تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 373 از 376 اولاول ... 273323363369370371372373374375376 آخرآخر
نمايش نتايج 3,721 به 3,730 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

رایان گیگز هم رسوایی اخلاقی به بار اورد بابا از اون سنت خجالت بکش
    همون 3پاس گلی که باعث شد یونایتد در مجموع چلسی رو 3-1 شکست بده واسمون ارزش داره....
    هرچند به صحت خبر شک دارم...اگه هم درست باشه همون بالایی که گفتم

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

اولین باریکه شنیدم یونایتد بدنبال خرید دیوف است، اصلا خوشحال نبودم بودم. انتظار داشتم که یک ال حاجی دیوف در یونایتد ببینم. چطور ممکن بود که فرگوسن بدنبال خرید یک بازیکن زیر حد متوسط برود؟ وقتی عملرکدش را دیدم اندکی تعجب کردم. با اینکه هردو دیوف اهل کشور سنگال هستند، ولی شباهت های اندو در همین نقطه به پایان می رسد. خیلی خوشحال شدم که دیدم بازیکن جدید یونایتد اصلا شباهتی به بازیکن سالهای قبل لیورپول ندارد. اصلا از او خوشم نمی آمد. اصلا فکر نمیکردم که او بتواند به بازیکن خوبی تبدیل شود. البته این مقاله اصلا در مورد الحاجی دیوف نیست و تمام بحث در مورد جوان با استعدادی بود که توسط سرالکس ،بعداز دو سال زیر نظر گرفتن او و زمانیکه باشگاه های دیگر بدنبال امضای قرارداد با او بودند،به الدترافورد اورده شد.

در ژانویه 2007 دیوف به باشگاه نروزی مولدِ، باشگاه سابق سولسشیر بزرگ، پیوست. یونایتد دیوف را در جولای 2009 خرید اما اجازه داد او ادامه فصل را با نروژی ها بگذراند. بنظر می رسید اینده خوبی در انتظار او بود چون برای گلزنی اشتهای خوبی داشت. در آن زمان فکر میکردم که او همانگونه که امروز چیچاریتو در محوطه 16 قدم خطرناک است، خطرآفرین خواهد بود. ویدئو ها مربوط به این بازیکن به ما نشان میداد که او چه توانایی هایی دارد. خیلی دوست داشتم او را در لباس یونایتد ببینم و توانایی هایش را در فوتبال انگلیس ببینم.

بعداز که اجازه کاراو صادر شد، در اولین بازیش در تساوی در برابر بیرمنگهام، در تاریخ 9 ژانویه 2010، وارد زمین شد.او اولنی و تنها گلش برای تیم اصل را در برابر برنلی در تاریخ 16 ژانویه 2010 بثمر رساند. او نتوانست عملکرد خوبی برای تیم اصلی و تیم رزرو داشته باشد. او در قهرمانی تیم رزرو در جام اتحادیه سال 2010 بازی را بطور کامل از روی نیمکن مشاهده کرد.

در 6 اگوست 2010 اوبطور قرضی به بلکبرن راورز رفت. او همان ابتدای کار نمایش درخشانی از خود نشان داد. او در اولین بازیش برای راورز ، در دیدار دوستانه با تیم هارتس، توانست گل تساوی بخش بازی را بثمر برساند. در 24 همان ماه او در برابر تیم نرویچ سیتی هت تریک کرد. چهار روز بعد، با اینکه بکلرن بازی را 2-1 باخت، اما دیوف توانست به آرسنال گل بزند.

انها نشانه های امیدوار کننده ای از یک استعداد امیدوارکننده بودند. شخصا فکر میکنم او خیلی خوب عملکرده اس. او به ما نشان داده که در 16 قدم بسیار خطرنکا است. دیوف با شش گل زده،از بهترنی گلزنان تاتنها در این فصل است. وقتی سم الردایس اخراج شد ، دیوف بیشتر روی نیمکن حضور داشت. واقعا تعویض مربی در بلکبرن به ضرر دیوف تمام شد. او بیشتر بعنوان مهاجم دوم بگار گرفته می شد که این پست، پست تخصصی او نیست. کمبود بازی کردن هم نقشش را بخوبی مشخش کرد.

او در ماه های اخیر خیلی سردرگم بنظر می رسید. او نمیدانست با توپ چکار کند و ان را چگونه به بهترین نحو ارسال کند. اصلا فکر نمیکنم این مشکل از روی کمبود بازی یا اعتماد بنفس برای او پیش امده باشد. بنظر من او خلاقیتی که مهاجمین باید داشته باشندرا ندارد. همچنین فکر میکنم او هنوز نتوانسته خود را بخوبی با شرایط فوتبال انگلستان، البته نه از جنبه فیزیکی، وفق دهد. او همچنین به خطرناکی چیچاریتو ظاهر شده است. سرالکس قبلا گفته که دیوف جز بازیکنانی است که فصل آینده در یونایتد حضور خواهند داشت، البته این تضمینی برای او برای بازی در تیم اصلی نیست. البته اگر فرگوسن قصد داشته باشد بعضی از بازیکنان تیم را بفرشود، بنظر می رسد که جا برای دیوف باز خواهد شد. فرگوسن همیشه عادت داشته که ما را شگفت زده کند. اما وقتیکه به کمبود پیشرفت دیوف نگاه میکند، بنظر میرسد گذراندن یک فصل دیگر در یک تیم دیگر بعنوان بازیکن قرضی، انهم در یک تیم لیگ برتری که دیوف بتواند بیشتر بازی کند، برای او مفید تر بنظر می رسد. البته شک دارم چنین اتفاقی روی دهد.

سوال هنوز باقی است : بهتر است دیوف برود یا بماند؟

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

اینم خبر درگذشت و تسلیت باشگاه منچستر یونایتد و به ناصر حجازی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ..................................

منچستر دی خئا رو با قیمت 17 میلیون پوند خرید.

..................................

اینم ترکیب منچستر جلوی یوونتوس:

Kuszczak, G Neville, O Shea, Brown, P Neville, Beckham, Butt, Scholes, Giggs,
    Rooney, Owen

ذخیره :
    Lindegaard, Anderson, Evans, Smalling, Rafael, Fabio, Obertan, Gibson, Fletcher, Bebe, Gill, Wootton
    Last edited by King_90; 24-05-2011 at 21:41.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

"It’s not just about Barcelona, it’s about us too, what’s best for us," said the manager. "What’s our best way of winning the match and I think it will be down to how we operate the attacking part. It was a great moment for us this season. The one thing you can do at this club is win, it’s the only thing that matters. It’s not a matter of sitting back and thinking about what happened this season, we have to carry on there’s nothing else to do."

He added: "We have a responsibility and expectation we have to live up to and that will carry on to next season too.
    بخشی از صحبت های فرگوسن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

و عکسهای به یاد ماندنی امروز.
    برای اخرین بار لباس مقدس منچستر بر تن گری و فیل نویل , بات , دیوید و شاید اسکولز و البته خدا کنه کوژاک

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

امیدوارم این بازی گیگز و اسکولز رو خسته نکرده باشه....و مورد دیگه اینکه دوس داشتم باعث بشه رابطه بکهام با فرگوسن بهتر بشه و فصل بعد بکهام بیاد یونایتد...کسی در این باره خبری نداره؟!

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض رسوایی اخلاقی اسطوره فوتبال

در تکمیل پست خوب دوستمون! عکس جناب اسطوره + ....

Last edited by Lady parisa; 25-05-2011 at 08:12.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

هر چیزی بگید و هر خبری بزارید باز هم سر رایان اسطوره همه منچستری هاست...میاید 1عکس رو میزارید کنار گیگز میشه رسوایی؟!
    جالبه...مدرکی چیزی؟هیچی؟!
    این حرف ها فقط برای از بین بردن تمرکز گیگز قبل از فیناله

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

همون 3پاس گلی که باعث شد یونایتد در مجموع چلسی رو 3-1 شکست بده واسمون ارزش داره....
    هرچند به صحت خبر شک دارم...اگه هم درست باشه همون بالایی که گفتم
    اول اخلاق بعد فوتبال البته مثل اینکه شما پاس گل رو به بی اخلاقی ترجیح میدین

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

کسی تو با اخلاق بودن گیگز شکی نداره....این رو همه میدونن...وقتی رائول داشتن پیراهن گیگز رو افتخار میدونه....ببین دیگه گیگز کیه...
    در ضمن...این هم مثل جریان رسوایی که واسه مسی برای به هم ریختن تمرکز برای بازی با رئال گفتن میمونه....هیچ مدرکی نیست و فقط 2تا عکس که حتی با هم گرفته نشده و به هم چسبونده شده....یک خبر کاملا بی اساس و پایه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •