می تونی بیشتر توضیح بدی این صدا شبیه نویزه ؟
می تونی بیشتر توضیح بدی این صدا شبیه نویزه ؟
با سلام
نحوه نصب فینگر پرینت و وایر لس لبتاب وسترو 1520 از سیدی برنامه خودش برام بگید از شما ممنونم
ممنون از پاسخ دهي شما![]()
اینجا روش نصب توضیح داده شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احیانا شما سیستم رو باز نکردید ؟ به نظر میاد مشکل اصلی از سیستم عامل باشه ، پیشنهاد میشه یکبار هارد رو فرمت کنید و به همراه آخرین درایور چیپست ویندوز 7 رو نصب کنید .
سلام به اساتید
من یک لب تاب جونیپر دارم و بعد از چند وقت که وین 7 (32) بیت نصب کرده بودم با خاموش کردن سیستم موقع روشن شدن بوق میزنه و الارم میده
بعد که بایوس رو اپدیت کردم و دوباره وین 7 رو نصب کردم سیستم بالا میاد و روی صفحه اول ویندوز گیر میکنه و با چند بار ریست کردن ویندوز بالا میاد اما بعد که سیستم رو خاموش میکنم دوباره قاط میزنه
به نظر شما ایراد سخت افزاری داره و باید به نمایندگی ببرمش ؟
چه مدلی هست ؟ چیپست دستگاه رو با مدل پردازنده هم بنویسید .
دوستان من 2 ساله لپتاب خریدم ولی همچنان ویندوز ویستای اونو عوض نکردم !!!
حالا برای نصب ویندوز سون باید کدوم تاپیک برم ؟ باید چیکار کنم ؟ چون شنیدم فرق داره .
در ضمن من dvd وین سون رو دارم که برای pc خودم استفاده میکنم
میتونم از این برای نصب در لپتاب استفاده کنم ؟
سلام!
من یک توشیبا Qosmio F50 دارم، مشکلش اینه که تقریباً هر 3-4 ماه یکبار، کارت وایرلسش از کار میوفته و دیگه نمیتونم به مودم adsl وصل بشم.
مننتها دفعه پیش که اینطوری شد، یه خرده کلنجار رفتم، درست شد، ولی الآن هر کار میکنم درست نمیشه، چندین بار هم درایورش رو نصب کردم، نشد که نشد.
ویندوزم هم ویستا(لعنت ا...) هست و کارت بیسیم هم intel.
ممنون میشم کمکم کنید.
سلام به همه
من يه vaio سري E گرفتم مدل vceb15fg
ميشه در موردش بهم خبر بدين كه اگه خوب نيست ببرم عوض كنم تا ميگيره
پیشنهاد میکنم حتما برنامه کمکی Intel PROSET Wireless رو حتما نصب کنید
کارتهای اینتل با خود Wireless Manager ویندوز خوب کار نمیکنن و با برنامه خود اینتل بهترین بازدهی رو دارن
این نمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای XP/Vista 32bit
یه دیسک دیفرگ پیشنهاد میشه....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)