تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3736 از 4105 اولاول ... 27363236363636863726373237333734373537363737373837393740374637863836 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,351 به 37,360 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستانی که مثل ما مناطق بد آب و هوا اعزامند یا که مشکل دارند و ... میتونید برید از این واکسن های آنفولانزا بزنید، واقعا خودش کمک کننده هست. زودتر هم بزنید چون خودش شاید یه دو روز اذیت کنه ولی خب آدم بیشتر در مقابل سرماخوردگی مقاوم هستش.

من الان خودم رفتم زدم کل داروخونه ها و دکتر ها رو هم پرس و جو کردم قبلش، مدل های متفاوتی از هلندی و فرانسوی و ... داخل بازار هست، بهترین مدلش همون مدل هلندی هستش که حدود 25 تومن هم قیمتش هست.
    Last edited by Lord Farshad; 17-10-2016 at 19:35.

2. 5 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Amir369x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ممنون از اطلاعات مفیدی که دوستان قرار می دهند. واقعا حفظ سلامتی توی شرایط سخت آموزشی (به ویژه مناطقی که شرایط مساعدی هم نداره) خیلی حائز اهمیته.
    فقط یک سوال داشتم. تلفن های موجود در پادگان به چه صورتیه؟ آیا اعتباریه و باید کارت تلفن (که فکر کنم دیگه منسوخ شده) تهیه کرد؟

4. این کاربر از Amir369x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

همراه داشتن چندتا ماسک فیلتردار به درد میخوره توی اسایشگاه در مواقع بحرانی! استفاده میشه کرد. من 1کیلو نارنگی و پرتقال بردم بدن رو در برابر بیماری مقاوم میکنه پیاز هم خوبه همراه غذا میچسبه و انتی بیوتیک هم به نوعی هستش. اونجا شرایط طوریه که استراحت و غذای مناسب وجود نداره و تو این فصل اگه سرما خوردی تا آخرش همراهت میمونه .معمولا کل اسایشگاه تو این ماه سرما میخورن و به محض اینکه یک نفر سرما بخوره بطور تصاعدی به تمامی افراد سرایت میکنه و هیچ جوره نمیشه از دستش فرار کرد اما بازم تک توک خوش شانس پیدا میشد.. منم اعزامی آبان بودم سمنان. دیگه سرماشو همه شنیدن. اواسط آموزشی زمانی که تقریبا تمام آسیاشگاه سرما خورده بودن وقتی یک روز نگهبان شب آسیشگاه بودم از خواب بیدار شدم برای تحویل شیفت . بوی بد عفونت تمام آسیشگاه رو پر کرده بود طوری که حالت رو واقعا بهم میزد. هر چند دقیقه در رو باز میزاشتم تا هوا تهویه بشه. همین هوای آلوده داخل اتاق هم ناقل سرماخوردگیه. خلاصه خیلی بایذ مراقبت کنی برای فرار از سرماخوردگی...

6. 6 کاربر از Xeoc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزیز واقعا نمیدونم چطوری از اطلاعات کاملی که دادی تشکر کنم . مطمئنا خیلی های دیگه هم استفاده بردن.
    من مشکل صافی کف پا دارم و باید کفی مخصوص داخل پوتینم بذارم . پوتین هایی که میدن چطور هستن ؟ از نظر سبک بودن و کیفیت ؟
    پیشنهاد نمیدین پوتین ارگ که سبک هم هست بخریم ؟

راستی قفل چی پیشنهاد میکنین ببریم ؟ همون خشکباری رو که میگین ممکنه بدزدن ازمون این قفل های کوچیک هم که انگار دو دندونه بیشتر ندارن و راحت باز میشن. قفل برای کمد چه سایزی ببریم ؟

فقط برای آخرین سوال . من و چند تا از دوستان در یک مرکز آموزشی هستیم . آیا امکان اینکه در یک آسایشگاه باشیم و کنار هم باشیم هست ؟ یعنی خودمون میتونیم کاری کنیم که کنار هم باشیم یا اینکه کامپیوتری و بصورت رندوم انجام میشه و از دست ما خارجه؟
    خدمتتون عارضم که پوتین هایی که به ما دادن مارک بهمن بود که پوتین های نسیتا خوبی به حساب میان.هر چند روز اول یه مدت خشک هست و با واکس زدن های مداومی که انجام میدید کم کم بهتر میشه.
    ولی من خودم یه دوستی را چند روز پیش دیدم (که سرباز ارتش بود البته) گفت پوتین های ما پوتین های فوق العاده به درد نخوری بود که اومده بود اینجا به وسایل نظامی فروشه 5 تومن فروخته بود و پوتین خوب خریده بود. ولی کلا پوتین هایی که در پادگان خاتمی یزد به ما دادند دو مارک بود که هر دو خوب بود و حتی اون مارک دوم(غیر از بهمن) پوتین های خوش فرم و قالب تری بود.
    پوتین های ارگ را هم من ندیدم ولی اگر از اون پوتین های نرم و سبک هست قطعا بهتر از چیزی هست که به عنوان جیره استحقاقی میدن و اگر بتونید تهیه کنید مسلما راحت ترید چون پوتین های بهمن آنچنان عالی نیستند.ضمن این که شما باید کفی صافی پا بگذارید(که من خودم تولید کننده این کفی ها هستم) بهتره قبلش پوتین با سایز مناسب برای کفی انداختن تهیه کنید که اونجا هم خیالتون راحت باشه هم پاتون.

در مورد قفل هم من خودم قفل خیلی کوچولو برده بودم(همین هایی که به دفتر خاطرات میزنن) که خیلی زیاد کوچیک بود و قفل سایز متوسط ببرید. مثلا اگر کوچکترین قفل(مثل قفل من) سایز 1 باشه شما سایز 3 ببرید. هرچند به نوع کمتون هم بستگی داره.
    ضمنا این که چند تا نکته را مد نظر داشته باشید:
    اولا در ساعت اداری که میان آنکادر ها را بررسی میکنند باید درب کمد باز باشه
    ثانیا شما همه خوردنی هایی که دارید را به دلیل "آنکادر کمد" (چینش خاصی که کمدتون را طبق اون منظم کنید و بچینید) نمیتونید داخل کمدتون بگذارید و باید اکثرش را داخل کیفتون و در انبار قرار بدید و هر یکی دو روز یکبار برید داخل انبار و به اندازه مصرفتون از کیفتون بردارید
    به هر حال قفل تهیه کنید ولی در کل دعا کنید بینتون دزد نباشه. وگرنه هیچ چیزتون آنچنان که خیالتون تخت باشه در امان نیست. ولی اونجا اینقدر وقت کم دارید که کسی هم وقت این که بیاد قفل باز بکنه برای دزدی اصلا نداره.همین که یه فقل باشه کافیه
    بین ما که خدا را شکر دزد نبود و هیچ موردی داشتیم که کسی بگه فلان چیزم را دزدین و هر موردی هم بود اشتباها یه چیزی جابجا شد بود. برای این که این جور موارد هم نداشته باشید سعی کنید روی همه وسایلتون همون روز اول(این روز اول بودنش مهمه) یه علامتی بذارید که قاطی نشه و برای خودتون و دیگران قابل تشخیص باشه چون اونجا همه چیزها مشابه هم دیگه هست.

در مورد تقسیم در گروهان ها هم اگر یزد هستید یا بقیه جا ها هم مثل یزد باشه که در بدو ورودتون به پادگان در دژبانی بینتون یه سری برگه تقسیم میکنند که ازتون میخوام مشخصاتتون را بنویسید و در همون برگه ای که دستتون میدن نوشته که در کدام گردان و گروهان و کدام تخت هستید. باید اونجا زرنگ باشید و با کسان دیگه ای که اونجا هستند برگه هاتون را جابجا کنید و همه کسانی که میخواهید با هم باشید برگه را بگیرید که در یک "گروهان" بیفتید( مثلا همه گروهان 32 باشید). چینش برگه هایی که دستشون هست و پخشش کاملا کاتوره ای هست ولی تا قبل از نوشتن مشخصات و تحویل دادنش به دژبانی بچه ها میتونن بین خودشون جا به جا کنند.
    شاید اگر از سربازان دژبانی بخواهید که به دسته جمع شما که با هم دوست هستید برگه یک گروهان را بده باهاتون همکاری کنند(شاید هم لجبازی یا بی اعتنایی کنن)

باز هم سوالی بود در حد توان و اطلاعاتم در خدمتم
    ببخشید اگر این دفعه هم دیر جواب دادم
    Last edited by ipo; 17-10-2016 at 21:53.

8. 2 کاربر از ipo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

........... حذف شود
    Last edited by ali_atefi; 17-10-2016 at 22:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

دوستان من اگه فردا صبح برم پلیس + 10 و درخواست تمدید بدم تا شنبه صبح به نظرتون جوابش میاد؟ پنجشنبه روز کاریشون به حساب میاد یا نه؟

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

سلام
    دوستان من افتادم پادگان شهید باهنر کرمان
    شنبه هم اعزامم
    بالاخره معاف از رزم ضعیف بودن چشم بگیرم یا نه؟؟
    می گن هواش خیلی بده

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون از اطلاعات مفیدی که دوستان قرار می دهند. واقعا حفظ سلامتی توی شرایط سخت آموزشی (به ویژه مناطقی که شرایط مساعدی هم نداره) خیلی حائز اهمیته.
    فقط یک سوال داشتم. تلفن های موجود در پادگان به چه صورتیه؟ آیا اعتباریه و باید کارت تلفن (که فکر کنم دیگه منسوخ شده) تهیه کرد؟
    یه مورد دیگه رو هم اضافه کنم، ضمن اینکه بازم شدیدا این واکسن ها رو توصیه میکنم ولی مثل من یک دندگی نکنید اگر سرماخوردگی کوچیک داشته باشید و بزنید، یکم تشدیدش میکنه، ولی من زدم، اما شما صبر کنید بهتر بشید و مثلا 4 شنبه بزنید. اگر هم که الان مشکلی ندارید، من اکیدا توصیه میکنم فردا واکسنش رو بزنید، به هر حال همیشه میگند پیشگیری بهتر از درمان هستش.
    کارت تلفن دوباره اینجا زنده میشه وقتی رفتیم پادگان، بعدش از همونجا یه کارت تلفن مخصوص اون شهر رو باید خریداری کنیم تا بتونیم استفاده کنیم.

دوستان من اگه فردا صبح برم پلیس + 10 و درخواست تمدید بدم تا شنبه صبح به نظرتون جوابش میاد؟ پنجشنبه روز کاریشون به حساب میاد یا نه؟
    من به نظرم شما خیلی دیر اقدام کردی، بهتر میبود شنبه این کار رو انجام میدادی و الان احتمالش کمه ولی بازم به دلیلت و شانس و ... بستگی داره. بهترین کار مراجعه اول وقت به پلیس +10 هست تا ببینی اونا چی میگند.

سلام
    دوستان من افتادم پادگان شهید باهنر کرمان
    شنبه هم اعزامم
    بالاخره معاف از رزم ضعیف بودن چشم بگیرم یا نه؟؟
    می گن هواش خیلی بده
    واسه معاف از رزمی اگر میخواستی اقدام کنی، بهتر میبود قبل از اعزام اقدام کنی که حداقل آموزشی رو معاف از رزم باشی ولی به هر حال همه چیز بستگی به شرایط شما داخل اونجا بستگی داره، اگر دیدی اذیت هستی و مشکل برات پیش میاد، اقدام کن.

13. 3 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

واسه معاف از رزمی اگر میخواستی اقدام کنی، بهتر میبود قبل از اعزام اقدام کنی که حداقل آموزشی رو معاف از رزم باشی ولی به هر حال همه چیز بستگی به شرایط شما داخل اونجا بستگی داره، اگر دیدی اذیت هستی و مشکل برات پیش میاد، اقدام کن.
    یعنی الان دیگه نمیشه گرفت؟
    منظور از شرایط چیه؟
    من مدرک کاردانی دارم

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یعنی الان دیگه نمیشه گرفت؟
    منظور از شرایط چیه؟
    من مدرک کاردانی دارم
    چرا نشه گرفت، شما اونجا که رفتی (چه توی آموزشی باشی چه توی یگان) میتونی درخواست بدی برای معافیت پزشکی.

منظورم از شرایط اینه که شما اگر میخواستی اقدام کنی برای معافیت، خب حداقل قبل از اعزام اقدام میکردی که معاف از رزم میشدی، راحت تر میبودی آموزشی رو ولی بازم نمیشه هیچ چیزی گفت، همه چیز بستگی به شرایط شما داخل اونجا داره، شاید شما اصلا اذیت نشی، شرایط جسمانیت طوری باشه که با دویدن و رژه و ... موردی نداشته باشی، اون موقع هست که میبینی میتونی انجام بدی، میگی اصلا معافیت رو نمیخوام و نمیارزه و خدمتت رو بدون اینکه بخوای معافیت بگیری، ادامه میدی ولی یه موقع هم هست میری میبینی که اونجا اذیت هستی، تحملش با توجه به شرایط واقعا غیر ممکن هست برات، اون موقع میتونی اقدام کنی.
    مثلا من مشکلم قلبی هستش، طبیعتا شرایط برای من غیر قابل تحمل تر از شما هستش، من بخوامم؛ متاسفانه به خاطر شرایطی که دارم، یه سری کارها رو نمیتونم انجام بدم.

+++

من یه 5 تا پیام خصوصی گرفتم که چی همراه میبرم و ... برای همین، توی پست بعدی لیستی که دارم رو کامل مینویسم که دیگه هر کی میخواد، استفاده کنه.

16. 2 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •