سلام
اگه معاف نشید (حتی بعد از اعتراض) براتون برگ اعزام صادر می کنن و در صورتی که مراجعه نکنید برگ اخطاریه ارسال میشه و در صورت بی توجهی برگه ای به رنگ قرمز برای شما ارسال میشه که اگه باز هم در موعد مقرر به سربازی نرید ، شما به عنوان سرباز غایب شناخته میشید .
سوال اینجاست که آیا سرباز غایبی بوده در این مملکت که دستگیر شده باشه؟! طبیعتا تا زمانی که خودتون خودتون رو معرفی نکنید یا کسی شما رو لو بده،هیچکس دستگیرتون نمی کنه!
اما اگه شانس معافیتون بالای 80 درصد هست،حتما اقدام کنید برای معافی.
همینطوره
من سربازی نرفتم و تا حالا یکبار هم به کارت پایان خدمت نیاز پیدا نکردم.گواهینامه دارم و همین 3 ماه پیش تمدیدش هم کردم،بیمه درمانی دارم،شغل آزاد دارم،تا حالا چند بار سند به نام زدم یا به نامم زده شده و ... .
فقط و فقط از کشور خارج نشدم که تا حالا قصد نداشتم خارج بشم و حداقل تا 2 3 سال دیگه ایرانم.که برای اونم مشکلی نیست چون الان دارم برای معافی اقدام می کنم و به احتمال خیلی زیاد معافم.
شما اگه مشکل دارید،نرید خوب.هر موقع مشکلتون رفع شد تشریف ببرید یا اگه موقعیتش رو داشتید برای معافی اقدام کنید.
بله اگه معاف نشدید کسی به زور شما رو نمیبره.اما به هر حال محدودیت هایی هست که خودتون بهتر می دونید.