تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 373 از 646 اولاول ... 273323363369370371372373374375376377383423473 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,721 به 3,730 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ههه
    عجب ادم هایی هستید شما
    چرا اطلاعاتتون اینقدر ضعیفه؟؟
    مارک هوآوی رو با مارک های چینی مقایسه میکنی؟؟
    محض اطلاعت بگم که سومین برند پرفروش دنیاست
    و کم کم داره سامسونگ رو پشت سر میذاره
    حال همه دنیا بیشعور و نفهم و بیسواد تشریف دارند که میرند هوآوی میخرند
    بعد امثال شما فقط درک این رو دارید که هوآوی چینی هست و ضعیف؟؟
    الان g610 من در عمل اگر nfs و otg رو در نظر نگیریم با گوشی اس چهار سامسونگ برابری میکنه
    چون هشت هسته ای با دو گیگ رم سامسونگ از پس چه بازی براومده که گوشی من برنیومده؟
    هرکی سامسونگ گرفته چهارماه بعد از استفاده از کندشدن سیستم عاملش شکایت داره
    ولی گوشی من با نصب همه نرم افزار های مسنجر و بازی های اچ دی گرافیک بالا بعد از شش ماه کارکردن به هیچ وجه کند نشده
    و هم در منو ها و هم در عملکرد نرم افزار ها و هم اجرای چند نرم افزار با هم به هیچ وجه کند نمیشه
    حال شما بگو چینیه
    ولی با راهنمایی های غلط و اشتباهت کاربران رو منحرف نکن
    درسته مابقی گوشی ها در کاغذ امتیاز های بالا دارند
    مثلا سونی sp
    ولی در عمل ببین چه مشکلات مزخرفی چه در صفحه نمایش چه در وای فای چه در کند شدن بیش از حد داره
    چیزی رو که نمیدونی بیخودی علیه ش موضع نگیر
    هوآوی یکی از بهترین گوشی هاست
    که با قیمت کم بهترین امکانات رو برای یک تلفن هوشمند با کیفیت بالا برای کاربراش ارایه میکنه

فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk
    سلام
    قبل از هرچیز دوست عزیز این طرز صحبت کردن تو انجمن اصلا درست نیست.دوستانه میگم.
    من خودم G610 دارم واسه همین لازم دونستم تا تو بحث شرکت کنم...
    واسه شروع کار :
    مارک هوآوی چینی نیست اونوقت !؟
    نه اتفاقا بحث منحرف کردن تاپیک نیست
    یه بحثی هست که باعث راهنمایی کاربران میشه
    شما میگی هوآوی یک برند تازه ست؟
    و با مدل های چینی مقایسه ش میکنی
    که خب اشتباهه
    برند معتبری هست
    و نشان هم اینکه بین مردم دنیا طرفدار زیادی داره
    و گوشی g610 و g700 ش بهترین گوشی های هوشمند بازار هست

یعنی تو کل مدل های هوآوی این دو مدل بهترین هاش هستن !؟
    جالبه والا !!!
    سلام.

دوست عزیز اینکه گفته بشه هوآوی چینیه مشکلی بوجود میاره؟ مگه ساخت کجاست؟
    اینکه با تعصب بخوایم با موضوع بر خورد کنیم که همچین جلوه خوشی نداره، شما میفرمائید سومین برند پر فروش دنیاست ،قبول اما اینکه بزودی سامسونگ رو پشت سر میزاره رو بر چه اساسی مطرح میکنید؟
    قبل از اینکه اپل رو که دومین هست پشت سر بزاره سامسونگ رو پشت سر میزاره؟!!!
    فروش هواوی 13.4 میلیون دستگاه بوده اپل بالای 50 میلیون دستگاه فروش داشته و سامسونگ چیزی در حدود 2 برابر اپل(با توجه به تنوع گوشی) بعد هواوی کم کم داره سامسونگ رو پشت سر میزاره؟ !!!
    شما میفرمائید G610 هواوی بدون NFC و OTG با اس 4 سامسونگ برابری میکنه !!!!توی چه موردی برابری میکنه؟ میشه بفرمائید؟
    والا من P6 هواوی رو با اس 3 سامسونگ مقایسه میکنم هیچ حرفی برای گفتن نداره توی هیچ موردی اس 4 که جای خود دارد (البته نباید هم باهم مقایسه بشن بخاطر تفاوت قیمتی که دارن)حالا نمیدونم شما چه جوری G610 رو برتر از اس 4 میدونید بعد میفرمائید دوستان با اطلاعات غلطشون باعث گمراهی دیگران میشن.
    یا مثلا" میفرمائید G610 و G700 بهترین گوشیهای هوشمند بازار هستن!!!! خود هواوی نظرش چیز دیگه ای هست
    اما اینکه یک گوشی طرفدار زیادی داشته باشه هم دلیلی بر بهترین بودنش نیست ،میدونید توی کل تاریخ موبایل تا الان کدوم گوشی پر فروشترین بوده و چقدر؟پر فروش ترین گوشی در کل دوران موبایل گوشی 1100 نوکیا بوده که فروشی نزدیک (بالای) 250 میلیون گوشی بوده، آیا این نشون میده چون طرفدار زیاد داشته و فروشش زیاد بوده بهترین گوشی بازار بوده؟!!!
    یکی 2 تا مورد دیگه هم بود که چون بحث اصلی سر خرید گوشی های هواوی نبود نیازی نبود که مطرح بشه.
    در آخر برای همه ما بهتره که با نگاه بهتری به قضایا نگاه کنیم .
    کاملا با گفته های شما موافقم
    خب
    چون انتظاری که من ازگوشی هوشمند دارم چی هست؟
    برنامه های متنوع رو بدون دردسر اجرا کنه
    بازی های گرافیکی رو بی دردسر و بدون لگ اجرا کنه
    صفحه نمایش با کیفیت داشته باشه
    سرعت گوشی در اجرای برنامه های همزمان خوب باشه و کند نشه
    باتری گوشی خوب باشه و زود شارژ خالی نکنه
    خب
    در مورد برنامه ها که جی 610 چیزی برای کم گذاشتن نداره
    تمام برنامه های سنگین رو به راحتی اجرا میکنه و هم به.صورت همزمان اجرا میشه و هیچ کندی نداره
    چیزی که شخصا در اس چهار تست کردم و هنگام اجرای چندین نرم افزار ارور فورس کلوز میداده
    گوشی من با یه گیگ رم همیشه 300 الی 400 مگ فضای خالی داره
    اما گوشی سامسونگ اس چهار با وجود دو گیگ رم بعد از چهارماه استفاده فضای خالی رمش حتی گاها زیر صد مگ میرسه
    و این باعث میشه عملکرد گوشی کند بشه
    و میدونید که یکی از اشکال های اساسی سامسونگ که گریبانگیرش هست سنگین بودن سیستم عاملش هست که فقط نوت سه با وجود سه گیگ رم ارور کمبود رم نمیده و گوشی ش سنگین نمیشه
    اس سه رو که اصلا صحبتش هم نکن
    حتی به اسکایپ و وایبر رو به صورت همزمان نمیتونه اجرا کنه
    و اما بازی های اچ دی
    شما یه بازی اچ دی بیار که روی گوشی اس چهار سامسونگ نصب بشه ولی روی گوشی من نصب نشه؟؟
    الان رو گوشی من بازی های asphalt 8 و nfs most wanted و modern compat 4 و real racing 3 و بتلفیلد و ..... نصب هست و همه به راحتی و بدون هیچ لگی اجرا میشه
    و فکر کنم بدونید که بازی های گرافیکی سنگین وقتی میاد روی g610 تست میشه نه روی p6
    کلیپ های فول اچ دی که به راحتی پخش میشه
    مم برات یه مثال از کارایی همزمان گوشی م میگم
    من با اسکایپ مکالمه تصویری دارم و همزمان وایبر و تانگو با هم مکالمه صوتی دارم که این باعث میشه یه مکالمه گروهی پیش بیاد بدون اینکه تماس ها قطع بشه همزمان با سه برنامه مکالمه دارم و صدای هر سه برای من میاد و صدای هر سه برای هم پخش میشه یعنی هر سه دوستام میتونن با هم صحبت کنند
    در این بین من با نرم افزار es file explorer در حال کپی کردن فایلی یه گیگی از طریق لن از توی هارد کامپیوترم هستم
    و واتس اپ هم در حال ارسال کلیپ یا پیام در گروه هام هستم
    موزیک هم در پس زمینه پخش میشه
    بازار هم برای خودش داره برنامه به روز رسانی میکنه
    و این باعث نمیشه که ذره ای گوشی م کند بشه
    اما اس چهار شخصا وقتی بازی nfs most wanted رو نصب کردم اجرا میشد ولی وقتی وارد بازی میشدی فقط ماشینت رو نشون میداد و بقیه جاها سیاه بود
    بماند که مدرن کمبات چهار رو روش نصب کردم ارور فورس کلوز میداد و از بازی خارج میشد
    باتری گوشی من عالیه و با استفاده های خیلی زیاد روزی یکبار فقط شارژ نیاز داره
    اما اس چهار و باتری ش رسما کاربران رو کلافه کرده
    داغ کردن گوشی هم هستش که یکی از نکات منفی ش هست
    ببین دوست عزیز همه این گوشی هایی که مثال زدی در کاغذ و در سخت افزار در حد بالا هستند
    ولی من کاربر در واقعیت و عمل باید گوشی پا به پام بیاد
    دوستای من هرکدوم سامسونگ گرفتند بعد از چهار ماه استفاده به شکر خوردن افتادن و به شدت از سامسونگ ناامید شدند
    در کاغذ امتیاز های بالا چه فایده ای داره وقتی در عمل نتونه انتظارات کاربر رو براورده کنه؟
    من برات اسکرین شات هایی از گوشی م میذارم دوست عزیز

این کارایی که شما انجام دادی به نظرت داره به سی پیوت فشار میاره و قدرت گوشیتو نشون میده!؟
    سخت در اشتباهی دوست عزیز.کاش اینارو مثال نمیزدی...
    در مورد صفحه نمایش حرفت درست نیست
    صفحه نمایش های هوآوی از تکنولوژی با کیفیت و جدید IPS استفاده میکنند و به نسبت رنگ های مصنوعی سوپر آمولد خیلی بهتر هستند
    اما رزولیشن صفحه نمایش درسته
    ولی گوشی سامسونگ کند میشه
    هنگ میکنه
    حال میخواد رزولیشن 4K داشته باشه
    و البته خیلی تفاوت رزولیشن به چشم نمیاد
    یه ادم حرفه ای تشخیص میده
    گفتم امتیاز های بنچمارک ها بخوره تو سرشون اگه قراره هشت هسته ای استفاده کنند و تو وسط بازی گرافیکی از شدت داغ شدن گوشی رو بذاری زمین
    یا سخت افزارهای قوی که بعد از مدتی استفاده هنگ کنه و کند بشه و مجبور باشی باز رام جدید رو گوشی ت بریزی با ریست فکتوری کنی
    یا باتری زود خالی بشه
    عزیز من گوشی G610 و G700 رو نمیتونند ازش اشکالی بگیرند
    چون اگر سخت افزارش معیوب نباشه هیچ مشکلی نداره
    و الان به شدت منتظر P7 هستم و میدونم فوق العاده ست و میرم میخرمش
    P6 و مدل های دیگه رو دیدم که ضعف داشتند
    ولی این دو مدلی که گفتم امتحانشون رو خوب پس دادند
    اها راستی گفتی دوربین
    اره هر دو مدلی که گفتم دوربینشون به نسبت مدل های دیگه ضعیف تر هستند
    ولی وقتی من دوربین Canon 5D دارم حتی بهترین دوربین گوشی ها (فکر میکنم لومیا باشه) هم نمیتونن من رو راضی کنند
    اگر محض کار راه افتادن باشه
    خب همین دوربین هوآوی هم کارم رو راه میندازه
    مشکل دیگه ای هم هست؟؟

دوست عزیز مگه شما دعوا داری که اینجوری میخوای حرفتو به کرسی بشونی !
    من میتونم از G610 اشکال بگیرم چون خودم دارمش و اصلا هم روش تعصب ندارم
    گوشی G610 تو پخش بعضی فیلم یا کلیپ های Full HD مشکل داره.صدا و تصویر نمیخونه.CPU تا کله لود میشه.با برنامه CPU-Z تست کردم.
    نمونش همین کلیپ 2afm چقدر خوبه (فول اچ دی) با همین مشکل داره.
    حتما تست کن خودت.
    حالا هی بگو نمیتونی ایراد بگیری
    سلام.
    با این صحبتی که شما کردی و این عملیات خارق العاده شما با گوشیتون دیگه جایی برای بحث نمیمونه ،و اونایی که از گوشی ذره ای سر در بیارن خودشون میتونن نتیجه گیری کنن.
    و اما در آخر این کند شدن گوشی رو کی به شما گفته؟ دوستانی سامسونگ دارن بیان نظر بدن و اینکه اگر اس 3 سامسونگ در برابر گوشی هواوی حرفی برای گفتن نداشته باشه !!!! باید تسلیت گفت به سامسونگ ( البته تازه نه در برابر G610 در برابر بهترین گوشی هواوی)

Sent From My SM-G900H
    دقیقا
    به تمسخر بگیرید مهم نیست
    ولی بدون من با گوشی هشت هسته ای هیچ وقت نمیام افتر افکت یا تری دی مکس یا رندر های سنگین انجام بدم
    کاری که از گوشی انتظار داریم همین هست و بس
    شما بگو از گوشی اس چهار چه استفاده ای میشه کرد که گوشی جی 610 و جی 700 از پس اون برنمیان؟
    خیلی دوست دارم بدونم که جوابتون چیه

پخش کلیپ فول اچ دی 2afm چقدر خوبه
    همین و دیگر هیچ

2. این کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بین گوشی های سونی M2 وال جی g2mini کدوم ارزش خرید بالاتری داره؟
    من بودم جی 2 مینی . به خاطر باتری .زیبایی .به روز بودن . گارانتی خوب .صفحه نمایش خوب . سرعت خوب. قفل جدید >با دوبار ضربه روشن میشه و نیاز نیست از کلید سخت افزاری استفاده کرد.

4. این کاربر از zadis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من هوواوی پی 6 دارم .برای کارای عادی خوبه .ولی اصلا راضی نبودم از خریدم . فقط تیپش خوشکله / کند هم میشه . دوربینش هم افتضاحه . صفحه نمایشش هم بااین که اچ دیه ولی جلو موتورلا موتوجی کم اورد ....

6. 2 کاربر از zadis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه شهنام89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    انگلستان

پيش فرض

دوستان این مقایسه های بچه گانه چیه؟!!زشته واسه کاربران این انجمن
    هوآوی تو رنج قیمت خودش خوبه و با همین امکانات اگر بخواهید از برندهای معروف خریداری کنید ۴۰تا۵۰درصد باید گرانتر بخرید البته مضایای مهم هوآوی که باعث محبوبیت سریع این برند در کشور ما شد به استثنا قیمت مناسب,
    ۱-طراحی شیک و مواد قاب با کیفیت
    ۲-ال سی دی و تاچ خیلی عالی در مورد تاچ حتی از سام سونگ بهتر می باشد
    ۳-پشتیبانی ساده و روان از زبان فارسی چیزی که تو خیلی از این برندهای معروف نیست و راه اندازیش کلی دردسر داره
    ولی بازم خریدار اختیارش دست خودشه.

فرستاده شده از HUAWEI G700-U10ِ من با Tapatalk

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان این مقایسه های بچه گانه چیه؟!!زشته واسه کاربران این انجمن
    هوآوی تو رنج قیمت خودش خوبه و با همین امکانات اگر بخواهید از برندهای معروف خریداری کنید ۴۰تا۵۰درصد باید گرانتر بخرید البته مضایای مهم هوآوی که باعث محبوبیت سریع این برند در کشور ما شد به استثنا قیمت مناسب,
    ۱-طراحی شیک و مواد قاب با کیفیت
    ۲-ال سی دی و تاچ خیلی عالی در مورد تاچ حتی از سام سونگ بهتر می باشد
    ۳-پشتیبانی ساده و روان از زبان فارسی چیزی که تو خیلی از این برندهای معروف نیست و راه اندازیش کلی دردسر داره
    ولی بازم خریدار اختیارش دست خودشه.

فرستاده شده از HUAWEI G700-U10ِ من با Tapatalk
    سلام
    من خودمم G610 دارم از همه لحاظ ازش راضیم جز پخش کلیپ های فول اچ دی که تو بعضی موارد شاید بیشتر موارد صدا تصویر نمیخونه
    اما کیفیت LCD و تاچش واقعا عالیه.برایتنس بالایی داره.زیر نور مستقیم آفتاب هم مشکلی نداره.

پروفشنال Mr.World.Wide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    من خودمم G610 دارم از همه لحاظ ازش راضیم جز پخش کلیپ های فول اچ دی که تو بعضی موارد شاید بیشتر موارد صدا تصویر نمیخونه
    اما کیفیت LCD و تاچش واقعا عالیه.برایتنس بالایی داره.زیر نور مستقیم آفتاب هم مشکلی نداره.
    سلام
    قبل از هرچیز دوست عزیز این طرز صحبت کردن تو انجمن اصلا درست نیست.دوستانه میگم.
    من خودم G610 دارم واسه همین لازم دونستم تا تو بحث شرکت کنم...
    ادبیات من مشکلی نداره
    شما در اون مشکلی میبینی و مشکل خودت هست دوست عزیز
    من کاربر چندین ساله انجمن هستم و بهتر میدونم با چه ادبیاتی صحبت کنم که مناسب باشه
    ولی باز ممنون از تذکرت

واسه شروع کار :
    مارک هوآوی چینی نیست اونوقت !؟
    چرا چینی هست
    ولی اینکه اون رو با مارک های متفرقه چینی مقایسه بشه خیلی ظلمه
    من نگفتم چینی نیست

یعنی تو کل مدل های هوآوی این دو مدل بهترین هاش هستن !؟
    جالبه والا !!!
    اره این دو مدل بهتر از باقی گوشی ها هستند
    p6 هم گوشی خوبیه ولی دوستان مثل اینکه استفاده کردند از عملکرد ضعیفش در اجرای بازی های اچ دی و کند شدنش خبر دادند
    مدل های دیگه هم خوب هستند ولی خودم گوشی Y300 و .. داشتم ولی عملکرد ضعیفی داشت
    مثل باقی گوشی های سامسونگ که در کاغذ قوی ولی در عمل ضعیف هستند

این کارایی که شما انجام دادی به نظرت داره به سی پیوت فشار میاره و قدرت گوشیتو نشون میده!؟
    سخت در اشتباهی دوست عزیز.کاش اینارو مثال نمیزدی...

اول که من نگفتم این کارایی که انجام میدم به سی پی یو فشار میاره بلکه مشکل کمبود رم پیدا نمیکنه
    شما بیا و مثالی بزن که به سی پی یو گوشی فشار بیاره
    خوبه پروژه های افتر افکت م رو با گوشی های هوشمند رندر کنم؟؟؟
    یا باهاش 3D Max یا Maya کار کنم؟؟
    فشار بر روی سی پی یو توسط بازی بیشتر اجرا میشه
    و اسکرین شات هایی که در پست های قبلی گذاشتم این گوشی من تو هیچ بازی اچ دی مثل Asphalt 8 , Need For Speed Most Wanted , Modern Combat 4 , GTA San Anderisa و ....
    تو هیچ کدوم از بازی های بالا نه هنگ کرده نه کند شده نه داغ کرده نه خارج شده نه تیک زده
    بعد مثال هایی که درباره اسکایپ و اشرتاک فایل مثال زدم به خاطر این بود که بگم این گوشی کمبود رم پیدا نمیکنه
    هرچقدر هم در آن واحد شما چندین نرم افزار سنگین و چندن عملیات مختلف رو همزمان اجرا کنی مشکل کند شدن به خاطر کمبود فضای Ram پیدا نمیکنه
    حال من نمیدونم شما چطور تونستی کشف کنی از متن من که من گفتم اینها به سی پی یو فشار میاره
    در حالیکه من صحبت از سبکی سیستم عامل ش دارم میکنم
    درسته اندروید 4.2 هست ولی هنگ و سنگینی نرم افزاری نداره
    برای سی پی یو هم که خب شما بیا و مثال بزن تا من از اشتباه در بیام

دوست عزیز مگه شما دعوا داری که اینجوری میخوای حرفتو به کرسی بشونی !
    من میتونم از G610 اشکال بگیرم چون خودم دارمش و اصلا هم روش تعصب ندارم
    گوشی G610 تو پخش بعضی فیلم یا کلیپ های Full HD مشکل داره.صدا و تصویر نمیخونه.CPU تا کله لود میشه.با برنامه CPU-Z تست کردم.
    حتما تست کن خودت.
    حالا هی بگو نمیتونی ایراد بگیری
    همین و دیگر هیچ
    بیا حضوری توی قم و تهران من خدمتت خواهم رسید و این کلیپ مسخره رو به راحتی بدون هیچ تیکی من با نرم افزار MX Player یا KMP توی گوشی م اجرا میکنم
    دوست عزیز من از طریق Lan یعنی از طریق اتصال به کامپیوترم از طریق وای فای میام و بدون اینکه چیزی در موبایلم کپی بشه کلیپ های فول اچ دی رو به راحتی اجرا میکنم
    و من در زمینه کیفیت فایل تصویری به نظرم تخصص دارم چون شغل من تدوین و فیلم برداری هست
    بله در پخش کلیپ های فول اچ دی با بیت ریت 40000 و فرمت Mov دوربین Canon 5D مشکل داره
    ولی شما بیا و ویدئو های خام دوربین های فیلم برداری رو با آیفون اجرا کن و ببین میتونه اجرا کنه یا نه
    بعید میدونم بتونه اجرا کنه
    و اما کلیپ هایی که داری مثال میزنی با پسوند MP4 و MKV با بیت ریت های زیر پنج هزار باید بگم که فیلم ارباب حلقه هایی که من دارم حجمش 25 گیگ هست
    و این فیلم فول اچ دی رو به راحتی و بدون هیچ تیکی اجرا میکنه
    کلیپ 2AFM ؟؟؟
    انیمیشن هایی که من دارم حجمشون حداقل 12 گیگ هست
    و بدون هیچ تیکی این انیمیشن های فول اچ دی رو راحت اجرا میکنه
    عجب
    من جدا حاضر هستم حضوری خدمتتون برسم و براتون ثابت کنم این رو
    حال گوشی شما مشکل داره دلیل نمیشه که برند هوآوی ضعیف باشه و از پس اجرای کلیپ ارمین 2AFM برنیاد؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

ولی در مورد این موضوعاتی هم که مطرح کردید ، به نظر من معیار مناسبی نیست ، هر کسی بسته به نیازهاش یه سری استفاده از گوشیش میکنه ، ولی نمیشه بگی من رو گوشیم بازی زیاد ریختم جواب داد پس بهترین گوشی دنیاس ،
    راستی دوست عزیز و دوستان دیگه ای که از گوشی های هوشمند سطح بالا استفاده میکنند
    من نمیدونم دقیقا با گوشی هوشمند چه کارهایی میکنند و قدرت گوشی کجاها مشخص میشه
    خب وقتی گوشی کلیپ فول اچ دی راحت اجرا میکنه که گفته میشه نه این ملاک نیست
    بازی اچ دی رو اجرا میکنه که گفته میشه نه این هم ملاک نیست
    برنامه های سنگین رو به صورت همزمان اجرا میکنه که باز هم میگید نه این ملاک نیست
    میشه دقیقا دوستان یا شما مشخص کنید که گوشی هشت هسته ای سامسونگ مثلا اسنپ دراگون 800 سامسونگ چه کارایی داره؟؟
    مثلا با گوشی سامسونگ بدون در نظر گرفتن otg و nfs چه کاربرد دیگه ای داره؟؟
    البته خب مسلما امکانات جانبی کی گاها ارائه میده مثل سنسور اثر انگشت یا تست ضربان قلب خب این خیلی مهمه
    ولی هستند کسانی که همچین کاربردهایی رو نیاز ندارند
    ولی شخصا این سنسور اث انگشتش خیلی بهم فاز میده
    یا این ریموت دستگاه های الکترونیکی مثل تلویزیون

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

حتما تست کن خودت.

همین و دیگر هیچ
    خب این کلیپ رو تست کردم و هیچ مشکلی در پخشش نداشت
    شما مطمئنی با G610 تست کردی؟؟
    نرم افزار MX Player رو نصب کن و از قسمت تنظیماتش برو تو قسمت رمز گشا و گزینه های h/w و S/W رو فعال کن تا برات بدون هیچ تاخیری و تیکی راحت اجرا کنه کلیپ رو

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خب این کلیپ رو تست کردم و هیچ مشکلی در پخشش نداشت
    شما مطمئنی با G610 تست کردی؟؟
    نرم افزار MX Player رو نصب کن و از قسمت تنظیماتش برو تو قسمت رمز گشا و گزینه های h/w و S/W رو فعال کن تا برات بدون هیچ تاخیری و تیکی راحت اجرا کنه کلیپ رو
    ببین کاربر چندین ساله من قصد داشتم دیگه اصلا جواب ندم اما حس کردم داره توهین میشه بهم...
    بله با G610 من تست کردم!
    دقیقا با همین برنامه و همین تنظیمات تست شده سی پی یو هم کامل لود میشه.به وقتش لینک میدم حتما دانلودش کن.البته این فقط یه نمونه ی مسخرس!
    دوست عزیز بنده هم تو این زمینه تخصص دارم چون ظاهرا همکاریم!!!

13. این کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

ببین کاربر چندین ساله من قصد داشتم دیگه اصلا جواب ندم اما حس کردم داره توهین میشه بهم...
    بله با G610 من تست کردم!
    دقیقا با همین برنامه و همین تنظیمات تست شده سی پی یو هم کامل لود میشه.به وقتش لینک میدم حتما دانلودش کن.البته این فقط یه نمونه ی مسخرس!
    دوست عزیز بنده هم تو این زمینه تخصص دارم چون ظاهرا همکاریم!!!
    خب آقای همکار
    زحمت لینک نکشید
    این کلیپی که گفتید حجمش 119 مگ هست دیگه؟؟
    با فرمت mp4 و بیت ریت چهار هزار؟؟
    گوشی من این فایل رو تیک دار پخش کنه میندازمش تو چاه دستشویی
    من یکی از پروژه هام رو همین الان تست کردم
    کودک mpeg2 و رزولیشن 1440 به 1080 و بیت ریت نه هزار خیلی راحت صدا و تصویر سینک بودن و مشکلی نداشت
    تا بیت ریت 12000 هزار با پسوند m2t رو راحت پخش میکنه
    ولی تو 17000 دیگه حسابی کند میشه
    که بعید میدونم حتی ایفون شش هم بتونه راحت پخشش کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •