تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3730 از 4428 اولاول ... 273032303630368037203726372737283729373037313732373337343740378038304230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,291 به 37,300 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

همه چی که فیلم نیست.بازی و نرم افزار هم حساب کن
    نه منظور من این نبود که حالا دقیقا چی دانلود میکنید. سوال من اینه که این کاربرهایی که هر شب از 2 تا 7 صبح دانلود منجرشون رو کوک میکنن ... هر چی دانلود میکنن مورد استفاده داره واسشون یا اینکه الزاما دانلود میکنن هر چی گیر آوردن؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

روزا تا 4 مگ رو بدون مشکل میکشه و مشکلی هم ندارم بحث اصلی من شبا بود
    دیروز بعد اینکه سیم بانه اومد و رفت حودم پاشدم رفتم مرکز پیش رییس تا گفتم نامه شکایتم اومده اینجا گفت بله ایناهاش رو میزه منه بعد یه سرس سوالات پرسیدو من جواب دادم و زنگ زدم به 3 نفر اومدن اتاقش با هم جلسه گذاشتیم اون 3 نفر هی میخواستن یه جوری بپیچونن و من یه چی میگفتم رییسه تحریک یشد میگفت باید برید درست کنید قرار شد تو مرحله اول اتصالات منو از سر پست و کافو جابه جا کنند و اگه مشکل حل نشد باید از از سر پست خونه ما تا کافو بکنن (200 متر) ببینن مشکل چیه و نهایتش کابل ها رو تعویض کنند
    بعد اینکه من برگشتم نیم ساعت بعدش سیم بانه اومد جلو در گفت اتصالاتو جابه جا کردم شب تست کن ببین درست میشه (که تست کردم درست نشد ) زنگ بزن رییس نتیجه رو بگو الان هر چه قدر زنگ میزنم جواب نمیده باید دوباره حضوری برم !

من خودم کلا نا امید شده بودم 20 روز پیش گفتم حالا شکایت کنم شاید نتیجه داد و خدا رو شکر خیلی کار ساز بود دوستانی هم که مثل من مشکل داره خطشون و مرکزشون هم درپیته شکایت کنن شاید به نتیجه برسن
    ایول استراتژی و پشتکارت عالی بوده. منم اگه بخوام برم صبا 12 مگ بگیرم خطم نمیکشه. باید همین کارو بکنم.

3. این کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SETIZEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه منظور من این نبود که حالا دقیقا چی دانلود میکنید. سوال من اینه که این کاربرهایی که هر شب از 2 تا 7 صبح دانلود منجرشون رو کوک میکنن ... هر چی دانلود میکنن مورد استفاده داره واسشون یا اینکه الزاما دانلود میکنن هر چی گیر آوردن؟
    خودم شخصا الکی چیز نمیگیرم. هرچی احتیاجم بوده گرفتم و استفاده کردم.

5. این کاربر از SETIZEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

من یکی که اره شبی حدود 8-9 گیگ فیلم دانلود میکنم در حالی که روزی شاید 1 گیگش رو نگاه کنم.و از اونجایی که هاردم 160 اخر هفته همو رو پاک میکنم.به همین راحتی

7. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من یکی که اره شبی حدود 8-9 گیگ فیلم دانلود میکنم در حالی که روزی شاید 1 گیگش رو نگاه کنم.و از اونجایی که هاردم 160 اخر هفته همو رو پاک میکنم.به همین راحتی
    نهه!! آقا حروم نکن حداقل بده به یه مستحق که هارد زیاد داره ببینه

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

حالا من احمق چون حال ندارم بشینم دانلود کنم میرم از مغازه فیلم و سریال میخرم بیشتر وقتا. یه موقع یه فیلمی رو هم دلم بخواد با همون ترافیک روزانه ام دانلود میکنم

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان حالا مشکلات پارس که به جای خودش. ولی شما این همه دانلود شبانه واقعا به دردتون هم میخوره؟ مثلا شبی 5-6 گیگ یا بیشتر؟ در ماه با همین 5-6 گیگ که مینیمم هست هم حساب کنی میشه 180 گیگا بایت. اگه مثلا فیلم دانلود میکنید، متوسط برای هر فیلم 1 گیگ هم در نظر بگیریم میشه 180 فیلم.. هر قیلم حداقل 2 ساعت زمان برای دیدنش بخوای بذاری میشه 360 ساعت. یعنی باید روزی 12 ساعت نان استاپ فیلم ببینید! واقعا هر چی دانلود میکنید استفاده هم میشه؟؟
    رفیق....بحث سر این نیست که هر شب باید دانلود کنم... ولی دارم ماهی 30 تومن پول میدم حدودا! ایا باید در لحظه ای که به سرعت بالا نیاز دارم در دسترسم باشه؟ پس دلیل اینکه 30 تومن بدم اصلا چیه؟!!! اینا که 256 رو هم رو 9 مگ میبندن... فرقش باید تو شبانه باشه که متاسفانه نمودار سینوسی پارس حقمو ازم گرفته.... میدونی... کاری به بقیه ارگانها ندارم.. ولی خدایی همش داریم به سمت عقب میریم... هر سال شیبش هم زیادتر میشه... قرار باشه شبانه ها برداشته بشه دیگه دایل اپ به صرف تره... نا سلامتی تو عصر تکنولوژِی غوطه وریم... ته مونده نت فیلپین و افغانستان هم به ما نمیرسه... خودرو نیست که بگیم تحریمیم.... والا اگه به پارس بود بابت نفس کشیدنمون هم باید ازشون تشکر کنیم.. شما نگاه کنید شاتل شبانه رو برداشت صبانت هم برداشت...فردا نوبت پارسه.. حالا یکی به من بگه داریم میریم جلو یا عقب؟ هزینه هر گیگ 3500 تومنه! گیگی 300 تومن هم زیاده...داداش من همه فیلم دانلود نمیکنن که من خودم برای رشتم باید دانلود داشته باشم .. هر فایل دانلودی من 5 6 گیگ هست... بله اقا استفاده میشه پس چی میشه؟ همین جوری میریزن رو هارد!؟متاسفانه ملت ما اکثرشون عقده ای هستن تو این مورد... همه میدونن که سرعت بالا پایدار نیست بخاطر همین حمله ور میشن...حق هم دارن... طرف یه تابستون بیکار میشه .. چکار کنم چکار نکنم؟ یه شهر بازی میخوام برم 200 تومن باید پیاده شم... اره... اینترنت میگیرم فیلمایی که تو یک سال ندیدمو فول اچ دی دانلود میکنم..... 6 ساله پارسم کلا 10 ساله adsl دارم... خداوکیلی تا حالا انقدر وضع نتم بد نبوده..... دیگه قابل پیش بینی نیستن... با سلام و صلوات باید دانلود رو اغاز کنم... دانلود حالا بکه کنار! یه مدته پینگ هم داغونه و حتی یاهو هم درست باز نمیشه... پینگ گوگل 400 500 میشه بعضی وقتها... و قطعی های مکرر هم که دیگه بیداد میکنه... اسکایپ قطعی وصلی داره....
    مگه تو دنیا با اینترنت چکار میکنن؟! میرم باهاش نون میخرن ؟ یا غذاشنو گرم میکنن؟

Last edited by hasanoooooooo; 02-09-2014 at 13:20.

11. 4 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

رفیق....بحث سر این نیست که هر شب باید دانلود کنم... ولی دارم ماهی 30 تومن پول میدم حدودا! ایا باید در لحظه ای که به سرعت بالا نیاز دارم در دسترسم باشه؟ پس دلیل اینکه 30 تومن بدم اصلا چیه؟!!! اینا که 256 رو هم رو 9 مگ میبندن... فرقش باید تو شبانه باشه که متاسفانه نمودار سینوسی پارس حقمو ازم گرفته.... میدونی... کاری به بقیه ارگانها ندارم.. ولی خدایی همش داریم به سمت عقب میریم... هر سال شیبش هم زیادتر میشه... قرار باشه شبانه ها برداشته بشه دیگه دایل اپ به صرف تره... نا سلامتی تو عصر تکنولوژِی غوطه وریم... ته مونده نت فیلپین و افغانستان هم به ما نمیرسه... خودرو نیست که بگیم تحریمیم.... والا اگه به پارس بود بابت نفس کشیدنمون هم باید ازشون تشکر کنیم.. شما نگاه کنید شاتل شبانه رو برداشت صبانت هم برداشت...فردا نوبت پارسه.. حالا یکی به من بگه داریم میریم جلو یا عقب؟ هزینه هر گیگ 3500 تومنه! گیگی 300 تومن هم زیاده...داداش من همه فیلم دانلود نمیکنن که من خودم برای رشتم باید دانلود داشته باشم .. هر فایل دانلودی من 5 6 گیگ هست... بله اقا استفاده میشه پس چی میشه؟ همین جوری میریزن رو هارد!؟متاسفانه ملت ما اکثرشون عقده ای هستن تو این مورد... همه میدونن که سرعت بالا پایدار نیست بخاطر همین حمله ور میشن...حق هم دارن... طرف یه تابستون بیکار میشه .. چکار کنم چکار نکنم؟ یه شهر بازی میخوام برم 200 تومن باید پیاده شم... اره... اینترنت میگیرم فیلمایی که تو یک سال ندیدمو فول اچ دی دانلود میکنم..... 6 ساله پارسم کلا 10 ساله adsl دارم... خداوکیلی تا حالا انقدر وضع نتم بد نبوده..... دیگه قابل پیش بینی نیستن... با سلام و صلوات باید دانلود رو اغاز کنم... دانلود حالا بکه کنار! یه مدته پینگ هم داغونه و حتی یاهو هم درست باز نمیشه... پینگ گوگل 400 500 میشه بعضی وقتها... و قطعی های مکرر هم که دیگه بیداد میکنه... اسکایپ قطعی وصلی داره....
    مگه تو دنیا با اینترنت چکار میکنن؟! میرم باهاش نون میخرن ؟ یا غذاشنو گرم میکنن؟

