سلام
دوستان این لباس هایی که اول آموزشی تحویل میدهند برای 2 سال خدمت است یا فقط برای آموزشی است ؟
بعد مو ها رو با چه شماره ای زد ؟ با 10 خوب هست یا حتما باید با 4 زد ؟؟؟![]()
سلام
دوستان این لباس هایی که اول آموزشی تحویل میدهند برای 2 سال خدمت است یا فقط برای آموزشی است ؟
بعد مو ها رو با چه شماره ای زد ؟ با 10 خوب هست یا حتما باید با 4 زد ؟؟؟![]()
................................
Last edited by m_sardaari; 16-10-2016 at 18:24.
آموزشی مهم نیست هر قدر سخت هم باشه 2 ماهه که با مرخصی میان دوره و پایان دوره که میدن زود تموم میشه. اگر کسی متاهل باشه از 4 شنبه تا صبح شنبه مرخصی میدن. و برا مجردا از 5 شنبه تا صبح شنبه مرخصی میدن.البته از هفته دوم به بعد. که بومی ها و کسانی که فاصله زیادی با خونه ندارن میرن مرخصی.
مهم تقسیمات هست که کجا بیوفتیم .تعدادی از اقوام همین باهنر بودن البته با مدرک لیسانس که بعضی ها زاهدان و بعضی تو استان کرمان تقسیم شدن.
تمام کسانی که دیدم این دوره افتادن باهنر (اصفهان، تهران ، کرمان) همه ارشد داشتن نمیدونم دلیلش چیه و قرار هست کجا تقسیم بشیم.
شما از کجا فهمیدین که احتمال تقسیم تو شهر و استان خودم زیاد هست؟
Last edited by m_sardaari; 16-10-2016 at 18:28.
دوستان اعزامی اول ابان
کسی هست با مدرک فوق لیسانس کد 05 کرمان خورده باشه؟
در حفظ و نگهداری لباس ها کوشا باش که آنها را برای 2 سال نیاز خواهی داشت برادر.
باس با 4 بزنی![]()
کچل شدیم رفت
.
بله، معمولا بومی ها (بسته به پادگان) می تونن آخر هفته مرخصی بگیرن ولی در مورد غیر بومی ها صدق نمی کنه. مخصوصا که 10 ساعت رفت و 10 ساعت برگشت جز خستگی چیزی به ارمغان نمیاره. همون تو پادگان بودن بهتره!
منم زیاد به آموزشی اهمیت نمیدم. به قول شما مهم اینه که واسه تقسیم کجا بیفتیم.
البته نیروی انتظامی بعد از تقسیم کمتر توی پادگان می مونن و اکثرا داخل شهر ها و یا جاده ها تقسیم میشن که معمولا شرایط اداری نداره و علاوه بر فعالبت تا نزدیک شب، روز های تعطیل و آخر هفته ها نیز معمولا آماده باش میدن!
این جوری که من آمار گرفتم (چند دوره گذشته) ارشد و لیسانسه های پادگان باهنر اگر شانس بیارن و مرزبانی یا راهور نیفتن اکثرا توی شهر یا استان بومی خودشون تقسیم میشن. البته این دوره گویا ارشد زیاده و ممکنه شرایط فرق کنه!
من تک پسرم، نمی دونم این واسه تقسیم به دردم بخوره یا نه. ولی محض احتیاط تمامی مدرک مورد نیاز رو با خودم میارم. فقط نمیدونم چه موقع و کجا باید ارائه داد!
سلام به همگی دوستان
یه سوال مهم داشتم،ممنون میشم کمک کنید
یکی از اشناهام برای خدمت ثبت نام کرده و اعزامش نوزده ابان ماهه،شش ماه اضافه خدمت بخاطر غیبت هم داره،اما الان پشیمون شده و نمیخواد بره چون واقعا شرایط خانوادگیش ایجاب نمیکنه بره.تکلیفش چیه؟اگه نوزدهم خودش رو معرفی نکنه چی میشه؟مجازات و دستگیری داره؟
ممنونم اگه کامل واسم توضیح بدید
منم چون تک فرزندم، امروز یه دو ساعتی رو اینور و اونور رفتم تا مدارک و ... رو تکمیل کردم برای این مورد. شما باید کپی صفحات شناسنامه ی خودت و پدر گرامیت رو که امروز بردی و برابر با اصل کردی رو همراه خودت ببری پادگان، اونجا موقعش که شد خودشون میگند هر کی هر مدرکی داره، ارائه بده (متاهل ها و تک فرزند ها و ...) که میبری و بهشون تحویل میدی. بعد تا اونجایی که من امروز فهمیدم، احتمال داره (نمیدونم همیشه و در همه موارد انجام میدند یا نه) پادگان هم یه نامه میده به ثبت احوال که تایید بکنه مثلا من تک فرزند خانواده هستم، اون نامه رو هم بعد باید همون موقع ببریم ثبت احوال و اونا جوابش رو مینویسند به پادگان و بعد دوباره تحویلشون میدیم تا دیگه پرونده کامل بشه.
پ.ن: شرط متاهل یا فرزند نظامی بودن، بی هیچ قیدی باعث میشه که حتما شهر خودت (یا نزدیک ترین شهر در صورت عدم وجود پادگان در شهر) بیافتی ولی این شرایط ما، لزومی نداره که باهاش موافقت بشه و حتما حتما بیافتیم شهر خودمون.
من یه 500 صفحه از این تاپیک رو کم کم خوندمیه سری چیزها دیگه دستم اومده، تا زمانی که خودش رو معرفی نکنه، همچنان به عنوان غایب محسوب میشه و جریمه اش همون اضافه خدمت به حساب میاد. زمانی که خودش رو معرفی کنه و بره پادگان اما از اونجا فرار کنه، اون موقع دیگه فراری به حساب میاد که اونوقت اون مجازات های سنگین تر دیگه در انتظارش هست.
ممنون دوست عزیزم،لطف کردی
اما نه اصلا قصد داره نره پادگان،و اصلا خودش رو به پادگان معرفی نکنه....
منم همین سوالو داشتم اگر کسی درخواستی داد و معاف نشد نره دنبال ادامه کارش همون غایب محسوب میشه؟با این اوصاف که که طرف نرفته باشه پادگان تکلیفش چیه؟
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)