تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 373 از 461 اولاول ... 273323363369370371372373374375376377383423 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,721 به 3,730 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من هم طرفدار پروپا قرص فیفا هستم و یکی از مهم ترین دلایلش هم اینه که هیچ وقت احساس نمی کنی بازی برات تکراری شده !
    PES رو هم تا زمانی که نخواد یه تغییر درست حسابی کنه دیگه امتحان نمی کنم و اون زمان هم فکر کنم موقعی باشه که نسل جدید کنسول ها وارد بازار بشن و کلا بازیسازها یه تکون اساسی به خودشون بدن و ...

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

از اولی که تو این فروم بودم با پاک کردن صورت مسئله مخالف بودم چون همیشه راحت ترین کاره !

بحث نکنیم چون ممکنه یک عده ترول وارد بحث بشن تاپیک رو به بیراهه بکشن . مشکل از بحث نیست ! مشکل از کاربر ها هست .

هر کسی با دلیل و مدرک حرف بزنه با کمال میل قبول میکنیم .

شما الان آخرین پست من رو یکبار دیگه درست بخونی متوجه میشی که بنده چندین اشکال از بازی رو گقتم و هنوزم راضی نیستم از وضع بازی که تازه بازهم همه ی مشکلات رو نگفتم .

من با PC آنلاین بازی میکنیم اگه هستی که در خدمتم

ID : saamgun

در مورد لینک هم حتما باید ساکـس یا وی ...ان داشته باشی که سرعت خوبی داشته باشه . آنتی فـیلتر تور به خاطر اینکه از مرور گر خودش استفاده میکنه و اون مرور گر Flash Player نداره
    قابلیت پخش رو به شما نمیده.
    خب شما راست میگی و خیلی اقای کری ولی خودتون هم فرمودید یه عناصر هستند به اسم کاربرهای ..... که خیلی بحث ها رو منحرف میکنن و شروع به بحث های جنجال برانگیز و ... میکنن هر بازی واسه خودش نقاط ضعف و قوتی داره ولی نمیدونم واسه چی هی میان و تعصبی کار میکنن من گفته شما رو با تمام وجود قبول دارم
    اقا ارمین هم فرمودن که تو انجمن پی اس یه چیزی تفسیر شده و فکر کنم ترجمه شده که کاملا و 180 درجه فرق داره و جا داره یه بار دوستان بخونن و یه نظر سنجی هم راه بندازیم واسش اینقدر جالبه!!!!!!
    من تا الان به هر کی فیفا رو معرفی کردم دیگه طرف PES نرفته!
    اولش یه کم مقاومت نشون میدن ولی وقتی بازی میکنن دیگه PES رو میذارن کنار!
    دقیقا منم مثل شما بودم وقتی فیفا بازی میکردم بهم میگفتن برو بچه برو کارتونت رو بازی کنن همینا بود حدود 5 تا ازپروپا قرص ترین طرفدارتین های پی اس رو اوردم و گفتم فقط یه بازی 6 دقیقه ای بازی کنید ببینید فرق رو خداشاهده الان سرودست میشکنن همین چند روز پیش یه لیگ رفت و برگشت برگزار کردیم که واسه خودمون هم جایزه گذاشیتم جاتون خالی الان هم این پست رو مینویسم یکشون هم هست از این طرفدارهای جدید فیفا و سلام به همتون هم میرسونه
    یادمه تو پی اس 09 ساموئل اتوو دوستم همه رو دریبل میزد و گل میکرد اصلا نه یه بازیکن بلکه 8 نفر با هم داشتیم و نوبت به نوبت بازی میکردیم کسی جلو دارش نبود یا همین کریس رونالودو در پی اس 2010 که جلودارش نبود الان هم فیلمهاش رو داره که رو اعصاب ما راه میرفت کلی خاطه داشتیم اگه فیلمهاش رو حذف نکرده باشه براتون حتما میزارم
    با سپاس

3. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

PES تو یه دورانی واقعا زیبا کار کرد, من واقعا سری های 2005 و 2009 اش رو دوست داشتم ولی نمیدونم چرا نمیتونه سیر پیشرفت رو روی کارش داشته باشه دقیقا مثل نمودار سینوسی بازی پیش میره که خب اصلا جالب نیست این کارش که جدیدا هم دستش درد نکنه داره کلا افول میکنه !!

بدترین سری FIFA ای هم که من بازی کرده بودم 2004 و 2008 بود که واقعا در نوبه ی خودش از این بدتر نمیشد ساخت !! مخصوصا 2004 که کلا سقوط کرد بازی.

الان دارم Technic های فیفا رو میبینم واقعا چیزایی داره که حتی تو فوتبال واقعی که خودم بازی میکردم به ذهنم نمیرسید برای زدن همچین حرکاتی !!

فیفا الان باید روی فیزیک جدیدی که گذاشته بیشتر کار کنه , یکی از مشکلاتی که اصلا نباید انقدر تکرار بشه برخورد بازیکنان و توپ با داور هست که مشکل از بد بودن هوش مصنوعی داور در جایگیریه که خوده من تا حالا چندین بار گل خوردم سره این موضوع و حتی باختم .

همچنین اسکیل زدن کرنر در فیفا واقعا باید براش تجدید نظر بشه و نمونه های مختلفی براش در نظر گرفته بشه

اینم دیدم جالبه ببینید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کلا تفاوتی که اینجا بین این 2 بازی نشون داده میشه مثل این میمونه که طراح چهره PES کاریکاتوریست بوده !
    ما که اولش که سیستم خریدیم اولین بازی که کردیم فیفا 05 بود که خیلی خوب بود البته در اون زمان . البته قبلش توی کلوپ ها بعضی وقتها eleven یا همون pes میزدیم ولی هیچی واسم فیفا 05 نشد . یه جورایی کنترلش راحت و روون بود . هر چند روی پی سی و با کیبرد .
    بعد از اون با PES6 اشنا شدیم و یه چندوقتی بازی کردیم و بعدش دیگه فوتبال رو گذاشتیم کنار . حتی نگاه کردن فوتبال و بازی کردنش رو هم گذاشتیم کنار .
    رفت تا فیفا 11 که اومد و سیستم رو هم ارتقا دادیم و دوباره اومدیم تو خط فوتبال . جالبیش اینجا بود که بعد از چند سال که دوباره بازی میکردم واسم عجیب بود بازیکنهایی مثل نیستلروی و هانری و شوچنکو و ... که اون زمان توی فیفا خدا بودن کجا رفتن . با پدیده ای مثل مسی تازه دو سال پیش اشنا شدم . بگذریم ...

راجع به فیزیک فیفا هم به نظرم کاملا درسته . به علاوه اینکه هوش مصنوعی فیفا خیلی با فیزیکش نا سازگاره .
    یعنی توی همچین بازی ای که برخوردهای معمولی غیر از تکل بین بازیکنهای خودی یا داور منجر به افتادن یا مصدوم شدن میشه اصلا روش کار نشده که مثلا طرف از جلو بازیکن دیگه بره کنار .
    تا حالا شده چندین بار روی همین مسئله خوردن توپ به داور گل خوردم .

توی بازی دیشب هم که با هم زدیم اگه یادت بیاد یه بار توی دفاع که پیکه توپ رو ازت گرفت فکر کنم ابیدال بود خودشو زد به پیکه و یک موقعیت ناجور واسه تیمت فراهم شد که خوشبختانه گل نشد

اون چهره ها هم جالب بود . من PES 12 ندیده بودم . ولی معلوم شد لااقل توی چهره ها هیچ پیشرفتی نداشته .
    جالب اینجاست جزییات گرافیکی صورت توی PES خیلی بالا بود ولی فقط یه مشکل داشت . طراحی افتضاح

راستی دیشب من موندم چجوری شده بود .
    بچه ها تا حالا شده توی مود انلاین که با کسی بازی میکنین بازیتون خیلی سریع بشه ؟ مثل فیلم که میزارین روی دور تند . حتی از fast هم سریع تر ؟ در عوض بازی این samgun که باهاش بازی میکردم کند بوده .
    یعنی میشه باگ باشه ؟

5. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام به دوستان .
    من هم PES باز بودم (شدید ) اما با نسخه های جدید فیفا ازش خوشم اومد . اما حالا مشکلی که دارم عادت چند سالم به ترتیب کلیدها در PES هست ! خواهشی که دارم اگه میشه یکی از دوستان لطف کنن رو تصویر ترتیب دقیقه دقیق جایگزینی کلیدهای فیفا طبق PES رو + آموزش بازی کردن درست فیفا و تکنیکاش رو برام بزاره

خیلی ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

آقا یه چیز عجیب
    من یه طرح جدید برای جایگیری حمله موقع کرنر زدن طراحی کردم،بعد وقتی موقع کرنر زدنم شد ،اون طرح رو فراخونی کردم با کلید RS ،میدونید چی شد
    تمام بازیکنام که براشون جا تعریف کیده بودم غیب شدن!!!
    گفتم شاید باگ گرافیکیه !! کرنر رو سانتر کردم توپ رسید به حریف اونم نامردی نکرد 7-8 نفره حمله کرد گل زد،بعد که بازی خواست دوباره شروع بشه بعضی از بازیکنام از کنار زمین اومدن داخل!!بعضی هم تو زمین بودن،این اتفاق تا حالا شاید 5-6 بار برای من افتاده البته تو مود آنلاین،چون بازی رو بیشتر از 30 ثانیه نمیشه نگه داشت نمیشه فیلمشو سیو کنم. کسی نظری نداره؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بچه ها تا حالا شده توی مود انلاین که با کسی بازی میکنین بازیتون خیلی سریع بشه ؟ مثل فیلم که میزارین روی دور تند . حتی از fast هم سریع تر ؟ در عوض بازی این samgun که باهاش بازی میکردم کند بوده .
    یعنی میشه باگ باشه ؟
    این باگ نیست شما وقتی بازی دوستانه در حالت انلاین میزنید قبل از دعوت کردن دوستتون نوع بازی رو سرعت بازی رو مشخص میکنه اکثر رو حالت نرمال هست ولی بستگی علاقه و سلیقه فرد میزبان هست

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آقا یه چیز عجیب
    من یه طرح جدید برای جایگیری حمله موقع کرنر زدن طراحی کردم،بعد وقتی موقع کرنر زدنم شد ،اون طرح رو فراخونی کردم با کلید RS ،میدونید چی شد
    تمام بازیکنام که براشون جا تعریف کیده بودم غیب شدن!!!
    گفتم شاید باگ گرافیکیه !! کرنر رو سانتر کردم توپ رسید به حریف اونم نامردی نکرد 7-8 نفره حمله کرد گل زد،بعد که بازی خواست دوباره شروع بشه بعضی از بازیکنام از کنار زمین اومدن داخل!!بعضی هم تو زمین بودن،این اتفاق تا حالا شاید 5-6 بار برای من افتاده البته تو مود آنلاین،چون بازی رو بیشتر از 30 ثانیه نمیشه نگه داشت نمیشه فیلمشو سیو کنم. کسی نظری نداره؟
    دقیقا متوجه نشدم چی گفتی ولی این یک باگه
    ترکیب های عجیب غریب باعث این نوع باگ ها میشن
    من یه ترکیب شدیدا هجومی دارم که بعد از گل یا شروع بازی از وسط زمین یکی از بازیکنان هجومیم گوشه ی زمین خودم نزدیک کرنر ایستاده بعد کم کم میاد سرجاش کاملا هم اون لحظه افساید رو پر میکنه

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

این باگ نیست شما وقتی بازی دوستانه در حالت انلاین میزنید قبل از دعوت کردن دوستتون نوع بازی رو سرعت بازی رو مشخص میکنه اکثر رو حالت نرمال هست ولی بستگی علاقه و سلیقه فرد میزبان هست
    نه khelane جان . من خودم بازی رو invite کردم و گذاشتم روی نرمال . تازه گفتم که اصلا fast هم نبود . بالاتر بود . چون هزار بار تا حالا fast بازی کردم . ولی کلا سرعت بازیکنها رفته بود بالا جوری که اصلا نمیشد کنترلشون کنی . پشت سر هم توپ از دست میدادم .
    البته موقع رفتن تو بازی یه بار پرید بیرون وقتی دوباره اومد توی ارنا بازیکنم فرز شده بود . حدس میزنم باگ بوده و دوبار بازی رو fast کرده .

11. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

ما که اولش که سیستم خریدیم اولین بازی که کردیم فیفا 05 بود که خیلی خوب بود البته در اون زمان . البته قبلش توی کلوپ ها بعضی وقتها eleven یا همون pes میزدیم ولی هیچی واسم فیفا 05 نشد . یه جورایی کنترلش راحت و روون بود . هر چند روی پی سی و با کیبرد .
    بعد از اون با PES6 اشنا شدیم و یه چندوقتی بازی کردیم و بعدش دیگه فوتبال رو گذاشتیم کنار . حتی نگاه کردن فوتبال و بازی کردنش رو هم گذاشتیم کنار .
    رفت تا فیفا 11 که اومد و سیستم رو هم ارتقا دادیم و دوباره اومدیم تو خط فوتبال . جالبیش اینجا بود که بعد از چند سال که دوباره بازی میکردم واسم عجیب بود بازیکنهایی مثل نیستلروی و هانری و شوچنکو و ... که اون زمان توی فیفا خدا بودن کجا رفتن . با پدیده ای مثل مسی تازه دو سال پیش اشنا شدم . بگذریم ...

راجع به فیزیک فیفا هم به نظرم کاملا درسته . به علاوه اینکه هوش مصنوعی فیفا خیلی با فیزیکش نا سازگاره .
    یعنی توی همچین بازی ای که برخوردهای معمولی غیر از تکل بین بازیکنهای خودی یا داور منجر به افتادن یا مصدوم شدن میشه اصلا روش کار نشده که مثلا طرف از جلو بازیکن دیگه بره کنار .
    تا حالا شده چندین بار روی همین مسئله خوردن توپ به داور گل خوردم .

توی بازی دیشب هم که با هم زدیم اگه یادت بیاد یه بار توی دفاع که پیکه توپ رو ازت گرفت فکر کنم ابیدال بود خودشو زد به پیکه و یک موقعیت ناجور واسه تیمت فراهم شد که خوشبختانه گل نشد

اون چهره ها هم جالب بود . من PES 12 ندیده بودم . ولی معلوم شد لااقل توی چهره ها هیچ پیشرفتی نداشته .
    جالب اینجاست جزییات گرافیکی صورت توی PES خیلی بالا بود ولی فقط یه مشکل داشت . طراحی افتضاح

راستی دیشب من موندم چجوری شده بود .
    یعنی میشه باگ باشه ؟
    05 که واقعا متحول کرد فیفا رو مخصوصا در نحوه ضربه زدن به توپ.

متاسفانه این مشکل سرعت هر از چند گاهی پیش میاد و خدا نکنه به من بیوفته کاملا کنترل بازی از دستم خارج میشه چون سرعتی بازی میکنم اصلا نمیتونم خودم رو با حرکات آهسته مچ کنم. حتی با سرعت Normal بازی گاهی مشکل پیدا میکنم چه برسه به اون افتضاحی که دیشب بود ! کلا میتونم بگم سرعتم کمتر از Slow بود.

سلام به دوستان .
    من هم PES باز بودم (شدید ) اما با نسخه های جدید فیفا ازش خوشم اومد . اما حالا مشکلی که دارم عادت چند سالم به ترتیب کلیدها در PES هست ! خواهشی که دارم اگه میشه یکی از دوستان لطف کنن رو تصویر ترتیب دقیقه دقیق جایگزینی کلیدهای فیفا طبق PES رو + آموزش بازی کردن درست فیفا و تکنیکاش رو برام بزاره

خیلی ممنون
    شما همه ی دکمه هارو قصد داری مثل PES کنی ؟
    Last edited by SamGun; 03-04-2012 at 00:33.

13. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه formol1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    دورود

پيش فرض

سلام دوستان من این بازی رو نصب کردم اجرا هم میشه اما هرچی میگردم نمی دونم کجا باید رزولوشن بازی رو بذارم رو 1920 /1080

لطفا راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •