سلام
کلا همه چیز گران شده ولی قیمت هاردها شدیداً گران شده است . قبل از گرانی ها قیمت یکترابایت وسترن و سیگیت حدود 130 هزارتومن بوده !!!
سلام
کلا همه چیز گران شده ولی قیمت هاردها شدیداً گران شده است . قبل از گرانی ها قیمت یکترابایت وسترن و سیگیت حدود 130 هزارتومن بوده !!!
قصد خرید یک هارد اکسترنال دارم. حالا موندم چی انتخاب کنم. این هارد رو بیشتر برای آرشیو می خوام، حالا شاید کم و بیش حملشم کنم. مهمترین پارامتر برای من کیفیت بالای هارد و نپریدن اطلاعات است و سرعت بالا هیچ اهمیتی برای من نداره.
کسی نبود راهنمایی کنه؟
کلا سیلیکن پاور و ترنسند به طور عجیبی قیمت های یو اس بی تری شون توی سایت دی جی آنلاین پایین تر از سیگیت مدل گوفلکسه!!
با توجه به این که این شرکت ها شرکت های کوچیک و گمنامی هم نیستند اما چرا اینقدر اختلاف قیمت فاحشه؟؟
یعنی سیگیت هم داره مانند اپل و سونی پول اسمش رو می خوره؟؟ و یا این که امکانات اضافی تری داره و یا کیفیتش تفاوت فاحشی داره؟؟
Last edited by amirkhan_0o0; 03-03-2012 at 02:51.
البته در جریان سیل تایلند، کارخانه های وسترن و سیگیت بیشترین آسیب را دیدند.
وسترن بیشترین آسیب را دید و خط تولیدش کاملا خوابید. سیگیت آسیبش کمتر بود
ولی فکر میکنم ترنسند و سیلیکون پاور در این جریان آسیبی ندیدند
البته اينو هم اضافه كنم كه ترنسند و سيليكون پاور خودشون توليد كننده هارد نيستند و از توليدات ساير برندها استفاده ميكنند و به نظر من وقتي ببينند كه يك برند افزايش قيمت نامتعارفي داشته باشد ، از يه برند ديگه اي استفاده ميكنند تا هزينه توليد رو تا حد امكان پايين نگه دارند .
و از اونجايي كه قيمت كليه هاردها بالا رفته سود سرشاري رو به جيب ميزنند . من تو اين فكر هستم كه يه كارخونه راه بندازم و هارد ايراني توليد كنممثل سيليكون پاور يا ترنسند يا adata . البته براي رضايت خاطر مشتريان هم كه شده سعي ميكنم از بهترين برند استفاده كنم !!!
![]()
اونوقت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی دونید از چه شرکتی هارد هاش رو تامین میکنه آخه قیمتش 198 تومنه!
امکاناتش (غیر از اون ماژول سیگیت) تفاوت عمده ای با سیگیت داره؟؟
قبلا هم گفته بودم كه يه مجله اي بود كه چندين هارد اكسترنال رو تست كرده بودند و حتي باكس اونها رو هم باز كرده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي هارد دياموند هم از هارد وسترن استفاده شده . البته الان ممكنه از يه برند ديگه استفاده كنه و دقيق و با قاطعيت نميتوان نظر داد .
سلام
بین دو تا هارد زیر کدوم بهتره؟ و اگه امکان داره قیمت و اینکه از کجا میشه تهیه کرد رو هم بگید...
ADATA - Nobility Box NH03 USB3 - 2TB
Western Digital My Book Essential 2 Tb
یه سوال دیگه اینکه فرق بین سری های studio - Elite - Essential وسترن دیجیتال چیه؟
مرسی ...
سلام
من هارد Western Digital My Book Essential 2 Tb رو ترجیح میدم . اگر تهران هستید میتونید برید پاساژ مرکز کامپیوتر ایران که پایینتر از میدون ولیعصر هست . قبل از خرید دقت کنید جعبه ا هیچگونه ضربه دیدگی یا کوفتگی نداشته باشه و کاملاً سالم باشه . چون هارد وسیله حساسی هست و نباید زمین بیافته .
در مورد سوال دومتان دو حالت مطرح هست . پرتابل و دسکتاپی
در مورد هارد پرتابل مدلهای لایت یه پایه ای دارند (dock) که هارد رو سرپا نگه میدارد و همچنین رنگ آن بر خلاف مدلهای essential بصورت مات هست و در نتیجه اثر انگشت و خط و خش نامحسوس هست . این مدلهای الایت قدیمی شده اند و دیگه تولید نمیشوند و همگی usb2 هستند ولی مدلهای essential در حال حاضر همگی usb3 هستند و مشکی براق .
عکس زیر
ولی در مورد هاردهای آداپتوردار
1. مهمترين تفاوت اين هست كه در مدل Elite ليبلي در جلوي هارد وجود دارد كه مشخصات كلي رو از قبيل حجم استفاده شده و باقيمانده همچنين lock بودن يا نبودن رو هم نشون ميده و همچنين ميتونين اسم هم براش بذاريد تا اگر چندین هارد دارید سردرگم نشيد .
2. از لحاظ نرم افزاري هم باهم فرق ميكنن در مدل الايت دو پارتيشن هست كه پارتيشن اول اختصاص به نرم افراز WD SmartWare دارد ولي مدل essential تنها یه پارتيشن دارد در نتيجه اين نرم افزار بين اطلاعاتي كه شما داخل هارد ميريزيد گم ميشود و بايد با فولدر بندي كنين . همچنين نرم افزار WD SmartWare هم باهم فرق ميكنن در مدل الايت قسمتي براي كنترل ليبل وجود دارد كه در مدل عادي فاقد چنين چيزي هست .
3. مدل الايت فقط usb2 هست و حداكثر حجمش هم 2 ترابايت هست ولي مدل essential حداكثر حجمش 3 ترابايت هست و usb3 دارد و ممکنه در آینده مدلهی 4 ترابایتی هم وارد بازار بشه .
4. مدل الايت مشكلي مات هست ولي مدل essential مشكي براق هست و جون ميده براي اثر انگشت و خط و خش (به همين خاطر كاور مدل essential رو نكندم .)
من شش هارد الایت و یک هارد essential دارم که عکسشو در پایین میذارم تا تفاوت ظاهری برای شما روشنتر شود .
![]()
Last edited by ata.royalfalcon; 03-03-2012 at 20:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)