تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3731 از 3745 اولاول ... 273132313631368137213727372837293730373137323733373437353741 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,301 به 37,310 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

برا من نداره

امروز 195 شکایت ثبت کردم.دوست نداشتم پایانش این طوری بشه
    سلام برای من درخواست جمع آوری داشت ولی همش ارور میداد یعنی عملا الکی بود

زنگ هم زدم همش جواب سر بالا میدادن میگفتن چرا میخوای تخلیه کنی گفتم دوست دارم تخلیه کنم خلاصه میگفتن قانون شرکت ما الان اجازه نمیده تخلیه کنی از این جور حرف ها. مخابرات با ما همکاری نمیکنه برای جمع اوری یعنی خدایش آدم زورش میگیره شکایت رو ثبت کردم توی ۱۹۵ یعنی فقط انگار با شکایت باید همیشه کارتو راه بندازی

دوست عزیز شما چند روز طول کشید جمع اوری شد خطتت ؟

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام برای من درخواست جمع آوری داشت ولی همش ارور میداد یعنی عملا الکی بود

زنگ هم زدم همش جواب سر بالا میدادن میگفتن چرا میخوای تخلیه کنی گفتم دوست دارم تخلیه کنم خلاصه میگفتن قانون شرکت ما الان اجازه نمیده تخلیه کنی از این جور حرف ها. مخابرات با ما همکاری نمیکنه برای جمع اوری یعنی خدایش آدم زورش میگیره شکایت رو ثبت کردم توی ۱۹۵ یعنی فقط انگار با شکایت باید همیشه کارتو راه بندازی

دوست عزیز شما چند روز طول کشید جمع اوری شد خطتت ؟
    پنج شنبه شکایت کردم شنبه تخلیه شد.

3. این کاربر از masooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Sorrow_X's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2019

پيش فرض

پنج شنبه شکایت کردم شنبه تخلیه شد.
    سلام عزیز متن شکایت چی نوشتید این قدر سری جمع اوری کردند ؟ من شکایت کردم جواب دادند مشترک گرامی هیچ درخواست جمع اوری ارسال نکرده! که الان نزدیک 10 روزه تو مرحله تجدید نظر مونده

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام عزیز متن شکایت چی نوشتید این قدر سری جمع اوری کردند ؟ من شکایت کردم جواب دادند مشترک گرامی هیچ درخواست جمع اوری ارسال نکرده! که الان نزدیک 10 روزه تو مرحله تجدید نظر مونده
    ضمن عرض سلام و خسته نباشيد. در تاريخ 1401/04/30 جهت جمع آوري سرويس اي دي اس ال با پشتيباني آسياتك تماس گرفتم و كارشناس مربوطه از ثبت درخواست جمع آوري خودداري كرده و اظهار ميدارد امكان جمع آوري سرويس وجود ندارد. اين در حالي هستش كه قرارداد من با اين شركت در تاريخ 1401/04/29 تمام شده است

6. این کاربر از masooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من شکایت تلفنی کردن فوری بعدش توی سایت رفتم درست شده بود تا عصر همون روز خط رو تخلیه کردن به نظرم از توی اپ چند بار تست کن بزن حرید سرویس از شرکت دیگه اسم شرکت دیگر رو بزن مخابرات ببین میشه فوری رسیدگی کرد برای من 195 حودمم تعجب کردم

8. این کاربر از QSEVEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستان این وضعیت خط منه.پهنای باند 8
    قبلاً که با شاتل داشتم این مشکلات نبود.پینگ 8.8.8.8 هم کلی تایک اوت دارم.فیلمش رو آخر همین پست گذاشتم
    سوالم اینه این مشکلات به خط بر میگرده یا شرکت؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by وین رونی; 30-07-2022 at 09:19.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

دوستان این وضعیت خط منه.پهنای باند 8
    قبلاً که با شاتل داشتم این مشکلات نبود.پینگ 8.8.8.8 هم کلی تایک اوت دارم.فیلمش رو آخر همین پست گذاشتم
    سوالم اینه این مشکلات به خط بر میگرده یا شرکت؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خط که صد درصد مشکل داره .البته اگر با شاتل مشکل نداشتی و پهنای باند رو کامل میگرفتی میتونه به خاطر تجهیزات شرکت هم باشه .باید اول مشکل خطت رو حل کنی بعد اگه کیفیت نتتت خوب نشد اونوقت یقه ی شرکت رو بگیری .الان خطتت کشش بیشتر از 4 مگ رو نداره که روی همون 4 هم لنگ میزنه یعنی با توجه به توانایی خطتت مطلوبش اینه که روی 2 مگ باشه تا بتونی 2 مگ رو راحت و به طور کامل دریافت کنی .از فکر 8 مگ هم بیا بیرون رو خطتت جواب نمیده مگر اینکه مشکل رو حل کنی .مودم رو ببر بیرون سر خط بدون هیچ واسطه ای تست کن ببین وضعیت چطوره .اگر سر خط هم همین طور بود دیگه مجبوری برگردی همون شاتل
    Last edited by morteza_mombeini; 30-07-2022 at 10:13.

11. این کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خط که صد درصد مشکل داره .البته اگر با شاتل مشکل نداشتی و پهنای باند رو کامل میگرفتی میتونه به خاطر تجهیزات شرکت هم باشه .باید اول مشکل خطت رو حل کنی بعد اگه کیفیت نتتت خوب نشد اونوقت یقه ی شرکت رو بگیری .الان خطتت کشش بیشتر از 4 مگ رو نداره که روی همون 4 هم لنگ میزنه یعنی با توجه به توانایی خطتت مطلوبش اینه که روی 2 مگ باشه تا بتونی 2 مگ رو راحت و به طور کامل دریافت کنی .از فکر 8 مگ هم بیا بیرون رو خطتت جواب نمیده مگر اینکه مشکل رو حل کنی .مودم رو ببر بیرون سر خط بدون هیچ واسطه ای تست کن ببین وضعیت چطوره .اگر سر خط هم همین طور بود دیگه مجبوری برگردی همون شاتل
    ببخشید من اطلاعات فنی زیادی ندارم ولی یادمه با شاتل دانلودم توسط IDM تا 1 مگ هم میرفت اما الآن به زور تا 400 KB میرسه
    الآنم که پیغام گذاشتن آسیاتک مشکل داخلی
    Last edited by وین رونی; 30-07-2022 at 11:26.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

درود دوستان بنده حومه تهران هستم .....حدود 1 سال اشتراک داشتم از اسیاتک....این چند وقت اینترنت خیلی بد بود مجبور شدم زنگ بزنم ....چند تا راهکار داد که اینترنت رو حالت brige بذارم ولی ارور داد و نشد ....خواستم به حالت ppoe برگردونم چراغ اینترنت دیگه نمیاد....خیلی وقته بگو مگو دارم با اسیاتک همش در حال پیچوندن من هستن ....میگن باید صبر کنی هفته بعد ....مرکز مخابراتیمم از اینایی هست که اسیاتک از مخابرات خدمات میگیره .... موندم بدون اینترنت ....نمیدونم چی کار کنم ...راهی چاره ای ..سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

یکی از کثیف ترین پول پرست ترین دزدترین شرکت ها اسیاتک هست بعد کلی بازی دادن بنده امروز تازه نامه زدن برای جمع اوری به مخابرات
    پولمم سعی میکنم پس بگیرم ازشون
    Last edited by apple021; 15-08-2022 at 11:38.

15. 3 کاربر از apple021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •