تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 373 از 428 اولاول ... 273323363369370371372373374375376377383423 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,721 به 3,730 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه تناب تو تری دی مکس میسازم ( یعنی یه Cilender اسکلت بندی شده یا همون Bone )
    بعد اینو که وارد یو دی کی میکنم میخام تناب ازش بسازم Bone ها بزرگ در میاد ؟ خیلی بزرگ اگه هم به صورت دستی کوچیکش کنم باز نمیشه . یعنی انگار bone ها به صورت نقطهای هستند و ادامه دار نیستند .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به احتمال خیلی زیاد تو مکس یه جایی رو اشتباه میکنم . با استفاده از ابزار Bones تو مکس این کارو میکنم . حالا مشکل چیه ؟

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من تازه اومدم با UDK کار کنم و این کار کردن فقط برای استفاده از DX11 بود و من هم تونستم از Tessellationاش نتیجه نسبتاً خوبی بگیرم.
    مثل اینکه رو اجسام کروی یا استوانه ای یکم مشکل داره چون هم شنیده بودم و هم تست زدم فهمیدم.
    حالا به هر حال اگر کسی خواست بگه توی یه تاپیک دیگه یاد میدم چجوری میشه باهاش کار کرد.البته باید بگم اول از همه ورژن های جدید UDK و ورژن های جدید DX11 رو میطلبه به اضافه یه کارت گرافیک خوب و نسل جدید که DX11 رو ساپورت کنه.
    اینم نتیجه ای که خودم به وجودش آوردم:

البته هم UV مدل و هم تکسچر استفاده شده مناسب نبوده و خودتون میتونید با حوصله و تلاش بیشتر نتیجه بهتری رو هم بگیرید.
    در ضمن من حتی مدل ایمپورت کردن هم بلد نبودم وگرنه با Height map اگر همین کار رو جای نرمال مپ توی تصویر بالا انجام میدادم خیلی بهتر میشد.
    پس من با نرمال مپ انجام دادم که خیلی روش نویز داره پس برای همین اینجوری بد شده و با Height Map میشه یه کار خیلی بهتری رو انجام داد.

3. 3 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها UDK جدید اومد و اینطور که معلومه Adaptive Tessellation بهش اضافه شده که مشکلی رو که در مورد اجسام کروی گفته بودم رو حل میکنه,البته قابلیت های دیگه هم مثل ضبط فیلم و غیره هم اضافه شده.

Last edited by Hotsun; 24-08-2011 at 22:44.

داره خودمونی میشه ARASHIV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اقایون عزیز CRY ENGINE 3 هم به طور رایگان منتشر شده و تو هفته اول 100000 تا دانلود شده..اگه کسی میتونه دانلود کنه بگه چجوریه؟؟چه رقابتی شود!!!

داره خودمونی میشه 30Tak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سر قبرم

پيش فرض

ببخشید چند تا سوال داشتم:

1.میشه تفنگی که ساختیم از راه kisment وارد کرد.

2.چطوری میشه قسمتی از map را به عنوان پایان مرحله درست کرد(لطفا توضیح دهید.)

3.میشه یک کاکتر را وارد انجین کرد و گوشه از map مشغول یک کاری باشه.(توضیح)

4.ماشینی ک تو 3dmax ساختیم چه طوری وارد انجن کنیم منظورم چطوری وارد بازی کنیم و بشه استفاده کرد.

لطفا تا جایی که می تونید توضیح دهید ممنون

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

1.میشه تفنگی که ساختیم از راه kisment وارد کرد.
    نه

2.چطوری میشه قسمتی از map را به عنوان پایان مرحله درست کرد(لطفا توضیح دهید.)
    اموزش Top Game از Eat3D رو ببین . یعنی اخرین قسمت از اموزشهایه اولیه Eat3D
    3.میشه یک کاکتر را وارد انجین کرد و گوشه از map مشغول یک کاری باشه.(توضیح)
    بله خوب . کاراکترهای پیش فرض که با Matinee راحت میشه ولی اگه بخای کاراکتر وارد کنی بازم میشه ولی سختره . AnimTree و ... هم باید بلد باشی

4.ماشینی ک تو 3dmax ساختیم چه طوری وارد انجن کنیم منظورم چطوری وارد بازی کنیم و بشه استفاده کرد.
    خوب جواب سوال 1 و 2 رو میتونی اینجا پیدا کنی :
    کد:
    اموزش وارد کردن اصلحه و ماشین و ...

موفق باشی

8. 3 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

اموزش Top Game از Eat3D رو ببین . یعنی اخرین قسمت از اموزشهایه اولیه Eat3D
    اصلاح می کنم این مورد نوی آموزش 3DBUZZ هستش ....

10. 3 کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقایون عزیز CRY ENGINE 3 هم به طور رایگان منتشر شده و تو هفته اول 100000 تا دانلود شده..اگه کسی میتونه دانلود کنه بگه چجوریه؟؟چه رقابتی شود!!!
    چه جالب, آخه ما تو لینک زیر یه تاپیک چند صفحه ای رو در مورد این انجین پشت سر گذاشتیم و اصلاً هم نمیدونم چه ربطی به UDK داره.

کد:

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

فایل خروجی نمیشه ازش گرفت و واسه کار کردن باهاش فعلا باید با کرایتک همکاری داشته باشی . که تو ایران نمیشه . اما اگه از نظر قانونی لایسنسش مثل یو دی کی بود دیگه اون وقت یو دی کی هیچ شانسی نداشت در برابر این موتور ...

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

فایل خروجی نمیشه ازش گرفت و واسه کار کردن باهاش فعلا باید با کرایتک همکاری داشته باشی . که تو ایران نمیشه . اما اگه از نظر قانونی لایسنسش مثل یو دی کی بود دیگه اون وقت یو دی کی هیچ شانسی نداشت در برابر این موتور ...
    اولا بخیال..........
    دوما بحث نکن تو پ.خ باهم صحبت میکنیم......
    چه ها من تازه اومدم با UDK کار کنم و این کار کردن فقط برای استفاده از DX11 بود و من هم تونستم از Tessellationاش نتیجه نسبتاً خوبی بگیرم.
    مثل اینکه رو اجسام کروی یا استوانه ای یکم مشکل داره چون هم شنیده بودم و هم تست زدم فهمیدم.
    حالا به هر حال اگر کسی خواست بگه توی یه تاپیک دیگه یاد میدم چجوری میشه باهاش کار کرد.البته باید بگم اول از همه ورژن های جدید UDK و ورژن های جدید DX11 رو میطلبه به اضافه یه کارت گرافیک خوب و نسل جدید که DX11 رو ساپورت کنه.
    اینم نتیجه ای که خودم به وجودش آوردم:
    چیز خاصی نداره اینجا رو بخونین همه چی توش هست فقط میمونه یه سری نکات ریز که تو فروم اپیک بگردین پیدا میشه.....اگه تو یه سری از بخشای لول ازش استفاده کنین زیاد مپ سنگین نمیشه....
    مرجع تسلیشن:
    کد:
    Last edited by NINJA0098; 25-08-2011 at 02:45.

14. این کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •