دوستان موبین نتی یه کمکی بکنن من ظاهرا از این عکس که من میبینم اکانتم Active شده ! ولی اینترنتی ندارم چراغ مودم ( Greenpacket Wifi دار ) اونی که سیگنال ضعیفی نشون میده چراغ به صورت ممتد خاموش و روشن میشه ! الان این یعنی چی !؟ تو User Guide ش نوشته که در حال پیدا کردن سیگنال هست !
الان یوزر من با توجه به این عکس اکتیو شده اما مودم چیز دیگه ای میگه !! جالب اینه که اسم و فامیل و اکثر اطلاعاتم زده DEMO !
وقتی چشمک میزنه، یعنی قطع شده... مال منم چند روز پیش قطع شده بود، زنگ زدم گفتن امروز اینترنت تا عصر قطعه، عصر درست شد.
برای منم همه ش رو نوشته Demo
وضعیت در سمت غرب تهران چطوره ؟ میدونید ؟
بچه ها اکه ممکنه یک نمونه پینگ از اروپا(مثلا آلمان) از speedtest بزارید ، ممنون میشم!!!
بچه ها من از همه چيه سرويسم راضيم، سرعتشم از پونصد کمتر نميشه، به جز جمعه ها، فق مشکلم تو آچلوده ! سرويسه پونصد و دوازده، آپلودش حداکثر هفتاده، چرا ؟
پینگ سرور سویس رو بزارید
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
من چه کار منم هرچه سریعتر سرویسم وصل شه ؟
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
آیا تست داره ؟ ببینینم راضی هستیم یا نه بعد بگیریم ؟؟
بچه ها این دان شبانه کار میده؟ یعنی یه فایلو باید ساعت 2 از اول دان کرد یا اگه وستاش باشه بعد بشه 2 بازم رایگهانه؟
کلن یه توضیحی بدین
ممنون
Last edited by m_anb; 02-08-2011 at 03:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)