تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3735 از 4428 اولاول ... 273532353635368537253731373237333734373537363737373837393745378538354235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,341 به 37,350 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

بچه ها من سرویس نامحدود پارس دارم ولی الان یه مدته احساس میکنم اون ترافیک مصرف منصفانه که سرعت بالا میده خیلی زود تموم میشه! نمیدونم واقعا دزدی میکنه یا من اینهمه مصرف دارم؟ کسی تجربه ای داره؟
    از نرم افزارهای محاسبه ترافیک مصرفی استفاده نمیکنید؟ پیشنهاد میکنم استفاده کنید تا مصرف دقیقتون رو بدونید نه مصرفی که خیال میکنید دارید.

داره خودمونی میشه mrh.fit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

انقد صبا نت صبا نت کردین اینجا خدا زد تو کمرتون !

Last edited by mrh.fit; 02-09-2014 at 18:05.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

از نرم افزارهای محاسبه ترافیک مصرفی استفاده نمیکنید؟ پیشنهاد میکنم استفاده کنید تا مصرف دقیقتون رو بدونید نه مصرفی که خیال میکنید دارید.
    چجوري استفاده كه فقط با پي سي نيست گوشي هايي كه با وايرلس وصل ميشند رو چيكار كنيم

داره خودمونی میشه mrh.fit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

چجوري استفاده كه فقط با پي سي نيست گوشي هايي كه با وايرلس وصل ميشند رو چيكار كنيم
    اگه گوشیتون اندرویده
    توی قسمت setting>data usage

هم می تونی مقدار ترافیک مصرف شده رو ببینی هم براش لیمیت بذاری هر چقدر که دوست داری مصرف کنی .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اگه تهرانی با خطی که درخواست جمع آوریش رو دادی تماس بگیر 82205 بعد داخلی 3 . ادامه اش رو تلفن گویا بهت میگه که اگه منصرف شدی از جمع آوری چیکار کنی
    متاسفانه تهران نیستم
    قم هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

اگه گوشیتون اندرویده
    توی قسمت setting>data usage

هم می تونی مقدار ترافیک مصرف شده رو ببینی هم براش لیمیت بذاری هر چقدر که دوست داری مصرف کنی .
    چرا نرم افزار مصرف دارم ولی بجز کامپیوتر خودم یه کامپیوتر دیگه - دو تا گوشی و یک آپید هم بهش وصل میشه کنترل همه اینا سخته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال:اگه من بخوام به مخابرات بگم که بیاد خط بیرون خونمون رو برای نویز بر طرف کنه،چه سایتی می تونم شکایت یا درخواست بنویسم؟باید حضوری برم مخابرات ؟اگه میشه راهنماییم کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم دانلود این شرکت چطوریه دوستان من صبانت بودم 7 سالی الان دیگه به فنا رفته حسابی مخصوصا با آگهی که سردرنمایندگی زده
    الان میخواستم درخواست تخلیه بدم بیام پارس فقط قبلش میخوام بدونم پارس سرعت اسمی رو میده مثلا من 2 مگ بگیرم بطور متوسط شبی چند گیگ دانلود دارم با تشکر ازهمه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم دانلود این شرکت چطوریه دوستان من صبانت بودم 7 سالی الان دیگه به فنا رفته حسابی مخصوصا با آگهی که سردرنمایندگی زده
    الان میخواستم درخواست تخلیه بدم بیام پارس فقط قبلش میخوام بدونم پارس سرعت اسمی رو میده مثلا من 2 مگ بگیرم بطور متوسط شبی چند گیگ دانلود دارم با تشکر ازهمه
    بستگی داره به مرکز مخابراتیت
    کاملا مثل تخم مرغ شانسیه
    ولی فک کنم سرعت اسمی رو به همه بده
    ولی حداقل شبی 3 گیگ میتونی بگیری

10. این کاربر از ho3in2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزیز هر کسی که وانمود میکنه، من دارم حقیقت و میگم. الان چند روزه سرعت روزانه کمتر از مقدار اسمی یا حداکثر همون مقدار اسمیه، پینگ 2 برابر شده و سرعت شبانه هم از روزی که سرویس شبانه راه افتاد افتضاح بوده به صورتی که صفحه اول یاهو رو هم نمیشه باز کرد چه برسه به دانلود یا هر کار دیگه. شما اگه تو پیام خصوصی خودتو معرفی کنی و بگی چه سمتی تو پارس آنلاین داری من خودم همه مشخصات خطمو میدم که خودت چک کنی. تا قبل از این 7-8 روز خوب بود، الان دیگه نیست. حله؟

در ضمن من ازت یه خواهش کوچولو دارم نمیگ دفاع نکن ولی دیگه اسم پارس آنلاین رو کنار گوگل فایبر نیار اصلا آدم یه جوری چندشش میشه این قیاس مسخره رو میخونه!! بهترین ISP های دنیا هم خودشونو با Fiber گوگل مقایسه نمیکنن آخه! منم یه چیزی گذاشتم برای تمدد خاطر دوستان تاپیک.
    آقا از این حرفها اینجا نزن سریع پاک میشه ها از ما به شما نصیحت
      محتوای مخفی:  
    بعضی ها دمشون خیلی کلفته

Last edited by khoodet; 02-09-2014 at 20:14.

12. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •