تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 373 از 472 اولاول ... 273323363369370371372373374375376377383423 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,721 به 3,730 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    سمند EF7 مدل آبان 93 و 2300 کیلومتر کارکرد
    امروز بارون میومد تو شهر. بعد از یه 45 دقیقه که تو شهر میچرخیدم وقتی رسیدم کنار خونه و اومدم ماشین رو پارک کردم یه دفعه چراغ چک روشن شد. به نظر شما به خاطر بارندگیه و یا مشکل دیگه ای هست؟
    مثل معمول هم رانندگی کردم.

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    سمند EF7 مدل آبان 93 و 2300 کیلومتر کارکرد
    امروز بارون میومد تو شهر. بعد از یه 45 دقیقه که تو شهر میچرخیدم وقتی رسیدم کنار خونه و اومدم ماشین رو پارک کردم یه دفعه چراغ چک روشن شد. به نظر شما به خاطر بارندگیه و یا مشکل دیگه ای هست؟
    مثل معمول هم رانندگی کردم.
    مالتی پلکس هست ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بله مالتی پلکسه.
    آخه اصلا بیخودی روشن شد. ماشین که وایساد یه دفعه روشن شد. سر شب رفتم استارت زدم هم هنوز روشن موند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ممنون
    راستش را بخواهید اگر بخوام انتخاب کنم هیچ کدومش را انتخاب نمی کنم
    تندر از بس که خراب نشد و هیچ اتفاقی براش نیافتاد خسته ام کرده
    این یکی هم هنوز تحویل گرفته نشده مشکلاتش خودش را نشون داد
    اگر بخوام ماشین بخرم بجز گزینه های خارجی بالای 100 چیزی انتخاب نخواهم کرد چون تقریبا تمام تولیدات داخل را یکبار تجربه کردم(بجز پیکان و رنو5 و وانت نیسان)
    همین امروز اومدم گیج روغن را بکشم بیرون در کمال ناب آوری تیکه پایین دسته گیج داخل سوراخ گیر کرد و با بدبختی درش آوردم
    ضمنا یکسری سیم زیر داشبرد صندلی شاگرد کنار پا معطل و بلاتکلیف آویزونه نمی دونم چی هست
    شمافرض بگیر یک گاری را 4 تا لاستیک گذاشتن زیرش میدن 36 میلیون
    ولی از من میشنوی بخر خبر موثق دارم بعد از عید همین گاری را می خوان 43 قیمت بزنن تا دنا را برسونند روی 55

نه صدایی نمیده . مارک چراغ ها هم جم ساز هست
    راستی تو به صدای موتور چراغ ها چیکار داری؟ بزار اینقدر کار کنه و صدا بده تا جونش از ...... دربیاد

بخوام مقایسه کنم خوب بود
    در مقایسه با تندر به نظرم سورن بهتر هست

بله پوشش خوب هست

ستون های جلو به نظرم یکم صدا میده
    تا همین حد باشه برای من مشکلی پیش نمیاده چون عادت دارم زمان رانندگی بیشتر موزیک ها هارد راک و متال با صدای بلند گوش میدم که صدا ها از ستون های ماشین اصلا شنیده نمیشه

بله کار می کنه و به نظرم خطا نداره
    البته GPS هم دارم ولی تستش نکردم
    بیمه اش که امد و لاستیکش را هم تعویض کردم تستش می کنم ولی به نظرم مشکلی نداره و عین تندرم هست حتی ضرایب دنده ها هم شباهست بسیار زیادی به تندر داره

من امروز ساعت را تنظیم کردم بذار تا یکی دو روز دیگه ببینم اگر تغییری نکرد بهت خبر میدم
    ضمنا تقویمش را هر کاری کردم نتونستم تنظیم کنم

فکر کنم اپیدمی باشه
    مال منم بعد از چند دقیقه که درش باز باشه چراغ ها خاموش میشه
    فکر می کنم این طبیعی باشه

اون صدا صدای رله هست
    تمام وسایل میان مصرف و پر مصرف ماشین رله دارند تا سوییچ آسیب نبینه
    احتمالا یا رله خراب شده
    یا سیم هایی که به رله وصل هس یا از رله خراج میشه قطع هست
    یا مسیر سیم از رله به موتور قطع شده

این کجاست دقیقا؟
    من نمیدونم این کجاست باید برم بررسی کنم

دیروز پلاک ماشین امد بردم نصبش کردم
    امروز هم پلاستیک های ماشین را کامل کندم ریختم صندوق عقب
    روکش صندلی ها اینقدر کثیف بود حالم داشت به هم می خورد
    تمیز کردنشون یک نیم ساعتی وقت برد
    من نمیدونم چرا کراگران ایران خودرو اینقدر بی مسئولیت هستند؟
    من که توی یک دستگاه تمام دولتی کار می کنم اینقدر بی مسئولیت نیستم!! واقعا فکر این را نمی کنند که اگر همین مشتری ها را هم از دست بدن باید هوا بخورند و کف برینند؟(ضمن پوزش)
    بگذریم
    قصد داشتم برای سورن لاستیک های 205 بگیرم با این وضعی که خشکی تعلیقش داره به کل پشیمون شدم
    فعلا همون 185 یا نهایت 195 میگیرم
    بیشتر فکرم رفت به سمت تعویض لاستیک تندر چون همین لاستیک زیر تندر داره 5 سال کار می کنه و اگر با یک لاستیک خوب تعویض بشه چی میشه!!! همین الان هم تعلیقش از سورن خیلی نرم تر هست
    احتمالا یک روکش هم براش میگیرم و دیگه تمام
    ولی بازم میگم یعنی این کارشناسای ایران خودرو عقل توی سرشون نیست نمی فهمند این موتور بدون منبع آب رادیاتور ناقص هست طراحیش؟!!
    راستش هرچی به آخر سال می رسیم ، پشیمونی من از بابت گوش نکردن به فرمایش شما درباره افزایش قیمت در سال 94 بیشتر می شه ، ای کاش داشتم J5 رو می گرفتم ، وقتی آشغالی (غذر خواهی می کنم از همه سروران عزیزم) به قیمت دیوانه کننده 43 میلیون به فروش بخواد برسه ، قطعا چینی ها هم رشد مخصوص به خودشون رو خواهند داشت ، دیر جنبیدم ، همون موقع که موتور تعویض شد و از نمایندگی آشغالی و دزد (غذر خواهی می کنم از همه سروران عزیزم) مرکزی شماره 2 گرفتمش باید می فروختم ، ولی دیدگاهی که دارم در مورد ماشین های ایران خودرو که همه تقریبا از لحاظ کیفیت در یک سطح هستن باعث شد به سال 94 برسم ، چی بشه اگر عمر کفاف بده می تونیم ببینیم

یاد خاطرات یکی از دوستان می افتم که یک زمانی در سالن مونتاژ ایران خودرو شاغل بودن ، (مطمئن هستم دروغ نمی گفتن) می گفت نیمه های شب ، بعضی اوقات دیگه اینقدر از مونتاژ این ماشین ها خسته می شدیم ، قطعات جا نمی رفتن ، بس که کیفیت قطعات از لحاظ ساخت بالا بودن؟؟!! ، با لگد قطعه مربوطه رو جا میزدیم !!!!!!!!!!!!!!
    من آخرین بار سال 85 از این شرکت ماشین خریدم ، واقعا نسبت به 8 سال پیش به اندازه 80 سال افت کرده!!!!!!!!!!!!!!!!

1- موتور کاملا بی کیفیت ساخته و مونتاژ می شه، شما تصور بفرمائید که گیج روغن یک همچین مشکلی داره، از همین شروع کن برو بالا، عملکردش کاملا برای من جای سوال داره (به جوونیم قسم (که بالاترین ثروتم هست) بدون غرض ورزی و سم پاشی دارم بهتون می گم دوستان) من تو این ماشین دو تا موتور تجربه کردم ، هر جفتشون هم آشغال و بی کیفیت هستش ، هر کی ازم پرسیده گفتم ef نه اگر می گیری با مسئولیت خودت ، کاملا پر سر و صدا ، با ارتعاشات و نوسانات کارکرد عجیب و غریب ، بد روشن شدن های گاه و بیگاه ، سکته کردن های فراوان (کنده شدن توی دنده یک و دو برام شدیدا سخت شده-- دنده دو رو چاق می کنم و کلاچ رو رها می کنم ولی هیچ واکنشی از موتور برای چیزی حدود 8 ثانیه ندارم!!!) و لرزش های خاص و با ریتم های متفاوت و غیره
    2- سیم های معطل و آویزون همه جای خودرو مشاهده می شه، د لامذهب دزد بی ایمان ، حداقل این همه پول از ملت داری می گیری، یک صفحه فلزی یا پلاستیکی طراحی کن روی اون قسمتها قرار بده مشتری های گرون قیمت ترین خودروی مونتاژ داخل سیم های آویزون و معلق رو نبینن ، آخه خیانت تا کجا ، دسته سیم های چراغها و موتور رو میبینم دقیقا یاد پیکان می افتم ، این شرکت از پیکان تا سورن تقریبا تفاوت آنچنانی نکرده ، دقیقا آویزون بودن و معطل بودن این سیم ها طرز تفکر و نگرش مسئولین نسبت به این صنعت رو نشون می ده
    3- شما کامل بدنه خودرو در زوایای داخلی رصد کنید ، مخصوصا اتاق موتور و صندوق عقب ، بعضی از نقاط بدنه با دست بتونه شده ، عکسش رو تو اولین پستام گذاشتم ، آخه دزدی تا کجا ، خیانت انتها نداره ، دقیقا مشخصه کارگر حالش رو نداشته کسی هم که بعدا نمیاد بررسی کنه کار کارگر رو با دست درز بدنه رو بتونه کشیده ، باز هم اگه خواستین عکسش رو قرار میدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    4- صداهای عجیب غریب قر قر و به قول شما ضر ضر کم نیستن توی اتاق ماشین من ، به توصیه دوست خوبمون حسین عزیز صدای ضبط پایونیر رو زیاد می کنم رو الکی مثلا من نمی شنوم و نمی بینم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    5- همون روز اول که اولین بار سوئیچ رو انداختم روی ماشین از دیدن کیفیت صندلی های ماشینم (دور از جون همه شما) می خواستم بیارم بالا!!!!!!!!!!!!!! با خودم گفتم، واقعا من واسه یک همچین آشغالی 36 تومن پول دادم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    6- گپ سپرهای ماشین با بدنه مخصوصا در قسمت جلو هم شدیدا جای بحث داره ، این روزا که تهران یکم باران اومده ، آب سیاه زیر گل گیرها از اون گپ ها میزنه بیرون و صحنه نا خوشایندی رو روی بدنه سفید ماشین جا میذاره

دوست خوبم خدمت شما عرض کنم که چراغ های من جم ساز هستش ، من روز اول که ماشین رو گرفتم ، توی پارکینگ چراغای ماشین رو روشن کردم ، گفتم دقیقتر بررسی کنم ببینم چی هستش ، دیدم هر دوتا چراغام صدایی شبیه ترانس مهتابی میده!!!!!!!!!!!!!! و سطح نور هر دو تا چراغ مرتب بالا و پائین می شه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تا الان جفتشون رو هم عوض کرده نمایندگی ولی الان که دارم این پست رو میدم سمت چپ که دوباره موتورش سوخته و نور چراغ افتاده روی سپر جلو و سمت راست هم رو به آسمان و به سمت فرشته های شانس مدیران ایران خودرو نورفشانی می کنه (جمله سنگین بود)
    دزدگیرم کار نمی کرد
    چراغ سقف کار نمی کرد
    لادری ها کار نمی کرد
    روی همه اینها شروع روغن ریزی شدید گیرباکس در کیلومتر 300 رو هم اضافه کنید!!!!
    مشکل کیلومتر شمار و لادری ها هم ولش کن!!!!!!!!!!!!!

خلاصه که اشتباه کردم ، به حرف دوستان کم توجهی کردم ، بیشترین دلیلش هم کمبود بودچه مالی بود ، ولی به نظرم خرید لیفان 620 یا J5 خیلی بهتر از سمند با موتور ملی EF7 و استاندار آلایندگی یورو 4 و ایربگ راننده و سرنشین و ترمز ABS هستش
    فقط سان روف J5 تیکه موتور ملی سمند رو می خوره
    پاینده باشید

5. 4 کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    1-چراغهای کوچک سمند مالتی پلکس را با ال ای دی عوض کردم حالا پیغام لامپ فالت میده چگونه باید این مشکل را حل کنم؟
    2- پیچ کمک تنظیم دور موتور (درجا) روی گاز کدام قسمت موتور ای اف 7 است و چگونه میتونم دورش را کمی بیشتر کنم تا روی درجا خاموش نشه؟
    3- درب صندوق عقب را باید چندین دفعه محکم بکوبم پایین تا بسته بشه مشکلش چیه قفلش را هم چک کردم مشکلی نداره؟
    Last edited by ali2521; 13-02-2015 at 13:33.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    بن بست رضوی

پيش فرض

امکان نصب پخش ایندش روی سمند هست؟ موقع بیرون اومدن مانیتورش به دنده برخورد نمیکنه؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

امکان نصب پخش ایندش روی سمند هست؟ موقع بیرون اومدن مانیتورش به دنده برخورد نمیکنه؟
    نه مشکل ایجاد نمیکنه
    من روی ماشین داشتم
    فقط عیبش اینکه جلوی پنل کولر رو میگیره

9. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان من تازه سمند موتور موتورملی دو گانه گرفته ام منو در خصوص نحوه آب بندی و تاریخ مراجعه به نمایندگی و تاریخ تعویض روغن و سایر راهنمایی کنید البته دوستان مخصص این کار

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان من تازه سمند موتور موتورملی دو گانه گرفته ام منو در خصوص نحوه آب بندی و تاریخ مراجعه به نمایندگی و تاریخ تعویض روغن و سایر راهنمایی کنید البته دوستان مخصص این کار
    درود
    مبارکه
    دفترچه راهنمای خودرو و دفترچه گارانتی تمامی موارد فوق رو به صورت کامل و جامع توضیح داده، نکات مثبت دیگه ای هم داره حتما کامل بخونید

12. این کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

آب بندیش مورد خاصی ندارهفقط معمولی رانندگی کنید و دور موتور 1000 تا 3000 کیلومتر اول سعی کنید بیشتر از 3000 تا 3500 دور در دقیقه تجاور نکنهدیگه آب بندی مورد خاص دیگه ای نداره

14. 4 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •