تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 373 از 624 اولاول ... 273323363369370371372373374375376377383423473 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,721 به 3,730 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام. من ساکن اصفهان خیابان گلزار بین احمدآباد و هشت بهشت هستم. یک تلوزیون با گیرنده دیجیتال داخلی خریدم و آنتن برقی بوستر دار بهش وصل کردم. هشت شبکه کانال 39 یعنی 1 تا 5، خبر، قرآن و شما را خیلی خوب و با کیفیت 100 درصد می گیرم. ولی شبکه های کانال 41 را نمی تونم دریافت کنم. قدرت سیگنال در این کانال حدود 10 تا 15 درصده. از یک فروشنده ست تاپ باکس پرسیدم گفت منطقه ما باید همه کانالها را بگیره. لطفا راهنمایی کنید
    Last edited by hs_download; 05-08-2011 at 13:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahivid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    م.ک.ج

پيش فرض

باسلام
    من امروز رفتم و یه دستگاه دیجیتال خریدم . ولیییی فروشنده یه چیز عجیب گفت که تا حالا نشنیده بودم.
    گفت که اگه آنتنتون بوستر داره باید قطعش کنی چون خود دیجیتال ها تقویت دارن واسه همین اگه بوستر آنتن وصل باشه دستگاه داغ میکنه.
    من آخه اگهبوستر بکنم که آنتمنم روشن نمیشه با این انتن 2 شاخه ای هم که کانال نمیگیره
    تا حالا چنین چیزی شنیدید .؟ آیا درسته یا نه؟
    مال من از این گیرنده آپ تک سروشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه death_man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Cloud

پيش فرض

باسلام
    من امروز رفتم و یه دستگاه دیجیتال خریدم . ولیییی فروشنده یه چیز عجیب گفت که تا حالا نشنیده بودم.
    گفت که اگه آنتنتون بوستر داره باید قطعش کنی چون خود دیجیتال ها تقویت دارن واسه همین اگه بوستر آنتن وصل باشه دستگاه داغ میکنه.
    من آخه اگهبوستر بکنم که آنتمنم روشن نمیشه با این انتن 2 شاخه ای هم که کانال نمیگیره
    من 3 تا دستگاه دارم و نزدیک به 2 سال است که هر 3 دارن از آنتن بوستر دار استفاده میکنن و تا الان که هیچ مشکلی از نظر داغ شدن، سوختن و ... نداشتم

4. این کاربر از death_man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان من جدیدا پروویژن t7 کلید مشکی خریدم 2 تا مشکل دارم یکی اینکه زیر نویس فارسی رو خرچنگ قورباغه پخش می کنه و باید حتما برم با نوت پد تبدیل کنمش به unicode یا utf-8 و در حالت ansi مشکل داره وهمچنین وقتی می خواد از طریق ota آپدیت کنه رو 10 در صد گیر می کنه هیچ کارشم نمیشه کرد خواستم بپرسم واسه همه همین طوره؟ یا من فقط این مشکل رو دارم؟
    نبوووود؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------

من 3 تا دستگاه دارم و نزدیک به 2 سال است که هر 3 دارن از آنتن بوستر دار استفاده میکنن و تا الان که هیچ مشکلی از نظر داغ شدن، سوختن و ... نداشتم
    شما provision داری؟ جواب پست قبلی من رو می دونی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

باسلام
    بله - در 99% گيرندهاي ديجيتال گزينه قدرت آنتن (ويا مشابه) وجوددارد كه با فعال كردن اين گزينه اگر آنتن شما بوستر دار باشد فقط بايد كابلي كه مستقيم از آنتن هوايي آمده را به دستگاه متصل كنيد وديگر نيازي به منبع تغذيه اي كه قبلا استفاده ميكرديد نداريد. بافعال كردن گزينه چراقهاي آنتن هوايي نيز روشن ميگرددبدين معني كه تقويت كننده تغذيه 12 ولتي دستگاه مستقيم به آنتن فعال است.

7. این کاربر از behrouz2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahivid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    م.ک.ج

پيش فرض

فروشنده گفت گزينه قدرت آنتن غیر فعالش کن و بوسترم وصل نکن ؟
    ولی من بوستر وصل کردم و اون گزینه غیر فعال کردم اشکال داره یا نه
    یا بهتره گزینه قدرت آنتن فعال کنم و بوستر بکنم.
    نظرتون چیه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه xqg50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

این لیست فرکانس استان ها هست فک کنم ببین درسته؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آنتن بوستر دار چیه؟
    من میتونم با آنتن خودش تست کنم دیگه این فرکانس ها رو؟
    من تو گلستانم و مال خود تلویزیون همون آنالوگه هر چی استانه یا کشوره آنتن کوچیک و خیلی ارزون قیمت ما میگیره. مثلا یکی از شبکه های ترکیه و یکی دو تا شبکه ترکمنستان و گیلان، سمنان ، مازندران رو میگیره. همیشه نه ولی مازندران رو همیشه. سمنان رو هم اگه آنتن بالاتر از خونه باشه و آنتن خوبی باشه میگیره. گیلان رو هم همینطور. دیروز یه سرچی زدم گینال رو پیدا کرد صداش که خوب پخش میشد. ولی برفکی بود. برام خیلی جالبه که با این آنتن کوچیک و آنالوگ اینارو میگیره

scan range با scan frequence چه فرقی داره؟
    من با کیبورد وارد کردم بعدش دیدم که تغییر کرده پس بگو اینجوریه !
    آنتن های بوستر دار همون هایی هستن که یه آنتن هوایی و یه باکس کوچیک که به برق وصل میشه دارن شما اگه سیگنال ها تون ضعیف باشه با آنتن خودش اصلا نمی گیره. حتما باید از آنتن هوایی استفاده کنین همون آنتن تلویزیون خودتون هم خوبه فقط باید جهتش رو پیدا کنین.
    Scan Range یک دامنه فرکانس ها رو اسکن می کنه یعنی از فرکانس شروع تا فرکانس پایان که اینارو هم همون طور که گفتم نباید باکیبورد وارد کنید بلکه با موس این کار رو انجام بدین . ولی تو Scane Frequency فقط فرکانسی رو که تو قسمت فرکانس شروع وارد کردین اسکن می کنه و دیگه کاری به End Frequency نداره.
    فرکانس ها رو می تونید از این لینک پیدا کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by xqg50; 05-08-2011 at 23:39. دليل: افزودن فرکانس ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه xqg50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بله - در 99% گيرندهاي ديجيتال گزينه قدرت آنتن (ويا مشابه) وجوددارد كه با فعال كردن اين گزينه اگر آنتن شما بوستر دار باشد فقط بايد كابلي كه مستقيم از آنتن هوايي آمده را به دستگاه متصل كنيد وديگر نيازي به منبع تغذيه اي كه قبلا استفاده ميكرديد نداريد. بافعال كردن گزينه چراقهاي آنتن هوايي نيز روشن ميگرددبدين معني كه تقويت كننده تغذيه 12 ولتي دستگاه مستقيم به آنتن فعال است.
    با سلام
    این گزینه قدرت آنتن که میگین تو گیرنده های USB هم مهمه؟ من الان USB X-vision با آنتن بوستر دار استفاده می کنم. وقتی با آنتن خودش کار میکرد اصلا گرم نمی شد ولی از وقتی با آنتن بوستر دار استفاده می کنم نه این که داغ کنه ولی کمی گرم میشه. حالا باید برای این هم مستقیم وصل کنم؟
    یه سوال دیگه من وقتی با آنتن خودش تو تهران استفاده میکردن تا 70 درصد هم اگه آنتن داشت تو پخش تصویر مشکلی ایجاد نمی شد ولی الان تو تبریز با آنتن بوستر دار وقتی قدرت سیگنال به 90 درصد میرسه تصویر فریز می شه با آنتن خودش هم این جا نمی گیره به نظر شما مشکل از آنته که با کمی کاهش سیگنال تصویر فریز میشه؟ یعنی اگه مستقیم آنتن رو وصل کنم مشکل درست می شه؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

آنتن های بوستر دار همون هایی هستن که یه آنتن هوایی و یه باکس کوچیک که به برق وصل میشه دارن شما اگه سیگنال ها تون ضعیف باشه با آنتن خودش اصلا نمی گیره. حتما باید از آنتن هوایی استفاده کنین همون آنتن تلویزیون خودتون هم خوبه فقط باید جهتش رو پیدا کنین.
    Scan Range یک دامنه فرکانس ها رو اسکن می کنه یعنی از فرکانس شروع تا فرکانس پایان که اینارو هم همون طور که گفتم نباید باکیبورد وارد کنید بلکه با موس این کار رو انجام بدین . ولی تو Scane Frequency فقط فرکانسی رو که تو قسمت فرکانس شروع وارد کردین اسکن می کنه و دیگه کاری به End Frequency نداره.
    فرکانس ها رو می تونید از این لینک پیدا کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فرکانس استان ما تو اون لینک نیست من خودم قبلا گشتم
    من دیگه قیدشو زدم چون اینجا راه اندازی نشده هر کاری کردم هیچی نیاورد به آنتن هوایی هم زدم.
    تا وقتی که راه اندازی نشه من دیگه باهاش کاری ندارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه regedit021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran city

پيش فرض

سلام دوستان من جدیدا پروویژن t7 کلید مشکی خریدم 2 تا مشکل دارم یکی اینکه زیر نویس فارسی رو خرچنگ قورباغه پخش می کنه و باید حتما برم با نوت پد تبدیل کنمش به unicode یا utf-8 و در حالت ansi مشکل داره وهمچنین وقتی می خواد از طریق ota آپدیت کنه رو 10 در صد گیر می کنه هیچ کارشم نمیشه کرد خواستم بپرسم واسه همه همین طوره؟ یا من فقط این مشکل رو دارم؟
    من قبلا داشتم همينطوري بود !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •