تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 373 از 827 اولاول ... 273323363369370371372373374375376377383423473 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,721 به 3,730 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض تساوي با راه‌آهن! آزمون اوليه براي به دست آوردن اسكلت تيم ملي

ايران 1 - راه‌آهن 1 وقعا عجيب است، پس بخوانيد...:

عكس: مجتبي جانبخش

گروه ورزشي ـ حسن حيدري : تيم ملي فوتبال در آستانه يك آزمايش بزرگ است.
    مربي داخلي، گروه همكاران داخلي و مديران جديدي كه هركدام سابقه طولاني در اين رشته داشته اند. شيوه هاي مربيگري در فوتبال در بخش تقسيم بندي كلان آن ،دو شيوه را طلب مي كند. الف - اصول گرايي ب- تدبير و سياست و تاكتيك انديشي.
    در هريك از اين دو شيوه نمونه هاي تاريخي موفق و ناموفق زياد به چشم مي خورد و بعضي ها هم نوع دوم را نوع محافظه كاري اجباري مي دانند كه لازمه فوتبال است. اصول گرايان نوع اول تعدادشان در فوتبال زياد نبوده است. نمونه كامل اين نوع تفكر در مربيگري مرحوم پرويز دهداري بود كه با اعتقاد به آنچه فكر مي كرد و به آن اعتقاد داشت عمل مي نمود. اصولگرايان فصلي و قابل انعطاف هم زياد داشته ايم. در اجراي شيوه دوم، حشمت مهاجراني يك مثال كامل است كه با سياست و رفتار روانشناسانه عاميانه به بهترين شكل مشكلات تيمش را حل مي كرد. در جام جهاني ۲۰۰۶ هم مي توان كلينزمن و فان باستن را دو مربي اصول گرا ناميد كه اولي روي بازي كردن ينس لمن پافشاري كرد و موفق شد، دومي روي بازي ندادن به نيستلروي شكست خورد و مثال هاي تاريخي بسياري كه در اين بحث نمي گنجد. حال در تيم ملي خودمان با وجود اينكه مربي از يك باشگاه پرطرفدار آمده كه در مقابلش يك موج عظيم مخالف هم وجود دارد، اما سياست و رفتارش بيشتر اصول گراست و بازيكنان پرسپوليس را به دليل نيامدن در تمرينات كنار گذاشته است. آيا اين تصميم را بايد به حساب اصول گرايي مربي تيم ملي گذاشت يا در اين مقطع بنا به دلايل اجتماعي و موقعيت تيم ملي بايد چشمش را به روي بعضي رفتارها مي بست؟ توجه داشته باشيم كه نيمي از سكوهاي ورزشگاه هاي ما را طرفداران تيم هايي تشكيل مي دهند كه از اين نوع تصميمات چندان خوشايند نخواهند شد.
    لازم است براي سربلندي كشورمان در بازي هاي مقدماتي جام ملت هاي آسيا از تمام پتانسيل موجود در فوتبالمان بهره گيريم. يادمان باشد كه در شرايط حساسي قرار داريم و يك اشتباه مي تواند ما را از هدفي كه ترسيم كرده ايم دور سازد. اميدواريم بازيكنان پرسپوليس و لژيونرها با تيم ملي همراه شوند تا تيم ما با تنش هاي كمتر و موقعيت روحي خوب به ديدار سوريه برود.
    روز گذشته تيم ملي در يك آزمون نه چندان دشوار و براي به دست آوردن اسكلت اوليه تيم خود در مقابل راه آهن قرار گرفت.
    راه آهن در اين دوره با عباس رضوي مربي تحصيلكرده و دوره ديده فوتبال به ميدان مي آيد. او تيم خوبي در مقابل تيم ملي قرارداد. آرايش اوليه تيم ملي نشانه هايي از تركيب دلخواه مربي تيم ملي را داد.
    مهدي رحمتي درون دروازه ايستاد. ميثم منيعي در سمت چپ و مهدي اميرآبادي در سمت راست دو پيستون تيم بودند. محمود فكري و اميرحسين صادقي و رحمان رضايي سه دفاع متمركز را بازي كردند. مسعود شجاعي، حسين صادقي و خانزاده نقش سه هافبك مياني را داشتند و رجب زاده و اكبرپور هم در خط حمله بازي كردند. از جمع يازده بازيكن ثابت تركيب اول شش بازيكن از استقلال بازي كردند. راه آهن نيز با ثابتي، حبيبي، سرآباداني، يحيي نژاد، اظهري، عليرضا محمد، تارتار، حقي، تركاشوند، مولوي و اصغري به ميدان آمد. قضاوت اين بازي به عهده نويد مظفري بود.
    تيم ملي و راه آهن بازي را خيلي محتاطانه شروع كردند. چند فرار كوتاه از اكبرپور در سد دفاع راه آهن خنثي شد و يكبار نيز شجاعي و رجب زاده گريزهاي كوتاه خود را امتحان كردند. اما بر خلاف جريان بازي اين راه آهن بود كه در دقيقه ۳۵ روي پاس اظهري و ضربه اصغري گل برتري را به ثمر رساند و يك نيمه را به سود خود به پايان برد.
    در نيمه دوم مربي تيم ملي رودباريان را درون دروازه قرار داد. كعبي، بيگ زاده، عقيلي، قرباني و عنايتي هم به بازي آمدند.
    نويدكيا و عباسفرد به دليل مصدوميت بازي نكردند. آمدن عنايتي كمك كرد تا زهر خط حمله بيشتر شود و سرانجام همين بازيكن از روي نقطه پنالتي در دقيقه ۶۰ گل تساوي تيم ملي را به ثمر رساند. راه آهن پس از خطا روي كعبي اين فرصت را به عنايتي داد تا در اولين آزمايش ملي پوشان بازيكنان آماده شناخته شوند. در ضمن بازي تيم ملي با راه آهن بين تماشاگران پرسپوليس و استقلال مقابله هاي لفظي پيش آمد كه با دخالت پليس حل شد.
    عنايتي ۵ دقيقه پس از گل خود يك موقعيت پنا لتي ديگر به دست آورد كه آن را در ميان ناباوري از دست داد تا تيم ملي در اولين آزمايش خود حريف راه آهن نشود.

منبع:
    روزنامه همشهري (چاپ تهران و مشهد) ، پنجشنبه 12 مرداد 85 ، صفحه زادبوم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران-شهرك غرب

1 آرى‌هان: برگردم‌ دست‌ همه‌ را «رو» مى‌کنم! آنها بايد کلاهشان‌ را بردارند و بروند

آرى‌هان‌ يکى‌ از جنجالى‌ترين‌ مربيان‌ حاضر در ليگ‌ است. هان‌ هميشه‌ حرف‌ براى‌ گفتن‌ دارد آن‌ هم‌ حرفهايى‌ که‌ تنور ليگ‌ را داغ‌تر مى‌کند.
    هان‌ اين‌ بار در اتريش‌ قاطزده‌ و گفته‌ به‌ ايران‌ برگردم‌ مى‌دانم‌ چه‌ کنم، صبر کنيد. حرفهاى‌ او را پيش‌ روى‌ شما قرار داديم، با هم‌ بخوانيم‌ مصاحبه‌ آرى‌هان‌ را:
    شنيديم‌ در اتريش‌ باز هم‌ به‌ هم‌ ريخته‌اي؟
    من‌ از دست‌ اين‌ آدم‌هاى‌ دور واطراف‌ پرسپوليس‌ خسته‌ شدم، آنها تيشه‌ گرفتند و ريشه‌ پرسپوليس‌ را مى‌زنند من‌ در اتريش‌ با يکى‌ از آنها برخورد کردم.
    خب‌ اين‌ حرفها را به‌ انصارى‌فرد گفتي؟
    بارها گفتم، باز هم‌ مى‌گويم. اين‌ بار به‌ ايران‌ بيايم‌ دست‌ همه‌ آنها را رو مى‌کنم‌ و کارى‌ مى‌کنم‌ که‌ کلاهشان‌ را بردارند و بروند. اينها اطراف‌ پرسپوليس‌ نباشند، من‌ اين‌ تيم‌ را قهرمان‌ مى‌کنم.
    با انصارى‌فرد و هيأت‌ مديره‌ مشکلى‌ ندارم، مشکل‌ من‌ با اين‌ آدم‌هاست.
    از خريدها راضى‌ هستي؟
    چهار نفر از آنها خوب‌ هستند، زارعي، آشوبي، نيکبخت‌ و بادامکي، ولى‌ بقيه‌ مورد تأييد نيستند.
    صلاح‌ حسن‌ چه؟
    من‌ اصلاً‌ او رانمى‌خواهم. صد دفعه‌ هم‌ گفتم، فراز فاطمى‌ را آورديم. هيل‌ هم‌ در راه‌ است‌ فقط‌ مى‌ماند يک‌ دفاع‌ وسط‌ که‌ بايد بياورم.
    با اين‌ تيم‌ مى‌توان‌ قهرمان‌ شد؟
    صددرصد، من‌ به‌ پرسپوليس‌ خوشبين‌ هستم‌ اما اگر اين‌ آدم‌ها بگذارند. مى‌گويند کمپ‌ اتريش‌ را 15 هزار دلار گران‌ به‌ ما دادند، از اين‌ قبيل‌ حرفها، اين‌ شايعات‌ مرا خسته‌ کرده‌ برگردم‌ ايران‌ حق‌ همه‌ را مى‌گذارم‌ کف‌ دستشان!
    جريان‌ اين‌ خارجى‌هاى‌ حاضر در اردو چه‌ بود؟
    من‌ سيزده‌ بازيکن‌ داشتم‌ چطور مى‌توانستم‌ با آنها تمرين‌ کنم. بايد يک‌ عده‌ مى‌آمدند تا بتوانيم‌ کار کنيم. آنها حريف‌ تمرينى‌ بودند مگر من‌ عقلم‌ کم‌ است‌ که‌ بازيکن‌ درجه‌ 3 بياورم.
    شنيدى‌ مى‌خواهند جبارى‌ را بياورند؟
    او بازيکن‌ خوبى‌ است‌ به‌ کار پرسپوليس‌ مى‌آيد اما الان‌ مشکل‌ من‌ يک‌ دفاع‌ وسط‌ است.
    اردو چطور بود؟
    واقعاً‌ اردوى‌ خوبى‌ بود. ما در آنجا تمرينات‌ خوبى‌ انجام‌ داديم‌ اما خب‌ نياز به‌ يک‌ اردوى‌ ديگر داريم. به‌ من‌ گفتند اردوى‌ کانا را داريم، به‌ خاطر اين‌ رضايت‌ دادم‌ زودتر برگرديم. اگر به‌ کانارا نرويم‌ قطعاً‌ بايد به‌ يک‌ اردوى‌ ديگر برويم.
    بازيهاى‌ دوستانه‌ چطور بود؟
    ما با تيم‌هاى‌ بزرگى‌ بازى‌ کرديم‌ و باختيم‌ اين‌ باخت‌ خوب‌ است. من‌ خودم‌ را گول‌ نمى‌زنم‌ و دنبال‌ حريفان‌ آسان‌ نمى‌روم. هدف‌ من‌ اين‌ است‌ که‌ نقاط‌ ضعف‌ را بشناسم، دنبال‌ به‌به‌ و چه‌چه‌ اين‌ و آن‌ هم‌ نيستم، کارم‌ را خوب‌ بلدم.
    پس‌ با قدرت‌ وارد ليگ‌ مى‌شويم؟
    يک‌ استارت‌ قوى‌ مى‌زنم‌ و با قدرت‌ ليگ‌ را شروع‌ مى‌کنم. من‌ فقط‌ قهرمانى‌ مى‌خواهم. البته‌ اگر اين‌ حاشيه‌سازان‌ بگذارند.
    منبع خبر ورزشی

پروفشنال babak-online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

لحظاتی پیش علیزاده به استقلال پیوست.

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

قلعه نويي ملي پوشان پيروزي را براي علت دير امدنشان به باشگاهشان فرستاد
    به اين ميگن نظم ....

مدیر انجمن هنرهفتم Mahdi Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض مهاجم پرسپوليس به استقلال رفت علي عليزاده مهاجم جديد آبي‌هاي تهران

علي عليزاده مهاجم فصل پيش پرسپوليس به استقلال تهران پيوست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)،علي عليزاده، مهاجم فصل گذشته‌ي پرسپوليس پس از آنكه صبح روز گذشته با حضو در دفتر اين تيم و پرداخت 45 ميليون تومان رضايت نامه‌اش را دريافت كرد. صبح امروز با ثبت قرارداد دو ساله در هيات فوتبال استان تهران به استقلال تهران پيوست.

با پيوستن علي عليزاده به استقلال، او دومين بازيكني لقب گرفت كه از تيم پرسپوليس به تيم استقلال رفته است.

علي انصاريان نيز يك ماه پيش با عقد قراردادي دو ساله به تيم آبي پوش تهران پيوست. در فصل و انتقالات امسال، پرسپوليس نيز عليرضا واحدي نيكبخت و فراز فاطمي دو بازيكن سابق استقلال را به خدمت گرفته بود. سه‌شنبه شب نيز مجتبي جباري با قراردادي داخلي به مدت دو سال آخرين مراحل پرسپوليسي شدن خود را طي كرد.

به گفته‌ي معاون اقتصادي باشگاه پرسپوليس، جباري يكشنبه‌ي هفته‌ي آينده با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد خود را با پرسپوليس ثبت خواهد كرد.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض سرمربي تيم ملي فوتبال عراق در سمت خود ابقا شد

"اكرم سلمان" سرمربي تيم ملي فوتبال عراق در سمت خود براي هدايت تيم ملي فوتبال اين ابقا شد.

فدراسيون فوتبال عراق بعد از نشستي فوق‌العاده و بررسي دلايل استعفاي سرمربي تيم ملي عراق در نهايت با اتفاق آرا با استعفاي وي مخالفت كرده و سلمان را در مسووليت خود ابقا كرد.

اكرم سلمان و دستيار وي به دليل تهديدهاي افراد ناشناس عليه آنها و خانواده‌هايشان در صورت ادامه مربيگري تيم ملي فوتبال عراق، ناچار به استعفا شدند.

رييس كميته داوران فدراسيون فوتبال عراق در اين‌باره گفت مسوولان فدراسيون فوتبال در نشست خود تصميم گرفتند از دولت عراق بخواهند تا حمايت لازم را از سرمربي و كادر فني تيم ملي عراق و خانواده‌هاي آنها در برابر تهديدهاي احتمالي فراهم كند.

طارق حمد اضافه كرد: فدراسيون فوتبال عراق تاكيد كرد كه هرگونه اهانت به تيم ملي عراق به عنوان يك ثروت ملي را نمي‌پذيرد و مجموعه اين تيم نبايد متزلزل و در معرض تعرض قرار گيرند.

وي با تقدير از تلاش سرمربي تيم ملي عراق در طول سالهاي گذشته گفت: تيم ملي فوتبال عراق هم اكنون در اربيل تحت نظر اكرم سلمان تمرينات خود را ادامه مي‌دهد.

تيم ملي فوتبال عراق در چارچوب رقابت‌هاي فوتبال مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا هفدهم ماه‌جاري ميلادي در ديدار مقابل فلسطين در پايتخت اردن به ميدان مي‌رود.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض فوتبال جام ليبرتادورس - سائوپائولو به فينال رسيد

تيم سائوپائولو با پيروزي در مجموع دو ديدار مقابل تيم گوادالاجارا مكزيك به ديدار پاياني مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه‌هاي آمريكاي جنوبي / جام ليبرتادورس / راه يافت.

به گزارش خبرگزاري رويترز ، تيم سائوپائولو چهارشنبه‌شب در ديدار برگشت از مرحله نيمه نهايي اين مسابقات مقابل تيم گوادالاجارا به برتري ‪ ۳‬بر صفر دست يافت و در مجموع دو ديدار به برتري ‪ ۴‬بر صفر رسيد.

در ديگر ديدار اين مرحله دو تيم اينترناسيونال برزيل و ليبرتاد پاراگوئه جمعه‌شب به مصاف هم مي‌روند.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض پرونده دعوي از " عنايتي " در هيئت منصفه سازمان ليگ بسته شد

سايت فدراسيون فوتبال روز پنجشنبه اعلام كرد پرونده دعوي از " غلامرضا عنايتي " بازيكن سابق تيم فوتبال استقلال تهران بسته شد.

" محمدزاده " كارگزار رسمي نقل وانتقال عنايتي پيش از اين شكايتي را مبني بر تخلف اين بازيكن از مفاد قرارداد فيمابين تسليم هيئت منصفه سازمان ليگ كرده بود.

هيئت منصفه سازمان ليگ در پي استرداد دعوي توسط شاكي اين پرونده‌را بسته اعلام كرد.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض حريف تيم فوتبال ايران در ويتنام اردو مي‌زند

سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا روز پنجشنبه نوشت تيم فوتبال زير ‪ ۱۶‬سال عراق يكي از حريفان تيم ايران در رقابت‌هاي قهرماني آسيا ، اردوي آمادگي خود را در شهر هوشي‌مينه ويتنام داير مي‌كند.

مسابقات فوتبال قهرماني نوجوانان آسيا شهريور ماه در سنگاپور برگزار مي‌شود و تيم ايران با تيم‌هاي عراق ،تاجيكستان و يمن در گروه بي‌قرار دارد.

عراق جديدترين حريف تيم ايران براي صعود از اين گروه به شمار مي‌رود.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض تيم ملي فوتبال سوريه پيش از حضور در تهران با تيم ليبي ديدار مي‌كند

تيم ملي فوتبال سوريه پيش از حضور در تهران و انجام ديداري با تيم ملي فوتبال ايران در چارچوب رقابتهاي انتخابي جام ملتهاي ‪ ۲۰۰۷‬آسيا، ديداري دوستانه با تيم ليبي برگزار خواهدكرد.

به‌گزارش دبي اسپورت ، اين ديدار قرار است شنبه هفته آينده در "دمشق" پايتخت سوريه برگزار شود.

تيم ملي فوتبال سوريه طي دو هفته اخير دو ديدار تداركاتي با تيم‌هاي عراق و يك مسابقه با اردن برگزار كرده است.

ديدار رفت تيمهاي ايران و سوريه در گروه دوم رقابتهاي فوتبال انتخابي جام ملتهاي سال ‪ ۲۰۰۷‬آسيا چهارشنبه ‪ ۲۵‬مرداد ماه جاري در ورزشگاه آزادي تهران برگزار خواهد شد.

"فراس الخطيب " مهاجم تيم العربي كويت و"رافت محمد "بازيكن الشباب اردن تنها دو بازيكن تيم ملي سوريه هستند كه در خارج از اين كشور توپ مي‌زنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •