دقیقاً موافقم، شرکتی که جشنواره میزاره و تبلیغ میکنه اصلاً بهتره سمتش نری (مثل پارس آنلاین)
2000 گیگ 400 تومن نمایشیه! به هیچ دردی نمیخوره...
تی دی برای کدوم شرکت خوبه؟ تو تایپیک ایرانسل یکی گفته بود پینگش مثل adsl ثبات نداره
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دقیقاً موافقم، شرکتی که جشنواره میزاره و تبلیغ میکنه اصلاً بهتره سمتش نری (مثل پارس آنلاین)
2000 گیگ 400 تومن نمایشیه! به هیچ دردی نمیخوره...
تی دی برای کدوم شرکت خوبه؟ تو تایپیک ایرانسل یکی گفته بود پینگش مثل adsl ثبات نداره
TD-LTE به خاطر بالا بودن پینگ مناسب گیم نیست
اما برای سایر کارها مثل وب گردی و دیدن فیلم و آپلود و دانلود خیلی بهتر از ایدیاساله
سیسکو فعلا روی TD-LTE ایرانسل کار میکنه و سرعتش بد نیست
TD-LTE آسیاتک از لحاظ محدودیتها بهتر از ایرانسل هست
ظاهرا آسیاتک از دکل ایرانسل استفاده میکنه اما از لحاظ پهنای باند و آدرس IP کاملا مجزا هست
قیمتها هم نردیک بهم هست
من از آسیاتک بخاطر اینکه تمدید من را از همین امروز زده بود به 195 شکایت کردم ولی فایده ای نداشت حق من را ندادند
بصورت پیش فرض باید تیک شروع از امروز را بزنی تا اینترنت را از همان روز تمدید کنند ولی من این تیک را نزده بودم و 20 گیگ و یک روز از اینترنتم کم شد
آقا مگه چقدر هزینهاش میشه؟
وقت و اعصاب آدم خیلی با ارزشتر از اینه که اینقدر درگیر این موضوع بشید
پارسال سرویس ۴مگ یکساله گرفتم،سرعت رو تا جایی که خط کشش داشت بالا برده بودن.سرعت دانلود ۱.۸ مگ میداد.
دو روز پیش اشتراکم تموم شد،سرویس ۲ مگ گرفتم سرعتم شده ۵۰۰ کیلو
دان استریم همچنان روی ۱۶ بسته شده ولی سرعت از ۱ مگ میاد رو ۵۰۰ کیلو فیکس میشه.
هرچی به واحد فروش و پشتیبانی گفتم این سرعت بدردم نمیخوره قبول نکردن سرویس رو عوض کنن
قانون محدودیت سرعت جدید اومده رو آسیاتک؟
سرویس چند مگ خریدی که تا اینجا برات خطو باز کردن؟
- - - Updated - - -
سرویس چند مگ خریدی که تا اینجا برات خطو باز کردن؟
قبلی یکساله ۴ مگ بود که توو جشنواره خریده بودم.
جدید یکساله ۲ مگ
از شرکت زنگ زدن پول سرویس قبلی رو برگردوندن توو حساب.سرویس ۴ مگ گرفتم.سرعتش ۸ مگ هستش
کلا هرچی بخری ۲ برابر سرعت میده
قبلا هرچی میخریدی تا جایی که خط کشش داشته باشه سرعت میداد
- - - Updated - - -
قبلی یکساله ۴ مگ بود که توو جشنواره خریده بودم.
جدید یکساله ۲ مگ
از شرکت زنگ زدن پول سرویس قبلی رو برگردوندن توو حساب.سرویس ۴ مگ گرفتم.سرعتش ۸ مگ هستش
کلا هرچی بخری ۲ برابر سرعت میده
قبلا هرچی میخریدی تا جایی که خط کشش داشته باشه سرعت میداد
ریت خط چی جوریه؟ اون موقع که 16 مگ سرعت میداد سرعت دانلود واقعا دو مگ بود؟
snr خط چی جوریه؟ اوضاعش خوبه؟
- - - Updated - - -
ریت خط چی جوریه؟ اون موقع که 16 مگ سرعت میداد سرعت دانلود واقعا دو مگ بود؟
snr خط چی جوریه؟ اوضاعش خوبه؟
آسیاتک تماشاخانه را رایگان کرده است ولی من با سیستم هر فیلمی را باز می کنم فقط صفحه سیاه است و هیچ فیلمی نشان داده نمی شود قبلا تماشاخانه باز می شد ولی الآن کلا از کار افتاده است
آسیاتک تماشاخانه را رایگان کرده است ولی من با سیستم هر فیلمی را باز می کنم فقط صفحه سیاه است و هیچ فیلمی نشان داده نمی شود قبلا تماشاخانه باز می شد ولی الآن کلا از کار افتاده است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)