کی خریدی سعید؟ من یکم زیادی دیر فهمیدممبارک باشه. جعبه خاکی رنگ چیه؟
کی خریدی سعید؟ من یکم زیادی دیر فهمیدممبارک باشه. جعبه خاکی رنگ چیه؟
سلام مرسی از همتون
از همین مشهد گرفتم البته با هماهنگی جایی که آرش ازش خریده بود
اصلا نمی تونم با غیر از ویندوز کار کنم
تو خود مک هم داغ می شه چون آلومینیوم رسانای قویه زود گرمارو به بیرون منتقل می کنه
اما همین الان هم با 7 به مشکل خوردم
درایور کارت گرافیکش با Aero سازگار نیست و مثلا شخصی سازی رنگ تسک بار کار نمی کنه
همین دیشب خریدم
اون جعبه ی سفید رنگ خودش تو یه جعبه ی قهوه ای رنگه دیگه ست که تو یه کلیپی که همین چند روز پیش هم اینجا یکی آپلود کرده بود مشخصه
البته فکر کنم تو اون یکی فروم باشه لینکش که وقتی مک خریدیم توش چه چیزهایی هست
تو ایران از تو اون جعبه درش میارن و با همون جعبه سفیده می دن حالا این یکی چطوری باز نشده بود نمی دونم
-------------
بچه ها اگه 7 نصب کردین قسمت شخصی سازی دستکتاپو نگاه کنین ببینین Aero شما هم غیر فعاله یا نه
خوبه وارد شدی
مشکلی هم بود میگم بهت سعید جان
سعید جان اگر برنامه ایی تو ویندوز میشناسی که تو مک پیدا نمکنی بگو معادل اش رو بگم چون مک همه نرم افزار هایی که تو ویندوز هست رو داره خیلی هم داره از یک نوع برنامه چند مدل داره مطمئن باش کار با مک خیلی راحته حالا یه مدت باهاش کار کنی میبینی که کار با ویندوز برات خنده دار میاد
سعید جان اون جعبه ایی که میگی چیز خاصی نسیت برای خرید پستی هست که فروشنده ها براش درست میکنند از اپل استور خوده اپل گرفته تا همین فروشنده های ایران خودمون که تو گوشه هاش ضربه گیر داره تا در طی حمل اش شربه ایی چیزی بهش وارد نشه.همین دیشب خریدم
اون جعبه ی سفید رنگ خودش تو یه جعبه ی قهوه ای رنگه دیگه ست که تو یه کلیپی که همین چند روز پیش هم اینجا یکی آپلود کرده بود مشخصه
البته فکر کنم تو اون یکی فروم باشه لینکش که وقتی مک خریدیم توش چه چیزهایی هست
تو ایران از تو اون جعبه درش میارن و با همون جعبه سفیده می دن حالا این یکی چطوری باز نشده بود نمی دونم
مهم ترین چیز همون پلمپ اپل هست . البته مک بوک هایی که از اون ور دیدم خریداری شده از اپ استور روی جعبه سفید اش هم یک کاور پلاستیکی هست عین کاور ایی که رو جعبه ایفون هست
Last edited by sinaxex; 20-05-2011 at 14:35.
سلام سینا جان ممنون
این یکی رو فعلا پیدا کن بقیش پیش کش
ArcSoft TotalMedia 3.5
عینا با همین اسم و ورژن، چون تغییر کنه دیگه کار نمی کنه
آره جعبه همونه که می گی
اما رو همونم یه برچسب که مشخصات کامل لپ تاپه هست، مثل همونی که رو جعبه سفیده هست
که نشون می ده تو ایران این جعبه بهش اضافه نشده
پلاستیک رو جعبه سفیده هم داشت
حالا اینا مهم نیست Aero رو چکار کنیم سینا
رو لپ تاپت 7 نصب نکردی؟
برنامه رو توضیح بده سعید جان چی هست ببینم قبلا با مشابه اش کار کردم یا نه!
مدیا سنتر که نیست؟ چون اگر مدیا سنتره داره مک
اما از چیزی که تو صفحه سازنده اش دیدم یک چیزی تو مایه های iMovie و Front Row هست
من مک رو روی پارالرز ریختم به بوت کمپ نیاز ندارم چون همون پارالرز ایی هم که ریختم سال به سال نگاش نمیکنم و به صرف بودن ویندوز هست و دم دستی تر هست و سریع هم دسترسی دارم بهش
برای مشکل ویندوز تو بوت کمپ هم باید حتما تمام درایور های بوت کمپ (دی وی دی مک او اس اینستال) رو نصب کنی من که یادم نمیاد مشکلی با aero داشته باشم شنیدم بودم قبلا یک نفر تو یک فروم دیگر این مشکل رو که یادمه مشکل از ویندوز اشون بود تعویض کرد حل شد
اگر کارت گرافیک رو ویندوز شناخته دیگه این وسط مک بوک اتون هیچ کارس! مهم شناختن درایور ها هست که بوت کمپ این کار رو میکنه. دیگه بقیش ربطی به مک بوک اتون نداره مشکل از ویندوزه
یک چیزی هست که گفتم هر برنامه ایی بخوای برای ویندوز تو مک هست به طور 100 درصدی نیست مثل بازی ها! یا برنامه های خاص که شرکت سازنده برای حتی لینوکس هم نمیسازه فقط برای وین میده (مثل بعضی از وبکم ها که با مک سازگار نیست و درایور نداره ) اما خوب من تا حالا نشده رو مک چیزی بخوام و نداشته باشه تو منزل هم یک سیستم پی سی دارم که اگر احیانا(هر 100 سال یک بار ) بخوام بازی کنم برای حرفه ایی ترین بازی ها اپدیته شوخی کردم من رو پی سی منزل هم به دلیل کارهای گرافیکی کانفیگ اش رو بالا بردم دیگه وقت بازی کردن و اینها از سن امون گذشته![]()
Last edited by sinaxex; 20-05-2011 at 22:23.
تقریبا مدیا سنتره
البته با مدیا سنترش کاری نیست تلویزیون دیجیتاله
مثلا با مدیا سنتر پاور دی وی دی هم کار می کنه اما جدا از اینکه اون خیلی برنامه ی سنگینی بود ، کنترلش هم کار نمی کرد
در مورد aero خطایی که می ده می گه درایور کارت گرافیک با wddm یا windows display driver mode همانگ و سازگار نیست
تو اینترنت گشتم جند نفر دیگه هم این مشکلو با مک های 2011 داشتن
رو پی سی هم این مشکلو داشت تا اینکه درایور کارت گرافیک رو نصب کردم درست شد
می گم الان ما اگه بخوایم با لپ تاپ بازی کنیم آپ دیت کارت گرافیکشو از کجا باید بگیریم؟
سایت ان وی دیا که رو ایران بسته ست و پسوورد و پ ن رو گم کردم
الان این بوت کمپ ما فکر کنم نسخه ی 3.3 یا 3.4 بود
شاید اگه یه آپ دیت جدیدی باشه مشکل حل بشه
اگه سون نصب کنی حتما به این مشکل بر می خوری چون خیلی ها این مشکلو داشتن
سعید جان من وقتی مک بوک رو گرفتم همون روز های اول بوت کمپ ریختم مشکلی بابت گرافیک نداشتم! یک بار دیگه شما اقدام به به نصب بکن تریجحا با یک ویندوز دیگه و ترجیحال ویندوز های دستکاری نشده
فکر کنم اخرین ورژن بوت کمپ 3.3 باشه که برای ماه مارچ هست همون موقعی که مک بوک جدید ها اومد این هارو برای مک بوک جدید ها نوشتند هم من و هم دیگر دوستانم که پرو جدید گرفتن با درایور های بوت کمپ مشکلی ندارند.
شما یک بار بوت کمپ رو پاک کن از تو مک(از تو disk utilty پارتیشن بوت کمپ رو پاک کن) و دوباره اقدام به نصب ویندوز رو بوت کمپ کن
راستی گرافیک مک بوک ات سعید جان انویدیا نیست ای ام دی هست. در مورد نداشتن وی پ ی ان هم تو مک اپ استور خیلی بدرد ات میخوره حتما یکی جور کن سعید جان
گرافیک فکر کنم ati باشه نه انویدیا![]()
یعنی مثلا می تونستی رنگ تسک بارتو عوض کنی؟
ویندوزی که دارم oem بود حالا یه 64 بیتی هم دارم که برم اونو نصب کنم ببینم چی می شه
در مورد گرافیک یعنی اینم مثل پی سی باید هر چند وقت یه بار بریم آپ دیتشو بگیریم
از همون سایت ای تی آی؟
وی پی دارم تو پی سی فعاله ولی نمی دونم پسووردشو کجا گذاشتم
چه خبره هنوز نخریده ویندوز رو ریختی روش ؟ تو که اینقدر عجله داشتی می دادی خود استیو جابز همون اول با ویندوز واست میزد
از اینا گذشته اولین کاری که می کنی اینه که بوت کمپت رو اپدیت کنی نسخه 3.2 تو سایت اپل هست، باعث می شه که امکانات زیادی واسه وین فعال بشه.
(صبر کن ببینم)اصلا وقتی وین رو نصب کردی با استفاده از dvd شماره 1 (همون اسنو لئوپارد) درایور هات رو نصب کردی؟؟؟؟
بعدشم دلت اومد با 4 گیگ رم ویندوز 32 بیتی بریزی؟
تا اونجایی که من فهمیدم اپدیت درایور های مک با بوت کمپ میاد مثل ویندوز نیست که اونارو یکی یکی نصب کنی.
منکه تا امروز فقط با مک ور می رفتم و نرم افزار هاش رو نصب می کردم ، احتمالا امروز شروع به نصب ویندوز کنم.
حالا سرعت بالا اومدن ویندوزت چقدر هست؟ شنیدم واسه بعضی ها چند دقیقه طول می کشه (البته به خاطر کرکش هست)
واسه راحتی دوستان هم چندتا از تاپیک های خوب فروم رو می زارم تا دسترسی به اونا اسون تر باشه.
نصب ویندوز (XP یا Vista یا se7en) بر روی کلیه ی سیستم های اپل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نحوه ی فعالسازی " خواندن / نوشتن فرمت NTFS " ، در اسنو لئوپارد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوالات و اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری لپ تاپ های اپل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزارها، درایور ها و مباحث فنی لپ تاپ های اپل :البته فروم خود امید جان که جای خودش و داره اونجا هم یه سر بزنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by arash59b; 21-05-2011 at 10:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)