تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3737 از 4105 اولاول ... 27373237363736873727373337343735373637373738373937403741374737873837 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,361 به 37,370 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان من افتادم پادگان شهید باهنر کرمان
    شنبه هم اعزامم
    بالاخره معاف از رزم ضعیف بودن چشم بگیرم یا نه؟؟
    می گن هواش خیلی بده
    اگه بگیری از پست بالا برجک معاف میشی. الان هوا سرده زمستون که تقسیم بشید سردترهم میشه. سخته واقعا پست دادن من تجربشو کرم که میگم. سعی کن اگه خواستی معافی بگیری تو همین اموزشی بگیری. چون یه دوماهی زمان میبره کاراش. اگه بخوای تو یگان بگیری حدااقل دوماه باید پاس برجک بدی تا جواب معافیت بیاد.

2. این کاربر از Xeoc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

با سلام

من دیروز کارهای پذیرش سپاه را انجام دادم و برگ سبز را ازم گرفتند باید اصل یا کپی را می دادم؟
    چند درصد احتمال پذیرش وجود داره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من اعزام 1 دی هستم
    اگه پذیرش سپاه بشم ،برای آموزشی احتمال داره کدوم پادگان ها بیوفتم

با سلام

من دیروز کارهای پذیرش سپاه را انجام دادم و برگ سبز را ازم گرفتند باید اصل یا کپی را می دادم؟
    چند درصد احتمال پذیرش وجود داره؟

اگه فقط اسم نوشتید کپی باید میدادید بهشون

کسانی که دوره تکمیلی دارن اولویت اصلی هستن، بستگی داره همزمان چند نفر دیگه که دوره تکمیلی دارن اونجا اسم بنویسن، و همچنین معرف(پ)
    Last edited by Milad._.R; 18-10-2016 at 12:32.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

بازم سلام به همگی دوستان،ممنون از دوستان عزیزم که راهنماییم کردند،بچه های دیگه هم اگه اطلاعاتی دارند ممنون میشم جواب بدن
    یه سوال مهم داشتم،ممنون میشم کمک کنید
    یکی از اشناهام برای خدمت ثبت نام کرده و اعزامش نوزده ابان ماهه،شش ماه اضافه خدمت بخاطر غیبت هم داره،اما الان پشیمون شده و نمیخواد بره چون واقعا شرایط خانوادگیش ایجاب نمیکنه بره.تکلیفش چیه؟اگه نوزدهم خودش رو معرفی نکنه چی میشه؟مجازات و دستگیری داره؟
    ممنونم اگه کامل واسم توضیح بدید

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بازم سلام به همگی دوستان،ممنون از دوستان عزیزم که راهنماییم کردند،بچه های دیگه هم اگه اطلاعاتی دارند ممنون میشم جواب بدن
    یه سوال مهم داشتم،ممنون میشم کمک کنید
    یکی از اشناهام برای خدمت ثبت نام کرده و اعزامش نوزده ابان ماهه،شش ماه اضافه خدمت بخاطر غیبت هم داره،اما الان پشیمون شده و نمیخواد بره چون واقعا شرایط خانوادگیش ایجاب نمیکنه بره.تکلیفش چیه؟اگه نوزدهم خودش رو معرفی نکنه چی میشه؟مجازات و دستگیری داره؟
    ممنونم اگه کامل واسم توضیح بدید

آقا شما چند صفحه ی قبل رو ملاحظه کردی؟ اگر آره که بچه ها به طور کامل در این مورد توضیح دادند.

شما از این پست بخون و بیا جلو :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

علی الخصوص به پست های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در داخل صفحه ی 3738 یه نگاه بنداز، ایشون به طور کامل و از روی تجربه، این مورد رو توضیح دادند، همونا رو که بخونی دیگه کفایت میکنه و به پاسخت میرسی.

پی نوشت:
    توی این پست وسایل مورد نیاز رو سه ساعت نوشته بودم ولی افتاد آخر صفحه، حوصله ندارم دیده نشه و باز بنویسم ویرایش کردم پست رو و هر وقت رفتیم صفحه جدید، باز دوباره میذارمش.
    Last edited by Lord Farshad; 18-10-2016 at 13:07.

7. 6 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سلام
    من متولد 6/12/77 هستم و پدر من 14 سال است فوت کرده و فقط یک خواهر دارم
    آیا شرایط کفالت جز من هم میشود؟
    برای کفالت گرفتن باید چه کارهایی انجام بدم؟
    اگر میشه به طور کامل توضیح بدید.

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.

اول از همه باید بگم که منم یکی هستم مثل خود شما، این لیستی رو هم که بهش رسیدم، با پرس و جو و خوندن مثلا 500 صفحه از این تاپیک و جاهای دیگه هستش. این لیست، لیستی هستش که به خاطر خودمم شخصی سازیش کردم، مثلا ممکنه کسی، چیزی گفته باشه که من دیده باشم برای من نیازی نیستش اصلا و همینطور من نه میخوام بارم سنگین بشه، نه که میتونم اصلا یه ساک سنگین رو هی اینور و اونور بکشم، برای همین این چیزا رو میبرم. هر کی طبیعتا بسته به شرایطش، بهتر میتونه در مورد خودش نظر بده، من فقط چون ازم مدام پرسیده میشد که چی میبری، اینا رو اینجا هم مینویسم، به هر حال هر چی به هم کمک کنیم، کم هست.

1. داروهای ضروری + مولتی ویتامین
    اول از همه بازم شدیدا تاکید میکنم که برید و اون واکسن آنفولانزا رو بزنید (بهترین نوع، نوع هلندی هستش با قیمت نزدیک به 25 تومن). من که دیروز عصر زدم، واقعا مفید هستش. همونجا هم از داروخونه یه مولتی ویتامین هم گرفتم، اونم شدیدا توسط اطرافیان و حتی بچه های اینجا توصیه شده. داروهای ضروری هم که همراه خودم میبرم: رانیتیدین (قرص معده) یه چند عدد، از این قرص های سرماخوردگی مختلط قوی، دو بسته، یه مدل قرص سرماخوردگی هم هستش که داروخونه ها دارند، داخل یه بسته اش، دو مدل مختلف هست، برای صبح و شبش متفاوته، اونا برای اولین روز سرماخوردگی عالیه. یه بسته هم احتیاطا آدولت کولد (سرماخوردگی بزرگسالان) بردم و دو بسته هم چرک خشک کن (آموکسی سیلین) و یه نصف بسته هم آنتی هیستامین. یه بسته هم چون حدس میزدم که استامینوفن کدئین رو اجازه ندند، استامینوفن 500 بردم. ضمنا چسب زخم هم یه دو تا دونه ببرید؛ اگر هم بیماری خاصی دارید که باید به خاطرش دارویی مصرف کنید، ضمن همراه داشتن یه نسخه از پزشکتون، داروی مورد نظر رو هم با خودتون ببرید. توضیح: وقتی من میگم بسته، منظورم جعبه ی کاملش نیست ها منظور همین ورق های 10 تایی هست، ما بهش میگیم بسته اینجا، بسته کامل رو نبرید سختم میشد هی بخوام عوض بسته بنویسم ورق قرص که شامل 10 عدد قرص میباشد .

2. دستمال کاغذی + ماسک + دستمال پارچه ای
    دستمال کاغذی رو که میبرید، یه دو بسته از این جیبی کوچیک هاش رو هم همراه داشته باشید، ماسک رو هم حتما چند تا ببرید، هم برای مواقعی که جاهای بد بو رو احیانا بخواید تمیز کنید همم برای پیشگیری از سرماخوردگی خوب هستش. دستمال پارچه ای هم مثلا دو عدد ببرید، والا چند جا توی نت خوندم که نیاز میشه.

3.
    ساعت مچی دیجیتال
    حتما یه ساعت مچی دیجیتال همراه خودتون ببرید که چراغ داشته باشه تا صفحه اش روشن بشه و از اون مهمتر قابلیت Alarm هم داشته باشه (هشدار زنگ - همون که زنگ بزنه و بیدارمون کنه )، فارغ از مواقعی که نیاز هست، میتونید تنظیمش کنید و صبح ها چند دقیقه زودتر بیدار بشید، طبیعتا زودتر میتونید برید دستشویی و ... نیازی به منتظر بودن توی صف هم نیست (اینم یه نکته ی کاربردی دیگه ).

4. بیسکوئیت و نان خشک
    والا من آدم شدیدا کم خوراکی هستم (قد و وزنم رو که قبلا گفتم ) ولی از دوست و آشنا هر کس که ما رو دید، گفت حتما حتما بیسکوئیت و نان خشکه با خودت ببر، چه وقتایی که گرسنه ات بشه چه وقتایی که غذا رو نتونی یا نرسی بخوری، خیلی کمک کننده هستش، حالا شما هم یه بسته از این بیسکوئیت فرخنده ها (این رو اصفهانی ها متوجه میشند، شما همون یه جعبه بیسکوئیت ) و نون خشکه با خودتون ببرید.

5. قفل یا آنچه عوام گویند، قلف
    ان شاء الله که آدم دست کج توی جمعمون نیافته ولی این اصل رو شدیدا بهش پایبند باشید، مراقب وسایلتون باید باشید اگر نه میدزدند. من یه قفل کوچیک گرفتم واسه ساک، یه قفل 808 هم گرفتم، فقط گفتند شاید کرمان نخوره بهش، من احتیاطا یه قفل لولایی به همراه یه قفل بزرگترش رو هم گرفتم. روی هم اینا اصلا 10 تومن هم نمیشه، حتما حتما همراه داشته باشید.

6. خشکبار + شکلات
    از واجبات هست که باید و باید اینا رو با خودتون ببرید. پسته، گردو، مغزیجات، کشمش، خرما و ... رو حتما همراه داشته باشید، حتما حتما. میذارید داخل ساکتون، هر از گاهی یه مشت اش رو میریزید توی جیبتون، خودش اندازه ی یه وعده ی غذایی به آدم انرژی میده. هر چی ببرید کمه، این دیگه بسته به توانتون در حمل ساک داره ولی دریغ نکنید مثلا من به خاطر شرایطی که دارم، فشارم هم بیافته و سرم گیج بره، واویلا هست، برای همین همیشه یه چند تا شکلات توی جیبمه، تا میخورم اصلا ضعف از بین میره و از این رو به اون رو میشم یا مثلا من به جای قند و کشمش، مویز میبرم، یه چیزی هست مثل همون کشمش خودمون که شیرین و خوشمزه هست، چایی رو هم باهاش بخوری، قند طبیعی داره و مضر نیست مثل قند. هر کی ذائقه خودش رو داره.

7. مدارک مورد نیاز
    مدارک مورد نیازتون، مثل کارت سفید، کارت واکسن، اگر مثلا متاهل یا تک فرزند هستید، مدارک مربوط به اونها، مدارک پزشکی معاف از رزمی و کارت ملی، یا اگر کاری دارید چند قطعه عکس و ... فراموش نشه.

8. کش شلوار
    کش شلواری هم همراه خودتون ببرید، حتما حتما برای پاچه ی مبارک و گت کردن، نیاز است من یه کش محکم و نرم دستی هم میبرم که بندازم دور دستم و کلید قفل هام رو میخوام بندازم به اون. این دیگه بسته به خودتونه که اخلاقیاتتون چطور باشه و کجا کلید ها رو بذارید که بدونید راحت ترید و گم نمیکنید دیگه هر کی یه جاییش قایم میکنه .

9. خودکار و دفترچه یادداشت + چسب
    نیاز است آقا، نیاز است؛ اینو بچه های اینجا هم بهش تاکید نموده اند. ببرید، وسلام!

10. بشقاب و قاشق و لیوان
    برندارید همه رو چینی و آرکوپال ببرید ها! نه آقا باس نشکن باشه مثلا من به شخصه نیازی به چنگال ندارم! لیوان هم بهترین نوع لیوان، از این لیوان های فلزی دسته دار که درپوش هم دارند، هست؛ از اینا بگیرید.

11. اسپری خوشبو کننده بدن + کرم مرطوب کننده و ضد آفتاب
    این بستگی داره به اینکه کدوم شهر میافتید و ... ؛ مثلا ما کرمان آفتابش میسوزونه و سایه اش مثل قطب آدمو به لرز میندازه ولی خب نیاز هست، حتما ببرید این رو و حتما اسپری خوشبو کننده هم فراموش نشه. آقا محض رضای خودت که حس خوبی بگیری و اطرافیانت از بو خفه نشند! یه دونه از این اسپری اکو ها بگیر و ببر .

12. وسایل شخصی بهداشت و حمام
    نمیدونم والا دیگه اینو هر چی نیاز دارید از لیف گرفته تا ... خودتراش (ژیلت) که ان شاء الله دژبانی اجازه بده ببریم (ژیلت خود پادگان فکر نکنم که مناسب باشه، از این بیک ها باس باشه حداقل آدم از این سه تیغه های صابون دار با خودش ببره) + یه آینه ی کوچیک (اصطلاحا آینه ی جیبی اندازه ی کف دست هم نیست) حتما حتما با خودتون ببرید + ناخن گیر هم فراموش نشه. مثلا من شاید حوله نبرم، چون نمیخوام ساکم سنگین بشه (اینو هنوز تصمیم نگرفتم ) ولی یه حوله ی دست و صورت و حمام هم اگر نمیخواید از حوله ی خودشون استفاده کنید یا که میترسید دیر بهتون تحویل بدن، ببرید. من شاید شامپو بچه ببرم با خودم حالا که کچل میکنیم، از این شامپو بچه ها که میگند ماده ی شیمیایی هم نداره، استفاده کنیم و ببینیم شاید به ریزش مو کمک کرد و شامپوی گرون هم نبرید که میدزدند نهایتا اگر شامپوی مخصوص یا گرون میخواید ببرید، قبلش بریزید توی جلد این شامپو صحت ارزون ها که خودشون هم میدن، حداقل کمتر به چشم بیاد. من تو فکرم که از این مایع های دست شویی (صابون) های تیوپی (جیبی) مثل خمیر دندون ببرم (اسمشون رو دقیق بگم، صابون خمیری هست که میتونید از داروخونه ها تهیه کنید) چون قشنگ میذارید داخل جیب هر وقت نیاز داشتید میتونید استفاده کنید، بهتر از صابون هست که بعدا بخوای ببری این طرف و اون طرف بدتر دست و جیب شلوار و ... رو خراب کنه و این یکی رو هم حتما حتما فراموش نکنید، یکم تاید (پودر لباس شویی) و یا احیانا اگر پودر ظرفشویی (اگر نیاز دارید) رو داخل این شیشه نوشابه های کوچیک (نه خانواده! ) بریزید و ببرید. این تجربه است، از اینهایی که خودشون میدند داخل کارتن و ... بخواید ببرید، متاسفانه فوری داخل جعبه خیس میشند و هیچی، داخل شیشه نوشابه که باشه راحت میذارید تو جیب و هر جا بخواید هم میبرید، با دست خیس و ... هم هر جور بگیریدش، میدونید چون داخل شیشه نوشابه است، مشکلی براش پیش نمیاد (اینا تجربه است ) هر موقع هم خالی شد، اونی که خودشون دادند رو میریزید داخل شیشه نوشابه. ضمنا من یه مسواک و خمیردندان با خودم میبرم، این یکی رو نمیشه از اون مسخره های خودشون استفاده کرد.

13. سنجاق قفلی + نخ و سوزن
    یه 5 تا از این سنجاق قفلی ها (واسه آنکارد تخت راحت تر هستید) و دو تا نخ و سوزن (مشکی + خاکی رنگ) رو به مادرتون بگید بذاره داخل این جعبه های کوچیک مخصوصشون (خودشون میفهمند) اینطوری یه جعبه ی خیلی کوچیک دارید، که اینا داخلش هست، نه پخش و پلا میشند، نه گم میشند نه فرو میرند به دست قشنگ توی جعبه ی مخصوص به خودشون هم هستند، حالا که داریم میریم خدمت، حداقل چیزی که انتظار میره از سربازی یاد بگیریم، همین نظمش هست!

14. ماژیک + غلط گیر
    از این ماژیک های تخته که با دست راحت پاک میشند نه ها، ماژیک درست و حسابی که پاک نشه و غلط گیر هم همراه ببرید. متاسفانه این ها رو هم باید ببریم برای علامت گذاری وسایل که باز هم ان شاء الله آدم دست کج به تورمون نخوره ولی ببرید و علامت گذاری کنید.

15. کارت عابر بانک
    کارت بانکی (عابر بانک) دو عدد همراه خودتون ببرید که یکیش همون سپه هست که حقوق مبارک هم بهش واریز میشه! ، پول نقد الکی همراهتون نذارید، به خدا 50 تومن نقد هم بسه، بقیه اش رو بذارید داخل کارت باشه. پول رو هم دو قسمش کنید، یکم اش داخل کارت سپه و یکمش داخل اون یکی کارته، آدم عاقل اونی هست که همیشه پیشگیری میکنه و محتاطانه حواسش به همه چیز هست. هر موقع هم نیاز به پول نقد بود، میتونید از کارت ها یکم، یکم بردارید. قبل از رفتن هم اگر رمزتون سال تولدتون یا یه چیز آسون هست برید عوضش کنید، رمز دو تا کارت رو هم یکسان نذارید!

16. پلاستیک فریزر
    والا این یه قلم هم شدیدا توصیه شده توسط همه، یه بسته پلاستیک فریزر با چند عدد پلاستیک فریزر دسته دار حتما همراه خودتون ببرید. گفتند خیلی جاها پیش میاد که نیاز بشه، حتی مواقعی که نخواید توی صف شستن ظرف بمونید، میتونید این پلاستیک فریزرها رو بندازید کف یقلوی یا ظرفتون و ... .

17. کیف پول
    اگر مثلا میخواید پولهاتون داخل کیف باشه که حتما همراهتون باشه (همون مقدار کم پول همراه)، دوست ندارید توی جیبتون بذارید و یا ... از این کیف تاشوهای کوچیک سه تیکه که جای پانچ داره با زنجیر و ... اش ببرید که بچسبونید و وصلش کنید به خودتون. والا این شخصی هست و دیگه به خودتون بستگی داره.

18. در (درب ) باز کن
    آقا این یکی رو هم از دوست و آشنا گرفته تا بچه های اینجا گفتند که شدید به کار میاد، مثلا کنسرو بدند، یه 700 تا آدمند منتظر که با 20 تا درب باز کن اونجا درشو باز کنند شما یه دونه کوچیکش رو بگیر، بذار همراهت، نیاز میشه. فقط حواستون باشه که در بازکنتون شوهر نره و دست به دست بین همه بچرخه و گم بشه، برای استفاده ی شخصی هست و نهایت دوست های نزدیکتون نه که همه متوجه بشند.

17. لباس
    این دیگه شخصی هست، شما ببینید که شخصیتتون، عادتتون و ... چطور هست یا شاید حدس بزنید لباس اندازه گیرتون نیاد و ... این مورد کاملا شخصی هست مثلا من چون نمیخوام که یه ساک سنگین و شلوغ همراه داشته باشم، همین لباس هایی که روز اعزام میپوشم به نظرم برام کافی هست، یعنی یه زیر پراهن سفید آستین دار الان خریدم با یه دست جوراب مشکی و یه شرت پاچه دار، به نظرم همین کفایتم کنه تا روزی که خودشون بهمون لباس بدند، ریسک هم میکنیم و میگیم که ان شاء الله اندازه باشه (در صورتی که بعضیا میگند، نه؛ من دو دست لباس زیر و جوراب و ... با خودم میبرم. لباس شما و عادات شماست برادر شخصی است ). یه سری ها هم عادت دارند که برای جلوگیری از سرما، زیر لباسشون مثلا حتی ژاکت یا شلوار یا ... میپوشند یا ... میگم دیگه اون به خودتون بستگی داره.

نکات اضافه :

** طبیعتا تا الان باید متوجه شده باشید که من عاشق این شکلک هستم!

** به قیافه اش میخوره که زیاد باشه، ولی مطمئن باشید نیست. اینا وسایل ضروری هست که همشون داخل همون ساکی که تهیه میکنید و با خودتون میبرید، راحت جا میشه. من فقط به طور کامل توضیح دادم همه چیز رو که شرایط دستتون بیاد و بدونید چی به چیه و یا مثلا این وسایل برای چی نیاز هستش.

** اگر این مدت تنبل و بی تحرک بودید، این چند روز رو یکم دراز نشست و شنا برید و بدوید که از تنبلی در بیایید و روز اول کوفته نشید!

** اونجا آدم شر و دعوایی نباشید، سرتون رو بندازید پایین و کاری به جایی نداشته باشید.

**
    قیچی و کارد میوه خوری و ... رو نمیدونم که دژبانی اجازه میده یا نه (جا تا جا متفاوت هستش)، احتمال داره یه قیچی کوچیک همراهم ببرم.

** پنج شنبه برید و سر مبارک رو بزنید و کچل کنید بره اونجا سر همه رو برمیدارند با یه ماشین میزنند، والا به طور معمولش ما دیگه کم کم داریم با ریزش مو، کچل میشیم، دیگه همینمون کم مونده که وقتی اونها سر همه رو با یه ماشین میزنند، بیاییم بیماری پوستی هم بگیریم ضمنا اگر مثل من ماشالله این ریش های لامصب فوری در میاند من اینا رو هم اونجا نمیزنم، اگر مرخصی ساعتی تونستم بگیرم، میرم داخل شهر و میگم ریش ها رو با ماشین بزنه. توی این یه مورد بهداشت، شدیدا حساس باشید.

** کارت تلفن که بخواید تماس بگیرید و با خانواده و دوست و فامیل و دوست دختر صحبت کنید هم الکی با خودتون از اینجا نبرید که احتمالا بهش نخوره، شما داخل پادگان، کارت تلفن مخصوص همون شهر رو ازشون میگیرید و بعد استفاده میکنید.

****** باز هم میگم، این چیزهایی هست که من تا این لحظه میخوام همراه خودم ببرم، این وسایل بسته به شخص شما و شرایطتتون، از هر فردی تا فرد دیگه متفاوت هستش. من میدونم که بخشی از این وسایل رو میتونید داخل همون پادگان هم تهیه کنید (ولی جدای اینکه میخوام احتیاط رو رعایت کنم و همینطور شاید اونجا الکی گرون تر بدند)، دوست ندارم که روز های اول برای هر چیز کوچیکی مدام کلی داخل صف بمونم تا وسیله مورد نظرمو بگیرم، ترجیح میدم که اینها رو همراه خودم ببرم. ضمن اینکه من اینها رو دارم برای 05 کرمان میبرم که میدونم از اصفهان تا اونجا 7 ، 8 ساعت راه هست و احتمال خیلی زیاد، بهمون مرخصی اول دوره هم نمیدند، برای همین کامل میرم، شما خودتون باید ببینید شرایطتتون چی هست و کجا هستید و ... . ضمنا ساک رو روز آخر نبندید! کارهاش رو الان انجام بدید.

** یه نکته ی تجربی دیگه هم بگم بهتون، از اونجا که این وسایل (ساکتون) رو قبل اعزام، اصطلاحا میگذارند داخل جعبه ی اتوبوس؛ اگر مسیرتون طولانی هست که حس میکنید کار به غذای بین راهی شاید بکشه و ... ؛ شدیدا از غذای بین راهی اجتناب کنید، برای همین به مادرتون بگید یه غذا برای توی راه و آب معدنی و ... رو بذاره داخل یه پلاستیک کوچیک، شما اینطوری اگر چیزی هم داخل ساک باشه، نمیخواید منتظر بمونید یا به راننده بگید در جعبه رو باز کن و ... ، ساکتون رو میذاره داخل جعبه و شما هم هر وقت آب و غذا خواستید، توی اون پلاستیک کوچیک خودتون، هستش، غذایی هم هستش که مطمئن هستید دیگه رستوران بین راهی نیست و سالم هست. مثلا من چون حدس میزنم آب و هوای کرمان هم طبیعتا سردتر از اصفهان باشه، یه آب معدنی، یه دو تا شکلات و یه کوکو سبزی ای چیزی به عنوان غذا و یه ژاکت میذارم توی پلاستیک، ساک رو هم که میدم با خیال تخت بذاره داخل جعبه. اون ژاکت رو هم هر وقت بین راه سردم شد، میپوشم و همونجا پادگان هم نگهش میدارم اگر سردم شد اونجا، همیشه زیر لباس سربازیم میپوشمش. اینا دیگه بسته به خودتون هست.

=> من تلاش کردم همه ی تجربیاتی که از این و اون به دست اومده و خودم با پرس و جو یا از طریق خوندن کم کم 500 صفحه ی این تاپیک بدست آوردم رو براتون بگم، همه چیز رو هم صادقانه نوشتم، این اون چیزی هست که من همراه خودم میبرم، امیدوارم بتونه یه کمکی هم به شما بکنه و اگر چیزی رو از قلم انداخته بودید، یادتون انداخته باشم و بتونید ازش استفاده کنید.

سربازی رو هم سخت نگیرید، واقعا عذاب آور ترین موردش این هست که شما سخت بگیرید که در این صورت، شرایط و گذر زمان مطمئن باشید که براتون به بدی میگذره. تحمل کنید، سخت نگیرید، این دو ماه آموزشی از اون چیزی که فکرش رو بکنید، سریعتر و راحت تر میگذره و میره و مثل همه ی اتفاقات، میشه یه خاطره گوشه ی ذهنمون؛ خاطره ای که بعدها همیشه با همه ی بالا و پایین هاش، به نیکی ازش یاد میکنیم.

شاد و پیروز و سربلند باشید.
    Last edited by Lord Farshad; 19-10-2016 at 11:12.

آخر فروم باز mojt90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت
    در سایت های :::::مای موویز - والا مووی - کینگ مووی و imovies-dl ::

پيش فرض

تشکر از وسایلی که نوشتید .انگار این همه صفحات رو 3740 و چکیده رو نوشتید
    Last edited by mojt90; 18-10-2016 at 15:07.

11. 2 کاربر از mojt90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سلام
    من متولد 6/12/77 هستم و پدر من 14 سال است فوت کرده و فقط یک خواهر دارم
    آیا شرایط کفالت جز من هم میشود؟
    برای کفالت گرفتن باید چه کارهایی انجام بدم؟
    اگر میشه به طور کامل توضیح بدید.
    لطفا جواب منم بدید.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

درود.

اول از همه باید بگم که منم یکی هستم مثل خود شما، این لیستی رو هم که بهش رسیدم، با پرس و جو و خوندن مثلا 500 صفحه از این تاپیک و جاهای دیگه هستش. .....

دستت درد نکنه

وقتی برگشتی یا مرخصی دادن ، لطف کن بیا بگو کدوم وسایل اضافی یا کم بودن

ما اعزام یک دی هستیم از تجربیاتت استفاده کنیم

14. 2 کاربر از Milad._.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •