اقا تو پیس وقتی کرنر یا ضربه ازاد میزنی میشه کنترل بازیکن رو به دستت بگیری و مثلا یه بازیکن از دفاع بیاری تو محوطه جریمه حریف....تو فیفا نمیشه اینکارو کرد نه؟
اقا تو پیس وقتی کرنر یا ضربه ازاد میزنی میشه کنترل بازیکن رو به دستت بگیری و مثلا یه بازیکن از دفاع بیاری تو محوطه جریمه حریف....تو فیفا نمیشه اینکارو کرد نه؟
دوستانی که Windows 8.1 دارن میتونن FIFA 14 رو به راحتی نصب کنن ؟ آپدیت کنم ایرادی نداره ؟
کلا سایتی هست که بتونم ببینم کدوم بازی ها با Windows 8.1 سازگار هستند ؟
دوستان این اپدیتی که امروز واسه فیفا اومد باز واسه چیه و چه تغییراتی ایجاد کرده؟(ایکس باکس)
Last edited by LiverBarca; 12-02-2014 at 22:16.
من تو 8.1 بازی کردم و مشکلی ندارم
این رو ببینید همین دو ساعت پیش بازی کردم این صحنه پیش اومد ... همینطوری هاج و واج مونده بودم ... همش داشتم حمله میکردم هیچ کدوم گل نشد cpu یه کرنر زد دروازبان گرفت بعد ببینید چطوری تبدیل به گل شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: FIFA 14 ModdingWay Mod - Update 1.8.0
FIFA 14 ModdingWay Mod - Update 1.8.0
قبل از نصب این پچ باید پچ زیر را نصب کنید:
FIFA 14 ModdingWay Mod - 1.7.1 A I O
Last edited by EhsanCPU; 13-02-2014 at 06:12.
وای خدا
همیشه با خودم میگفتم ایا امکانش هست توی فیفا که دروازه بان با توپ از خط دروازه رد بشه و گل بشه ؟
که امروز دیدیم
بروبچس این فیلمها رو جمع کنیم بفرستیم EA بکوبونیم تو سرش این بازی پر باگش رو
شاید بعضی ها فکر کنن همه این موارد به خاطر کرک هستش اما اکثرش باگ خود بازیه و اگه ارجینال هم داشته باشی باز هم از این باگها میبینی
اقا من تازه به باز پیوستم ولی خیلی کیفیت پایینه چه کار کنم؟؟!!!
بله این باگ رو من بسیار دیدم و اگه یه 50 صفحه یا بیشتر در همین تایپک به عقب برگردید بنده به این موضوع اشاره کرده بودم . پیتر چک هم همین جوری کش میاد![]()
1-الان این پچ 1.7.1 شامل همه ی پچ ها از اول تا اینجای کاره یا نه همه ی پچ هایی که از A.I.O 1.0.1 به بعد اومده بود؟
2-وضعیت تغییر نام پوشه ها به چه شکل میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)