Harvest Moon 64 : برای کنسول نینتندو 64 (Nintendo 64 ) ساخته شده که کاراکترها مثل بازی پلی1 هستند ولی با نقشهایی کاملا متفاوت (مثلا کارن فرزند چوب بر هست و کسی که می خواد با اون ازدواج کنه کای! - این رو فکر کنم جناب جومونگ بهتر میتونن کمک کنن) . برای بازی مناسبه. به شرطی که یا کنسول داشته باشید یا از شبیه ساز مناسب برای اون استفاده کنید. من شبیه ساز Project64 ورژن 1.6 به بالا رو پیشنهاد میکنم. هم بازی و هم شبیه ساز رو میتونید با سرچ پیدا و دانلود کنید.
Hervest Moon: for girl و Harvest Moon: Back to nature : نسخه های ژاپنی و انگلیسی بازی روی پلی استیشن 1 هستند. ما توی این تاپیک در مورد BTN بحث میکنیم. هیچ کدوم از هاروست مون ها محبوبیت این رو ندارند چه در نزد ایرانی ها چه خارجی ها. اگر مباحث این بازی رو می خواهید به صفحه ی اول اون تاپیک مراجعه کنید و آدرس هک بازی رو هم ببینید چون در مورد شبیه ساز و دانلود هم بحث شده. (من در مورد اسم هاروست مون دختر چیز دقیقی نمیدونم و این اسم رو همین طوری برای هم رنگی با جماعت بود که نوشتم)
Harvest Moon: Friends of mineral town و More Frie... که نسخه ی گیم بوی (Gameboy Advance که به اختصار میگیم: GBA .) هست. از روی نسخه ی پلی1 ساخته شده، با همون داستان و همون کاراکترها و همون نقش ها. ولی امکانات جالبی به اون اضافه شده که بازی رو حتی جذاب تر از BTN کرده ولی به خاطر ضعف گرافیکی گیم بوی مورد استقبال عموم نیست. از نظر بازی و حتی داستان هم میشه گفت که بهتره. ولی این دوبازی با این که از نیای مشترکی اند ولی دو دنیای متفاوت بازی هاروست مون هستند و مقایسه ی اونها با هم کار منصفانه ای نیست.
آدرس تاپیک: HM:FOMT
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(به این میگن یه تبلیغ هالیوودی)
Harvest Moon: Another Wonderfull Life : AWL مال کنسول GameCube هست. GC امکانات گرافیکی بالایی داره وبه این خاطر نمیشه راحت با شبیه سازش کنار اومد. سبک این بازی هم همتای گرافیک اون خیلی خوبه. اما در ایران خیلی کمیابه و دانلودش هم مشکل. ( فکر کنم DVD باشه) ** توی این بازی میشه جنسیت جوجه هایی رو که خودمون جوجه کشی می کنیم عوض کرد.
*** Harvest Moon: Magical Melody : این رو یادم رفته بود معرفی کنم. البته من این رو بازی نکردم! اما از بازی هایی که برای GC ساخته می شن نباید به سادگی گذشت. خصوصیتش هم تا اونجایی که من دیدم، قلب دار بودن کل ملته! کاراکترها هم آروم آروم وارد بازی میشن.
Harvest Moon: An Innocent Life این بازی مال PSP هست. از بچه ها شنیدم که خیلی خوب و جالبه اما خودم بازی نکردم. از تصاویر دیدم دریافتم که کمی بچه گانه طراحی شده و برای من جالب نبود.
Harvest Moon DS : برای کنسول NDS طراحی شده. و کلن از نظر سبک با این فرق داره. به صورت دابل اسکرینه. یعنی صفحه به دو قسمت تقسیم شده و صحبتهای کاراکترها در پایین نمایش پیدا می کنن ( البته ساختار اکثر بازی های DS همین طوره بی خود نیست که اسمش DS هست مخفف Double Screen !!
*** Rune Factory - A Fantasy Harvest Moon هم برای دی اس ساخته شده که دیگه از اسمش معلومه خیلی فانتزیه! تا اونجایی که دیدم خیلی هم سخت به نظر میاد. مثلا در به دست آوردن سبد و فرچه و ماچونه، عملا چیز میشید... . ولی باید بازی جالبی باشه....
*** سه عدد نسخه هم برای GBC (گیم بوی کالر) ساخته شده به نام های Harvest moon ، HM2 و HM3 ... این سه تا هم از نظر گرافیکی در حد تیم ملی پنگوئنها هستند. داستان هم خوب ضعیف تر از btn هست. HM (که همون بازی برای Snes هست) قضایای جالبی داره! مثلا در روز اول، میریم به سمت کشو و A رو می زنیم... یوهوو! بابابزرگ قبل از فوتش اینجا 1000 جیل تومن پول قایم کرده بود. یا اگه موقع نوشتن اسم، حرف اول رو بزرگ بنویسید، بادمجون و هویج رو به عنوان محصولات جدید در اختیار می گیرید (اون موقع این یک امتیاز بود... یک چیز مخفی. الان دوره و زمونه عوض شده، ملت یه رمز می زنن توی بهار سال اول توت فرنگی می کارن!... بازی هم بازی های قدیم!). اگه هم با حروف کوچیک بنویسید، کلم بروکلی و بادوم زمینی به عنوان محصولات جدید میان (هه هه... اینو دیگه نمی تونید تو btn بکارید..). آپگرید ابزار ها توی این بازی به شدت فرق میکنه. و شاید با سهل انگاری تون، داس و بیل رو از دست بدید!. توی HM آپگرید، تخم طلا (تخم طلای اون بازی خیلی خیلی گرونه)، دخترها و کوتوله ها وجود داشتند. توی HM2 شروع می کنن به اضافه کردن فستیوال ها مثل اسب سواری. یا توت قدرتی. توی HM3 ازدواج، چوب ماهیگیری، قایق اضافه میشن. و صد البته تیمار کردن حیوونها خیلی سخت تر میشه. بچه هم می زائید.
Harvest Moon - Save The Homeland. اون هم جالبه. اما تا اونجایی که دیدم ضعف نوشتاری داره. زبان ساده ای استفاده کردن. بازی رو هم انگار برای بچه ها ساخته باشن. الهه از ما می پرسه: اگر یه بسته پول رو زمین پیدا کردی چه کار میکنی؟ اگه ما بگیم به صاحابش بر می گردونم، به کوتوله ها میگه به به این چه پسر خوبیه!!
هیچی در مورد بازی PSP نمی دونم. در این مورد از جناب AquaQuest یاری می طلبیم.