تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 373 از 860 اولاول ... 273323363369370371372373374375376377383423473 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,721 به 3,730 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

اگه نباشه جاش خالی می مونه hopee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

1-این چوب و سنگ هایی که تو مزرعه ریخته رو باید بریزم بیرون از مزرعه ؟ یا اینکه میشه ازش استفاده های دیگه ای هم کرد ؟

2-این یارو buyer چرا اوین روز گیر داده ، ساعت 5 اومد گفت : هیچی که نداری ... بعد رفت ... آخه روز اول من چی چی براش بذارم که بخره ...

1 . چوب:1.به عنوان حصار در مزرعه استفاده میشه ، با اون میتونی خونه ، مرغداری و گاوداری رو بزرگ کنی و گلخونه بسازی (البته نجار این کارو در ازای گرفتن پول و مقدار کافی چوب انجام میده.)،میتونی چوب رو بعد از بزرگ کردن خونت به عنوان هیزم استفاده کنی و سوزونی .
    را به دست آوردن :1.خرد کردن چوب های کوچک قرمز یا نارنجی (با تبر معمولی هم میتونی)
    2.گرفتن این چوبای کوچیک با قلاب از آب
    3.خرید از نجار
    4.برنده شدن در بعضی مساقات
    5.خرد کدن تنه های درخت با تبر آپگریت شده.
    سنگ:میتونی برای زیبایی مزرعه استفاده کنی و باهاش غذا درست کنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2. سعی کن هیچ وقت صندوق خالی نباشه اوایل میتونی علف های آبی ، کدوهای هندی و سنگ های معدن رو بفروشی.

2. این کاربر از hopee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    اگه باز مدیران به جرم تبلیغ پست منو پاک نکنند تو این لینک مبدل و بایوس و پلاگین ها همگی با هم موجوده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کسانی که در این زمینه ی خطیر فعال هستند، باید مواظب خودشون باشن.
    در ضمن1: هر کسی که هاروست مون را فول است مجرم است.(منظورم شما هستید، انکار نکنید و گرنه در دادگاه بر علیه تان استفاده می کنم)...
    در ضمن2: من به شدت با شما همدردی می کنم.

مدیران و همکاران عزیز، واقعا انصافه؟ نه یه دقه گوش کنید... واقعا انصافه؟ کاربری که میره این همه وقت میزاره و میاد این همه وقت میزاره، حذف پستش انصافه؟ مگر وبلاگ ایشون مربوط به نهادی چیزیه که اشاره به اون موجب حذف پست میشه؟ تبلیغ سایت و وبلاگ تو امضا ممنوع بود. یک لینک کمکی باید ممنوع باشه؟ اگر این طور باشه که باید Attachment رو برای همه ی کاربران باز کنید تا توی انجمن آپلود کنن. چرا رپید شیر رو نمی بندید؟
    چرا زحمات یک نفر رو با ترکیب سهل انگارانه ی پستش با کس دیگه ای توی تالار دیگه به باد میدید؟ چرا پست یک نفر رو به خاطر دلایل واهی حذف می کنید؟ و صد تا چرای دیگه.

در ضمن3:
    جناب Aquaquest
    احتراما، با توجه به مصوبه شماره 1725 شورای نگهبان مورخ 87/12/20 مجمع عمومی صاحب نظران در خصوص هزینه ی وکالت، بدینوسیله از جنابعالی یا قائم مقام قانونی شما (با وکالتنامه ی رسمی و محضری) دعوت می شود به منظور تعیین نحوه ی پرداخت حق وکالت اینجانب، مکانی را تعیین کنید تا در آنجا با یکدیگر چانه زده و سر مبلغی معین کنار بیاییم. بدیهی است عدم حضور به موقع جنابعالی موجب سلب انتخاب نحوه ی پرداخت هزینه وکالت از سوی شما تلقی گشته و نامه ای حاوی صورتحساب ِ مبلغ ِ مطلق، بدون کسری و تخفیف به IP شما ارسال خواهد شد.

رئیس کل کرج و دهاتهای اطراف، Leyth

سلام.
    چندتا سوال:
    -اولا با این شبیه ساز epsxe ، چه جوری میشه چند بار سیو جداگانه کرد؟ هربار f1 میزنم روی سیو قبلی سیو میشه ، میخوام new save بشه .... میشه ؟
    دوستان عزیز بقیه رو کامل توضیح دادند.

