شما مصرفت زیاده![]()
شما مصرفت زیاده![]()
اگه پارس آنلاین گوگل فایبر ایران نبود همین کسایی که وانمود میکنن ناراضی ان هزار دفعه تا الان تخلیه کرده بودن از جمله شما![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حق با شماس
پارس هر چقدر هم که بد باشه سرعت اسمی رو به آدم میده
من شنبه درخواست جمع آوری دادم برم صبانت هنوز خطم جمع نشده
ولی قراره فردا جمع بشه و اینکه صبانت هم ثبت نام کردم
دوستان میشه یجوری جمع آوری رو کنسل کرد ؟؟؟؟
میخوام دوباره 15 تومن پول رانژه ندم
دوست عزیز هر کسی که وانمود میکنه، من دارم حقیقت و میگم. الان چند روزه سرعت روزانه کمتر از مقدار اسمی یا حداکثر همون مقدار اسمیه، پینگ 2 برابر شده و سرعت شبانه هم از روزی که سرویس شبانه راه افتاد افتضاح بوده به صورتی که صفحه اول یاهو رو هم نمیشه باز کرد چه برسه به دانلود یا هر کار دیگه. شما اگه تو پیام خصوصی خودتو معرفی کنی و بگی چه سمتی تو پارس آنلاین داری من خودم همه مشخصات خطمو میدم که خودت چک کنی. تا قبل از این 7-8 روز خوب بود، الان دیگه نیست. حله؟
در ضمن من ازت یه خواهش کوچولو دارم نمیگ دفاع نکن ولی دیگه اسم پارس آنلاین رو کنار گوگل فایبر نیار اصلا آدم یه جوری چندشش میشه این قیاس مسخره رو میخونه!! بهترین ISP های دنیا هم خودشونو با Fiber گوگل مقایسه نمیکنن آخه! منم یه چیزی گذاشتم برای تمدد خاطر دوستان تاپیک.
Last edited by placebo111; 02-09-2014 at 17:32.
هه هه
پس دیگه به فنا رفت !![]()
پس فردا خط من رانژه همین شرکت آشغال میشه
این محدودیتش از شاتل خیلی بیشتره
خب اگه من شباانه با سرعت 128 میخواستم
سرویس 10 مگ مخابرات شهرمون رو میگرفتم با شبانه 256
حداقل با این پول به جای 3 گیگ 10 گیگ در ماه میگرفتم
شبانم به جای 128 حداقلش 256 بود
و ترافیک اضافه هم به جای 3600 تومن 1800 تومن میخریدم
اگه خطت هنوز از رانژه پارس انلاین درنیامده زنگ بزن پشتیبانی احتمالا بتونه جلو جمع آوری را بگیره صبانت هم اگه پول ثبت نام دادی تا وقتی خطت رانژه نشه میتونی کنسلش کنی پولت را پس بگیری نیا صبانت که اوضاع داغونه حالا حالاها هم درست نمیشه
اگه نسبت بگیری نسبت گوگل فایبر به ips های دیگه بقیه کشورها مثل نسبت پارس آنلاین به بقیه ips های ایرانه . حالا شما اگه مقایسه و نسبت گیری رو متوجه نمیشی من دیگه حرفی ندارم .
اگه تهرانی با خطی که درخواست جمع آوریش رو دادی تماس بگیر 82205 بعد داخلی 3 . ادامه اش رو تلفن گویا بهت میگه که اگه منصرف شدی از جمع آوری چیکار کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)