آقا چرا داد میزنی؟؟ من با این پستت کاملا هم موافقم و نظر منم همینه. دقیقا آدم باید هر لحظه که اینترنت پر سرعت بخواد در اختیارش باشه وقتی داره پول میده، و مشکل خیلی بزرگی هم که من همیشه داشتم اینه که اگه یه شب بیدار باشم از ساعت 1:30 هی اضطراب دارم که الانه که 2 بشه و نت کاملا غیر قابل استفاده بشه. بعضی وقتا مثلا لازم دارم یه مقاله پی دی اف 30-40 مگا بایتی رو ساعت 2:30 دانلود کنم از یه سرور تقریبا ضعیت خارجی ولی باید بی خیالش بشم و تا فردا صبح صبر کنم. و به علت اینکه اینترنت نامحدود نیست (در صورتی که Home Broadband ی که Cable based باشه همه جای دنیا نا محدوده) مردم هم عقده ای میشن و ساعات رایگانو میترکونن در صورتیکه اگه همیشه نامحدود باشه شاید دانلود یه کاربر پر استفاده و بیکار ماهی30-40 گیگ هم نشه که با احتساب دانلود های شبانه همین الان خیلی کمتر هم درمیاد. تازه خیلی ها مثلا این پدر مادرهایی که فقط برای اسکایپ و وایبر اینترنت گرفتن شاید ماهی 1 گیگ هم مصرف نکنن با همون حالت نامحدودشم. منم دقیقا همینو میخوام که مثلا اگه هر ساعتی از روز مثلا دوستم بهم گفت فلان فیلمو بشین ببین، همون لحظه یا آنلاین ببینم یا دانلود کنم نه اینکه 1 شبانه روز صبر کنم تا دانلود بشه. فقط برای اینکه این اجرایی بشه باید یه کسی بیاد اینو زور کنه به این شرکت ها. چون اینا این چند ساله که دارن اینجوری فعالیت میکنن خوش بهشون گذشته و به خواست خودشون باشه میگن هر کاربر بیاد سر ماه شارژشو بده و بره اینترنت هم کلا بی خیال بشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

تست سرعت یک کاربر از شرکت گوگل فایبر

انواع پلن های قابل ارائه :

اینترنت تا سقف دانلود و آپلود 5 Mbit/s + روتر وای فای ( ماهانه 25 دلار به مدت 12 ماه - ادامه سرویس رایگان + 300 دلار هزینه نصب اولیه)

اینترنت تا سقف دانلود و آپلود 1000 Mbit/s + روتر وای فای + 1 ترابایت اکانت گوگل درایو ( ماهانه 70 دلار - + صفر دلار هزینه نصب اولیه)

اینترنت تا سقف دانلود و آپلود 1000 Mbit/s + روتر وای فای + اینترنت تی وی با 150 کانال اچ دی- 1 دستگاه تی وی باکس برای دریافت برنامه ها
    + 1 دستگاه هارد 2 ترابایتی + (ماهانه 120 دلار + صفر دلار هزینه نصب اولیه)

اینا مثلا میخواستن مثل پارس آنلاین محدودیت دانلود 4 گیگ رو برای کاربرا بذارن در عرض 40 ثانیه حجم ماهانه شون تموم میشد

Last edited by placebo111; 02-09-2014 at 14:34.

15. 3 کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •