سلام
پست های مفید در رابطه به 05 کرمان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پست ها از این صفحه که قرار دادم دنبال کنید .
سلام
پست های مفید در رابطه به 05 کرمان
این پست ها از این صفحه که قرار دادم دنبال کنید .
سلام دوستان
من از طرف قرارگاه خاتم پذیرش شدم. باهام تماس گرفتند گفتند سوم آبان ساعت 7 صبح پادگان خاتمی یزد خودمو معرفی کنم. ولی امروز برگ سفید رو رفتم گرفتم نوشته بود یک آبان ساعت 7 صبح شیراز باید باشم. باید شیراز برم یا نه مستقیم برم یزد؟
چی شد دادا؟ کجا افتادی؟
من که امروز رفتم پرینت رو گرفتم و کلی دردسر کشیدم، همون 05 هست که پنج شنبه نظام وظیفه بهم گفت.
شما جایی افتادی که آرزوی ما بود که بیافتیم. معروف به هتل 01یه سرچ بکنی توی همین تاپیک، در موردش خیلی توضیح دادن ولی باید بگم که بله، درست شنیدی. جای عالی ای هست و شما که تهرانی هستی هم میتونی روز برگ مرخصی بگیری و بری منزل + مزایای مرخصی اول دوره و میان دوره و پایان دوره هم داری تازه
خلاصه که برو صفا کن و جای ما خالی باشه اونجا
.
شما یعنی معاف از رزم شناخته شدی. اگر شرایطت عادی میبود، مثل بقیه مینوشت که ندارد (دوستان دیگه میتونند تایید کنند) ولی این که اینطوری نوشته یعنی معاف از رزم ولی متاسفانه گویا اینا سرورشون رو عوض کردند و توی سرور جدید، به صورت کامل توی پرینترهای قدیمی ای که پلیس +10 دارند، همه چیز رو نمینویسه و همون یه خط اول رو مینویسه الان من که امروز برگه رو گرفتم، از من اینطوری نوشته:
هر چی میگم خب خانم بقیه اش کو!؟میگه نمیندازه
سه ساعت تمام امروز من الاف همین شدم، رفتم پلیس +10 های دیگه که آخر سر فهمیدم مشکل از سرورشون و پرینترها هست (قبلا گویا از یه سرور دیگه پرینت میگرفتند که اونجا میتونستند پرینت رو تغییر بدند که به صورت کامل بیافته)، اونا میگفتند که موردی نیست ولی از اونجایی که میترسیدم با این شانس خوبم، توی کرمان (راه دور هستم به هر جهت) مایه ی دردسر بشه برام، آخر رفتم نظام وظیفه اصفهان و اون دستی نوشت و دو تا مهرم زد که منم خیالم تخت باشه:
من بازم دارم از روی حدسیات یا بهتر بگم تجربه ی شخصی خودم، حرف میزنم ولی احتمال زیاد شما هم مثل من هستی ولی پیشنهاد من به شما اینه که به نظام وظیفه تهران مراجعه کنی و برو قسمت پزشکیش، اونجا شماره ی ملیت رو که بهشون بگی، توی سیستم میزنه که ببینه معاف از رزم هستی یا نه (حرف از اعزام مجدد و اینا نزن ولی هستی) و بعد اگر شما هم مثل من کامل جمله ی معاف از رزم قید نشده، بهشون بگو من رفتم پلیس +10 و میگه توی پرینتر ما نمیافته، گفتند بیاییم پیش شما، اون برات دستی مینویسه و میده میبری سرهنگ، برات مهر هم میزنه که دیگه خیالت تخت باشه.
اعزامی کدوم شهر هستی شما؟ منم افتادم 05 کرمان (پنج شنبه از نظام وظیفه پرسیدم و اون بهم گفت برای همین زودتر در موردش تحقیق کردم) شما لطف کن و برو 5 ، 6 صفحه قبل رو بخون و بیا جلو، من در مورد 05 همه چیز رو پرسیدم، از این پست به بعد میتونی پیداشون کنی:
که دوست خوبمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم لطف کرده و به صورت کامل جواب سوال ها رو داده، شما بخون و بیا جلو، اگر بازم سوالی داشتی، بپرس, مطمئن باش دوستان کامل پاسخ میدند.
اذیتمون نکنهتل کجا بود
هتل: 01
.
سلام فرقی نمیکند اگر بیاید شیراز رایگان اعزام می شوید
سلام بچه ها من پذیرش گرفته بودم سپاه ولی ظاهرا پذیرش نشدم
امرگز برگه سفیدم رو گرفتم زده پدافند قرارگاه خاتم الانبیا اجا _گروه. پدافند سمنان
چه جور جاییه کسی خبر داره خیلی استرس دارم کمکم کنید
اینم عکس برگه سفیدم
![]()
Last edited by Karistias; 15-10-2016 at 16:00.
نورآباد - لرستان - فکر کنم تا کرمان 20 ساعتی راه باشهشانسه دیگه ... (سری قبل افتاده بودم اصلاندوز اردبیل حالا اینجا
)
سلام
دوستان میشه وقتی مشخص شد برای آموزشی کجا افتادیم، دخواست تمدید بدیم که بشه جای دیگه افتاد ؟ شرایطی داره؟
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
سلام به تمامی دوستان
ما هم با فوق لیسانس IT افتادیم شهید باهنر کرمان (نیرو انتظامی)
درخواست امریه جهاد هم داشتم که گویا جور نشد (هنوز میگن تا آخر هفته شاید درست بشه!)
دیگه فکر کنم از این بد تر نمی شد.![]()
Last edited by Amir369x; 15-10-2016 at 15:49.
سلام بچه ها من پذیرش گرفته بودم سپاه ولی ظاهرا پذیرش نشدم
امرگز برگه سفیدم رو گرفتم زده پدافند قرارگاه خاتم الانبیا اجا _گروه. پدافند سمنان
یعنی ارتشم چه جور جاییه کسی خبر داره؟ خیلی استرس دارم کمکم کنید
اینم عکس برگه سفیدم
![]()
Last edited by Karistias; 15-10-2016 at 16:35.
عزیزان کسی اینجا هست غایب باشه؟
Last edited by Brbr80; 15-10-2016 at 16:12.
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)