تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3736 از 4751 اولاول ... 2736323636363686372637323733373437353736373737383739374037463786383642364736 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,351 به 37,360 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

واقعا این اعداد و ارقام و گزارشات از کجا میاد؟ همینطوری ؟!!

شما می ری امتحان میدی اگه درس خونده باشی و خوب جواب داده باشی نمره کم می گیری؟ خوب معلوم نه

توی این موارد هم شرکتی که همه چیزش طبق استاندارد بوده و کیفیتش بالاست میاد این استاندارد و مدارک رو می گیره نه شهرت !

بازم می گم هیچ شرکتی نمی تونه 100% مشترکاشو راضی کنه ، مخصوصا اونایی که شبا توقع گیگ گیگ ترافیک رایگان رو دارن
    ترجیح میدم از آخر جواب شما را بدم
    آره منم قبول دارم هیچ شرکتی نمی تونه همه اعضاشو راضی کنه ولی باید اکثریت رو راضی نگه داره یا نه >>>>

تو این شرایط اقتصادی قاعدتا هر آدمی نگاه میکنه ببینه کدوم شرکت علاوه بر اینکه کیفیت بهتری داره و با جیبش

هم همخونی میکنه.میره سراغ تبلیغات شاتل

بعدش با خودش میگه اِ اِ اِ.. این شاتل چه شرکت باحالی سرعت 128eco رو 2 مگ می بنده

(نمیدونه اون برا اینه که ترافیکش زوتر تموم شه تازه بعد چند ماه همون سرعت 128 هم بهش بدن شاهکار کردن)

ادامه:
    این شاتل چه شرکت با حالی ترافیک رایگان شبانه میده >>

(نمیدونه اگه یه خوده dl کنه محدود میشه ( دقت کنید من گفتم یه خوده (در حد شبی 1 gig نه یه عالمه) );(دقت

کنید بعضی ها دارن با اینترنت روزیشونو در می آرن) (چه قدر پرانتز باز کردما سرم گیج رفت)
    ادامه:

این شاتل چه باحاله این همه مدرک و ایزو و میزو داره از 2000 تا بالا دمش گرم

خلاصه میره و یه قرار داد 1 ساله میبنده (برا به صرفه بودنش) یه هفته اول صفا میکنه و

آممممممممممممما....... دیگه کل تایپیک میدونید چی می خام بگم بله به چیز خوردن میفته (شکر)
    و در نهایت به این تایپیک ملحق میشه و این جوری میشه

در مورد اون مثالتم باید بهت بگم هیچ ربطی نداره احتمال اینکه یه نفر تقل بزنه و نمره بیاره هم هست
    (حتی نمره 20)

2. 6 کاربر از hajemadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کجای مشتری مداری شاتل مشکل داره!!!؟؟

با ما که همیشه با ادب و مهربون برخورد داشتن چه حضوری چه تلفنی

اتفاقا شاتل تنها شرکتیه که بیش از حد ناز مشتریاشو می کشه
    حضورررررررررری آهان یعنی خودتون رفتین اونجا : یه لحظه فکر کردم اونا اومدن پیشتون ازتون مشکلاتون و پرسیدن گفتم دمشون گرم چه با کلاس شدن

ولی بی شوخی کاشکی تو کیفیت سرعت هم ناز مون و میکشیدن .....

نه تو محدودیت................ ای کاش ...
    Last edited by hajemadi; 11-03-2012 at 14:50.

4. 7 کاربر از hajemadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست من فقط یه سوال:

چرا شاتل میزان ساعات دانلود رایگان رو از 1-7 صبح به 1-8 صبح افزایش داده؟(جواب میخوام)
    چرا باید همچین کاری رو بکنه؟
    آیا هدفی جز افزایش مشتری داشته!

یه قانون خیلی ساده برقراره که با افزایش تعداد مشترکین طبیعی هست که کیفیت هم به تناسب همون افزایش افزایش پیدا کنه .ولی دوست من کمی انصاف داشته باشید و شرایط رو ببینید.

شاتل توی این یکسال اخیر به میزان خیلی زیادی مشترک جذب کرده فقط به خاطر تبلیغاتی که داشته و سرویس دهی مطلوب .

ولی با گذشت زمان متاسفانه کیفیت سرویس دهی افت پیدا کرده.

اینی که شما میفرمایین تنها شرکته که ... باهاش مخالفم.(چون در جریان شرکت های دیگه نیستین همچین حرفی رو میزنن)

من حتی اگه پیشتیبانی خوبی هم نداشت اما کیفیت سرویس دهیش بالا بود بسیار بسیار راضی تر بودم از اینکه پشتیبانی خوبی داشته باشه اما کیفیت نداشته باشه.

6. 7 کاربر از yaHyaQazmis1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من کی گفتم که باید سرعت ساعت رایگان برابر با سرعت روزانه باشه هر چند که روزانه اش هم با شبانه اش فرقی نداره 512eco سرعت 65 از این افتضاحتر هیچی نیست.

اینکه کسی که بخواد دانلود کنه با یک دهم هم میتونه بله اگر دیال آپ هم داشته باشی میتونی دانلود کنی ولی شما یک چیزی رو فراموش کردی 90 درصد مشترکین کلآ شرکتهای ADSL اینترنت رو برای دانلود فیلم بازی می خوان .

بنده کاری به مقدار پولی که دادم ندارم ولی حداقل کاری که شرکت شاتل باید در قبال مشترکینش بکنه در زمانی که داره ثبت نام میکنه برای گرفتن کاربر باید به کاربرانش بگه که چقه مقدار باید دانلود کنی تا محدود نشی و.... نه اینکه کلآ بزنه زیر حرفش و بگه ما اصلآ محدود نمیکنیم

الان جالبه بنده محدود شدم وسرعتم شبها روی 6 هست زنگ میزنم میگم چرا اینطوری شده سرعتم میگه بخاطر اینکه الان خیلی ها دارند دانلود میکنند
    فکر کرده با احمق سر و کار داره

بزرگترین ضربه رو پشتیبانی ها در وحله اول به خودشون میزنند وقتی مشترکین خودشون رو تند تند از دست دادند اونوقت شرکت مجبوره که پشتیبانی ها رو بفرسته مرخصی اجباری و یا بهتر بگم اخراج اونوقت ببینم باز هم این دیکته ای رو که روخونی میکنند رو به کاربرانش باز تحویل میدند اگر دوباره به سر کار بر گردند یا خیر
    من نگفتم نباید سرعت شما 8 برابر باشه...من گفتم حجم مصرفیت نباید 8 برابر باشه
    شما میگی من 2 مگابیت دارم پس حقم برای دانلود شبانه 8 برابر کسی هست که 128 کیلوبیت داره.
    من میگم زمانی شما می تونی این ادعا رو کنی که 8برابر این فرد پول بدی
    بعدشم بهت قول می دم که شاتل اینقدر کاربر داره که اگه 5 هزارنفر هم اشتراکشونو قطع کنند آب از آب تکون نخوره
    شاتل برای چند گروه به هیچ عنوان خوب نیست
    1- کسایی که بازی می کنن
    2- کسایی که دانلود می کنن
    3- کسایی که وب گردی زیاد می کنن ( در حد بالای 3-4 گیگ در ماه )

1- واسه بازی پینگش افتضاحه
    2- واسه دانلود فورا محدود میشی و هیچی نمیتونی دانلود کنی مثلا منکه ماهی 90 گیگ دانلود دارم شاتل واسم شاطر حساب میشه
    3- واسه وب گردی چون سرعت روزانه شاتل زیاده و از طرفی قیمت هر گیگ هم سر به فلک میکشه باعث میشه دوتا صفحه باز کنی خیلی زود ترافیکت تموم شه قیمت ترافیک هم که زیاده باعث میشه کلی هزینه اضاف مجبور بشی پرداخت کنی
    با موارد 1و2 موافقم ولی مورد 3 رو خیلی راحت می تونی با برنامه کنترل کنی
    این ضریب اشتراک برای سرویس CRA هست دوست عزیز ! 1 به 10 و دانلود نامحدود !
    خود شما هم بهتر از من میدونی ، ولی ظاهرا شما اینجور که میگی شاتل اکو رو هم 1 به 10 میبنده .
    ضمن اینکه سازمان تنظیم مقررات میگه حق سرویس برای نصب نباید گرفته بشه ، یعنی غیر 10،400 تومن مخابرات که شرکت 4600 تومن رو میگیره واسه نصب مودم و ... پس زیاد از سازمان تنظیم مقررات صحبت نکن که خودت هم می دونی حرف روش زیاده .
    سرویس اکو رو بگو که شما میگی 1 به 10 شیر هست .
    برای بار 10000م:
    تمام سرویس ها غیر از dedicated ضریب اشتراک 10 دارند.چه اکو باشه چه آرت

8. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این مورد رو واقعا نمیشه انکار کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

1

....
    برای بار 10000م:
    الآن کسی از آرت حرف زد ؟!
    شما پست هارو میخونی ؟ یا همونطور که دوست داری برداشت میکنی ؟!
    ارض بنده این بود :
    سرویس cra تصویب سازمان مقررات که بهش دوستان می بالند ورفر میدند ضریب 1 به 10 و دانلود نامحدود داره و قیمت تقریبا مفت
    سرویس اکو که محدود هست و محدودش میکننو پول اضافی در بر داره ، چطور 1 به 10 بسته میشه و ما باید پول اضافی بدیم !؟
    الآن دوستان تائید میکنن سرویس های اکو شاتل 1 به 10 هست برام خیلی جالب و قشنگه . چون پشتیبانیش اصرار داره 1 به 8 هست . پس 128 کیلوبیت شاتل ! ماکزیمم 16 کیلوبایت و کمترین حالت 1.6 کیلوبایت دانلود داره ، قابل توجه دوستان .
    ما نفهمیدیم کی باید از دستور سازمان مقرارت پیروی کرد و چه موقع نباید کرد ...

11. 4 کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

من 2مگ داشتم که از تهران زنگ زدن گفتن غیر مجازه 2مگ منم که منتظر اینجور چیزی بودم چون یکساله قرارداد بسته بودم رفتم نمایندگی فسخ کردم 254 هزار تومن هم از حلقومشون در آوردم الان رفتم مخابرات گرفتم دارم حال میکنم نامحدود

13. 4 کاربر از sahand111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

6

من نگفتم نباید سرعت شما 8 برابر باشه...من گفتم حجم مصرفیت نباید 8 برابر باشه
    شما میگی من 2 مگابیت دارم پس حقم برای دانلود شبانه 8 برابر کسی هست که 128 کیلوبیت داره.
    من میگم زمانی شما می تونی این ادعا رو کنی که 8برابر این فرد پول بدی
    بعدشم بهت قول می دم که شاتل اینقدر کاربر داره که اگه 5 هزارنفر هم اشتراکشونو قطع کنند آب از آب تکون نخوره

با موارد 1و2 موافقم ولی مورد 3 رو خیلی راحت می تونی با برنامه کنترل کنی

برای بار 10000م:
    شما حجم مصرفی که میگید نباید 8 برابر باشه رو منظورتون رو میشه واضح تر بگید یعنی چی 8 برابر یعنی اینکه من شبی نباید 8 گیگ دانلود کنم اولآ که بنده با 512 تو زمانی که محدود نبودم به زور شبی 1 گیگ دانلود میکردم واین یعنی فاجعه شما دقت نکردید من 512 دارم نه 128 یا 256 و کمترین حجمی که باید دانلود داشته باشم در ساعات رایگان نباید کمتر از 1 گیگ باشه بعدشم میشه بفرمایید این قانونی که شما میگید در کجای قرارداد نوشته شده که من حق ندارم در ساعات رایگان نباید حجم مصرف 8 برابر بیشتر باشه. در مورد اینکه پول دادم باید طلب کار باشم چرا که در زمان ثبت نام در شرکت شاتل به من گفتند شما از ساعت 1 شب تا ساعت 8 صبح میتونی به رایگان هرچی دلت می خواد دانلود کنی و چیزی در مورد اینکه اگر زیاد دانلود کنی محدود میشی و... نگفتند پس بحث بحث پول نیست بحث بحثه صداقت در گفتار است که شاتل به هیچ عنوان این گزینه رو نداره

در مورد اینکه شاتل اینقدر کاربر داره که اب از آب تکون نخوره باید بهت بگم این کاربرانی هم که شما میگید داره به زودی باید بگی داشت چون خیلی هاشون یا از زمانی که شاتل سرویس دهی خوبی داشت عضو بودند که همونها دیگه عمرآ با شاتل قرارداد نخواهند بست و یک عده دیگه مثل من که تازه به این شرکت اومدند وگول خوردند و یا قراردادها رو فسخ میکنیم و یا اینکه تا زمان پایان قراردادمون یه جوری سر میکنیم و بعد دیگه کلاهمون هم بیفته تو شاتل برنمیگردیم برش داریم واونوقت هست اشخاصی که در پشتیبانی شاتل کار میکنند باید یواش یواش برن حسابداری و تسویه کنند چرا که شاتل با توجه به از دست دادن کاربرانش دیگه نمیتونه حقوق پشتیبانهایی رو بده که مطالبی رو که جلوشون گذاشتند و روخونی میکنند رو تحویل کاربران بدند و

اینطوری شد که شاتل برشکست شد هاهاهاهاهاهاهاها

15. 4 کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    Last edited by mahla_EEL; 14-03-2012 at 01:26. دليل: لطفا اخبار را در این بخش نگذارید.همچنین قوانین این بخش را بخوانید

17. این کاربر از mahla_EEL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

یه سری نمایندگی هاشون افتضاحن. خیلی از دوستان بنده به خاطر برخورد بد نمایندگی فسخ کردن !

19. 7 کاربر از Ultimator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 337 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 337 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •