تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3734 از 4751 اولاول ... 2734323436343684372437303731373237333734373537363737373837443784383442344734 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,331 به 37,340 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

شبانه شما را محدود کردن دوست عزیز...
    با سلام .

ببخشید منظورتون از این که شبانه شما محدود کردن چیه ؟ یعنی اگه یه مدت شبانه زیاد دانلود کنیم بعد از مدتی سرعت شبانه افت پیدا میکنه ؟؟؟؟؟

2. این کاربر از skyzare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همین الان تو اینترنت سرچ می کردم اینو پیدا کردم
    مرسی شاتل

شاتل بزرگترین مصرف کننده پهنای باند اینترنت کشور بعد از مخابرات و دارای بیشترین تعداد پروانه‌ی ISDP از رگولاتوری موفق به دریافت جایزه‌ی ملی فناوری اطلاعات شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (سیتنا)، "محمد حسن شانه ساززاده" رئیس هیات مدیره‌ی شرکت شاتل از دریافت نشان تقدیر دو ستاره در نهمین جایزه ملی بهره‌وری و تعالی سازمانی از سوی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران خبر داد و اعلام کرد: جایزه‌ی ملی بهره‌وری و تعالی سازمانی از سوی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران برای نخستین بار به یک شرکت در حوزه‌ی فناوری اطلاعات و ارتباطات اعطا شد.

وی با بیان اینکه 108 شرکت در این جشنواره حائز شرایط بودند و 49 شرکت گواهی تعهد به تعالی را گرفتند، ادامه داد: تنها 5 شرکت در کشور حائز شرایط دریافت تندیس شدند.

وی همچنین شمار کاربران اینترنت پرسرعت شاتل را 320 هزار کاربر عنوان کرد و ادامه داد: بدون شک جایزه‌ی ملی تعالی سازمانی تاثیر مثبتی در ارائه‌ی خدمات این شرکت در سطح استانداردهای جهانی به کاربران اینترنت سراسر کشور خواهد داشت.

شانه ساززاده خاطرنشان کرد: برای سال آینده این شرکت قصد دارد که نشان تقدیر 4 ستاره EFQM که تاکنون تنها 10 سازمان در ایران موفق به دریافت آن شده اند را کسب کند، همچنین شاتل در جشنواره ملی فاوا که اردیبهشت ماه سال 91 برگزار می شود نیز حضور فعال خواهد داشت.

مدل‌های تعالی سازمانی یا سرآمدی کسب و کار بر اساس تجارب سازمان‌های برتر دنیا تدوین شده و از بهترین ساز و کارهایی هستند که رهبران سازمان‌ها در اغلب کشورهای پیشرفته و درحال توسعه برای غلبه بر چالش های مدیریتی و مقایسه وضعیت خود با سازمان‌های برتر از آنها استفاده می‌کنند که از معروف ترین این مدل‌های تعالی می‌توان به جایزه‌ی تعالی اروپا و کیفیت کانادا اشاره کرد که براساس این مدل‌ها امروز در دنیا جوایزی در سطوح ملی و بین المللی اعطا شده و سازمان‌های برتر معرفی می‌شوند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بچه ها یخورده واقع بینانه تر باشید توروخدا این و هم انکار میکنید !!دارم بهتون شک میکنم الان تو این ماه 3بار شاتل جایزه گرفته توی رتبه بندی ها 1 و 2 شده بود و چه میدونم ی جایزه تعالی بود گرفته بود همه رو انکار کردید و گفتید معلوم نیست روی چه حسابی و خودشون به خودشون امتیاز دادن و .......از این حرفا !!!
    ولی من بهشون تبریک می گم ....فقط یخورده شیر فلکه سرعت تو شب ها را باز کنید همین .....

4. 3 کاربر از ma_hasti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

با سلام .

من یکی که کلا گیچ شدم . یکی میاد میگه این ISP بده اون یکی میگه خوبه

این شاتل هم سرعت روزانه اش بد نیست ولی شبانه اش افتضاح هست . به قول دوستان یه چیزی توی مایه های دایالاپ هست !

6. این کاربر از skyzare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

با سلام .

من یکی که کلا گیچ شدم . یکی میاد میگه این ISP بده اون یکی میگه خوبه

این شاتل هم سرعت روزانه اش بد نیست ولی شبانه اش افتضاح هست . به قول دوستان یه چیزی توی مایه های دایالاپ هست !
    سلام
    شاتل برای دانلود شبانه سقف گذاشته(البته اعلام رسمی نمی کنه) سقف دانلودش هم مثلا برای 128. 13 گیگ حدودا هست. که نیاز من رو تامین کرده.
    اگر تا سقف این مقدار دانلود انجام بشه محدود نمی شن(استثنا هم داریم. در همین تاپیک) ولی معمولش این هست.
    سرعت روزانه هم روی 2 مگابیت بستن. شبانه هم من سرعتم 60 کیلوبایت حداکثر هست. شبی یک گیگ و خورده ای میشه دانلود کرد.
    Last edited by pcsoft; 11-03-2012 at 10:12.

8. 4 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من شاتل 512 دارم و ناراضیم اصلا مناسب نیست!

دقیقا 512 هست یعنی سرعت دانلود 64 کیلوبایت هست و مزخرف و اکثرا 55کیلوبایت دانلود داره
    من صبانت رو دیدم که رو 128 سرعت دانلود یک مگ که 128کیلوبایت بر ثانیه هست رو میده و شبا هم 90 کیلوبایت میده ولی شاتل شبا 40 تا 50 بیشتر نیست جدیدا هم یه 2 ماهیه که شبا از ساعت 1 تا 4یا5 سرعت دانلود اندازه دایل آپ میشه و 5تا7کیلوبایت بر ثانیه

اگه سرعتت 64 باشه خوبه ، احتمالا شب سرویستو شیر کردن

شب چقدر دانلود کردی؟

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

شاتل برای چند گروه به هیچ عنوان خوب نیست
    1- کسایی که بازی می کنن
    2- کسایی که دانلود می کنن
    3- کسایی که وب گردی زیاد می کنن ( در حد بالای 3-4 گیگ در ماه )

1- واسه بازی پینگش افتضاحه
    2- واسه دانلود فورا محدود میشی و هیچی نمیتونی دانلود کنی مثلا منکه ماهی 90 گیگ دانلود دارم شاتل واسم شاطر حساب میشه
    3- واسه وب گردی چون سرعت روزانه شاتل زیاده و از طرفی قیمت هر گیگ هم سر به فلک میکشه باعث میشه دوتا صفحه باز کنی خیلی زود ترافیکت تموم شه قیمت ترافیک هم که زیاده باعث میشه کلی هزینه اضاف مجبور بشی پرداخت کنی

11. 8 کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان عیدی چیزی شاتل نمیده به کاربراش؟؟؟
    چرا نمی ده >>>
    افت سرعت >>>محدودیت
    محدودیت شبانه کم بود حالا سرعت روزانه رو هم از
    250kb آورده رو 50kb
    جالبم اینجاست فرقی نمی کنه eco128 داری یا 256 یا 512 همش رو ورداشتن یه جور کردن
    فکر کنم عیدی خوبی باشه دیگه......
    Last edited by neopersia; 11-03-2012 at 14:33. دليل: استفاده از فونت درشت و به هم ریختن ظاهر تاپیک

13. 4 کاربر از hajemadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

داش گیج شدن نداره
    اگه واسه هر چیزی یک سوم طرفدارها , ناراضی داشته باشه چه منطقا چه علما چه عرفا بلاشک اون مورد داره
    بنظرم هرکی دو دل هست یا پست هارو نمیخونه یا غیر واقعی میگه این رو
    --
    الان هم دمه عید هست و فعالیت شاتل و متعلقاتش بیشتر شده و مسلما وعده ها و ظواهر زیادی رو خواهید شنید و دید
    اکثر حمایت ها هم فقط بازی با اعداد هست و بسیار خوشحالم که کاربر های فعال بخوبی اشتباه بودن این ها رو نشون میدن

هرکی معتقد هست که باس به همین وضع شاتل و مدیریت دانلود و ....اینا راضی بود مسلما در مورد سایر مسائل زندگیش هم باید همین طور باشه
    مثلا از یارانش راضی باشه و بگه خدا پدرشون رو بیامرزه و از حقوق و تورم هم شکایتی نکنه
    هرجا منافع بچربه ممکنه این وضع ها (مثله حمایت اشتباه از شاتل) رخ بده

سپاس

15. 5 کاربر از mafia123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بچه ها یخورده واقع بینانه تر باشید توروخدا این و هم انکار میکنید !!دارم بهتون شک میکنم الان تو این ماه 3بار شاتل جایزه گرفته توی رتبه بندی ها 1 و 2 شده بود و چه میدونم ی جایزه تعالی بود گرفته بود همه رو انکار کردید و گفتید معلوم نیست روی چه حسابی و خودشون به خودشون امتیاز دادن و .......از این حرفا !!!
    ولی من بهشون تبریک می گم ....فقط یخورده شیر فلکه سرعت تو شب ها را باز کنید همین .....
    ببین دوست عزیز ما انکار نمی کنیم فقط اگه یه خورده فکر کنی می بینی خیلی از شرکت ها و موسسات و کارخونه ها و اپراتورهاو بانک ها و ....بودن که از این جایزه ها گرفتن ولی فکر می کنی هموشو کیفیتشون خیلی تاپه و
    معره که اند نه اینا فقط به خاطر شهرتشون که برا خودشون دست وپا کردن و بر اساس اعداد وارقامه همین...
    به هر حال من امیدوارم بخاطر این جایزه ها هم شده هم کیفیتشون رو ارتقا بدن...

17. 4 کاربر از hajemadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت barsava2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

جواب منو بدید لطفا . کجا میشه دید که چه روزی قرارداد تموم میشه ؟
    در ضمن درخواست جمع اوری بدم چند روز طول میکشه ؟
    [برو به سایت MY.SHATEL.IR شناسه کاربری و رمزعبور واردکن وارد حساب که شدی از بالا سابقه مالی رو ببین

Last edited by neopersia; 11-03-2012 at 15:07. دليل: لطفاً از سایز فونت مناسب استفاده کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 319 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 319 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •