تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3732 از 4751 اولاول ... 2732323236323682372237283729373037313732373337343735373637423782383242324732 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,311 به 37,320 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اون کسانی که میگن که کسی حق نداره از دانلود رایگان زیاد استفاده کنه میتونم بپرسم برای چی ممکنه بگید برای اینکه اشخاص دیگه ای که می خوان دانلود نکنند سرعت اونها گرفته میشه
    در جواب باید بگم هرکسی هرچقدر که دلش بخواد میتونه دانلود کنه و این مشکل که نباید زیاد دانلود کنه و... این مشکل اون کاربر نیست این مشکل شرکت شاتل هست که باید یا دانلود رایگان نزاره در تعرفه قراردادش یا اگر گذاشت حق نداره بگه کسی باید دانلود کنه یا نکنه و یا این که باید حداقل در تعرفه ای که در قرار داد به مشترکین خودش میده بگه که حد دانلود رایگان شما باید در ماه چقدر باشه که اون شخص هم بدونه و لی شاتل هیچ کدووم از این گفته ها و قانون های من در آوردی خودش رو حداقل نمیگه که کاربران بیان و مشترک بشن و بعد هم کاربر بیچاره نمیدونه چقدر باید دانلود کنه که محدود نشه در هر حال این وسط کاملآ مشخص هست که شرکت شاتل با کاربران خودش رو راست نیست فقط برای گرفتن چند کاربر بیشتر و با این رویه ای هم که داره پیش میره خیلی ها نمیان دیگه به شاتل اون عده ای هم که گول اسم شاتل رو خوردند روز شماری میکنند که زمان اکانتشون به پایان برسه و برند به یک ISP دیگه

2. 7 کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اون کسانی که میگن که کسی حق نداره از دانلود رایگان زیاد استفاده کنه میتونم بپرسم برای چی ممکنه بگید برای اینکه اشخاص دیگه ای که می خوان دانلود نکنند سرعت اونها گرفته میشه
    در جواب باید بگم هرکسی هرچقدر که دلش بخواد میتونه دانلود کنه و این مشکل که نباید زیاد دانلود کنه و... این مشکل اون کاربر نیست این مشکل شرکت شاتل هست که باید یا دانلود رایگان نزاره در تعرفه قراردادش یا اگر گذاشت حق نداره بگه کسی باید دانلود کنه یا نکنه و یا این که باید حداقل در تعرفه ای که در قرار داد به مشترکین خودش میده بگه که حد دانلود رایگان شما باید در ماه چقدر باشه که اون شخص هم بدونه و لی شاتل هیچ کدووم از این گفته ها و قانون های من در آوردی خودش رو حداقل نمیگه که کاربران بیان و مشترک بشن و بعد هم کاربر بیچاره نمیدونه چقدر باید دانلود کنه که محدود نشه در هر حال این وسط کاملآ مشخص هست که شرکت شاتل با کاربران خودش رو راست نیست فقط برای گرفتن چند کاربر بیشتر و با این رویه ای هم که داره پیش میره خیلی ها نمیان دیگه به شاتل اون عده ای هم که گول اسم شاتل رو خوردند روز شماری میکنند که زمان اکانتشون به پایان برسه و برند به یک ISP دیگه
    عزیز من،شاتل گفته دانلود رایگان.
    بهتم دانلود رایگان می ده.کجای قرارداد گفته سرعت دانلود شبانه برابر با سرعت قراردادتون هست؟
    کسی که بخواد زیاد دانلود کنه می تونه با یک دهم سرعت قراردادش هر چه قدر که بخواد (و می تونه) دانلود کنه
    پس برای شخصی که سرویس 2 مگ داره، اگر از چند گیگ گذشت باید جلوشو بگیره؟
    128*16 = 2048 پس 10*16=160 گیگ اگر دانلود شبانه داشتیم حق داره جلومونو بگیره. در صورتی که هر ماه حدود 80 گیگ هست با حداکثر سرعت.
    شنا 8 برابر ایشون پول می دی که انتظار داری بهت اجازه بدن 8 برابر مشترکین با سرعت 128 دانلود رایگان داشته باشی؟
    Last edited by BursT; 10-03-2012 at 16:25.

4. 2 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

همین الان تو اینترنت سرچ می کردم اینو پیدا کردم
    مرسی شاتل

شاتل بزرگترین مصرف کننده پهنای باند اینترنت کشور بعد از مخابرات و دارای بیشترین تعداد پروانه‌ی ISDP از رگولاتوری موفق به دریافت جایزه‌ی ملی فناوری اطلاعات شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (سیتنا)، "محمد حسن شانه ساززاده" رئیس هیات مدیره‌ی شرکت شاتل از دریافت نشان تقدیر دو ستاره در نهمین جایزه ملی بهره‌وری و تعالی سازمانی از سوی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران خبر داد و اعلام کرد: جایزه‌ی ملی بهره‌وری و تعالی سازمانی از سوی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران برای نخستین بار به یک شرکت در حوزه‌ی فناوری اطلاعات و ارتباطات اعطا شد.

وی با بیان اینکه 108 شرکت در این جشنواره حائز شرایط بودند و 49 شرکت گواهی تعهد به تعالی را گرفتند، ادامه داد: تنها 5 شرکت در کشور حائز شرایط دریافت تندیس شدند.

وی همچنین شمار کاربران اینترنت پرسرعت شاتل را 320 هزار کاربر عنوان کرد و ادامه داد: بدون شک جایزه‌ی ملی تعالی سازمانی تاثیر مثبتی در ارائه‌ی خدمات این شرکت در سطح استانداردهای جهانی به کاربران اینترنت سراسر کشور خواهد داشت.

شانه ساززاده خاطرنشان کرد: برای سال آینده این شرکت قصد دارد که نشان تقدیر 4 ستاره EFQM که تاکنون تنها 10 سازمان در ایران موفق به دریافت آن شده اند را کسب کند، همچنین شاتل در جشنواره ملی فاوا که اردیبهشت ماه سال 91 برگزار می شود نیز حضور فعال خواهد داشت.

مدل‌های تعالی سازمانی یا سرآمدی کسب و کار بر اساس تجارب سازمان‌های برتر دنیا تدوین شده و از بهترین ساز و کارهایی هستند که رهبران سازمان‌ها در اغلب کشورهای پیشرفته و درحال توسعه برای غلبه بر چالش های مدیریتی و مقایسه وضعیت خود با سازمان‌های برتر از آنها استفاده می‌کنند که از معروف ترین این مدل‌های تعالی می‌توان به جایزه‌ی تعالی اروپا و کیفیت کانادا اشاره کرد که براساس این مدل‌ها امروز در دنیا جوایزی در سطوح ملی و بین المللی اعطا شده و سازمان‌های برتر معرفی می‌شوند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

مرسی شاتل

شاتل بزرگترین مصرف کننده پهنای باند اینترنت کشور بعد از مخابرات و دارای بیشترین تعداد پروانه‌ی ISDP از رگولاتوری موفق به دریافت جایزه‌ی ملی فناوری اطلاعات شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (سیتنا)، "محمد حسن شانه ساززاده" رئیس هیات مدیره‌ی شرکت شاتل از دریافت نشان تقدیر دو ستاره در نهمین جایزه ملی بهره‌وری و تعالی سازمانی از سوی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران خبر داد و اعلام کرد: جایزه‌ی ملی بهره‌وری و تعالی سازمانی از سوی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران برای نخستین بار به یک شرکت در حوزه‌ی فناوری اطلاعات و ارتباطات اعطا شد.

وی با بیان اینکه 108 شرکت در این جشنواره حائز شرایط بودند و 49 شرکت گواهی تعهد به تعالی را گرفتند، ادامه داد: تنها 5 شرکت در کشور حائز شرایط دریافت تندیس شدند.

وی همچنین شمار کاربران اینترنت پرسرعت شاتل را 320 هزار کاربر عنوان کرد و ادامه داد: بدون شک جایزه‌ی ملی تعالی سازمانی تاثیر مثبتی در ارائه‌ی خدمات این شرکت در سطح استانداردهای جهانی به کاربران اینترنت سراسر کشور خواهد داشت.

شانه ساززاده خاطرنشان کرد: برای سال آینده این شرکت قصد دارد که نشان تقدیر 4 ستاره EFQM که تاکنون تنها 10 سازمان در ایران موفق به دریافت آن شده اند را کسب کند، همچنین شاتل در جشنواره ملی فاوا که اردیبهشت ماه سال 91 برگزار می شود نیز حضور فعال خواهد داشت.

مدل‌های تعالی سازمانی یا سرآمدی کسب و کار بر اساس تجارب سازمان‌های برتر دنیا تدوین شده و از بهترین ساز و کارهایی هستند که رهبران سازمان‌ها در اغلب کشورهای پیشرفته و درحال توسعه برای غلبه بر چالش های مدیریتی و مقایسه وضعیت خود با سازمان‌های برتر از آنها استفاده می‌کنند که از معروف ترین این مدل‌های تعالی می‌توان به جایزه‌ی تعالی اروپا و کیفیت کانادا اشاره کرد که براساس این مدل‌ها امروز در دنیا جوایزی در سطوح ملی و بین المللی اعطا شده و سازمان‌های برتر معرفی می‌شوند.

دوست عزیز شما سعی کن واقع بینانه تر به مسائل جاری نگاه کنی.متاسفانه شما خودت رو اذیت میکنی و این همه منبع میزاری که چی رو ثابت کنی.

نمیگم حق اینکار رو نداری(فضا، فضای اطلاع رسانی هست و شما هم همون حقی رو داری که بقیه دوستان دارن ) ولی خواهشا درست و منطقی اطلاع رسانی کنید و فضایی رو درست کن که بقیه دوستامون هم بتونن از تجربه ما استفاده کنن.

بانک ملی هم بزرگترین بانک جهان اسلام بود و اون اتفاق افتاد.
    Last edited by yaHyaQazmis1; 10-03-2012 at 18:20. دليل: دوست عزیز اینکه داره زیپ و میکشه خودمما.سوء تفاهم نشه ها.

7. 7 کاربر از yaHyaQazmis1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزیز شما سعی کن واقع بینانه تر به مسائل جاری نگاه کنی.متاسفانه شما خودت رو اذیت میکنی و این همه منبع میزاری که چی رو ثابت کنی.

نمیگم حق اینکار رو نداری(فضا، فضای اطلاع رسانی هست و شما هم همون حقی رو داری که بقیه دوستان دارن ) ولی خواهشا درست و منطقی اطلاع رسانی کنید و فضایی رو درست کن که بقیه دوستامون هم بتونن از تجربه ما استفاده کنن.

بانک ملی هم بزرگترین بانک جهان اسلام بود و اون اتفاق افتاد.
    سايپا هم براي پنجمين سال متوالي جايزه كسب رضايت مشتري رو به دست آورده ولي توي اين دوران گارانتي من يكي كه دهنم صاف شد!

9. 7 کاربر از frankval بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هیچ شرکتی کامل نیست و هیچ شرکتی نمی تونه همیشه 100% مشترک هاشو راضی کنه ، ولی شما وقتی بخوای یه جنسی بخری اونی که استاندارد داره رو می خری یا اونی که نداره!

قطعا تمامی این جایزه ها و گواهی ها و استانداردها بعد از کلی مراحل به یه شرکتها داده میشه ، اگه به همین سادگی بود آلان همه شرکت هایی که خدمات اینترنت رو می دن همشون این استاندارد و گواهی رو داشتند

تو اینترنت این مطلب رو خوندم و گفتم شاید برای دوستانی که مثل من شاتل دارن جالب باشه و منبع هم که مشخص و موثقه

11. این کاربر از mortezzkhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دیشب بلاخره از محدودیت در اومدم بعد از 15 روز !
    فکر کنم چون سرویسم داره تموم میشه، دیگه محدودم نکنن تا زمانی که دوباره هزینه سرویس 3ماهه رو پرداخت کنم، ولی این تو بمیری، دیگه از اون تو بمیری ها نیست
    دقیقا این جملات آخرین جملاتی بود که قبل از تقاضا برای تخلیه خط 512 خودم از ذهنم گذشت ...
    پس منم داخل دام افتادم که ماهی 10 گیگ دانلود رایگان دارم. حتما باید 40 گیگ در ماه دانلود داشته باشم. تا در دام نباشم؟

برای یه سرویس 128 این به نظر من کاملا حجم مناسبی هست. اگر از 10-11 گیگ دانلود بیشتر شد شاتل باید هم جلوش رو بگیره.
    کسی که بیشتر از این می خواد، بره یه سرویس دیگه از شرکت دیگه بگیره. هر سرویسی برای یه استفاده ای هستش.

ضمنا توهین تو به کاربرای شاتل. نتیجه ای جز دعوا و درگیری لفظی در این تاپیک در بر نداره. پس، مودب باش.
    من 7 گیگ دانلود داشتم محدود شدم . بحث اینه که شاتل از fup استفاده میکنه ، یعنی هم حجمی از مقدار خاصی بگذری محدودت میکنه و هم اگر چند شب پشت سر هم دانلود کنی اینکار رو میکنه. روی سرویس های نامحدود خب اکثر شرکت ها اینکارو میکنن ، ولی شاتل روو اکو اینکارو مکینه .

مرسی شاتل

...
    سايپا هم براي پنجمين سال متوالي جايزه كسب رضايت مشتري رو به دست آورده ولي توي اين دوران گارانتي من يكي كه دهنم صاف شد!
    من هم می خواستم همینو بگم . باید دید مشتری راضی هست یا نه !!!
    آريالا اونایی که در روز اینرتنت پر سرعت میخوان و بابت گیگ هاشون میخوان پول بدن ، من بشخصه راضی بودم ، یعنی هرچقدر گیگ میخریدم تو روز راحت خرج میکردم و محدود نمیشدم ، ولی توشب سرعتم بعد از محدودیت شده بود 1 الی 5 کیلوبایت . 1 بار اینو گفتم ظاهرا اون پست پاک شد . دوباره میگم :
    512 {کیلو بیت } تقسیم بر 8 میشه 64 کیلوبایت . 64 کیلوبایت رو بین 8 نفر شیر می کنن پس در کمترین حالت میشه 8 کیلوبایت . در دوره محدودیت من سرعتم بین 1 الی 3 کیلوبایت بود که ماکزیمم به 5 میرسید و هیچکس توضیح نمیداد چطور چنین سیستمی ممکنه { 1 شب مرکز شلوغه ، 2 شب مرکز شلوغه ، 4 شب ، یعنی هر شب مرکز شلوغه ؟ }

13. 4 کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت sisi4404's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که ازش راضی هستم
    1.هیچ وقت قطع نمیشه

2.سرعت دانلودش جدیدن 250کیلوبایت است(WoOw)

3.سرعت اپلود 65 کیلو بایت
    اما بدیش اینه که واسهgamerها اصلا خوب نیست

اینم بگم از ساعت 1 شب تا 8 صبح دانلود مجانی سرعتشم خوبه
    Last edited by zed2; 11-03-2012 at 10:13. دليل: لطفا قوانین بخش را بخوانید

15. این کاربر از sisi4404 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من که ازش راضی هستم
    1.هیچ وقت قطع نمیشه

2.سرعت دانلودش جدیدن 250کیلوبایت است(WoOw)

3.سرعت اپلود 65 کیلو بایت
    اما بدیش اینه که واسهgamerها اصلا خوب نیست

اینم بگم از ساعت 1 شب تا 8 صبح دانلود مجانی سرعتشم خوبه

دوست من من که منکر سرعت خوب شما نمیشم.حرف شما قبول.
    ولی مطمئن باش این وضعیت شما خیلی پایدار نیست.
    حداکثر تا یک ماه اینجوری باشه .
    منم خودم قبل از این محدودیت ها بوده شبهایی که تا حدود 5 گیگ هم دانلود داشتم.(توی عید 2 سال پیش که سرعت ها رو بالا up کرده بود)

وضعیت خیلی از بچه های اینجا هم اولش اینجوری بود:

بعد یه مدت درگیری با پیشتیبانی سر شیرینگ:

وقتی قضیه رفتنت جدی میشه شاتل مهربون میشه :

در نهایت هم کوچ :
    وخوشحالی از آزادی:

و این داستان ادامه دارد....

بسوزه پدر تجربه.اشتباهی که من کردم و سرویس یکساله وشش گرفتم رو نکن.از ما گفتن بود.

17. 12 کاربر از yaHyaQazmis1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستانی که تخلیه کردن چقدر طول میکشه این عمل مقدس؟

آسیاتک بهتره یا پارس آنلاین؟

19. 7 کاربر از The master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 331 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 331 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •