تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3737 از 4751 اولاول ... 2737323736373687372737333734373537363737373837393740374137473787383742374737 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,361 به 37,370 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه سری نمایندگی هاشون افتضاحن. خیلی از دوستان بنده به خاطر برخورد بد نمایندگی فسخ کردن !

نمایندگی هاشونو تا حالا باهاشون کار نداشتم ولی با فروش تهران و پشتیبانی تهران که برخورد داشتم برخورداشون خوب بوده

به نظر من برخورد بد هر نماینده رو باید به تهران گزارش داد ، با شناختی توی این سه سال از شاتل داشتم مطمئنا پیگیری می کنن

2. این کاربر از mortezzkhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آهان تو شهرستان ها میگم بنده خداها تو تهران خیلی هم خوبن من که راضیم ...........همیشه پیگیر و پاسخگو ..
    خوب به تهران زنگ بزنید گزارش بدید یا تو سایت شاتل برید لینک رسیدگی به شکایت بنویسید که مشکل چیه تا بیان درستشون کنند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شاتل بزرگترین مصرف کننده پهنای باند اینترنت کشور بعد از مخابرات و دارای بیشترین تعداد پروانه‌ی ISDP از رگولاتوری موفق به دریافت جایزه‌ی ملی فناوری اطلاعات شد.

وی همچنین شمار کاربران اینترنت پرسرعت شاتل را 320 هزار کاربر عنوان کرد و ادامه داد: بدون شک جایزه‌ی ملی تعالی سازمانی تاثیر مثبتی در ارائه‌ی خدمات این شرکت در سطح استانداردهای جهانی به کاربران اینترنت سراسر کشور خواهد داشت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مطمعآ باشید با این رویه ای که شاتل داره پیش میره که کاربران اینترنت و اغلبشون به دنبال دانلود مجانی بدون محدودیت هستند قول بهتون میدم تا پایان سال آینده تعداد کاربرانش به نصب و کمتر هم میرسد یکیش خوده من هستم یکیش همسایه مان و همین یکی یکی ها در آخر میبینی که میشند خیلی

قطره قطره کم شود وانگهی خشکسالی شود
    Last edited by zed2; 13-03-2012 at 21:08. دليل: لطفا با فونت 5 برای نوشتن عادی استفاده نکنید.

5. 5 کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nokia_My_Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehrane Bozorg

پيش فرض

مطمعآ باشید با این رویه ای که شاتل داره پیش میره که کاربران اینترنت و اغلبشون به دنبال دانلود مجانی بدون محدودیت هستند قول بهتون میدم تا پایان سال آینده تعداد کاربرانش به نصف و کمتر هم میرسد یکیش خوده من هستم یکیش همسایه مان و همین یکی یکی ها در آخر میبینی که میشند خیلی

با این تبلیغاتی که شاتل میکنه و دامهایی که گذاشتن بعید میدونم

7. 3 کاربر از Nokia_My_Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ارائه‌ی خدمات این شرکت در سطح استانداردهای جهانی به کاربران اینترنت سراسر کشور
    عجب نوشابه ای برای خودشون باز می کنن !
    به افتخار شاتل بزنین بالا !

9. 8 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سياست شاتل دقيقا همين هستش !! كاربرهاي حرفه و كاربراني كه دانلود رايگان و ... دارند رو مجبور به كوچ ميكنه در عوض با تبليغ 10 تا جاي همون يه نفر كاربر جديد غير حرفه اي ميگيره !! كسايي كه تازه اينترنت رو تجربه ميكنن يا تازه از ديال آپ اومدن adsl بگيرن و همين باعث سودش ميشه به جاي يه نفر 10 نفر آورده كه اندازه همون يه نفر از شبكه استفاده ميكنن و پول 10 تا اشتراك رو ميگيره !!

11. 7 کاربر از 3FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شاتل بزرگترین مصرف کننده پهنای باند اینترنت کشور بعد از مخابرات و دارای بیشترین تعداد پروانه‌ی ISDP از رگولاتوری موفق به دریافت جایزه‌ی ملی فناوری اطلاعات شد.

وی همچنین شمار کاربران اینترنت پرسرعت شاتل را 320 هزار کاربر عنوان کرد و ادامه داد: بدون شک جایزه‌ی ملی تعالی سازمانی تاثیر مثبتی در ارائه‌ی خدمات این شرکت در سطح استانداردهای جهانی به کاربران اینترنت سراسر کشور خواهد داشت.

الان 3 ساله ما منتظر تاثیر مثبتیم.............

13. 4 کاربر از hajemadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شما حجم مصرفی که میگید نباید 8 برابر باشه رو منظورتون رو میشه واضح تر بگید یعنی چی 8 برابر یعنی اینکه من شبی نباید 8 گیگ دانلود کنم اولآ که بنده با 512 تو زمانی که محدود نبودم به زور شبی 1 گیگ دانلود میکردم واین یعنی فاجعه شما دقت نکردید من 512 دارم نه 128 یا 256 و کمترین حجمی که باید دانلود داشته باشم در ساعات رایگان نباید کمتر از 1 گیگ باشه بعدشم میشه بفرمایید این قانونی که شما میگید در کجای قرارداد نوشته شده که من حق ندارم در ساعات رایگان نباید حجم مصرف 8 برابر بیشتر باشه. در مورد اینکه پول دادم باید طلب کار باشم چرا که در زمان ثبت نام در شرکت شاتل به من گفتند شما از ساعت 1 شب تا ساعت 8 صبح میتونی به رایگان هرچی دلت می خواد دانلود کنی و چیزی در مورد اینکه اگر زیاد دانلود کنی محدود میشی و... نگفتند پس بحث بحث پول نیست بحث بحثه صداقت در گفتار است که شاتل به هیچ عنوان این گزینه رو نداره
    شما این پست رو بخون:
    بعد هم جواب منو بخون:
    حالا بحث چی بود؟
    یه دوستی اومد گفت با سرعت 128 ماهی 10 گیگ دانلود رایگان می کنه و محدود نمیشه
    آقا سروش اومدن گفتن پس شما که با 128 ماهی 10 گیگ دانلود می کنی و محدود نمیشی پس منی که 2مگابیت دارم باید 16برابر شما یعنی 160 گیگ دانلود رایگان داشته باشم.من اومدم گفتم شما زمانی می تونی مدعی باشی که 16 برابر اون فردی که 128 داره پول داده باشی.
    این از اون بحث.خب اگه فکر می کنی شاتل به دردت نمی خوره فسخ کن.یه چیزی هست به اسم قرارداد.شما اونو باید بخونی بعد امضا کنی.اگه اونو خونده باشی و بعد امضا کرده باشی دست تک تک مدیران شاتلو می بوسی به خاطر اینترنتی که بهت می دن
    سياست شاتل دقيقا همين هستش !! كاربرهاي حرفه و كاربراني كه دانلود رايگان و ... دارند رو مجبور به كوچ ميكنه در عوض با تبليغ 10 تا جاي همون يه نفر كاربر جديد غير حرفه اي ميگيره !! كسايي كه تازه اينترنت رو تجربه ميكنن يا تازه از ديال آپ اومدن adsl بگيرن و همين باعث سودش ميشه به جاي يه نفر 10 نفر آورده كه اندازه همون يه نفر از شبكه استفاده ميكنن و پول 10 تا اشتراك رو ميگيره !!
    به نظر من اون کاربری تازه کار تر هست که قراردادی که بهش می دن رو نمی خونه بعد انتظار بیشترشو داره
    به هر حال به نظر من کاربری که هر آشغالی رو دانلود می کنه بیشتر به کاربر غیرحرفه ای می خوره تا منی که فقط برنامه ها و فیلم های مورد نیاز و استفاده مو دانلود می کنم
    Last edited by BursT; 12-03-2012 at 15:38.

15. 2 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدا روشکر من کاربر معمولی هستم دانلود هم به ندازه دارم .... مثلا ی آهنگ م ا ه و ا ر ه پخش می کنه منم 3سوت دانلود می کنم همین و تحقیقات دانشگاهی .....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کاربران حرفه ای بیشتر کیفیت و خدمات براشون مهمه تا چیزای دیگه مثل دانلود شبانه

بنده با نظر BursT کاملا موافقم : به نظر من اون کاربری تازه کار تر هست که قراردادی که بهش می دن رو نمی خونه بعد انتظار بیشترشو داره

من از سال 79 با اینترنت دارم کار می کنم اون زمان که کارت های Dial Up البرز 10 ساعتش بود 3000 تومن که خدابیامرزه اون دورانو تا الان که سه ساله شاتل دارم و کاملا راضی هستم و به عنوان کسی که 11 سال با اینترنت کار کرده هیچ وقت کیفیت سرویس و خدمات دهیش رو به ترافیک رایگان ترجیح نمیدم چه بسا که تو ساعات رایگان هم باز افت سرعتی من ندیدم

در این مورد یه نکته ریز میمونه اونم اینه که ترافیک شبانه قطره قطره جمع میشه و میشه ترافیک یه مرکز ، دوستانی که شبونه ذره ای ترافیک رایگان رو نمی زارن هدر بشه شاید با رفتنشون حداقل بزارن اون بنده خدایی که دوتا Page می خواد باز کنه یا دو تا کلیپ ببینه راحت تر بتونه این کارو انجام بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 323 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 323 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •