تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 373 از 457 اولاول ... 273323363369370371372373374375376377383423 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,721 به 3,730 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دوستان سرعت سیستم من رو به شدت این نرم افزار کم کرده چجوری میشه بهبود داد سرعت سیستم رو ؟؟ ویندوز جدید ریختم بازم سرعت بعد از نصب comodo اومد پایین ... با تشکر

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

فقط میخوام چند خط بنویسم تا منم نظر خودمو گفته باشم:

من هر وقت کومودو نصب میکنم اتفاقا همیشه میزارم صفحه اول مرورگرم را به یاهو تغییر بده ( چیزی که اختیاری هست و میتونید انتخابش کنید یا نکنید) دلیل هم دارم براش.... وقتی فکر میکنم ما میتونیم از یک اینترنت سکیوریتی کامل به صورت رایگان استفاده کنیم... وقتی تلاشهای اونها را در ساخت محصول بهتر میبینم.... وقتی میبینم ما را تحریم نکردند... وقتی میبینم محصول را دانلود و آپدیت میکنم.... وقتی میبینم اونها در قبال این محصول رایگان بدون هیچ تبلیغاتی که بخواد روی مخ کاربر باشه که بزرگترین تبلیغشون این هست که میتونید CIS را به نسخه پرو ارتقا بدهید (چیزی که در تمام محصولات سایر شرکتها هست_ کسی که اینو درک نمیکنه یعنی از بیزینس و بازارابی کوچکترین اطلاعی نداره)

نامردی محض میدونم که نخوام با تغییر صفحه اول مروگرم به یاهو به این شرکت کمک نکنم..... من این کارو همیشه میکنم... این عین جوانمردیه

حتی من گاهی توی انجمن رسم کومودو دیدم که کاربرانی (خارجی) گفتن که اگر کومودو حسابی برای کمک های مردمی اعلام کنه حاضرند کمک مال بکنند... اونوقت ما از یک تغییر ساده صفحه اول مرورگر به یاهو اعلام انزجار میکنیم!
    اما من نگاهم به کاربران کومودی همین تاپیک هست.... کاربرانی که دارن با CIS زندگی میکنند.... به جرات میتونم بگم تا حالا ندیم کاربران کومودوی این انجمن از این شاکی باشند که کومودو تبلیغات خاصی داره که ازار دهنده است... اگر کسی دیده پست مربوطه را نشون بده به من....

بحث شده که کومودو به دورغ میگه سیستم مشکل داره و الوده است... اتفاقا الان دیگه کومودو اینجا ناشناخته نیست. کاربران زیادی داریم که دارن باهاش چند سال کار میکنند... خب اینها بیان و شهادت بدن که : کومودو الکی میگه سیستم الودست و محصول را بخرید

ضمن اینکه همه اونهایی که با CIS کارکردند میدونند وقتی مخربی یافت شد به راحتی و رایگان پاکسازی میشه... اگر اینطور نبود که اسم برنامه رایگان نبود ... ما هم تاپیکی به اسم کومودو نداشتیم اینجا!

3. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نرم افزار jimrako's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

کاربر jadda من دارم میگم چرا یک برنامه باید دروغ بگه اگر سیستمی تماما پارتیشن هاش رو clean کنیم و بعدش دوباره از اول پارتیشن بندی کنیم و ویندوز اورجینال نصب کنیم و بعدش اولین برنامه ای هم که نصب میکنیم comodo cloud scanner باشه و همون موق سیستم رو باهاش چک کنیم این که بگه سیستم شما 1000 مشکل ویروسی و رجیستری و غیره داره یک دروغ بزرگ هست . این بازارابی و فروش محصول نیست این دروغه . حتی اگر بگه 70 مشکل هم وجود داره یک دروغه چه برسه به 1000 !!!

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

بهتره از محصولات کومودو استفاده نکنید.

موفق باشید.

6. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

کاربر jadda من دارم میگم چرا یک برنامه باید دروغ بگه اگر سیستمی تماما پارتیشن هاش رو clean کنیم و بعدش دوباره از اول پارتیشن بندی کنیم و ویندوز اورجینال نصب کنیم و بعدش اولین برنامه ای هم که نصب میکنیم comodo cloud scanner باشه و همون موق سیستم رو باهاش چک کنیم این که بگه سیستم شما 1000 مشکل ویروسی و رجیستری و غیره داره یک دروغ بزرگ هست . این بازارابی و فروش محصول نیست این دروغه . حتی اگر بگه 70 مشکل هم وجود داره یک دروغه چه برسه به 1000 !!!
    عذر می خوام که تو بحث دخالت می کنم . بله قبلا برخی شرکت ها مثل Norton این کار رو می کردند و پس از نصب محصولشون عمدی سیستم رو آسیب پذیر نشون میدادند ( شاید هم هنوز دارن این کار رو می کنند ) . در این ارتباط توی اینترنت بگردین خیلی بحث شده . اما اگر جستجو کنین در ارتباط با comodo چنین مشکلی نیست .

بهتره زمانی که بحث جدی هست نیایم به صورت عامیانه صحبت کنیم ، قطعا سیستمی که هارد مجددا پارتیشن بندی شده و ویندوزش به صورت Fresh install هست نمی تونه 1000 تا ویروس داشته باشه مگر از طریق وسایل جانبی مانند هارد اکسترنال و فلش . تا زمانی هم که چیزی تست نشده و مدرکی اورده نشده نمیشه نتیجه گیری کرد . بله منم تو هوا می تونم بگم مایکروسافت در ویندوزش N تا نرم افزار برای جاسوسی از کاربر نصب کرده
    Last edited by Public Enemy; 03-02-2015 at 19:13.

8. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نرم افزار jimrako's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بهتره از محصولات کومودو استفاده نکنید.

موفق باشید.
    یکم به لحن خودتون دقت کنید . طرفداری کورکورانه از یک محصول اون هم بدون جواب منطقی و فقط نوشتن اینکه خب استفاده نکنید مال موقعیت هایی هست که جوابی ندارید . اصلا متوجه ی حرف من یا نشدید و یا اینکه دلیل دیگری داشته . شما هم موفق باشید .
    عذر می خوام که تو بحث دخالت می کنم . بله قبلا برخی شرکت ها مثل Norton این کار رو می کردند و پس از نصب محصولشون عمدی سیستم رو آسیب پذیر نشون میدادند ( شاید هم هنوز دارن این کار رو می کنند ) . در این ارتباط توی اینترنت بگردین خیلی بحث شده . اما اگر جستجو کنین در ارتباط با comodo چنین مشکلی نیست .

بهتره زمانی که بحث جدی هست نیایم به صورت عامیانه صحبت کنیم ، قطعا سیستمی که هارد مجددا پارتیشن بندی شده و ویندوزش به صورت Fresh install هست نمی تونه 1000 تا ویروس داشته باشه مگر از طریق وسایل جانبی مانند هارد اکسترنال و فلش . تا زمانی هم که چیزی تست نشده و مدرکی اورده نشده نمیشه نتیجه گیری کرد . بله منم تو هوا می تونم بگم مایکروسافت در ویندوزش N تا نرم افزار برای جاسوسی از کاربر نصب کرده
    درسته من دارم تجربیات خودم رو میگم کمترین راحت ترین راه این بود که شما هم این محصول کمودو یعنی comodo cloud scanner رو دانلود کنید و ببینید ماجرا چیه ! قرار نیست موافقت کنید و یا مخالفت ! ما چند تا دوستیم که داریم توی تاپیک بحث میکنیم که خیلی هم خوبه ولی با جواب منطقی اگر جای اینطور بحث ها مربوط به کمودو توی این تاپیک نیست پس حتما در عالم خیال هست .
    Last edited by jimrako; 03-02-2015 at 19:25.

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

درسته من دارم تجربیات خودم رو میگم کمترین راحت ترین راه این بود که شما هم این محصول کمودو یعنی comodo cloud scanner رو دانلود کنید و ببینید ماجرا چیه ! قرار نیست موافقت کنید و یا مخالفت ! ما چند تا دوستیم که داریم توی تاپیک بحث میکنیم که خیلی هم خوبه ولی با جواب منطقی اگر جای اینطور بحث ها مربوط به کمودو توی این تاپیک نیست پس حتما در عالم خیال هست .
    مانعی نیست امشب Comodo Cloud Cleaner رو دانلود و در محیط ماشین مجازی نصب و نتیجه رو در همین تاپیک قرار میدم

11. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

یکم به لحن خودتون دقت کنید . طرفداری کورکورانه از یک محصول اون هم بدون جواب منطقی و فقط نوشتن اینکه خب استفاده نکنید مال موقعیت هایی هست که جوابی ندارید . اصلا متوجه ی حرف من یا نشدید و یا اینکه دلیل دیگری داشته . شما هم موفق باشید .
    شما پست بالایی منو خوندید؟ ...نخوندید! ... اگر میخونید نمیگفتید نبود بحث منطقی.

در مورد تغییر زورکی صفحه خانگی مروگر صحبت کردید که پاسخ دادم و البته دوستان دیگر هم مورد شما را نقض کردند. (دیگه چی بگیم؟)

ادعای هشدارهای دورغ از جانب کومودو مبنی بر آلود بودن سیستم کردید.... من توی پست بالاییم در موردش صحبت کردم.... یک ادعای کاملا بی اساس و بی مورد هست. اینو به این دلیل میگم که کاربرانی هستند که چندین ساله دارن با کومودو کار میکنند... خیلی هاشون هم از سطح فنی بالایی در حوزه نرم افزارهای امینتی برخوردارند... حالا شما حساب بکن اونها کومودویی را روی سیستم نصب داشته باشند که مثل یک Fake AV عمل کنه.....بعد دوستان ساکت بشینند!!!! تاپیک را روی سرمون خراب میکنند!

منو متهم به نگاه یکجانبه به کومودو کردید... عارضم خدمت شما که میتونید برگردید و صفحات این تاپیک را بخونید و ببینید وقتی دوستان از کومودو انتقاد کردند باهاشون بحث کردم و خیلی اوقت هم گفتگو ها حول محور فنی و تکنیکال بوده ... برخی را رد کردم و حتی انتقاداتی را قبول کردم..... وقتی من انتقاداتی را قبول میکنم چطور یک آدم متعصب کور هستم؟

من توی این انجمنها موهام سفید شده.....خیلی ببخشید.. اما کاربر را با اولین پستش میشناسم!! ..... من عرض کردم بهتره از محصولات کومودو استفاده نکنید... با کسی هم شوخی ندارم!... ومجدد تکرار میکنم شما بهتره از کومودو استفاده نکنید.... این میشه احترام به نظر شما و مایل نبودن به ادامه بحثی که از توش هیچی در نمیاد.

شما نظر خودتون را فرمودید و من هم ایضاً.... سایرین میخونند و در نهایت نتیجه میگیرند.

همه مون موفق باشیم

13. 8 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

با سلام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان کاملا با شما موافقم.
    شما و کاربران قدیمیتر در مورد بحث های من و دوست عزیزم santamove با سایر کاربرانی مانند outpost میدونید که چه مسائلی پیش آمد و ...
    و خودتون کاملا میدونید که چگونه باید برخورد کنید، و این باعث خوشحالی من است.
    ---
    راستی خبر زیر و همچنین جواب ملیح در این مورد در فروم کومودو برام خیلی جالب بود.(دوستان چک کنند فکر کنم برای شما هم جالب باشه)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با تشکر

15. 3 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Parseh38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Earth

17. 4 کاربر از Parseh38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •