تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3737 از 3745 اولاول ... 27373237363736873727373337343735373637373738373937403741 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,361 به 37,370 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    من adsl آسیاتک ثبت نام کردم 4 روزه خطم رانژه نشده..قبل از این هم پیشگامان ثبت نام کرده بودم خطم رانژه نمیشد میگفتن مخابرات انجام نمیده میگن کمبود سیم رانژه هست ..حالا امدم اسیاتک ظاهرا همین مشکل این شرکت وجود داره
    کسی میدونه چیکار باید بکنم حتی به 195 وقتی پیشگامان بودم شکایت کردم که گفتن مخابرات کوتاهی میکنه انجام نمیده مجبور شدم جمع کنم بیام اسیاتک

- - - Updated - - -

سلام
    من adsl آسیاتک ثبت نام کردم 4 روزه خطم رانژه نشده..قبل از این هم پیشگامان ثبت نام کرده بودم خطم رانژه نمیشد میگفتن مخابرات انجام نمیده میگن کمبود سیم رانژه هست ..حالا امدم اسیاتک ظاهرا همین مشکل این شرکت وجود داره
    کسی میدونه چیکار باید بکنم حتی به 195 وقتی پیشگامان بودم شکایت کردم که گفتن مخابرات کوتاهی میکنه انجام نمیده مجبور شدم جمع کنم بیام اسیاتک

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

سلام من دو هفته ای میشه که از شاتل به آسیاتک (جشنواره 8 مگ) کوچ کردم، آسیاتک افتضاح به معنای واقعیه، هیچ قندشکنی (حتی بهترینش) باهاش کار نمیکنه، کلاً نت داخلی بحساب میاد، سایت های داخلی رو هم با تاخیر باز میکنه، پینگ هم افتضاح و داغونه، راهی وجود داره بتونم پول ازشون پس بگیرم؟ واقعاً نمیتونم شش ماه تحمل کنم، خیلی داغونه، خدا لعنتشون کنه...
    این نتیجه اعتماد کردن به سایت نت سنج پلاسه! برای محدوده ما آسیاتک و مخابرات جز دو شرکت اول بود! الان نتیجش ببینید، فقط به خاطر قیمت های شاتل دیگه تمدید نکردم...
    یه راهکار نشون بدین که از شرش خلاص بشم...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام من دو هفته ای میشه که از شاتل به آسیاتک (جشنواره 8 مگ) کوچ کردم، آسیاتک افتضاح به معنای واقعیه، هیچ قندشکنی (حتی بهترینش) باهاش کار نمیکنه، کلاً نت داخلی بحساب میاد، سایت های داخلی رو هم با تاخیر باز میکنه، پینگ هم افتضاح و داغونه، راهی وجود داره بتونم پول ازشون پس بگیرم؟ واقعاً نمیتونم شش ماه تحمل کنم، خیلی داغونه، خدا لعنتشون کنه...
    این نتیجه اعتماد کردن به سایت نت سنج پلاسه! برای محدوده ما آسیاتک و مخابرات جز دو شرکت اول بود! الان نتیجش ببینید، فقط به خاطر قیمت های شاتل دیگه تمدید نکردم...
    سلام
    کنسل کردن سرویس و پس گرفتن پول خیلی سخته پس نمیدن بازم میتونی بری باهاشون صحبت کنی یا زنگ بزنی

- - - Updated - - -

سلام
    کنسل کردن سرویس و پس گرفتن پول خیلی سخته پس نمیدن بازم میتونی بری باهاشون صحبت کنی یا زنگ بزنی

4. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه meysam_s2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

بهتر بود اول یه سرویس یک ماهه میگرفتی تا ببینی چجوریه بعد میرفتی آسیاتک

- - - Updated - - -

بهتر بود اول یه سرویس یک ماهه میگرفتی تا ببینی چجوریه بعد میرفتی آسیاتک

6. این کاربر از meysam_s2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Sorrow_X's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2019

پيش فرض

متاسفانه من هم دقیقا این موضوع برام پیش اومد با پشتیبانی صحبت کردم هیج جوره راه نیومد سرویس رو کنسل کنه استرداد وجه کنه . رفتم 195 شکایت کردم زنگ زدن گفتند کارشناس میفرستیم در صورتی که مشکل سرعت داخلی داشته باشید و از داخل شبکه ما باشه میشه کنسل کرد ! میگم اقا مشکل من اینه قندشکنه میگه اون به ما ربطی نداره
    کلا بنظرم تلاش نکن اینا دزدن کلا! 195 هم فقط اسمیه کاملا باهاشون همکاری میکنه

- - - Updated - - -

متاسفانه من هم دقیقا این موضوع برام پیش اومد با پشتیبانی صحبت کردم هیج جوره راه نیومد سرویس رو کنسل کنه استرداد وجه کنه . رفتم 195 شکایت کردم زنگ زدن گفتند کارشناس میفرستیم در صورتی که مشکل سرعت داخلی داشته باشید و از داخل شبکه ما باشه میشه کنسل کرد ! میگم اقا مشکل من اینه قندشکنه میگه اون به ما ربطی نداره
    کلا بنظرم تلاش نکن اینا دزدن کلا! 195 هم فقط اسمیه کاملا باهاشون همکاری میکنه

8. این کاربر از Sorrow_X بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2022

پيش فرض

با توجه به دردسرهای رانژه کردن خط، خرید سرویس‌های TD-LTE منطقی تر هست. سرعت از سرویس ADSL خیلی بالاتره و ار نظر هزینه هم اختلاف چندانی ندارند.
    Last edited by thelegend1987; 31-01-2023 at 16:43.

10. 2 کاربر از thelegend1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با توجه به دردسرهای رانژه کردن خط، خرید سرویس‌های TD-LTE منطقی تر هست. سرعت از سرویس ADSL خیلی بالاتره و ار نظر هزینه هم اختلاف چندانی ندارند.
    هزینه 2000 گیگ adsl شش ماهه در جشنواره حدودا 400 تومنه
    Td-lte کجا هم قیمت این سرویس ها هست بگید لطفا

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

شما یه سر به تایپیک شاتل بزنید، اونجا هم می بینید بچه ها راضی نیستند. من خودم شاتل دارم. فعلا فقط v2ray کار مییکنه . اونم باید کانال یا رباتی از توی تلگرام پیدا کنم که کانفیگ ها خوبی بذاره.

گاهی چندتا برنامه قندشکن جدید نصب میکنم، برای چند روز اول خوب کار میکنه، بعد می بینم بسته میشه. تا چند روز پیش 4 تا برنامه داشتن که کار میکردن، یکیش همین v2ray هست. آرگو هم جدیدا کار میکنه هر چند گاهی وصل نمیشه. 2 تا برنامه دیگه هم دارم که اونا وصل میشن ولی خب تبلیغ هم دارند. اما به مرور ممکنه از کار بیفتن. تجربه این چندماهه که اینطور بود برام

و در خود ویندوز هم باز خود برنامه v2ray و امثالهم که نیاز به کانفیگ پیدا میکنیم. و یک پروک--سی روی مرورگر دارم که کار میکنه. بقیه تعطیلن.

- - - Updated - - -
    Last edited by محمد7966; 31-01-2023 at 21:54.

13. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

شما یه سر به تایپیک شاتل بزنید، اونجا هم می بینید بچه ها راضی نیستند. من خودم شاتل دارم. فعلا فقط v2ray کار مییکنه . اونم باید کانال یا رباتی از توی تلگرام پیدا کنم که کانفیگ ها خوبی بذاره.

گاهی چندتا برنامه قندشکن جدید نصب میکنم، برای چند روز اول خوب کار میکنه، بعد می بینم بسته میشه. تا چند روز پیش 4 تا برنامه داشتن که کار میکردن، یکیش همین v2ray هست. آرگو هم جدیدا کار میکنه هر چند گاهی وصل نمیشه. 2 تا برنامه دیگه هم دارم که اونا وصل میشن ولی خب تبلیغ هم دارند. اما به مرور ممکنه از کار بیفتن. تجربه این چندماهه که اینطور بود برام

و در خود ویندوز هم باز خود برنامه v2ray و امثالهم که نیاز به کانفیگ پیدا میکنیم. و یک پروک--سی روی مرورگر دارم که کار میکنه. بقیه تعطیلن.

- - - Updated - - -
    من شاتل داشتم، نمیگم عالی بود ولی حداقل با قندشکن پولی (سیسکو) یوتیوب رو میتونستم باز کنم ولی الان حتی با v2ray هم باز نمیشه،
    یه مورد دیگه اینکه بعضی سایت ها و اپلیکیشن های (فیلتر نشده) رو با تاخیر باز میکنه...

با نت ایرانسل از همین قندشکن ها استفاده میکنم و به راحتی و سرعت بالا وصل میشم
    رایتل هم بدتر از آسیاتک شده، هیچی باز نمیکنه
    Last edited by Homayun Khan; 31-01-2023 at 23:57.

15. این کاربر از Homayun Khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2022

پيش فرض

من همین مشکل شما رو با پیشگامان دارم
    هیییچ فیلتر شکنی وصل نمیشه
    زنگ زدم پشتیبانی گفت فیلتر شکن جزو وظایف ما نیست
    بعدش که من گفتم پینگتون داغونه و سایتای داخلی باز نمیشه سرور خارجی خیلی کنده گفت میتونیم ای پی شما رو تایپ سه کنیم....
    اونم انجام داد نه پینگ عوض شد نه سرعت نه فیلتر کمتر شد
    خلاصش اینه گوله جشنواره هاشونو نخورید مخصوصا اون ارزان هاشو
    شما 2000 گیگ بگیر به 400 تومن وقتی نتونی از فیلتر شکن استفاده کنی حالا بگو 50000 گیگ...فرقی میکنه؟
    منم میخوام تی دی بگیرم راحت شم از شر اینا
    یک مشت دزد که هیچ جوره پاسخگو نیستن

17. این کاربر از hermidassss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •