ما که اولش که سیستم خریدیم اولین بازی که کردیم فیفا 05 بود که خیلی خوب بود البته در اون زمان . البته قبلش توی کلوپ ها بعضی وقتها eleven یا همون pes میزدیم ولی هیچی واسم فیفا 05 نشد . یه جورایی کنترلش راحت و روون بود . هر چند روی پی سی و با کیبرد .
بعد از اون با PES6 اشنا شدیم و یه چندوقتی بازی کردیم و بعدش دیگه فوتبال رو گذاشتیم کنار . حتی نگاه کردن فوتبال و بازی کردنش رو هم گذاشتیم کنار .
رفت تا فیفا 11 که اومد و سیستم رو هم ارتقا دادیم و دوباره اومدیم تو خط فوتبال . جالبیش اینجا بود که بعد از چند سال که دوباره بازی میکردم واسم عجیب بود بازیکنهایی مثل نیستلروی و هانری و شوچنکو و ... که اون زمان توی فیفا خدا بودن کجا رفتن . با پدیده ای مثل مسی تازه دو سال پیش اشنا شدم . بگذریم ...
راجع به فیزیک فیفا هم به نظرم کاملا درسته . به علاوه اینکه هوش مصنوعی فیفا خیلی با فیزیکش نا سازگاره .
یعنی توی همچین بازی ای که برخوردهای معمولی غیر از تکل بین بازیکنهای خودی یا داور منجر به افتادن یا مصدوم شدن میشه اصلا روش کار نشده که مثلا طرف از جلو بازیکن دیگه بره کنار .
تا حالا شده چندین بار روی همین مسئله خوردن توپ به داور گل خوردم .
توی بازی دیشب هم که با هم زدیم اگه یادت بیاد یه بار توی دفاع که پیکه توپ رو ازت گرفت فکر کنم ابیدال بود خودشو زد به پیکه و یک موقعیت ناجور واسه تیمت فراهم شد که خوشبختانه گل نشد
اون چهره ها هم جالب بود . من PES 12 ندیده بودم . ولی معلوم شد لااقل توی چهره ها هیچ پیشرفتی نداشته .
جالب اینجاست جزییات گرافیکی صورت توی PES خیلی بالا بود ولی فقط یه مشکل داشت . طراحی افتضاح
راستی دیشب من موندم چجوری شده بود .
بچه ها تا حالا شده توی مود انلاین که با کسی بازی میکنین بازیتون خیلی سریع بشه ؟ مثل فیلم که میزارین روی دور تند . حتی از fast هم سریع تر ؟ در عوض بازی این samgun که باهاش بازی میکردم کند بوده .
یعنی میشه باگ باشه ؟