شما باید مصوبه خود تنظیم مقررات رو که داخلش ذکر شده شرکتها نباید سرویس حجمی ارایه کنند رو می فرستانید تا براتون به اینصورت دلیل نیاورند . در حقیقت ضریب اشتراک گذاری برای سرویهای نامحدود هست نه محدود به ماهی چند گیگ
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما باید مصوبه خود تنظیم مقررات رو که داخلش ذکر شده شرکتها نباید سرویس حجمی ارایه کنند رو می فرستانید تا براتون به اینصورت دلیل نیاورند . در حقیقت ضریب اشتراک گذاری برای سرویهای نامحدود هست نه محدود به ماهی چند گیگ
بین بد و بدتر فقط بد رو انتخاب کردیشاتل برای منی که پیشگامان و پارس آنلاین داشتم خیلی بهتر بوده
اولاً پیشگامان تو میبد شبانه رایگان نداره ، پارس آنلاین هم که نهایتش 500 مگ میتونستم دانلود کنم
مخابرات هم که تازگی ها اومده نامحدود نداره
نمیخوام طرف شاتل بگیرم ولی برای اونائی که تو این شهر هستند اصلاً محدودیت اعمال نمیشه
یعنی اینقدر وضع بقیه شرکت ها داغونه؟ پس با این شرایط کی الان توی پارس آنلاین مونده؟ شما از پارس چه سرویسی گرفته بودی؟
بنده 256 گرفته بودم که میگفتند سرعت دانلود روز تا 2 مگ هم میرسه
حداقل واسه من فقط یک روز اینطور بود و شب ها هم دانلودش خیلی کم بود + 90 درصد مواقع ارور 651 داشتم
ولی الان با 512 شاتل هر شب 1.5 گیگ دارم و خدا رو شکر میکنم![]()
از ابن بلک لیستش چطور میشه دراومد؟ الان 10 روزی میشه شبا نمی تونم دانلود کنم!
شما در نمیای...خودشون هروقت صلاح بدونن شمارو خارج میکنن...البته ادعاشون اینه که این کار اتوماته..ولی دروغ میگن(دلیل دارم) اگه خودشون بخوان میتونن همین الان هم شمارو از محدودیت خارج کنن
(اگه میخوای همین الان از محدودیت خارج بشی زنگ بزنی تهدید کنی که از شرکت میری یا یه کم قاطع صحبت کنی و دلیل و منطق بیاری براشون که شما مارو محدود کردین و زیر بار حرفهای تکراری سیستم شرینگ 1 به 10 و ... نری همون شب شما رو از محدودیت خارج میکنن)
نه عزیزم.برای سرویس های حجمی هم ضریب شیرینگ وجود داره.من توی قراردادم دیدمشما باید مصوبه خود تنظیم مقررات رو که داخلش ذکر شده شرکتها نباید سرویس حجمی ارایه کنند رو می فرستانید تا براتون به اینصورت دلیل نیاورند . در حقیقت ضریب اشتراک گذاری برای سرویهای نامحدود هست نه محدود به ماهی چند گیگ
با اجازه آکوا عزیزاز ابن بلک لیستش چطور میشه دراومد؟ الان 10 روزی میشه شبا نمی تونم دانلود کنم!
این دعا رو روزی سه مرتبه هر بار سه هزار بار تکرار میکنی انشاالله به توفیق الهی به مقصود خواهی رسید
لعنت الله علینا و شاتلنا و بلک لیستنا و ان الله مع المفسقین
ترجمش هم میشه لعنت خدا بر ما و بر شاتل و بر بلک لیست و خداوند یاور فسق کنندگان است!
تجربه نشون داده که اگه بخوان می تونن شما رو از محدودیت در بیارن پس به هیچ عنوان زیر بار زور نری من هم با Burst موافقم
ازین هدیه ی عید کسی خبر نداره ؟
پارسال که حیلی جالب بود هدیشون
دوسال قبلش خیلی بهتر بود کل 15 روز عید ترافیک رو رایگان کرده بودن...تا خرخره دانلود کردیم![]()
خوب الان یکی بگه هدیه پارسال چی بود و هدیه امسال چی میتونه باشه :||||||
هم اکنون 336 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 336 مهمان)