تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3734 از 4105 اولاول ... 27343234363436843724373037313732373337343735373637373738374437843834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,331 به 37,340 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز mojt90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت
    در سایت های :::::مای موویز - والا مووی - کینگ مووی و imovies-dl ::

پيش فرض

سلام

دوستان این لباس هایی که اول آموزشی تحویل میدهند برای 2 سال خدمت است یا فقط برای آموزشی است ؟

بعد مو ها رو با چه شماره ای زد ؟ با 10 خوب هست یا حتما باید با 4 زد ؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

................................
    Last edited by m_sardaari; 16-10-2016 at 18:24.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

بله، واقعا! تا اون جایی که من وصفش رو شنیدم اگر بدترین پادگان نباشه یکی از بد ترین هاست! مخصوصا که نیرو انتظامی هست و بعد از آموزشی هم نمیشه زیاد امیدوار بود، مگر اینکه ناجا، نظام وظیفه یا دادگستری بیفتیم که احتمالش خیلی کمه.

پاسخ اون دوستمون رو از لینک مشاهده بفرمایید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به احتمال زیاد فوق دیپلم به بالا گردان اما علی میوفتن. امکانات کمی بهتره ولی فرمانده گردان و گروهان هاش خیلی سخت گیرن گویا! (پوست می کنن)

واسه تقسیم هم بیشتر به مناطق شرقی و تا حدودی مرکزی اعزام می کنند. البته گویا احتمال تقسیم در شهر یا استان خودتون زیاده.
    آموزشی مهم نیست هر قدر سخت هم باشه 2 ماهه که با مرخصی میان دوره و پایان دوره که میدن زود تموم میشه. اگر کسی متاهل باشه از 4 شنبه تا صبح شنبه مرخصی میدن. و برا مجردا از 5 شنبه تا صبح شنبه مرخصی میدن.البته از هفته دوم به بعد. که بومی ها و کسانی که فاصله زیادی با خونه ندارن میرن مرخصی.
    مهم تقسیمات هست که کجا بیوفتیم .تعدادی از اقوام همین باهنر بودن البته با مدرک لیسانس که بعضی ها زاهدان و بعضی تو استان کرمان تقسیم شدن.
    تمام کسانی که دیدم این دوره افتادن باهنر (اصفهان، تهران ، کرمان) همه ارشد داشتن نمیدونم دلیلش چیه و قرار هست کجا تقسیم بشیم.
    شما از کجا فهمیدین که احتمال تقسیم تو شهر و استان خودم زیاد هست؟
    Last edited by m_sardaari; 16-10-2016 at 18:28.

4. این کاربر از m_sardaari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان اعزامی اول ابان
    کسی هست با مدرک فوق لیسانس کد 05 کرمان خورده باشه؟

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    دوستان این لباس هایی که اول آموزشی تحویل میدهند برای 2 سال خدمت است یا فقط برای آموزشی است ؟
    بعد مو ها رو با چه شماره ای زد ؟ با 10 خوب هست یا حتما باید با 4 زد ؟؟؟
    در حفظ و نگهداری لباس ها کوشا باش که آنها را برای 2 سال نیاز خواهی داشت برادر .

باس با 4 بزنی کچل شدیم رفت .

7. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Amir369x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آموزشی مهم نیست هر قدر سخت هم باشه 2 ماهه که با مرخصی میان دوره و پایان دوره که میدن زود تموم میشه. اگر کسی متاهل باشه از 4 شنبه تا صبح شنبه مرخصی میدن. و برا مجردا از 5 شنبه تا صبح شنبه مرخصی میدن.البته از هفته دوم به بعد. که بومی ها و کسانی که فاصله زیادی با خونه ندارن میرن مرخصی.
    مهم تقسیمات هست که کجا بیوفتیم .تعدادی از اقوام همین باهنر بودن البته با مدرک لیسانس که بعضی ها زاهدان و بعضی تو استان کرمان تقسیم شدن.
    تمام کسانی که دیدم این دوره افتادن باهنر (اصفهان، تهران ، کرمان) همه ارشد داشتن نمیدونم دلیلش چیه و قرار هست کجا تقسیم بشیم.
    شما از کجا فهمیدین که احتمال تقسیم تو شهر و استان خودم زیاد هست؟
    بله، معمولا بومی ها (بسته به پادگان) می تونن آخر هفته مرخصی بگیرن ولی در مورد غیر بومی ها صدق نمی کنه. مخصوصا که 10 ساعت رفت و 10 ساعت برگشت جز خستگی چیزی به ارمغان نمیاره. همون تو پادگان بودن بهتره!
    منم زیاد به آموزشی اهمیت نمیدم. به قول شما مهم اینه که واسه تقسیم کجا بیفتیم.
    البته نیروی انتظامی بعد از تقسیم کمتر توی پادگان می مونن و اکثرا داخل شهر ها و یا جاده ها تقسیم میشن که معمولا شرایط اداری نداره و علاوه بر فعالبت تا نزدیک شب، روز های تعطیل و آخر هفته ها نیز معمولا آماده باش میدن!
    این جوری که من آمار گرفتم (چند دوره گذشته) ارشد و لیسانسه های پادگان باهنر اگر شانس بیارن و مرزبانی یا راهور نیفتن اکثرا توی شهر یا استان بومی خودشون تقسیم میشن. البته این دوره گویا ارشد زیاده و ممکنه شرایط فرق کنه!

من تک پسرم، نمی دونم این واسه تقسیم به دردم بخوره یا نه. ولی محض احتیاط تمامی مدرک مورد نیاز رو با خودم میارم. فقط نمیدونم چه موقع و کجا باید ارائه داد!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سلام به همگی دوستان
    یه سوال مهم داشتم،ممنون میشم کمک کنید
    یکی از اشناهام برای خدمت ثبت نام کرده و اعزامش نوزده ابان ماهه،شش ماه اضافه خدمت بخاطر غیبت هم داره،اما الان پشیمون شده و نمیخواد بره چون واقعا شرایط خانوادگیش ایجاب نمیکنه بره.تکلیفش چیه؟اگه نوزدهم خودش رو معرفی نکنه چی میشه؟مجازات و دستگیری داره؟
    ممنونم اگه کامل واسم توضیح بدید

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من تک پسرم، نمی دونم این واسه تقسیم به دردم بخوره یا نه. ولی محض احتیاط تمامی مدرک مورد نیاز رو با خودم میارم. فقط نمیدونم چه موقع و کجا باید ارائه داد!
    منم چون تک فرزندم، امروز یه دو ساعتی رو اینور و اونور رفتم تا مدارک و ... رو تکمیل کردم برای این مورد. شما باید کپی صفحات شناسنامه ی خودت و پدر گرامیت رو که امروز بردی و برابر با اصل کردی رو همراه خودت ببری پادگان، اونجا موقعش که شد خودشون میگند هر کی هر مدرکی داره، ارائه بده (متاهل ها و تک فرزند ها و ...) که میبری و بهشون تحویل میدی. بعد تا اونجایی که من امروز فهمیدم، احتمال داره (نمیدونم همیشه و در همه موارد انجام میدند یا نه) پادگان هم یه نامه میده به ثبت احوال که تایید بکنه مثلا من تک فرزند خانواده هستم، اون نامه رو هم بعد باید همون موقع ببریم ثبت احوال و اونا جوابش رو مینویسند به پادگان و بعد دوباره تحویلشون میدیم تا دیگه پرونده کامل بشه.
    پ.ن: شرط متاهل یا فرزند نظامی بودن، بی هیچ قیدی باعث میشه که حتما شهر خودت (یا نزدیک ترین شهر در صورت عدم وجود پادگان در شهر) بیافتی ولی این شرایط ما، لزومی نداره که باهاش موافقت بشه و حتما حتما بیافتیم شهر خودمون.

سلام به همگی دوستان
    یه سوال مهم داشتم،ممنون میشم کمک کنید
    یکی از اشناهام برای خدمت ثبت نام کرده و اعزامش نوزده ابان ماهه،شش ماه اضافه خدمت بخاطر غیبت هم داره،اما الان پشیمون شده و نمیخواد بره چون واقعا شرایط خانوادگیش ایجاب نمیکنه بره.تکلیفش چیه؟اگه نوزدهم خودش رو معرفی نکنه چی میشه؟مجازات و دستگیری داره؟
    ممنونم اگه کامل واسم توضیح بدید
    من یه 500 صفحه از این تاپیک رو کم کم خوندم یه سری چیزها دیگه دستم اومده، تا زمانی که خودش رو معرفی نکنه، همچنان به عنوان غایب محسوب میشه و جریمه اش همون اضافه خدمت به حساب میاد. زمانی که خودش رو معرفی کنه و بره پادگان اما از اونجا فرار کنه، اون موقع دیگه فراری به حساب میاد که اونوقت اون مجازات های سنگین تر دیگه در انتظارش هست.

11. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

ممنون دوست عزیزم،لطف کردی
    اما نه اصلا قصد داره نره پادگان،و اصلا خودش رو به پادگان معرفی نکنه....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

منم همین سوالو داشتم اگر کسی درخواستی داد و معاف نشد نره دنبال ادامه کارش همون غایب محسوب میشه؟با این اوصاف که که طرف نرفته باشه پادگان تکلیفش چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •