تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 373 از 508 اولاول ... 273323363369370371372373374375376377383423473 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,721 به 3,730 از 5072

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

داره خودمونی میشه babakgol70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

قابل توجه سيگاري هاي گرام.

اين همسايه پاييني ما مثلا خيلي بهداشت بچه هاش رو رعايت مي كنه () مياد دم پنجره سيگار مي كشه.
    در حالي كه تمام دود سيگارش از پنجره وارد خانه ما ميشه.

اين همسايه بقلي مون هم ميره توي حمام يا دست شويي سيگار مي كشه كه باز هم از طريق هواكش ما مياد
    در خانه ما.

خيلي خيلي اذيتمون مي كنه واقعا.

خواهشا سيگاري هاي عزيز بيشتر رعايت كنند.

2. 13 کاربر از babakgol70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام

یک سری افراد هستن . موقع حال و احوال پرسی دائما میگن "خوش میگذره ؟"

این کلمه رو میشه در جایی گفت که طرف مسافرت رفته یا رفته خوش گذرونی یا مسافت دوری داره .آخه مگر در جزایر قناری و یا هاوایی هستیم و خوش میگذرونیم که هر بار احوال پرسی

افراد اینو میگن !!!!!

به نظر من این کلمه باید از احوال پرسی روزانه حذف بشه .

بار معناییش دقیقا مانند "خسته نباشیدی" است که صبح زود بعضی در کمال ناباوری موقع سلام کردن میگن !!! اخه مگه صبح زود آدم خسته هستش ..

4. 14 کاربر از m-530 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

هیچگاه هیچگاه هیچگاه با کسی شوخی خرکی نکنید!
    یه شیشه نوشیدنی بهنوش گرفته بودم میخوردم و توی خیابون راه می رفتم. دم اذان مغرب بود. یه پیرمردی هم داشت از روبرو میومد گوشی توی دستش بود داشت پیامک میداد. یه مرد نسبتا جوانتر هم بغل تیر برق ایستاده بود و با نگاهش پیرمرد رو دنبال میکرد. همزمان من و پیرمرده رسیدیم به اون مرد جوانتر. یهو مرده دست انداخت که گوشی پیرمرده رو قاپ بزنه. یه لحظه صحنه خفت شدن خودم یادم اومد و این که چطور با تهدید ضامندار گوشی نازنینم و پولام رو تقدیم به اون پست فطرت کردم... بدنم یخ کرد. خیز برداشتم با نیت این که بطری شیشه ای رو بکوبم توی سر مرده! یهو پیرمرده خندش گرفت و رفیق هم از آب در اومدن و فهمیدیم شوخی خرکی بوده!!!! پیرمرده یه ثانیه دیرتر خندیده بود بطری رو توی سر یارو خورد کرده بودم! همه اونایی که دور و برمون بودن از واکنش من متعجب شده بودن...
    در کل: آقایون و خانوما هیچگاه شوخی خرکی نکنید. چون اگر خود اونطرف چیزی بهتون نگه یا واکنشی علیه شما نشون نده، ممکنه افراد دور و بر یه واکنش ناجور نشون بدن که به ضرر خود شما تموم بشه

Last edited by DariushGreat; 08-10-2014 at 10:34.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

لباستون اگر لک شد (اعم از لک جوهر، خون، عرق، خوراکی و...) در اولین فرصت بشورید و اقدام برای از بین بردن لک! نگید حالا بمونه بعدا.چون تجربه نشون داده که کار برای لک بری خیلی سختتر خواهد شد

+

اگر رفتید خرید برای لباس بعد اونی که پرو کردید پسندتون شد دقت کنید اگر قرار شد فروشنده یکی دیگه رو براتون بپیچه (مثلا همون سایز و همون رنگ ولی داخل بسته بندی) حتما و حتما بگیرید بازش کنید اول از همه سایزش رو چک کنید مطمئن بشید و بعد هم حتما کامل ببینید جایش پاره یا ناقص نباشه

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض از انتقام زیردستان برحذر باشید . چو بد کردی مباش ایمن ز آفات , که واجب شد طبیعت را مکافات

سلام
    با زيردستانتون خوش رفتار باشيد .
    فكر نکنید چون ضعیف هستند نمیتونند جوابِ ظلم شما رو بدند .
    ازتون یه جوری انتقام میگیرند که اصلاً نفهمید از کجا ضربه خوردید .
    بنده یه همکار بسیار مغرور و متکبر داشتم . گاهی با هم میرفتیم به جاهائی که قلیون و آبمیوه و چای و قهوه و اینها دارند .
    کارکنانشون هم یا مصری هستند یا هندی یا بنگلادشی یا فیلیبینی و غیره .
    این دوستِ سابقِ ما همیشه طوری باهاشون حرف میزد و رفتار میکرد و دستور میداد که آدم با مستخدمش هم اونجوری حرف نمیزنه .
    سرشون داد میزد , چرا جواب نمیدی؟ , مگه کری ؟ , چرا صدات میزنم زود نمیای ؟ , این رو عوض کن , این سرده , این گرمه , یاللا برو عوضش کن و از این جور حرفها .
    نصیحتهای ما هم به جائی نرسید و دست آخر به همین دلیل باهاش دیگه جائی نرفتیم اما خودش میرفت.
    بعد از چهار سال دیگه اقامتش رو کنسل کرد و از کویت رفت .
    چند ماه بعد از رفتنش ما با چند تا دوستان رفتیم به همون کافی شاپ که قبلاً باهاش میرفتیم و سالها پاتوقش بود .
    وقتی فهمیدند که دیگه از کویت رفته خوشحال شدند که از شرش راحت شدند .
    اما مسئله فقط به همین جا ختم نشد .
    یکی از بچه هایِ مصریِ کافی شاپ گفت :
    یکی از هموطناش که از ظلمش به تنگ اومده بوده , هر بار یه جوری ازش انتقام میگرفته مخفیانه .
    توی آبمیوه و قهوه اش تف مینداخته توی آشپزخونه .
    بعدش که نوشیدنی رو میذاشته روی میزش و شروع به خوردنش میکرده از دور و از توی آشپزخونه مخفیانه نگاهش میکرده و میخندیده .
    البته اونی که این کارها رو میکرده دیگه رفته بود از اونجا و بعداً با تلفن این چیزها رو برای همکارش تعریف کرده .
    کاش موضوع فقط همین بود .
    اون مصری به همکارش گفته توی غذاش و نوشیدنیش ( معذرت میخوام ) محتویات بینی و اخ تف میریخته و حتی ادرار مىکرده و كلی لذت میبرده که اینجوری ازش انتقام میگیره .

============================================
    اونهائی هم که توی خونه هاشون با مستخدماشون رفتار درستی نداشتند هم بدجوری ضربه خوردند از انتقامشون .
    در عربستان یک مستخدمِ زن ( خادِمَة ) که باهاش مثل برده رفتار میکردند و کتکش میزدند , بالاخره چنان انتقامی از آقا و خانوم میگیره که جبران ناپذیر هست . سر هر دو بچه ی کوچکشون رو بریده با کارد آشپزخونه
    عکسها و خبرهاش در نت هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یکیشون هم در شب خواستگاریِ دخترشون , اون رو کشته و در بازجوئی گفته :
    هر کاری میخواین با من بکنین . من دیگه انتقامم رو از این خانواده ی ظالم گرفتم و راحت شدم .
    خادمه ی یک خانواده ی ثروتمندِ ظالم هم مدتها ( معذرت میخوام ) ادرار میکرده توی غذاشون تا اینکه دوربین مخفی میذارند توی آشپزخونه و جاهای دیگه و وقتی مىبینند چطوری این همه مدت ادرار مىداده به خوردشون همشون شوکه شده بودند .
    کلیپهاش توی یوتیوب هست .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر لینک کار نمیکنه توی گوگل بنویسید خادمة تبول
    روزنامه ها و اینترنت پر هست از خبرها و کلیپهای کسانی که ظلم کردند به زیردستانشون و بهایِ سنگینی پرداخت کردند برای این ظلم و غرور و تکبرشون و حتى جانشون رو از دست دادند .
    با زیردستانتون خوش رفتار باشید و اگر از اونها خلافی دیدین فقط قانون رو اجرا کنین در موردشون و از قدرتتون سوء استفاده نکنین که ضرر میکنین .
    اگر کارگر دارین , کارمند دارین , مستخدم دارین , از اونها در حدِ توانشون و در چهارچوب قانون کار بگیرید و اگر درست کار نمیکنند با خوشروئی و در تنهائی تذکر بدین بهشون و اگر باز هم درست کار نکردند فقط قانون رو اجرا کنین ( اخطار کتبی - اخطار کتبی نهائی به اخراج در صورت تکرار - اخراج از کار با پرداختِ حقِ قانونیشون ) .
    توهین نکنین . داد نزنین , فحش ندین , دست بلند نکنین روشون .
    کاری نکنین که زیردستانتون شما رو دشمن حساب کنند که بدجوری ضرر میکنین .
    شما هر چقدر هم که قوی و ثروتمند باشین باز هم کلی نقطه ضعف دارین که راحت میشه به استفاده از اونها بهتون ضربه زد .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 10-10-2014 at 11:40. دليل: تصحیح

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

هیچوقت با جیب بی پول از خونه نزنید بیرون حتی اگه اطمینان دارید، کاری که قراره انجام بدید یا جایی که قراره برید احتیاجی به پول نداره.

خود من این موقعیت برام پیش اومد، جایی رفته بودم که حتی یه درصد هم احتمال نمیدادم اصلا پول نیاز باشه بعد دیگه کارم چون طول کشید داشتم از گشنگی میمردم و اتفاقا مغازه هم جلو چشمم بود ولی حتی هزار تومن هم پول تو جیبم نبود تا حداقل یه کیک بخرم.
    از اون موقع تصمیم گرفتم که حتی سرکوچه ی خونه هم بخوام برم پول همیشه تو جیبم باشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

دوستان هر وقت خواستید ویندوز نصب کنید چه ویندوز 8 چه ویندوز 7 و ... همیشه نخسه ultimate رو نصب کنید . و از نصب نخسه های AIO برحذر باشید ....

نخسه های AIO محدودیت هایی دارند همچنین مشکلاتی را در حین کار براتون ایجاد میکنن . سعی کنید این نخسه را نصب نکنید .

10. 8 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

همیشه هر وقت دیدید کسی (چه والدین , چه خواهر یا برادرتون, چه اقوام,چه دوستان و آشنایان نزدیک,...) مریض هستن (حتی یه سرما خوردگی جزءی.......) اصلا طرفشون نیرید .
    مثال: حتی اگر سر کلاس بغل دستی تون مریض هست سریع صندلیتون رو جابجا کنید و بعد از بهبود اون شخص به جای خودتون برگردید(خودم این هفته این رو تجریه کردم که میگم.....الان هم یه سرما خوردگی وحشت ناک گرفتن).

موفق باشید.

12. 8 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اگر رفتید گردنبند طبی بخرید باید خیلی حواستون به سایزش باشه! من نمیدونستم که این نوع نرمترش هم میتونه سایزبندی داشته باشهیکی رو خریدم بعد متوجه شدم باتوجه به ارتفاع گردن باید سایز مناسبش رو خرید
    اینو گفتم تا برای شما این اشتباه پیش نیاد

14. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

هیچ وقت به کسی اعم از آشنا و غریبه اعتماد نکنید!!!!
    جدی میگم چون من امروز به یکی از آشنا هام اعتماد کردم و نتیجش این بود که حدودا 50 هزار تومن ضرر کردم(تعویض کالا با کالا)

16. 10 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •