50 خوبه.
VT30 بقدری Upscalingش خوبه و تصویرش نرمه که من از 2 - 3 متری راحت شبکه های SD رو می بینم و حال می کنم.
اونقدر خوبه که اگه پول داشتم تو این فاصله 65 می گرفتم.
50 خوبه.
VT30 بقدری Upscalingش خوبه و تصویرش نرمه که من از 2 - 3 متری راحت شبکه های SD رو می بینم و حال می کنم.
اونقدر خوبه که اگه پول داشتم تو این فاصله 65 می گرفتم.
Last edited by poonel; 29-12-2011 at 03:20.
یعنی چی؟؟ مگه میشه. این تی وی دوست من 42 اینچ بود و حدود130 ساعت کار کرده بود احتمالا بخاطر ساعت کارکرد هست.چون تی وی شما ساعت کار کردش کمتره.ضمنا زیاد حساس نباش که اذیت میشی.در حال حاضر بهترین تی وی همین vt30 هست.البته یه امکان دیگش هم اینه که سایزش بزرگتره به هر حال فعلا بهترینه یک مقدار صبر کن ساعت کارش که بالاتر از 100 ساعت شد دوباره امتحان کن
سلام
منم تست کردم و کلا یه روشنایی خیلی خفیف که به ذور به چشم میاد وجود داره و یه نکته ای که فهمیدم اینه که من چه در حالت همون عکس کاملا سیاه و چه در حالتی که tv کاملا خاموش و از برق کشیده شده باشه همین تصویر رو دارم و این روشنایی هر چی هست در حالت خاموش و روشن برای من یکی بود و از نظره من هیچ مشکلی در کار نیست و اینم بگم اتاقم هم کاملا تاریکه و البته عکس درست و حسابی نتونستم بخاطره موبایله درپیتم بگیرم و به هر حال عکسی که گرفتم رو میزارم و اینم بگم tv من هنوز 10 ساعت هم کار نکرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by nob2003; 29-12-2011 at 03:15.
یعنی چی!؟؟؟ مگه میشه تی وی خاموش باشه بازم نور داشته باشه! حتما یه منبع نوری چیزی هست که از یه جا بازتابش بهش میخوره
فاصله مناسب فاصله ای که اونقدر نزدیک باشه که تمام جزئیات تصویر رابتونی تشخیص بدی , و اونقدر دور باشه که پیکسل ها رانتونی تشخیص بدی - پس با حساب سورس های مختلف و کیفیت های گوناگون بهتره که در فاصله متغیر از تی وی بشه نشست و نه یک فاصله ثابت برای کل سورس ها . در ضمن اون اعدادی هم که نرم افزار فاصله میده مال سورس هایی که کم فشرده شدن(مثل بلوری یا dvd9) به عنوان مثال ممکن است بلوری و یک کانال full hd در ماهواره هردو 1920x1080 باشند ولی خوب معمولا تصاویر تلویزیونی خیلی بیشتر فشرده میشن تا بلوری ودر نتیجه باید کمی دورتر نشست تا تصویر شارپ و تمیز به نظر بیاد. اگه بیننده جشاش ضعیف هم باشه اونم روی تعیین فاصله تاثیر می گذاره .
اینایی که می نویسم نظر شخصی خودمه :
برای SD :
8 برابر سایز تی وی به اینچ میشه فاصله مناسب به سانتی متر
برای HD :
6 برابر سایز تی وی به اینچ میشه فاصله مناسب به سانتی متر
برای Full HD :
4 برابر سایز تی وی به اینچ میشه فاصله مناسب به سانتی متر
Last edited by unepus; 29-12-2011 at 03:38.
ممنون این مبحث تصویر کاملا مشکی که من و جناب nob32 و پونل تست کردیم و پونل میگه مال من یه دست نیست ممکنه بخاطر اینچ بالاتر باشه وکلا آیا امکان داره استفاده از یه نوع پنل با قدرت همسان منتها با سایزهای بزرگ و کوچک این مطلب رو بوجود اورده باشه با توجه به اینکه شما گفتین ساعت کارکرد نمیتونه موثر باشه تو بلاک لول.و سوال دیگه اینکه با فاصله 3 متر 42 بهتره یا 50 اگه هردو سورس hd & sd رو به یک میزان مصرف داشته باشی.من اتاقم طوریه که اصلا بیشتر از 3.5 متر نمیتونم از تی وی فاصله بگیرم
Last edited by persian_m; 29-12-2011 at 03:50.
از دوستان بابت پستهای خوبشون ممنونم.
تستی که با عکس مشکی انجام داده بودم از ورودی USB و فیش AV نوری بود که هر دو تاش یه نتیجه داشت و با HDMI تست نزدم.
به هر حال این موضوع واسم مهم نیست( از اولم مهم نبود )
آخه کی صفحه مشکی خالی نگاه میکنه؟
مهم عکس های ترکیبی با مشکیه که نتایج منم مشابه عکسهای Persian_m عزیز بود.
به نظر شما ارزش داره کسی که 42 گرفته تی وی رو عوض کنه 50 بگیره این دوستم از اینکه 42 خریده بود خیلی ناراحت بود.به نظر شما چی کار کنه.ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان.
آره ارزش داره. 42 خیلی فسقلیه و به نظر من مناسب اتاق خوابه.
واسه پذیرایی 50 کمتر زشت میشه. از نظر من تلویزیون هر چی بزرگتر بهتر و با کلاس تر.
persian_m جان شما هم خواستی بگیری حتماً 50 بگیر و نگران اندازه اتاقت نباش . منم طول اتاقم 4 متره و زیاد با 3.5 متر شما فرقی نداره.
من همیشه 2 - 3 متریش می شینم و Sd می بینم و مشکلی هم ندارم .
Last edited by poonel; 29-12-2011 at 04:15.
با سلام
گزینه های مربوط به مد رنگ را باید از منبع پخش سورس خود یعنی ----- و ... تغییر داده یا تعیین کنید. تلویزیون فقط کار تشخیص نوع ورودی مد رنگ ها را دارد.
در هر ----- یا منبع پخش سورس گزینه مد رنگ متفاوت است . برای مثال در رسیورهای ویو پلاس یا دریم باکس گزینه تعیین مد رنگ خیلی کامل و بسته به نوع اتصال متغییر است اما در ----- های معمولی تنها به PAL و NTSC یا فقط همان RGB معمولی ختم میشود. یا در دستگاهای پخش مدیا پلیر مانند WD TV Live مدولاسیون رنگ به سه حالت RGB Low , RGB High و YCbCr که باز هم بسته به نوع اتصال متفاوت خواهد بود. برای مثال اگر از کابل HDMI برای ارتباط استفاده شود و گزینه RGB High فعال گردد که بیشتر برای اتصال AV است، چنان عمق رنگ مشکی به شما خواهد که برخی از جزئیات تصویر هم قابل مشاهده نخواهد شد. حتی نوع کیفیت کابلی که برای ارتباط استفاده می کنید در نگهداری Deep Color به خصوص پخش رنگ مشکی و سفید موثر خواهد بود.
ضمنا نمایش عمق رنگ مشکی یا سفید به کیفیت پخش منبع سورس و حتی خود سورس پخش شده نیز بستگی دارد برای مثال اگر کیفیت پخش ----- شما بالا باشد حتی با ارتباط AV هم می توانید عمق و اشباع رنگ بالایی داشته باشید . حال اگر نوع ارتباط HDMI باشد که دیگر تا 10 درصد عمق رنگ مشکی بهتری خواهید داشت.
اما لازم دیدم برای راهنمایی بهتر دوستان به نکته ای هم در مورد نوع کابل های اتصالی اشاره کنم و اینکه خیلی از افراد فکر می کنند که کابل های HDMI ارزان قیمت همان کار کابل های اصل و گران قیمت را انجام خواهند داد، که کاملا در اشتباه خواهند بود چون اکثر این کابل های تنها تا 8bit ورودی رنگ آن هم با دقت پایین و نویز بالا که ممکن است به چشم هم مشاهده نشود را ساپورت می کنند در صورتی که شما برای پخش یک فیلم بلوری حتی دانلودی از اینترنت با فریم ریت 23.9 حتما باید حداقل 10bit و حداکثر 12bit ورودی رنگ داشته باشید تا بتوانید بهترین حالت پخش با عمق بالا و اشباع دقیق رنگ ها را مشاهده کنید.
در کل این اطمینان را به شما و سایر کسانی که این تی وی را خریداری کرده اند و یا قصد خرید دارند خواهم داد که بهترین انتخاب را برای خرید تلویزیون انجام داده اید و تا مدت های متوالی از استفاده و مشاهده تصاویر زیبا و دلنشین آن لذت خواهد برد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)