تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 373 از 1124 اولاول ... 273323363369370371372373374375376377383423473873 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,721 به 3,730 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من برای شارژ اینترنتی رفتم این سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آیا درسته؟؟؟؟
    2020 تایید کرد این سایت رو اما من 512 با اشتراک 1 به 10 رو زدم پول رو از حسابم کم کرد شارژ هم نکرد زنگ میزنم 2020 میگه اینجا واست 128 اومده بعد 128 تمدید کرد!!! حالا هم هی منو پاسکاری کردن تهش میگه زنگ بزن شرکتی که مجری پرداخت اینترنتیه در حالی که هیچ شماره ای ازش نیست(البته اسم شرکت داخل درگاه بانک ملت رو جستجو میکنی یه شماره میاره)
    کسی خبر داره چی به چیه؟؟؟؟؟؟
    ببین 128 محدود شده یا نامحدود اگه نامحدوده پس همون اندازه 512 قبل سرعتت میشه که طبیعتا باید خودت تست کنی ببینی سرعتت چند شده

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

217.219.192.249 is owned by Hamedan Data comunication company from IRAN
    از این آی پی به بعد خطا مشکل پیدا می کنه و پینگ میره روی 500
    اونم پینگ داخل !!

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من امروز شارژم تمام میشه فردا میرم دوباره شارژ میکنم ببینم چه ریدنی کردن بعد خبرشو بهتون میدم از لحاظ سرعت دانلود

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    دوستان من برای شارژ اینترنتی رفتم این سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آیا درسته؟؟؟؟
    2020 تایید کرد این سایت رو اما من 512 با اشتراک 1 به 10 رو زدم پول رو از حسابم کم کرد شارژ هم نکرد زنگ میزنم 2020 میگه اینجا واست 128 اومده بعد 128 تمدید کرد!!! حالا هم هی منو پاسکاری کردن تهش میگه زنگ بزن شرکتی که مجری پرداخت اینترنتیه در حالی که هیچ شماره ای ازش نیست(البته اسم شرکت داخل درگاه بانک ملت رو جستجو میکنی یه شماره میاره)
    کسی خبر داره چی به چیه؟؟؟؟؟؟
    حرف بیخود زده معذرت میخواهم که اینو میگم ولی شوتت کرده بری پی کارت، اون دوستمون راست میگه ببین سرعتت روی چنده و اگر دیدی 16 کبلوبایت بیشتر نمیزنه پس سرت کلاه گذاشتن و اینقدر زنگ بزن 2020 تا از رو برن ( کم نیاری چون اینارو باید حالشون روبگیری و گرنه پروتر از اینی که هستن میشن)
    Last edited by mohamax7; 13-11-2012 at 14:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من امروز شارژم تمام میشه فردا میرم دوباره شارژ میکنم ببینم چه ریدنی کردن بعد خبرشو بهتون میدم از لحاظ سرعت دانلود
    قصد داری چی شارژ کنی؟ اگر میخواهی از این 1 به 10 ها بزنی اول زنگ بزن 2020 بگو میخواهم این سرویست را شارژ کنم همه چی ok است و بعد برو شارژ کن و اگر اتفاق این دوستمون افتاد خراب شو روشون

6. این کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه viking_vp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

ببین 128 محدود شده یا نامحدود اگه نامحدوده پس همون اندازه 512 قبل سرعتت میشه که طبیعتا باید خودت تست کنی ببینی سرعتت چند شده
    128 نامحدوده با سرعت دانلود 16 کیلوبایت.
    تو روحشون که اینقدر دغل بازن

حرف بیخود زده معذرت میخواهم که اینو میگم ولی شوتت کرده بری پی کارت، اون دوستمون راست میگه ببین سرعتت روی چنده و اگر دیدی 16 کبلوبایت بیشتر نمیزنه پس سرت کلاه گذاشتن و اینقدر زنگ بزن 2020 تا از رو برن ( کم نیاری چون اینارو باید حالشون روبگیری و گرنه پروتر از اینی که هستن میشن)
    والا چی بگم خرید اینترنتی هم میزنی نه شماره پیگیری میده نه رسیدی اصلا سایتشون خر تو خره.
    یه سوال دیگه
    الان اگه حجمی بخریم کجا باید بریم برای دیدم میزان حجم؟ همین سایت قبلیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . ؟؟؟
    سرعت حجمی ها چقدره؟
    1تا 6 که 2020 میگه دانلود رایگانه کسی تست کرده ببینه رایگانه یا نه؟
    دوست م بابلسره از مخابرات 6 ماهه با 48 گیگ حجم اینترنت 256 خریده 75 هزار تومن با 230 کیلوبایت سرعت اونوقت این حقه بازها ....

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

دوستان به نظرم سعی کنیم بحث رسانه ای بشه خیلی ستم میکنن در حق مردم کرمانشاه
    مازندران اینترنت حجمی 256 با سرعت دانلود دویست و سی کیلوبایت و حجم 48 گیگابایت برای 6 ماه رو میده 75 هزار تومن مقایسه کنید با چیزهای دیگه در کرمانشاه
    من به دو تا سایت زیر رفتم(20.30 و صرفا جهت اطلاع) و چیزهایی که به نظرم رسید رو گفتم شما هم اقدام کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جای دیگه به ذهنتوم میرسه بگید بریم اعتراض بزنیم
    Last edited by viking_vp3; 13-11-2012 at 17:20.

9. 3 کاربر از viking_vp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

128 نامحدوده با سرعت 16 کیلوبایت دانلود

سرویسم کردن به خدا. 2020 منکر شده میگه ما کلا سایت آنلاین برای شارژ نداریم اون سایت آنلاین شارژ مال یه شرکته از طرف مخابرات واسطه است به اون شرکته هم زنگ زدم میگه اینجا ثبت سفارش شما 128 نامحدود با ضریب اشتراک 1 به 5 هستش!!!! بدبختی گیر کردیم بااین ملت ... .
    دوستان آنلاین شارژ نکنید مثل من دردسر میوفتید برید جایی که حضوری و با کاغذ بازی شارژ کنید تا مدرک داشته باشید. آنلاینشون حتی شماره رسید خرید و پیگیری هم نمیده.!

11. 2 کاربر از viking_vp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

مشکل پست گذاشتن من حل شد!! نمیتونستم پست بدم اما حالا نمیتونم تشکر کنم توی فروم!!!!!!!!
    دوست من بابلسر زندگی میکنه اینترنت از مخابرات خریده 6ماهه 256 با 48 گیگابایت حجم و سرعت دانلود 230 کیلوبایت(البته میگفت ساعت دانلود رایگان شبانه ندارند) با قیمت 75 هزار تومان. مقایسه کنید با کلاهبردارهای کرمانشاه!!
    اصلا طرف شارژ آنلاین نرید حساب کتاب نداره برید مرکز یا شرکت های زیر مجموعه حضوری شارژ کنید و حتما رسید بگیرید.

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

128 نامحدوده با سرعت 16 کیلوبایت دانلود

سرویسم کردن به خدا. 2020 منکر شده میگه ما کلا سایت آنلاین برای شارژ نداریم اون سایت آنلاین شارژ مال یه شرکته از طرف مخابرات واسطه است به اون شرکته هم زنگ زدم میگه اینجا ثبت سفارش شما 128 نامحدود با ضریب اشتراک 1 به 5 هستش!!!! بدبختی گیر کردیم بااین ملت ... .
    دوستان آنلاین شارژ نکنید مثل من دردسر میوفتید برید جایی که حضوری و با کاغذ بازی شارژ کنید تا مدرک داشته باشید. آنلاینشون حتی شماره رسید خرید و پیگیری هم نمیده.!
    شما یه پرینت از حسابت که تایید بانک داشته باشه بگیر ببر دفتر مرکزی ببین کاری می کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •