از واحد فروششون بپرس ، پارسال که سرعتای اکو ها روی 2700 بود
با احترام
تیم مدیریت انجمن
از واحد فروششون بپرس ، پارسال که سرعتای اکو ها روی 2700 بود
هدیه امسال فکر میکنم محدودیت به توان 2 باشه.دی:
با حجم بالای مشترکین شاتل بعید که شرکت بتونه اینترنت رایگان ارائه کنه حتی واسه یک شب وگرنه واسه یه 4 ساعت دانلود رایگان اینقدر مشتری های خودشو از دست نمیداد
باید منتظر موند ببینیم چی میشه
احتمالا طبق سیاست های قبلی مشتری رو وادار می کنن ترافیک با دوبرابر قیمت بگیره تا چند گیگ هدیه بدن
پس هنوز شاتل بیشترین مشترکین رو تو ایران داره
البته به نظر من اونایی که از شاتل رفتند اقلیتی بودند که فقط اینترنت رو واسه دانلود شبانش می خواستن و یا واسه ترافیک رایگانش
حالا با این اوصاف باید وضعیت اینترنت رایگان تو عید امسال خیلی بهتر باشه
ما هم مثل شما منتظریم
Last edited by mortezzkhan; 09-03-2012 at 18:04.
مردم یه نوستالژی از شاتل دارن که فعلا افرادی که جدیدا دارن میان نت چوب همون خاطرات خوب شاتل رو میخورن در حالی که شاتل دیگه اون شاتل قدیمی نیست و باز قدیما خیلی فاصله گرفته .
حیف
شاتل گذشته خوبی داشت و با این روند آینده ویرانی داره .
دیشب بلاخره از محدودیت در اومدم بعد از 15 روز !
فکر کنم چون سرویسم داره تموم میشه، دیگه محدودم نکنن تا زمانی که دوباره هزینه سرویس 3ماهه رو پرداخت کنم، ولی این تو بمیری، دیگه از اون تو بمیری ها نیست
اینکه بیشترین امار برای شاتل هست بدلیل این هست که اکثر افراد سن بالا که مثله ما حوصله و بستر پرس جو کردن رو ندارن و با اولین چشم انداختن تو خیابان ها به تبلیغ شاتل میرسن مشترک شاتل اند
بالطیع نه اهله دانلود شبانه هستند و نه مقایسه و پینگ و ......
یه میلی تو روز چک کنند و یه ویدئو چتی با مثلا فرزندشون تو اونور اب بکنند و خلاص
حالا اگه یکی بیاد از این روند سو استفاده بکنه دیگه میشه همین وضعی که هست
---
دقیقا کار درست رو دوستمون Zharfa دارن میکنند-از اخرین ژتون هاتون هم استفاده کنید وشاتل رو بدرود بگید
--
راستی دیشب هم که اینترنت فرا ملی رو راه انداخته بودند
سپاس
تنها پیشنهاد دوستانه ای که میتونم به همه شما عزیزان بکنم به هر شرکتی که رفتید به هیچ عنوان 6 ماهه و یا 1 ساله قرارداد نبندید و اصلآ گول اینکه اگر 6 ماهه و یا 1 ساله قرارداد ببندید هزینه هر گیگ براتون کمتر میفته اگر دقت کنید نهایتآ 5 یا 6 هزارتومن فرقش شاید بشه ولی به اعصاب خوردکنیش نمی ارزه و اگر محدودتون کردند وقت کافی داشته باشید که از شرکتشون برید نه مثل من که 6 ماهه بستم و الان تازه 2 ماه و نیم هست که ازش گشته و باید 3 ماه و نیم دیگه با این محدودیت کمرشکن بسازم
Last edited by morteza.1975; 10-03-2012 at 03:37.
پس منم داخل دام افتادم که ماهی 10 گیگ دانلود رایگان دارم. حتما باید 40 گیگ در ماه دانلود داشته باشم. تا در دام نباشم؟
برای یه سرویس 128 این به نظر من کاملا حجم مناسبی هست. اگر از 10-11 گیگ دانلود بیشتر شد شاتل باید هم جلوش رو بگیره.
کسی که بیشتر از این می خواد، بره یه سرویس دیگه از شرکت دیگه بگیره. هر سرویسی برای یه استفاده ای هستش.
ضمنا توهین تو به کاربرای شاتل. نتیجه ای جز دعوا و درگیری لفظی در این تاپیک در بر نداره. پس، مودب باش.
Last edited by pcsoft; 10-03-2012 at 17:02.
پس برای شخصی که سرویس 2 مگ داره، اگر از چند گیگ گذشت باید جلوشو بگیره؟
128*16 = 2048 پس 10*16=160 گیگ اگر دانلود شبانه داشتیم حق داره جلومونو بگیره. در صورتی که هر ماه حدود 80 گیگ هست با حداکثر سرعت.
هم اکنون 313 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 313 مهمان)