من که تاییده تحصیلی رو یعنی رسیدشو ندادم بهشون اونا هم هیچی در این مورد نگفتن
موارد4و5و6 هم هیچی نگفتن بهم
من که تاییده تحصیلی رو یعنی رسیدشو ندادم بهشون اونا هم هیچی در این مورد نگفتن
موارد4و5و6 هم هیچی نگفتن بهم
Last edited by hossein019940; 23-09-2014 at 17:38.
والا اینا مراحل ثبتنامیه که توی سایت اومده
حالا واحد شما چه جوریه من نمیدونم![]()
خودشون براتون انتخاب کردن دیگه؟
بعضی از درسا هستن که میشه پیش نیاز و هم نیازو باهم بر دارین مثل معماری کامیپوتر و آزمایشگاه معماری کامیپوتر و بنوعی این درسا موقع تدریس کامل کننده هم هستند.
شبکه های کامپیوتری و tcp/ip مرتبط با هم هستند و در حین تدریس یه سری چیزای مربوط به هردوشون رو میگن،مثلن یه موردی رو میگن که کاملترشو توی اون یکی درس میخونید.
جای نگرانی نیست.
*البته تمام دانشچویان بهتره که جارت آموزشی رو از انتشارات دانشگاه بگیرند تا بدونن چیا هر ترم ارائه میشه و کدوما پیش نیاز و هم نیاز هم هستند.
من زمان غیر از ثبتنام خود دانشگاه رفتم
همون روز چنتا فرم رو پرش کردم که فرم اولیه بودن و انظبات و غیره بهشون گفتم شهریه چی گفتن 500تومنه در مورد معافیت گفتم گفتش بعد از انتخاب واحد
بعدش گفت پنجشنبه بیا برنامه رو بگیر
بعدش گفت این مدرک رو ببر پست برا معافیت تحصیلی دیگه نگفت بیار یا .....
یه خورده مشکوک نیست؟![]()
Last edited by hossein019940; 23-09-2014 at 22:19.
سلام
آقا ممنون
یکی از کسانی که در دانشگاه بود گفته بود که کاری پیش نیاز و درس اصلی ندارد و گفته فرقی نمیکند و سخت گیری نیست
حالا سوالم این است که اگر قراره مشکلی پیش بیاد همین دانشگاه خودمون مشکل اینجاد میکنه و یا مرکز دانشگاه علمی کاربردی در تهران مشکل ایجاد میکنند ؟
ممنون
شما هر فرمی و ببری جایی بلاخره باید یکی ازش تو پروندت باشه خب
هیچی مشکوک نیست چون هر واحد هر جور دلش میخواد کار میکنه)
سلام
ببینید قانون تمامی دانشگاه ها رعایت پیش نیاز هست به غیر از درسایی که هم نیاز هم هستند و باید باهم گذارنده بش شاید درسایی هم که به شما دادند هم نیاز هم هستند
شما اگر چارت آموزشی رو بگیرید و ببینید قطعا نوشته "رعایت پیشنیاز دروس بر عهده دانشجو میباشد و عدم رعایت پیشنیاز قطعا موجب حذف درس می گردد"
نه خانوم موضوع اونقدر حیاتی نیست که کار به دانشگاه جامع برسه و خود دانشگاه درس رو براتون حذف میکنند.
سلام من هنوز درس تخصصی اضافه نشده چندین بار تماس گرفتم حضوری رفتم ولی میگن دارن برنامه ریزی میکنیم
من رشته خدمات الکترونیک شهر همین تو اقدسیه
الان وقت تمام شده مشکلی پیش نمیاد؟ چون کل واحد 8 تاست؟
سلام
اگر اضافه بشن خود دانشگاه براتون انتخاب میکنه و مشکلی پیش نمیاد
این ترم درس تخصصی ندارید دیگه؟
اگر دارید این ۸واحد رو ترم دیگه بر دارید
در جریان که هستید من ثبت نامی جدیدم به بنده ریاضی پیش - ریاضی عمومی - اخلاق و کاربینی دادن و روزه شو خودمون مشخص کردیمسلام
اگر اضافه بشن خود دانشگاه براتون انتخاب میکنه و مشکلی پیش نمیاد
این ترم درس تخصصی ندارید دیگه؟
اگر دارید این ۸واحد رو ترم دیگه بر دارید
ولی بقیه واحد گفتن فعلا امکانش نیست باید برنامه ریزی کنن و جزو درس تخصصی
شرمنده فراموش کرده بودم جدید الورودین!
اگر گفتن اضافه میشه پس خودشون براتون انتخاب میکنند عموما تا نیمه اول مهر ماه برای دانشجوهای جدید از این جور برنامه ها هست و کلاسا تق و لقه.
پیگیر باشید از اموزش موضوع نگران کننده ای نیست چون دانشگاه باید ترم اول ۱۶تا ۱۹واحد توی کاردانی به شما بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)