بله دوست عزیز هر ماه 4 گیگ شارژ میکنن و اگر هم استفاده نکنین ماه بعد سوخت میشه
بله دوست عزیز هر ماه 4 گیگ شارژ میکنن و اگر هم استفاده نکنین ماه بعد سوخت میشه
دوستان من بعد از 5 ماه دست نگه داشتن برای خرید وایمکس بالاخره تصمیم گرفتم بیام سراغ وایمکس . میخوام ببنیم الان وضعیت وایمکس ایرانسل چطوره ؟
1. سرعت دانلود سرویس 1 مگ میانگین چنده و ایا واقعا نامحدوده؟
2. کیفیت سرویس و پینگ چطوره در مقایسه با چند ماه پیش ؟ منظورم وضعیت قطعیهاست و.... ؟
3. ایا پشتیبانیش بهتر شده و اگر به مشکلی بخوری پشتیبانیش میتونه کمک کنه ؟ یادمه چند ماه پیش هیچ کدومشون از شبکه هیچی سرشون نمیشد ^^
بسیار متشکر خواهم بود از دوستانی که جواب این 3 تا سوال بدهند.
Last edited by luches; 17-06-2011 at 14:12.
دوستان سرویس 512 نامحدود 6 ماهه من89/10/12 وصل شد.با توجه به شارج 6 ماهه تا 90/4/12 باید شارج باشه.اما تو سایت ایرانسل که میرم تعداد روزهای باقی مانده تا پایان دوره را 5 روز میزنه یعنی تا اول برج 4 (درصورتی که تا پایان قرداد 6 ماهه , 17 روز باقی مانده) . منظور پایان دوره چیه؟پایان شارج یا ماه؟!!
سرویس وایمکس ایرانسل بر اساس ماه شمسی هست و 5 روز دیگه سرویستون تمام میشه و باید شارژ کنید
دوست عزیز یعنی 12 روز از اینترنت من ....
پس باید شارج کنم هرچه زودتر.مرسی ممنون.
یعنی می خوای بگی اینا کاری به این ندارن که من شش ماهه شارژ کردم؟.... با من هم مثل کسی که یک ماهه شارژ کرده رفتار می کنن؟
![]()
بله برای من هم که نامحدودم هر ماه 270 گیگ شارژ میکنن واسه دوستم هم که محدود هست هر ماه شارژ میکنن و تنها فرق 6 ماهه با 1 ماهه اون درصد تخفیف هست
دوستان عزیز من فردا قصد ثبت نام دارم و خیلی ممنون میشم کسی جواب این 3 سوال رو مختصر و مفید بده.
بازم ممنون
نه پول اون 12 روز را حساب نکردن...
ای بابا پس کی میخوان برای ما خانه نشینها سرعت را از 128 بالاتر ببرند ؟ دیگه از سرعت حداکثر 14 کیلو بایت خسته شدم .هیچکاری جز صفحه باز کردن نمیشه انجام داد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)