وضعیت شاتل تو این چند روز اخیر چه طور بوده؟ من الان های وب دارم میخوام تخلیه کنم بیام شاتل، اگه شاتل هم قطعی وافت سرعت و بالارفتن پینگ و.. اش زیاد شده راهنمایی ام کنید که نیام شاتل
وضعیت شاتل تو این چند روز اخیر چه طور بوده؟ من الان های وب دارم میخوام تخلیه کنم بیام شاتل، اگه شاتل هم قطعی وافت سرعت و بالارفتن پینگ و.. اش زیاد شده راهنمایی ام کنید که نیام شاتل
اگه دانلود رایگان و شبانه نیاز داری = شاتل
اگه کیفیت و پینگ خوب میخوای = پارس آنلاین و یا صبانت
تو های وب مشکل چندانی با دانلود ندارم
مشکلم کیفیته (پینگ و تک کانکشن، نوسان سرعت در ساعات مختلف شبانه روز و تفاوت فاحش سرعت سرور داخلی با خارجیه)
من بیشتر اینترنت رو برای استریم ویدیو و گیم و سرعت بالا تو بازکردن صفحات وب میخوام
از این نظر پارس آنلاین از شاتل بهتره؟
اگه پارس آنلاین سرویس 2مگشو بگیری ، کیفیته خیلی خوبی داره و راضیت میکنه! ولی اگه سرویس های 128 یا 256 رو بگیری ، ممکنه که در ساعات اوج مصرف با مشکل روبه رو شی!!
چرا برای سرویسهای حجمی 2 گیگ و نامحدود 1 روز هدیه داد
در ماه تا چقدر میشه با خیال راحت دانلود کرد؟!
به نظرم سرویس شاتلندی که برای دانلود شاتل داره ارائه میده خیلی سرویس خوبی ولی اگر واقعا آدم مطمعا بود که همیشگی هست همه میومدن سمتش ولی چیزی که شرکتها همیشه اجرا کردن که این طرحها برای مدت محدودی ارائه میشه برای جذب مشتری و بعدش برداشت میشه .
شاتل لند برا کاربرای تازه وارد هم هست یا فقط کاربرای قدیمیش؟
محتوای مخفی: سوال
من سرویس 8 مگ خریدم ولی ظاهرا شاتل همه ی سرویسها رو روی 15 مگ میبنده. کسی هست 128 داشته باشه؟ میخوام به 128 تغییر بدم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)