تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 373 از 752 اولاول ... 273323363369370371372373374375376377383423473 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,721 به 3,730 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه pkr_legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

درود. من یه بار دیگه هم اینجا برای کمک گرفتن اومده بودم ولی شرایطی پیش اومد که نتونستم هدفون رو بگیرم. الان تا 200 تومن چه هدفون هایی در ایران موجود هستن؟(البته جناب peaceful1 هدفون m50 رو بهم معرفی کرد ولی می خوام ببینم به جز اون چه هدفون های دیگه ای می شه خرید؟)

سپاس

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاملا درسته خیلی اختلاف قیمت دارند راستش اون قضیه که بگم برام بیارن منتفی شد بخاطر همین میخوام همینجا بگیرم بهمین دلیل نظرم باز برگشت سمت Beats Studio ولی بخاطر پیشنهادهای دوستان سعی کردم بیخیال بیتس شم و یه چیز دیگه بگیرم که بعد گشتن XB500 نظرمو جلب کرد. حالا الان نمیدونم اگه برم سونی رو بخرم بعدش پشیمون نمیشمو راضیم میکنه یا خیر..همین یه ساعت پیش هم که پایتخت بودم هرچی نگاه کردم دیدم از لحاظ قیافه هم قابل مقایسه نیستند ولی کاش میتونستم جفتشونو تست کنم که در اون صورت مجبور نبودم از رو شک که سونی خوب نباشه چهار برابرش پول بدم....نظرتون چیه دوستان؟!؟!؟!؟واقعا هم ممنون بابت کمکاتون
    من xb500 رو با studio مقایسه کردم استدیو شبیه جک بود با اون قیمتش در برابره سونی بیسش مه خیلی خنده دار بود در ضمن من اصلشو تست کردم تازه از اپل استور خریداری شده بود خیلی اشغال بود خلاصه نسبت به قیمتش و xb500 حداقل چند مرحله ازش بهتر بود

3. 4 کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من xb500 رو با studio مقایسه کردم استدیو شبیه جک بود با اون قیمتش در برابره سونی بیسش مه خیلی خنده دار بود در ضمن من اصلشو تست کردم تازه از اپل استور خریداری شده بود خیلی اشغال بود خلاصه نسبت به قیمتش و xb500 حداقل چند مرحله ازش بهتر بود
    جون من؟!؟!؟؟!من داشتم میرفتم بخرم بیتسو دو ساعت دیگه:((((( نمیدونم چه کنم از طرفی دو ساله چشمم دنبال این بیتسه کوفتیه......!!!تو یو تیوب هم ویدئو زیاد دیدم ازش تعریف زیاد میکنن.... بعد یه نکته اینکه فک کنم تفکیک صدای بیتس از سونی بهتر باشه نه؟!؟!؟فقط قیمتش بالاس که مهم نیس....

5. این کاربر از a66sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

جون من؟!؟!؟؟!من داشتم میرفتم بخرم بیتسو دو ساعت دیگه:((((( نمیدونم چه کنم از طرفی دو ساله چشمم دنبال این بیتسه کوفتیه......!!!تو یو تیوب هم ویدئو زیاد دیدم ازش تعریف زیاد میکنن.... بعد یه نکته اینکه فک کنم تفکیک صدای بیتس از سونی بهتر باشه نه؟!؟!؟فقط قیمتش بالاس که مهم نیس....
    ببین شما قراره استفاده کنی هر چی دلت باهاش هست و میخوای بخری بخر
    ولی این رو بدون که حتما چیزی رو بخری که به کارت میاد
    و از این موضوع مطمئن بشی که کدوم برای چه منظوری و با چه سیاستی ساخته شده و حتما حواست به منبعی که رجوع میکنی باشه و بدون که هر کسی که نظر میده که صاحب نظر نیست.
    Last edited by peaceful1; 18-08-2011 at 19:30.

7. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - تهران

پيش فرض

ببین دوست عزیز من از پارسال آذر هر روز به این تاپیک سر میزنم و چیزهای زیادی از آقا رضا , peaceful عزیز و جناب rave 87 یاد گرفتم.
    و اگه یه چیزو تو این مدت خوب یاد گرفته باشم اینه که برند beats به هیچ وجه ارزش پولی رو که پاش میدی نداره.
    یا
    من خودم الان شیرازم وتوی شیراز beats ریخته. هم اصل هم تقلبی . ولی در به در دنبال کسی میگردم که برام یه audio technica m50 بخره و بفرسته. بعد شما که تهرانی میخوای هدفون های خوبی مثه همین m50 یا dt 770 pro یا senheiser hd650 (اگه قیمت برات مهم نیست) رو ول کنی بعد بری beats بخری؟
    تو رو خدا دلت میاد؟

من که اینجا آماتورم ولی باور کن اگه به حرف استادای این تاپیک گوش بدی به هیچ وجه ضرر نمیکنی.

9. 4 کاربر از amin148 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ببین شما قراره استفاده کنی هر چی دلت باهاش هست و میخوای بخری بخر
    ولی این رو بدون که حتما چیزی رو بخری که به کارت میاد
    و از این موضوع مطمئن بشی که کدوم برای چه منظوری و با چه سیاستی ساخته شده و حتما حواست به منبعی که رجوع میکنی باشه و بدون که هر کسی که نظر میده که صاحب نظر نیست.
    peaceful عزیز حرف شما کاملا درسته منم به حرف دلم گوش کردم رفتم همون استودیو رو خریدم دلیل اینکه نتونستم نظرمو برگردونم این بود که خیلی وقت بود چشم دنبالش بود و اینکه دیدم از لحاظ ظاهری هم از اون سونیه خیلی بهتره که دیگه تصمیم گرفتم همینو بخرم!!!!بیسش خیلی خوبه هدفون قوی هست ولی خوب صد در صد میشه با این پول کیفیت بهتری از این گرفت ولی خوب گفتم به حرف دلم گوش کردم من

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

درود. من یه بار دیگه هم اینجا برای کمک گرفتن اومده بودم ولی شرایطی پیش اومد که نتونستم هدفون رو بگیرم. الان تا 200 تومن چه هدفون هایی در ایران موجود هستن؟(البته جناب peaceful1 هدفون m50 رو بهم معرفی کرد ولی می خوام ببینم به جز اون چه هدفون های دیگه ای می شه خرید؟)

سپاس
    كسي نيست كمك كنه? راستي ادرس جايي كه m 50 مي فروشه كجاست ?

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

كسي نيست كمك كنه? راستي ادرس جايي كه m 50 مي فروشه كجاست ?
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مرسی. راستی HD25-1 II خریدی؟ تو ایران نیست هنوز؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

مرسی. راستی HD25-1 II خریدی؟ تو ایران نیست هنوز؟
    هست فروشگاه بعثت داره.
    تا جایی که من پرسیده بودم 380 تومن هدفون 199 دلاری رو میداد حالا الان چند هست نمیدونم.
    این تقریبا قیمت جهانی هست و از اصل بودنش اطمینان دارم.
    خودم حضوری M50 رو دیدم محتمل اگه خدا بخواد مسئله ایی پیش نیاد فروشگاه موجود هم داشته باشه حدود 10-15 روز دیگه میخرم.

16. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •