درود. من یه بار دیگه هم اینجا برای کمک گرفتن اومده بودم ولی شرایطی پیش اومد که نتونستم هدفون رو بگیرم. الان تا 200 تومن چه هدفون هایی در ایران موجود هستن؟(البته جناب peaceful1 هدفون m50 رو بهم معرفی کرد ولی می خوام ببینم به جز اون چه هدفون های دیگه ای می شه خرید؟)
سپاس

کاملا درسته خیلی اختلاف قیمت دارند
راستش اون قضیه که بگم برام بیارن منتفی شد بخاطر همین میخوام همینجا بگیرم بهمین دلیل نظرم باز برگشت سمت Beats Studio ولی بخاطر پیشنهادهای دوستان سعی کردم بیخیال بیتس شم و یه چیز دیگه بگیرم که بعد گشتن XB500 نظرمو جلب کرد. حالا الان نمیدونم اگه برم سونی رو بخرم بعدش پشیمون نمیشمو راضیم میکنه یا خیر..همین یه ساعت پیش هم که پایتخت بودم هرچی نگاه کردم دیدم از لحاظ قیافه هم قابل مقایسه نیستند ولی کاش میتونستم جفتشونو تست کنم که در اون صورت مجبور نبودم از رو شک که سونی خوب نباشه چهار برابرش پول بدم....نظرتون چیه دوستان؟!؟!؟!؟واقعا هم ممنون بابت کمکاتون.gif)

دلیل اینکه نتونستم نظرمو برگردونم این بود که خیلی وقت بود چشم دنبالش بود و اینکه دیدم از لحاظ ظاهری هم از اون سونیه خیلی بهتره که دیگه تصمیم گرفتم همینو بخرم!!!!بیسش خیلی خوبه هدفون قوی هست ولی خوب صد در صد میشه با این پول کیفیت بهتری از این گرفت ولی خوب گفتم به حرف دلم گوش کردم من