داداش دستت درد نکنه!ایشالله 20 شی ،تجدیدی چیه !!!
داداش دستت درد نکنه!ایشالله 20 شی ،تجدیدی چیه !!!
خواهش میکنم .
20 که نمیشم ولی امیدوارم نیوفتم چون امتحانات نهایینه !
در کل اگه بازم جایی گیر کردین بگید تا رد کنم ...
من تا حالا همچین مرحله ای ندیدم!! توی فارسیش سانشورش میکنن؟ مال من فارسیه.
تقریبا. ماشین و پروازه اصلین. اما قایق سواری و دوچرخه اصلی نیستن. برای مثال هستن!
من یادم نمیاد. میشه سیوتونو بذاری ببینم کجاس؟
سلام
من توي قصر مد داگ هستم و خيلي از شخصياتا هم هستن. همه دارن تلويزيون نيگاه مي كنن و خبر تبرعه شدن پليساي خلفكار رو ميشنون. بعد CJ با برادرش دارن توي خونه خودش (S) در مورد محلشون صحبت مي كنه كه يهو Cesar (شوهر خواهر CJ) از راه مياد و ميگه كه بايد CJ كمكش كنه تا محلشون رو پاكسازي كنه. بعد كه مرحله شروع ميشه هيچ علامتي رو صفحه نيست. مردم تلويزيون توي دستشونه، ماشينا منفجر ميشن، خلاصه وضع خيلي خرابه!
اونجايي كه من گير كردم يه علامت S هستش. و وقتي ميرم گوشه تصوير مينويسه: Los Desperados.
اينم سيوم:
خواهشاً تا حد امكان ردش نكنيد. فقط بگين چيكار كنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-----------------------
راستي، يه سئوال بي ربط. كسي TMNT (لاك پشتهاي نينجا) رو بازي كرده؟
من توي مرحله آخرش گير كردم. نمي دونم اون رئيس اصلي رو چجوري بايد بكشم!
آقا من فایلهای اصلی main.scm و script.img بازی gta 5 رو که در مسیر (D:\Program Files\Cyber\GrantTheftAuto San Andreas Persian\data\) هستش رو میخوام چون پاکشده خواهش می کنم یکی برام بزاره
فقط خواهش می کنم که فایلهای اصلیش باشه نه فایلهای hot cof
با تشکر
راستی برادرا ، کسی می دونه چطور میشه آهنگ هایی که از رادیو بخش میشه رو به دست آورد ؟ از بعضی از آهنگ های K Rose ، Play Back FM و Radio Los Santos خیلی خوشم اومده ...![]()
من سیوت رو گرفتم. حالا مارم ببینم چیه. راستی اگه دیر بشه sorry. امتحاناس دیگه
شما بازی رو توی درایو ویندوز میریزی؟ من یه درایو دیگه ریختم. به این آدرس که گفتی رفتم اما نبود. توی program files فایل cyberlink دارم نه cyber. و اینکه ویندوز شما چیه؟
کرسپو جان شهر آشوب شده! همه قیام کردند ! شما باید بری و منطقه آزتک ها رو ( همون منطقه سزار) رو از واگوس ها پس بگیری!
نکته: سزار شوهر خواهد کارل نیست بلکه نامزد کندل (خواهر کاذل جانسونه) که در آخر از کندل جواب مثبت میگیره!
frnsh جان فرقی نداره همونه فقط شما برو به محل نصب بازی همین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)