فقط در مورد سیو ها: (که فکر می کنم قبلا همین دور و برها بود که گفتم)
    شبیه ساز ePSXe برای سیو داخلی خودش 5 تا اسلات متفاوت داره.
    با زدن F1 روی اسلات 1 (پیش فرض برای سیو و لود) سیو میکنه. با زدن F2 اسلات پیشفرض سیو و لود رو از 1 به 2 انتقال میده و از این به بعد با زدن F1 روی اسلات 2 سیو می کنه و یا با زدن F3 از اسلات 2 لود می کنه و الی آخر.

woooooooow
    سلام.
    بابا این بازی باسه خودش عجب بندو بساطی داره ... فکر نمیکردم اینجوری باشه ... کی ساختتش
    منو باش گفتم یه مزرعه داریو فلان .... زنو بچه و ....

اون راهنمارو گرفتم .. فردا میخونمش ... عجب چیزی ساختید شما .. کف کردم ...
    راستی استراتژی های روز های اول رو هم پیدا کردم ... leyth و یکی دیگه این کارو کرده بودن .. ممنون ازشون ...
    کمک بزرگی کردن ....

میگم این قلب آبی و زرد و اینا چیه قضیه اش ؟؟؟ مگه بازی تخیلیه که قلب یکیو قرمز کنیم ؟؟ آخه یه چیزایی خوندم تو پستای قدیمی ، شاید اشتب فهمیدم

میگم وقتی این نسخه ی قدیمی انقدر خفنه ، پس باید جدیداش ترکونده باشه ...

یک نصیحت برادرانه: با اون تشریح روزها بازی رو شروع نکنید.
    علت: زده شدن از هرچی هاروست مون و RPG
    توصیه: یک بار بازی کنید. براتون مهم نباشه که چی رو از دست دادید و چی رو به دست آوردید. مهم اینه که بازی کنید! حتما نباید 100 در صد برید. باید سعی کنید که راحت باشید و از بازی لذت ببرید. بعد از اون دوباره بازی کنید به هر صورتی که دلتون خواست. از اون راهنمایی یا از یه راهنمایی دیگه...

شاید بهتر باشه به کمک هم برای کسانی که تازه بازی رو شروع کردن یک تشریح کوچک تهیه کنیم...
    Last edited by Leyth; 11-03-2009 at 01:07. دليل: یک غلط املائی فاحش... خوب شد کسی ندیدا...

4. 4 کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اینم به خاطر کسایی که تازه بازی رو شروع کردن
    (قابل توجه آقای brain)
    معرفی اهالی دهکده همراه با عکسشون :

آفرین.
    به این میگن یک کمک مفید.
    مثل اینکه با یک ابر قدرت طرفیم.
    منظورم اینه که کارت درسته.

فقط یک نکته: در زبان اجنبی ها اگر حرف اول اسمی رو با حروف کوچک بنویسید، یک توهین به اون شخص محسوب میشه.
    حداقل به سن بالای بارلی خدا بیامرز احترام بگذارید!
    تهدید: یا اسم پاپوری جان من را درست و بدون توهین می نویسید، یا من هم این فروهر شما رو گرفته به سمت راست می چرخانم. می دانم و می دانید که چه توهینی است این کار به مزدا و مزداپرستان.

در مورد هاروست مون و سبک و استیل بازی و ... با جناب Brain یک مبحثی داشتیم. با اجازه ی ایشون اینجا هم می گذارم تا ملت استفاده کنن. باز هم با اجازه ی ایشون مخاطب رو به کل ملت شریف ایران تبدیل کردم. (البته یه چیزهایی هم اضافه کردم - ستاره * دارها)

___

Harvest Moon : برای کنسول سوپر نینتندو (Snes ) که در سال 1997 توسط شرکت Natsume ساخته شد. برای بازی پیشنهاد نمیشه ولی برای من خاطره انگیزه . از نظر گرافیکی افتضاحه (از بازی های سال 97 چه انتظاری دارید!؟) از نظر داستان هم فکر نمی کنم برای شما دوستان جذاب باشه، به دلیل اینکه اول با BTN آشنا شدید.

Harvest Moon 64 : برای کنسول نینتندو 64 (Nintendo 64 ) ساخته شده که کاراکترها مثل بازی پلی1 هستند ولی با نقشهایی کاملا متفاوت (مثلا کارن فرزند چوب بر هست و کسی که می خواد با اون ازدواج کنه کای! - این رو فکر کنم جناب جومونگ بهتر میتونن کمک کنن) . برای بازی مناسبه. به شرطی که یا کنسول داشته باشید یا از شبیه ساز مناسب برای اون استفاده کنید. من شبیه ساز Project64 ورژن 1.6 به بالا رو پیشنهاد میکنم. هم بازی و هم شبیه ساز رو میتونید با سرچ پیدا و دانلود کنید.

Hervest Moon: for girl و Harvest Moon: Back to nature : نسخه های ژاپنی و انگلیسی بازی روی پلی استیشن 1 هستند. ما توی این تاپیک در مورد BTN بحث میکنیم. هیچ کدوم از هاروست مون ها محبوبیت این رو ندارند چه در نزد ایرانی ها چه خارجی ها. اگر مباحث این بازی رو می خواهید به صفحه ی اول اون تاپیک مراجعه کنید و آدرس هک بازی رو هم ببینید چون در مورد شبیه ساز و دانلود هم بحث شده. (من در مورد اسم هاروست مون دختر چیز دقیقی نمیدونم و این اسم رو همین طوری برای هم رنگی با جماعت بود که نوشتم)

Harvest Moon: Friends of mineral town و More Frie... که نسخه ی گیم بوی (Gameboy Advance که به اختصار میگیم: GBA .) هست. از روی نسخه ی پلی1 ساخته شده، با همون داستان و همون کاراکترها و همون نقش ها. ولی امکانات جالبی به اون اضافه شده که بازی رو حتی جذاب تر از BTN کرده ولی به خاطر ضعف گرافیکی گیم بوی مورد استقبال عموم نیست. از نظر بازی و حتی داستان هم میشه گفت که بهتره. ولی این دوبازی با این که از نیای مشترکی اند ولی دو دنیای متفاوت بازی هاروست مون هستند و مقایسه ی اونها با هم کار منصفانه ای نیست.

آدرس تاپیک: HM:FOMT
    کد:
    (به این میگن یه تبلیغ هالیوودی)

Harvest Moon: Another Wonderfull Life : AWL مال کنسول GameCube هست. GC امکانات گرافیکی بالایی داره وبه این خاطر نمیشه راحت با شبیه سازش کنار اومد. سبک این بازی هم همتای گرافیک اون خیلی خوبه. اما در ایران خیلی کمیابه و دانلودش هم مشکل. ( فکر کنم DVD باشه) ** توی این بازی میشه جنسیت جوجه هایی رو که خودمون جوجه کشی می کنیم عوض کرد.

*** Harvest Moon: Magical Melody : این رو یادم رفته بود معرفی کنم. البته من این رو بازی نکردم! اما از بازی هایی که برای GC ساخته می شن نباید به سادگی گذشت. خصوصیتش هم تا اونجایی که من دیدم، قلب دار بودن کل ملته! کاراکترها هم آروم آروم وارد بازی میشن.

Harvest Moon: An Innocent Life این بازی مال PSP هست. از بچه ها شنیدم که خیلی خوب و جالبه اما خودم بازی نکردم. از تصاویر دیدم دریافتم که کمی بچه گانه طراحی شده و برای من جالب نبود.

Harvest Moon DS : برای کنسول NDS طراحی شده. و کلن از نظر سبک با این فرق داره. به صورت دابل اسکرینه. یعنی صفحه به دو قسمت تقسیم شده و صحبتهای کاراکترها در پایین نمایش پیدا می کنن ( البته ساختار اکثر بازی های DS همین طوره بی خود نیست که اسمش DS هست مخفف Double Screen !!

*** Rune Factory - A Fantasy Harvest Moon هم برای دی اس ساخته شده که دیگه از اسمش معلومه خیلی فانتزیه! تا اونجایی که دیدم خیلی هم سخت به نظر میاد. مثلا در به دست آوردن سبد و فرچه و ماچونه، عملا چیز میشید... . ولی باید بازی جالبی باشه....

*** سه عدد نسخه هم برای GBC (گیم بوی کالر) ساخته شده به نام های Harvest moon ، HM2 و HM3 ... این سه تا هم از نظر گرافیکی در حد تیم ملی پنگوئنها هستند. داستان هم خوب ضعیف تر از btn هست. HM (که همون بازی برای Snes هست) قضایای جالبی داره! مثلا در روز اول، میریم به سمت کشو و A رو می زنیم... یوهوو! بابابزرگ قبل از فوتش اینجا 1000 جیل تومن پول قایم کرده بود. یا اگه موقع نوشتن اسم، حرف اول رو بزرگ بنویسید، بادمجون و هویج رو به عنوان محصولات جدید در اختیار می گیرید (اون موقع این یک امتیاز بود... یک چیز مخفی. الان دوره و زمونه عوض شده، ملت یه رمز می زنن توی بهار سال اول توت فرنگی می کارن!... بازی هم بازی های قدیم!). اگه هم با حروف کوچیک بنویسید، کلم بروکلی و بادوم زمینی به عنوان محصولات جدید میان (هه هه... اینو دیگه نمی تونید تو btn بکارید..). آپگرید ابزار ها توی این بازی به شدت فرق میکنه. و شاید با سهل انگاری تون، داس و بیل رو از دست بدید!. توی HM آپگرید، تخم طلا (تخم طلای اون بازی خیلی خیلی گرونه)، دخترها و کوتوله ها وجود داشتند. توی HM2 شروع می کنن به اضافه کردن فستیوال ها مثل اسب سواری. یا توت قدرتی. توی HM3 ازدواج، چوب ماهیگیری، قایق اضافه میشن. و صد البته تیمار کردن حیوونها خیلی سخت تر میشه. بچه هم می زائید.

Harvest Moon - Save The Homeland. اون هم جالبه. اما تا اونجایی که دیدم ضعف نوشتاری داره. زبان ساده ای استفاده کردن. بازی رو هم انگار برای بچه ها ساخته باشن. الهه از ما می پرسه: اگر یه بسته پول رو زمین پیدا کردی چه کار میکنی؟ اگه ما بگیم به صاحابش بر می گردونم، به کوتوله ها میگه به به این چه پسر خوبیه!!

هیچی در مورد بازی PSP نمی دونم. در این مورد از جناب AquaQuest یاری می طلبیم.

___

سبک این بازی رو RPG می گن. که مخفف Role-Playing Games هست. این سبک خیلی گسترده است و زیر مجموعه های زیادی داره. مثلا همین بازی هاروست مون در سبک Constructing RPG قرار میگیره.

انواع مختلفش:

Constructing RPG
    Console-Style RPG
    Turn-based RPG
    Action RPG
    PC-style RPG

General
    First person
    و...

اکثر بازی ها سبک RPG و Adventutre به این صورت هستند که داستان، تماما به صورت نوشتار باز گو میشه. و دیالوگی وجود نداره (اکثرا ژاپنی ها در این سبک فعالیت میکنن). خیلی جاها افکت های صوتی جالبی استفاده میکنن و از نظر تصاویر سینماتیک ضعیف هستند.

البته این سبک بازی در کشورهای جهان بسیار محبوبه و سبک آنلاین هم دارند.

نمونه ای از یک بازی در سبک Console-Style RPG
    کد:
    (یک فرصت استثنایی، بشتابید بشتابید. به قانون جاذبه ی ذهن احترام گذاشته و اون تاپیک را بالا بیاورید. به پاس نیک اندیشی شما، جوایز ارزنده ای در نظر گرفته ایم. البته در خواب هم نمی توانید آن ها را ببینید - (به این میگن تبلیغات دزدی))

در مورد یکی از این بازی ها تاپیکی ساختم ولی استقبال زیادی نشد (به خاطر نپسندیدن سبک گرافیکی اون) . اگر شما دوستان به داستان و متن بازی اهمیت میدید (همانطور که به بازی هاروست مون علاقه دارید)، من این بازی رو به شما پیشنهاد میکنم چون تا حدی هم درام هست. سبک بازی هم جالبه. بعد از اینکه این نسخه رو بازی کردید، نسخه ی دومش رو هم بازی کنید چون ادامه داره. اون هم وجه درام قوی، داستان قوی، و سبک تخیلیش باعث میشه که پاش بشینید ولی بازی بسیار بسیار سخت هست. تا آخرش گریه تان در خواهد آمد (از سختی) و آخرش هم گریه تان در خواهد آمد (از پایان). مطمئن باشید که سبک جمله نویسی خوبی داره. در مورد طریقه رفتن هم باید اول بازی رو بفهمید. از این بازی ها نیست که جیک ثانیه زیر و بمش رو در بیارید (دقیقا مثل هاروست مون که اگر کسی برای ما توضیح نمی داد، یک سال زمینی طول می کشید تا بفهمیم این قلب سیاهی که زیر نوشته های دخترا میاد چیه!). اگر در مورد طریقه ی رفتن مشکلی بود، تاپیکش هست همونجا مطرح کنید.

دو کنسول مهم در سبک Console-Style RPG :: SNES و GBA
    در آینده بازی هایی جالب تر از Lufia رو هم معرفی خواهم کرد.

_

ممنون و متشکر.
    پایان
    Last edited by Leyth; 11-03-2009 at 02:03.

6. 8 کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

کاش عکسی ز اسب و سگ می گذاشتی

8. این کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aquaquest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

Harvest Moon 64 : برای کنسول نینتندو 64 (Nintendo 64 ) ساخته شده که کاراکترها مثل بازی پلی1 هستند ولی با نقشهایی کاملا متفاوت (مثلا کارن فرزند چوب بر هست و کسی که می خواد با اون ازدواج کنه کای! - این رو فکر کنم جناب جومونگ بهتر میتونن کمک کنن) . برای بازی مناسبه. به شرطی که یا کنسول داشته باشید یا از شبیه ساز مناسب برای اون استفاده کنید. من شبیه ساز Project64 ورژن 1.6 به بالا رو پیشنهاد میکنم. هم بازی و هم شبیه ساز رو میتونید با سرچ پیدا و دانلود کنید.

Hervest Moon: for girl و Harvest Moon: Back to nature : نسخه های ژاپنی و انگلیسی بازی روی پلی استیشن 1 هستند. ما توی این تاپیک در مورد BTN بحث میکنیم. هیچ کدوم از هاروست مون ها محبوبیت این رو ندارند چه در نزد ایرانی ها چه خارجی ها. اگر مباحث این بازی رو می خواهید به صفحه ی اول اون تاپیک مراجعه کنید و آدرس هک بازی رو هم ببینید چون در مورد شبیه ساز و دانلود هم بحث شده. (من در مورد اسم هاروست مون دختر چیز دقیقی نمیدونم و این اسم رو همین طوری برای هم رنگی با جماعت بود که نوشتم)

Harvest Moon: Friends of mineral town و More Frie... که نسخه ی گیم بوی (Gameboy Advance که به اختصار میگیم: GBA .) هست. از روی نسخه ی پلی1 ساخته شده، با همون داستان و همون کاراکترها و همون نقش ها. ولی امکانات جالبی به اون اضافه شده که بازی رو حتی جذاب تر از BTN کرده ولی به خاطر ضعف گرافیکی گیم بوی مورد استقبال عموم نیست. از نظر بازی و حتی داستان هم میشه گفت که بهتره. ولی این دوبازی با این که از نیای مشترکی اند ولی دو دنیای متفاوت بازی هاروست مون هستند و مقایسه ی اونها با هم کار منصفانه ای نیست.

آدرس تاپیک: HM:FOMT
    کد:
    (به این میگن یه تبلیغ هالیوودی)

Harvest Moon: Another Wonderfull Life : AWL مال کنسول GameCube هست. GC امکانات گرافیکی بالایی داره وبه این خاطر نمیشه راحت با شبیه سازش کنار اومد. سبک این بازی هم همتای گرافیک اون خیلی خوبه. اما در ایران خیلی کمیابه و دانلودش هم مشکل. ( فکر کنم DVD باشه) ** توی این بازی میشه جنسیت جوجه هایی رو که خودمون جوجه کشی می کنیم عوض کرد.

*** Harvest Moon: Magical Melody : این رو یادم رفته بود معرفی کنم. البته من این رو بازی نکردم! اما از بازی هایی که برای GC ساخته می شن نباید به سادگی گذشت. خصوصیتش هم تا اونجایی که من دیدم، قلب دار بودن کل ملته! کاراکترها هم آروم آروم وارد بازی میشن.

Harvest Moon: An Innocent Life این بازی مال PSP هست. از بچه ها شنیدم که خیلی خوب و جالبه اما خودم بازی نکردم. از تصاویر دیدم دریافتم که کمی بچه گانه طراحی شده و برای من جالب نبود.

Harvest Moon DS : برای کنسول NDS طراحی شده. و کلن از نظر سبک با این فرق داره. به صورت دابل اسکرینه. یعنی صفحه به دو قسمت تقسیم شده و صحبتهای کاراکترها در پایین نمایش پیدا می کنن ( البته ساختار اکثر بازی های DS همین طوره بی خود نیست که اسمش DS هست مخفف Double Screen !!

*** Rune Factory - A Fantasy Harvest Moon هم برای دی اس ساخته شده که دیگه از اسمش معلومه خیلی فانتزیه! تا اونجایی که دیدم خیلی هم سخت به نظر میاد. مثلا در به دست آوردن سبد و فرچه و ماچونه، عملا چیز میشید... . ولی باید بازی جالبی باشه....

*** سه عدد نسخه هم برای GBC (گیم بوی کالر) ساخته شده به نام های Harvest moon ، HM2 و HM3 ... این سه تا هم از نظر گرافیکی در حد تیم ملی پنگوئنها هستند. داستان هم خوب ضعیف تر از btn هست. HM (که همون بازی برای Snes هست) قضایای جالبی داره! مثلا در روز اول، میریم به سمت کشو و A رو می زنیم... یوهوو! بابابزرگ قبل از فوتش اینجا 1000 جیل تومن پول قایم کرده بود. یا اگه موقع نوشتن اسم، حرف اول رو بزرگ بنویسید، بادمجون و هویج رو به عنوان محصولات جدید در اختیار می گیرید (اون موقع این یک امتیاز بود... یک چیز مخفی. الان دوره و زمونه عوض شده، ملت یه رمز می زنن توی بهار سال اول توت فرنگی می کارن!... بازی هم بازی های قدیم!). اگه هم با حروف کوچیک بنویسید، کلم بروکلی و بادوم زمینی به عنوان محصولات جدید میان (هه هه... اینو دیگه نمی تونید تو btn بکارید..). آپگرید ابزار ها توی این بازی به شدت فرق میکنه. و شاید با سهل انگاری تون، داس و بیل رو از دست بدید!. توی HM آپگرید، تخم طلا (تخم طلای اون بازی خیلی خیلی گرونه)، دخترها و کوتوله ها وجود داشتند. توی HM2 شروع می کنن به اضافه کردن فستیوال ها مثل اسب سواری. یا توت قدرتی. توی HM3 ازدواج، چوب ماهیگیری، قایق اضافه میشن. و صد البته تیمار کردن حیوونها خیلی سخت تر میشه. بچه هم می زائید.

Harvest Moon - Save The Homeland. اون هم جالبه. اما تا اونجایی که دیدم ضعف نوشتاری داره. زبان ساده ای استفاده کردن. بازی رو هم انگار برای بچه ها ساخته باشن. الهه از ما می پرسه: اگر یه بسته پول رو زمین پیدا کردی چه کار میکنی؟ اگه ما بگیم به صاحابش بر می گردونم، به کوتوله ها میگه به به این چه پسر خوبیه!!

هیچی در مورد بازی PSP نمی دونم. در این مورد از جناب AquaQuest یاری می طلبیم.
    سلام
    منم PSP ندارم و Harvest Moon Boy and Girl را دانلود کردم که با هیچ شبیه سازی نتونستم اجراش کنم شاید هم از گرافیک من بوده که 6200 جی فورسه و شاید به گرافیکم نمی خوره .
    Harvest Moon DS و Harvest Moon 64 و هاروست مون های گیم بوی هم اصلاً خوب نیستند و همشون را فقط دارم و بازی نمی کنم .
    در ضمن Harvest Moon Another Wonderful Life و Harvest Moon Magical Melody را هم دانلود کردم که خیلی زیبا هستند ولی باز هم فکر می کنم به خاطر مشکل سخت افزاری نتوستم با مبدل اجراشون کنم . به هر حال همینه دیگه . ولی اگه کسی سیستم غول داره بازی خیلی زیبا و گرافیکی ای هست .

کاش عکسی ز اسب و سگ می گذاشتی
    سلام
    عکس از اسب و سگ تو این تایپیک زیاده و تو چند تا از دموها هم سگ و اسب تو عکس افتادند جستجو کنید پیدا میشه .

داره خودمونی میشه tataloo_3q's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض aroosak_kooki

منم همینطور

سال دم روز اول چه فصلی ؟ بهار ؟
    نامه میاد ؟ یا حضور ذهن ندارم یا همچین چیزی ندیدم ... اگر نامه باشه خوب توش توضیح داده که برای چیه نه ؟!!!
    سلام نه توضیح نداده فقط harvest spires با سه تا شکل عجیب روز اول یا دوم فصل بهارمیاد بعد شما تو پست های فبلیتون یه عکس ار دمو که با کای قرار گذاشته بودید میشه بگید سال اول بود یا دوم بعد دقیقا چه روزی چه ساعتی با کای قرار گذاشتید
    Last edited by tataloo_3q; 11-03-2009 at 17:33.

11. این کاربر از tataloo_3q بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tataloo_3q's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بعد از اینکه در مسابفه پرتاب گوجه فرنگی برنده شدید برید با مانا صحبت کنید تا یه دعوا ببینید

13. این کاربر از tataloo_3q بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز.
    ممنون از جواباتون کمی روشن شدم

چندتا سوال :
    به توصیه Leyth عزیز من فعلا همینجوری دارم بازی میکنم تا با فضای بازی و کارایی که قراره بکنیم آشنا بشم ، بعدش بازیو به طور جدی شروع می کنم.

-اولا چوب هایی که برمیداریم رو باید کجا بذاریم ؟ ( با چه دکمه ای ؟ من میرم جلو صندوق چوب ، وقتی z رو میزنم چوب رو میندازه زمین و میشکنه ( کلا در مورد سنگ و علف هرز ها هم چی )

-چکشمو کجا آپگرید کنم ؟ چقدر پول میخواد ؟

-زمینم خیلی بزرگه ، همرو باید یه جا شخم بزنیم ؟؟؟ پول دونه از کجا بیاریم ؟؟؟

راستی چرا انقدر سریع خسته میشه ؟؟ باید چی کار کنم خستگیش در بره ؟؟ تا دو تا سنگ میشکنم ، میوفته رو زمین ... مگه بچه روستا نیس این مارو باش گفتیم بچه روغن نباتی ها ضعیفن اینا ضعیف ترن که ... (شوخی)
    یه بار خیلی ازش کار کشیدم ، رفت بیمارستان ... ...

-مرغ از کجا بگیرم ؟ ماهی چی ؟

میشه تو این بازی ازدواج نکرد .. مجردی یه حاله دیگه ای میده

15. این کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز.
    ممنون از جواباتون کمی روشن شدم

چندتا سوال :
    به توصیه leyth عزیز من فعلا همینجوری دارم بازیمیکنم تا با فضای بازی و کارایی که قراره بکنیم آشنا بشم ، بعدش بازیو به طور جدیشروع می کنم.

-
    اولا چوب هایی که برمیداریم رو باید کجا بذاریم ؟ ( با چهدکمه ای ؟ من میرم جلو صندوق چوب ، وقتی z رو میزنم چوب رو میندازه زمین و میشکنه ( کلا در مورد سنگ و علف هرز ها هم چی )

-
    چکشمو کجا آپگرید کنم ؟ چقدر پولمیخواد ؟

-
    زمینم خیلی بزرگه ، همرو باید یه جا شخم بزنیم ؟؟؟ پول دونه ازکجا بیاریم ؟؟؟

راستی چرا انقدر سریع خسته میشه ؟؟ باید چی کار کنم خستگیشدر بره ؟؟ تا دو تا سنگ میشکنم ، میوفته رو زمین ... مگه بچه روستا نیس اینمارو باش گفتیم بچه روغننباتی ها ضعیفناینا ضعیف ترن که... (شوخی)
    یه بار خیلیازش کار کشیدم ، رفت بیمارستان ... ...

-
    مرغ ازکجا بگیرم ؟ ماهی چی ؟

میشه تو این بازی ازدواج نکرد .. مجردی یه حاله دیگهای میده
    خوب کاری کردی که حرفش گوش کردی همین طوری بازی کردی مگرنه هرچی ما بهت می گفتیم بیشتر گیج می شودی
    برای چوب های که از کنار دامدری برامی داری باید تو زمین مزرعته بندازی تا نشکنه در اینجا تو صیه می کنم به اون چوبا دست نزنی چون برای بزرگ کردن مزرعه بهشون نیاز داری
    علفهای هرز رو که می تونی از بین ببری ولی برای سنگها بازم برای اشپزی و دیدن دمو چندتای رو نگه دار
    برای قوی کردن چکش اگه استارت بزنی وصفحه مربوط به وسایل رو ببنی با توجه به درصدی که داره(100%و200%و...)
    می تونی از معدن سنگ معدن که برای اون درصداهاس رو گیر بیاری وپیش اهنگر بری وبا توجه به حد قوی کردن ابزار مثلا برای 200درصد که سنگ معدن نقره ای می خواد 2000پول بدی
    زمین رو نمی خواد همه رو یه جا شخم بزنی می تونی به اندازه نیازت شخم بزنی برای خرید بذر از اول بازی 500تا پول داری که برو سوپر مارکت و 4تا بذر ترب بخری وهر کدوم رو در خونه های سه در سه به کاری
    خوب برای خستگیش می تونی بری حمام اب گرم تا بعد از 2ساعت که اونجا بودی خستگیش در میره البته اگه خیلی خیلی خسته باشی 2ساعت می خواد اگه کم خسته باشی 1ساعت
    برای اینکه بچه داهات بشه باید 11تا توت بوخوره که می تونی الان بری به درخت نزدیک کوهستان با تبر زربه بزنی تا یه نوشته ای بیاد تو هم گزینه دوم رو انتخاب کن وبرای دومیش برو معدن کار کن تا بعد از طبقه سوم یکی دیگه بدست بیاری اینجا هم توصیه می کنم برای اینکه زود خسته نشی تو بازی ند دویی
    برای بقیش الان وقت اش نیست برای اینکه بیشتر بدونی برو پست های اول بازی رو بخون ولی هم رو باور نکن
    مرغ رو اگه 1500تاپول داشتی بعد از ساعت 11از مرغداری کنار خونت وبرای ماهی روز جمعه تا یکشنبه بعذ از ساعت 7عصر برو اسکله و از مردی که اونجاس بگیر البته تو کولت باید یدونه جای خالی داشته باشی
    میشه ولی 20درصد شیرین بازی رو از دست میدی مگرنه مجردی رو عشقه من که از همه دخترا بازی متنفرم ولی مجوریم دیگه چی کار کنیم نه از الی یکم خوشم میاد دختر خوبیه ولی می خوام مجبوری با کارن ازدواج کنم درکل پسرا گلن دخترا خلن

17. این کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hopee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آفرین.
    به این میگن یک کمک مفید.
    مثل اینکه با یک ابر قدرت طرفیم.
    منظورم اینه که کارت درسته.

فقط یک نکته: در زبان اجنبی ها اگر حرف اول اسمی رو با حروف کوچک بنویسید، یک توهین به اون شخص محسوب میشه.
    حداقل به سن بالای بارلی خدا بیامرز احترام بگذارید!
    تهدید: یا اسم پاپوری جان من را درست و بدون توهین می نویسید، یا من هم این فروهر شما رو گرفته به سمت راست می چرخانم. می دانم و می دانید که چه توهینی است این کار به مزدا و مزداپرستان.

پایان
    اول : ما در برابر شما قطره بارونم نیستیم چه برسه به ابر قدرت .
    دوم:از تمامی اهلی دهکده به خصوص بارلی ، الن ،گِرِگ و توماس عذر میخوام که این اهانت بزرگ رو بهشون کردم .اوه اوه اوه ، یادم رفت سرکار خانم پاپوری رو اسم ببرم .از ایشون تمنای بخشش و عفو ویژه دارم .
    سوم: Leyt جون خیلی از نکته سنجیت خوشم اومد فکر نمیکردم به این چیزا دقت کنید حسش نبود حرف اول رو بزرگ بنویسم همینجوری نوشتم.
    چهارم : به محض اینکه وقت کنم اون عکس رو ویرایشش میکنم.

19. این کاربر از hopee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •