فرق دانلود معمولی تورنت با Download using Magnet چیه؟
فرق دانلود معمولی تورنت با Download using Magnet چیه؟
در حالت اول،شما یه فایل چند کیلو بایتی دانلود میکنی مثلا از لپ تاپ و بعد میبری میریزی روی یوتورنت که 24 ساعته دانلود میکنه فقط!!!Download using Magnet
ولی این حالت مگنت،خودکار نرم افزار رو اجرا میکنه و شما دیگه فایل خاصی رو دانلود نمیکنین!!!!!
من معمولا همین مگنت رو استفاده میکنم،چون نیازی به ذخیره کردن فایل چند کیلوبایتی تورنت ندارم!!!
با درود به دوستان گرامی
اگه حجم فایلی که داری دانلود میکنی بسیار زیاد باشه آیا میشه وقتی درایو مقصد پر شد فایلهایی را که تا الان دانلود شده به درایو
دیگه ای انتقال داد تا جا برای فایلهای تازه باز بشه یا باید همه فایلهای دانلودی روی یه درایو باشه ؟؟؟
با سپاس
شما همون اول که دانلود رو شروع می کنید، به اندازه ی حجم فایل از درایو شما اشغال می شه
یعنی اگه حجم فایل 10 گیگ باشه، همون اول دانلود، 10 گیگ از درایو اسغال می شه و اگه جا نباشه، همون اول پیغام میده که جا نداره. یعنی چه 1% دانلود شده باشه چه 99% همون 10 گیگ فضا اشغال شده ست.
ولی اگه می خوای فایل رو جا به جا کنی.... باید سورس فایل تورنت ( همون فایل چند کیلیو بایتی) رو داشته باشی
بعد اون مقداری که دانلود شده رو جا به جا کن، دوباره فایل تورنت رو اجرا کن، و محل دانلود رو همون جایی انتخاب کن که فایل رو بهش منتقل کردی.... اینجوری از ادامه اش دانلود می کنه
این کار به درد وقتایی می خوره که ویندوز عوض می کنی.... می تونی دانلود هات رو ادامه بدی
یعنی این کار روی کیفیت یا هماهنگ بودن صدا و تصویر تاثیر منفی نمیذاره؟
با سپاس دوست گرامی
فایلی که من دارم حجمش خیلی بالاست (حدود200گیگ) روی هاردم هم سرجمع 20 گیگ هم جای خالی ندارم آیا راهی هست که این تورنت رو بشه تکه تکه دانلود کنم منظورم اینه که مثل دانلودهای عادی که مثلا یه فایل 200گیگی رو تکه تکه میکنن به بخشهای مثلا 1 گیگ و شما هر هنگامی که هاردت پر شد میتونی بخشهایی رو که دانلود کردی بریزی روی مثلا یه هارد اکسترنال و بخشهای تازه رو دانلود کنی آیا در مورد تورنت هم همینجوریه ومیشه بخشهایی رو که دانلود شده ریخت روی یه هارد اکسترنال و بقیه رو دانلود کرد ؟؟؟؟
خلاصه بگم میخام بدونم آیا راهی هست من این فایل رو با این فضای خالی کمی که دارم دانلود کنم یا اینکه حتما باید اندازه این تورنت جای خالی روی هارد داشته باشم ؟؟؟؟؟؟؟
با سپاس فراوان
نه.... هیچ تاثیری نمیذاره. کلا سیستم دانلود های P2P یه جوریه که اصلا برای این چیزا مشکلی ایجاد نمی کنه. صد بار Stop کنی، ویندوز عوض کنی، جا به جا کنی، باز هم بزنی دانلود رو ادامه میده. ... خیالت راحت باشه
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
اگه فایلی که داری می گیری شامل چند بخش باشه، مثلا 100 تا فیلم،( یا کل قسمت های یک سریال مثل لاست) موقعی که روی فایل با فرمت تورنت کلیک می کنی، و برنامه Bittorrent یا utorrent بازش می کنه، مشخصات و محتویات فایل رو بهت نشون میده. مثلا همون 100 تا فیلم رو در نظر بگیر، لیست فیلم ها رو بهت نشون میده. می تونی کنار هر کدومش تیک بزنی که کدوم رو می خوای دانلود کنی و کدوم رو نمی خوای.
اینجوری می تونی این 100 تا فیلم رو که ممکنه روی هم 200 گیگ حجم داشته باشه رو جدا جدا دانلود کنی
البته این تجربه که قبل از دانلود، محتویات دانلود رو بهت نشون میده رو من با همین دو تا برنامه که کار کردم دارم ...بقیه برنامه رو نمی دونم به این صورت باشه یا نه
Last edited by zeus_1; 05-11-2011 at 18:06.
سلام
من از اسیا تک سرویس میگیرم ولی پورت تورنت رو بسته
قبلا با vuze میتونستم ولی پورتش رو بستن
و سرعتش خیلی پایین اومد (سرعتش از 10 بالا تر نمیرفت)
شما چه برنامه و راه حلی رو پیشنهاد میکنید
مطمئنی پورت رو بسته؟؟؟ خیلی بعید می دونم ISP های معتبر اینکار رو بکنن
من با این برنامه ای که شما میگی کار نکردم تا حالا
ولی اگه Bittorrent یا utorrent رو دانلود کنی و به قسمت زیر بری
Option /perferences / Conection
و روی گزینه ی Random port بزنی معمولا این مشکل افت سرعت حل می شه
ضمن اینکه تورنتی که می گیری رو از نظر seed چک کن که کافی باشه
مودم ADSL رو هم خاموش روشن کنی محض احتیاط ضرر نداره
در این دو تا برنامه می تونی ارتباطت رو هم تست کنی
برای اینکار رو این قسمت از برنامه که با دایره سبز مشخص کردم دابل کلیک کن. قسمت تست باز می شه
![]()
سلام چند وقته که لینک سایتtorrific برایم مستقیم نمی کند وخطا می دهد من همیشه فایلهایم را به همین صورت مستقیم می کردم حالا مستقیم نمی کند چرا
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)