تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3731 از 4751 اولاول ... 2731323136313681372137273728372937303731373237333734373537413781383142314731 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,301 به 37,310 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من که ۳ ساله شاتل دارم تا الان مشکل نداشتم . به نسبت بقیه شرکت ها هم بر اساس تجربه شاتل واقعاً عالی بوده . پارسال عید ۳ گیگ اضاف داد ، ۳ گیگ خریدم ۳ گیگ دیگه داد ، برای تولدم هم ۳ گیگ داد شد ۱۲ گیگ !!!

دوست عزیز وقتی پیام آوران هم مث شاتل انقد بزرگ شد و معروف سیاست فروشش هم تغییر می کنه من خودم پیام آوران رو تازه شنیدم اصلا موجودیت داره ! خوب اولش همه همینن برای بازاریابی و مشتری یابی سرعت بالا تو روز و شب و ترافیک با هزینه کم اارئه میدن تا دونفر مث شما بازاریابی کنی مشتری براش ببری بعد که بارشو بست میشه عین بقیه شرکت ها و دوما شاتل شرکت بزرگیه و اگر هزینه ترافیک بالاست همیشه مشترکین را ساپورت می کنه مثلا همین هدیه تولدش 3 گیگ رایگان و همین پروموشنی که گذاشتش 3یا 5گیگ بخر 3 یا 5 گیگ ببر حتی اگر اختلالات هم وجود داشته باشه به همه مشترکین ترافیک رایگان میده و همه رو ساپورت می کنه خدارو شکر من که تا حالا گیگ کم نیاوردم با اینکه سرعت توی روز بالاست و حجم دانلود من هم به نسبت خوبه ولی می خوام بگو هر شرکتی فروش خاص خودش را داره ..........
    شاتل برای منی که پیشگامان و پارس آنلاین داشتم خیلی بهتر بوده
    اولاً پیشگامان تو میبد شبانه رایگان نداره ، پارس آنلاین هم که نهایتش 500 مگ میتونستم دانلود کنم
    مخابرات هم که تازگی ها اومده نامحدود نداره
    نمیخوام طرف شاتل بگیرم ولی برای اونائی که تو این شهر هستند اصلاً محدودیت اعمال نمیشه
    بنده یک بار دچار محدودیت شدم اونم بخاطر فحش کشیدن بر سر پشتیبانی !!!
    ولی همون 4 روز پیش رفتم اونجا و 3 تا دیگه براشون یوزر آوردم و قضیه ی محدودیت رو بهشون گفتم و شب شنبه از محدودیت در اومدم
    ولی پینگش اصلاً بدرد نمیخوره
    من قبلا گفتم بازم میگم.
    توی PAP ها فقط شاتله که شخصیت یک شرکتو داره.
    البته شرکت عالی ای نیست.ولی از بقیه شون بهتره.
    تنها بدیش هم (از نظر من)پینگ بالاشه.
    بنده 256 گرفته بودم که میگفتند سرعت دانلود روز تا 2 مگ هم میرسه
    حداقل واسه من فقط یک روز اینطور بود و شب ها هم دانلودش خیلی کم بود + 90 درصد مواقع ارور 651 داشتم
    ولی الان با 512 شاتل هر شب 1.5 گیگ دارم و خدا رو شکر میکنم
    ازین هدیه ی عید کسی خبر نداره ؟
    پارسال که حیلی جالب بود هدیشون
    از واحد فروششون بپرس ، پارسال که سرعتای اکو ها روی 2700 بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nokia_My_Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehrane Bozorg

پيش فرض

خوب الان یکی بگه هدیه پارسال چی بود و هدیه امسال چی میتونه باشه :||||||
    هدیه امسال فکر میکنم محدودیت به توان 2 باشه.دی:

3. 6 کاربر از Nokia_My_Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

با حجم بالای مشترکین شاتل بعید که شرکت بتونه اینترنت رایگان ارائه کنه حتی واسه یک شب وگرنه واسه یه 4 ساعت دانلود رایگان اینقدر مشتری های خودشو از دست نمیداد
    باید منتظر موند ببینیم چی میشه
    احتمالا طبق سیاست های قبلی مشتری رو وادار می کنن ترافیک با دوبرابر قیمت بگیره تا چند گیگ هدیه بدن

5. 5 کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با حجم بالای مشترکین شاتل بعید که شرکت بتونه اینترنت رایگان ارائه کنه حتی واسه یک شب وگرنه واسه یه 4 ساعت دانلود رایگان اینقدر مشتری های خودشو از دست نمیداد
    باید منتظر موند ببینیم چی میشه
    احتمالا طبق سیاست های قبلی مشتری رو وادار می کنن ترافیک با دوبرابر قیمت بگیره تا چند گیگ هدیه بدن
    پس هنوز شاتل بیشترین مشترکین رو تو ایران داره
    البته به نظر من اونایی که از شاتل رفتند اقلیتی بودند که فقط اینترنت رو واسه دانلود شبانش می خواستن و یا واسه ترافیک رایگانش
    حالا با این اوصاف باید وضعیت اینترنت رایگان تو عید امسال خیلی بهتر باشه
    ما هم مثل شما منتظریم
    Last edited by mortezzkhan; 09-03-2012 at 18:04.

7. این کاربر از mortezzkhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ADM!N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

مردم یه نوستالژی از شاتل دارن که فعلا افرادی که جدیدا دارن میان نت چوب همون خاطرات خوب شاتل رو میخورن در حالی که شاتل دیگه اون شاتل قدیمی نیست و باز قدیما خیلی فاصله گرفته .

حیف

شاتل گذشته خوبی داشت و با این روند آینده ویرانی داره .

9. 7 کاربر از ADM!N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Zharfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

1 Finally

دیشب بلاخره از محدودیت در اومدم بعد از 15 روز !
    فکر کنم چون سرویسم داره تموم میشه، دیگه محدودم نکنن تا زمانی که دوباره هزینه سرویس 3ماهه رو پرداخت کنم، ولی این تو بمیری، دیگه از اون تو بمیری ها نیست

11. 7 کاربر از Zharfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اینکه بیشترین امار برای شاتل هست بدلیل این هست که اکثر افراد سن بالا که مثله ما حوصله و بستر پرس جو کردن رو ندارن و با اولین چشم انداختن تو خیابان ها به تبلیغ شاتل میرسن مشترک شاتل اند
    بالطیع نه اهله دانلود شبانه هستند و نه مقایسه و پینگ و ......
    یه میلی تو روز چک کنند و یه ویدئو چتی با مثلا فرزندشون تو اونور اب بکنند و خلاص
    حالا اگه یکی بیاد از این روند سو استفاده بکنه دیگه میشه همین وضعی که هست
    ---
    دقیقا کار درست رو دوستمون Zharfa دارن میکنند-از اخرین ژتون هاتون هم استفاده کنید وشاتل رو بدرود بگید
    --
    راستی دیشب هم که اینترنت فرا ملی رو راه انداخته بودند

سپاس

13. 7 کاربر از mafia123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تنها پیشنهاد دوستانه ای که میتونم به همه شما عزیزان بکنم به هر شرکتی که رفتید به هیچ عنوان 6 ماهه و یا 1 ساله قرارداد نبندید و اصلآ گول اینکه اگر 6 ماهه و یا 1 ساله قرارداد ببندید هزینه هر گیگ براتون کمتر میفته اگر دقت کنید نهایتآ 5 یا 6 هزارتومن فرقش شاید بشه ولی به اعصاب خوردکنیش نمی ارزه و اگر محدودتون کردند وقت کافی داشته باشید که از شرکتشون برید نه مثل من که 6 ماهه بستم و الان تازه 2 ماه و نیم هست که ازش گشته و باید 3 ماه و نیم دیگه با این محدودیت کمرشکن بسازم
    Last edited by morteza.1975; 10-03-2012 at 03:37.

15. 7 کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

با این سیاست تبلیغاتی که شاتل داره همه توی دامش میوفتن حالا دامهای کوچیک مانند 1ماهه داریم تا دامهای بزرگ 1ساله و ...

اونایی هم که توی شاتل هستند یا خیلی نوب هستند یا توی دام های بزرگ شاتل افتادند یا توی مراکزی هستند که در انحصار شاتله... یا تازه تو دام شاتل افتادن
    پس منم داخل دام افتادم که ماهی 10 گیگ دانلود رایگان دارم. حتما باید 40 گیگ در ماه دانلود داشته باشم. تا در دام نباشم؟

برای یه سرویس 128 این به نظر من کاملا حجم مناسبی هست. اگر از 10-11 گیگ دانلود بیشتر شد شاتل باید هم جلوش رو بگیره.
    کسی که بیشتر از این می خواد، بره یه سرویس دیگه از شرکت دیگه بگیره. هر سرویسی برای یه استفاده ای هستش.

ضمنا توهین تو به کاربرای شاتل. نتیجه ای جز دعوا و درگیری لفظی در این تاپیک در بر نداره. پس، مودب باش.
    Last edited by pcsoft; 10-03-2012 at 17:02.

17. 7 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

پس منم داخل دام افتادم که ماهی 10 گیگ دانلود رایگان دارم. حتما باید 40 گیگ در ماه دانلود داشته باشم. تا در دام نباشم؟

برای یه سرویس 128 این به نظر من کاملا حجم مناسبی هست. اگر از 10-11 گیگ دانلود بیشتر شد شاتل باید هم جلوش رو بگیره.
    کسی که بیشتر از این می خواد بره از شرکت دیگه بگیره. هر سرویسی برای یه استفاده ای هستش.

ضمنا توهین تو به کابرای شاتل. نتیجه ای جز دعوا و درگیری لفظی در این تاپیک در بر نداره. پس، مودب باش.
    پس برای شخصی که سرویس 2 مگ داره، اگر از چند گیگ گذشت باید جلوشو بگیره؟
    128*16 = 2048 پس 10*16=160 گیگ اگر دانلود شبانه داشتیم حق داره جلومونو بگیره. در صورتی که هر ماه حدود 80 گیگ هست با حداکثر سرعت.

19. 5 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 313 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 313 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •