگ بزنیم بگیم دستتون درد نکنه ، اون وقت طرف مقابل فکر میکنه ما اینترنت ندیده ایم یا شاید خوشحال بشه ولی کلا همچین کاری بی معنیه
    ولی وقتی مشکلی باشه باهاشون درمیون میگذاریم و اگر رفع شد ازشون تشکر میکنیم که نشانه ادب خودمونه

18. 8 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 340 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 340 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •