تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 373 از 966 اولاول ... 273323363369370371372373374375376377383423473873 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,721 به 3,730 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اگه بزاری ممنون میشم!

---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------

راستی پس این چیه خودت گذاشتی تو تاپیک کارنامه ها؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اون کارنامه یکی از دوستان با سهمیه هستش
    سهمیه بسیجی فعال ، تراز آخرین فرد قبولی رو میاره پایین(90% آخرین فردی که سهمیه نداشته و قبول شده)

این کارنامه یکی از دوستام هست که جامدات تهران مرکز زده با سهمیه بسیجی فعال
    اما چون خودش ترازش خوب بوده بسیجش دیگه تاثیر نکرده . اگر دقت کنی آخرین فرد 6009 هستش.

این هم کارنامه یکی از دوستام هست که مثل قبلیه . سهمیه بسیج فعال داشته ولی چون خودش ترازش خوب بوده بسیجش تاثیر نکرده . اگر دقت کنی باز هم آخرین فرد 6009 هستش.

این هم کارنامه یکی دیگه هستش که بدون سهمیه زده جامدات تهران غرب که باز هم آخرین فرد قبول شده 6009 هستش.

2. 2 کاربر از ramin 69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان یه سوال:

این سهمیه ها که تو کنکور ارشد هست میگن باید 100 امتیاز داشته باشی چطوریه؟؟مثلا ترازه خودت بشه 5000 بااون سهمیه چقدر میشه؟؟
    البته واسه بسیج

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان کسی از عمران خمینی شهر اطلاع داره ؟ از نظر سطح علمی چطوریه ؟
    ارزش رفتن داره ؟ و اینکه کلاس های پاره وقت با تمام وقت در یک زمان برگذار میشه؟
    ممنون میشم یکی از دوستان راهنمایی کنه .
    اگر من خودم بخوام میتونم واحد هام رو طوری انتخاب کنم که با تمام وقت ها کلاسم مشترک باشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان کسی از عمران خمینی شهر اطلاع داره ؟ از نظر سطح علمی چطوریه ؟
    ارزش رفتن داره ؟ و اینکه کلاس های پاره وقت با تمام وقت در یک زمان برگذار میشه؟
    سر یک کلاس می شینن پاره وقت و تمام وقت
    والا بعید میدونم دانشگاه ها تغیر بدن کلاس پاره وقت و تمام وقت.
    چون مثلا یک کلاس برگزار میشه برای همه
    دیگه جدا نمی کنن
    ما که والا چنین چیزی ندیدم.
    انتخاب واحدش هم یکیه.

6. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه siamakdadashi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دانشگاه ازاد که پرونده نمیده دستت و خودشون می فرستن ظاهرا.
    نظام وظیفه هم خوب وقتی انصراف میدی معافیت تحصیلی رو لغو میکنند.
    و دانشگاه جدید ارسال میکنه معافیت رو.
    اینها چرا این طوری کردن
    قاطی کردم من
    دانشگاه ها فرق داره نظام وظیفه که یکی هست.

---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------

من پیام نور بودم واسه همین

---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------

بستگی به امور مالی دانشگاه داره
    میگن باید شهریه ثابت رو بدی
    یا چک
    نترس پولت کم و زیاد بشه خبرت میکنن .
    قبوله
    یعنی قبول میکنن سفته رو؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سر یک کلاس می شینن پاره وقت و تمام وقت
    والا بعید میدونم دانشگاه ها تغیر بدن کلاس پاره وقت و تمام وقت.
    چون مثلا یک کلاس برگزار میشه برای همه
    دیگه جدا نمی کنن
    ما که والا چنین چیزی ندیدم.
    انتخاب واحدش هم یکیه.
    پس یعنی ارزش رفتن داره ؟
    احتمال که نداره تمام کلاس هاش توی عصر برگذار بشه؟
    چیز جالبی که داره این رشته تمام وقتش با 4800 قبول میشده ولی پاره وقت با 5400 .
    پس تنها تفاوت پاره وقت با تمام وقت شهریشه دیگه ؟ من میتونم همزمان با تمام وقتا درسمو تموم کنم ؟
    ارزش مدرکش از تمام وقت کمتر نیست؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پس یعنی ارزش رفتن داره ؟
    پس تنها تفاوت پاره وقت با تمام وقت شهریشه دیگه ؟ من میتونم همزمان با تمام وقتا درسمو تموم کنم ؟
    تو مدرک قید میشه پاره وقت
    کلاس ها و سیستم اموزشی یکی هست
    شهریه یکی هست من نشنیدم بالاتر یا پائیت تر باشه؟
    به شما چی گفتن مگر؟
    یعضی ها هم امتحان جامع میگیرن برای پاره وقت موقع فارغ شدن خود دانشگاه میگیره
    بعضی ها هم میگن نمیگیره
    البته اینها رو بپرسید چون روز به روز آئین نامه ها تغیر میکنه

---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------

من پیام نور بودم واسه همین

---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------

یعنی قبول میکنن سفته رو؟
    آره بابا سفته همون پول هست
    نترس پول ندی کارت امتحان رو بهت نمیدن

---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------

پس یعنی ارزش رفتن داره ؟
    مقدمه:

به منظور بسط و اشاعه دانش در بين اقشار مختلف اجتماع، متناسب با ذوق، سليقه و امكانات آنها از يك طرف و پاسخگوئى به نيازهاى مبرم جامعه به منظور تأمين نيروى انسانى متخصص از طرف ديگر، دانشگاه آزاد اسلامى نظام آموزش پاره وقت را به موازات نظام آموزش تمام وقت برابر مقررات اين آئين نامه به اجرا مى گذارد.

ماده ١: در جهت پاسخگوئى به نياز آن عده از متقاضيانى كه به هر دليل نمى توانند در دوره تمام وقت دانشگاه آزاد اسلامى به ادامه تحصيل بپردازند، نظام آموزش پاره وقت در مقاطع كاردانى، كارشناسى ناپيوسته و كارشناسى پيوسته به اجرا گذارده مى شود.

ماده ٢: برقرارى و اجراى نظام آموزش پاره وقت در واحدهاى دانشگاهى، با توجه به امكانات هر واحد، پس از كسب مجوز از سازمان مركزى دانشگاه امكان پذير است.

تبصره: آموزش پاره وقت در هيچ يك از رشته هاى گروه پزشكى مجاز نيست.

ماده ٣: شرايط ورود به نظام آموزش پاره وقت به شرح زير است:

١-٣: داشتن شرايط عمومى ورود به آموزش عالى برابر مصوبات مربوط

٢-٣: پذيرفته شدن در آزمون ورودى سراسرى ذيربط

٣-٣: پرداخت شهريه تعيين شده برابر ضوابط مربوط

ماده ٤: عنوان، محتوا و حجم دروس هر رشته در نظام آموزش پاره وقت، عيناً همان عنوان محتوا و حجم دروس در برنامه هاى نظام آموزش تمام وقت دانشگاه است. بنابراين از حيث برنامه درسى هيچ گونه اختلافى بين دو نظام آموزش پاره وقت و تمام وقت وجود ندارد.

ماده ٥: در نظام آموزش پاره وقت، دانشجو مى تواند، حداقل ١٠ واحد و حداكثر ٢٠ واحد درسى را در هر نيمسال تحصيلى انتخاب كند.

تبصره ١: در مواردى كه ميانگين نيمسال قبل دانشجو حداقل ١٧ باشد دانشجو مى تواند با نظر گروه آموزشى ذيربط براى نيمسال بعد ٢٤ واحد درسى را انتخاب كند.

ماده ٦: حداكثر مدت مجاز تحصيل براى دوره كاردانى ٤ سال و براى دوره كارشناسى ٨ سال است.

تبصره ١: حداكثر مدت مجاز تحصيل براى دانشجويان دوره كارشناسى كه از معافيت تحصيلى استفاده مى نمايند ٧ سال است.

تبصره ٢: دانشجويان نظام آموزش پاره وقت در شمول تبصرهاى ١ و ٢ ماده ٢٨ آئين نامه نظام آموزش دوره اى قرار مى گيرند.

ماده ٧: دانشجويانى كه تا قبل از سال ١٣٧٠ از طريق آزمون منطقه اى وارد نظام آموزش پاره وقت شده اند براى دريافت مدرك مرسوم دانشگاهى، بايد در � آزمون ورودى سراسى رشته مربوط � شركت نموده و قبول شوند. والا در صورت تقاضا منحصراً تعداد واحدهاى دروس گذرانده شده به آنان اعطاء خواهد شد.

ماده ٨: نظام آموزش پاره وقت از نظر مقررات آموزشى همچون حذف و اضافه، حضور و غياب دانشجو، مرخصى تحصيلى، ارزشيابى دروس و ساير مواردى كه در اين آيين نامه قيد نشده است ،تابع آئين نامه آموزشى نظام آموزش تمام وقت است.

ماده ٩: تغيير نظام آموزشى دانشجو از تمام وقت به پاره وقت بلامانع است. مشروط بر آنكه ادامه تحصيل دانشجو در نظام آموزش پاره وقت ميسر باشد.

تبصره: چنانچه تغيير نظام آموزشى موجب تغيير واحد دانشگاهى، تغيير رشته و گرايش گردد، رعايت مفاد فصل يازدهم آيين نامه آموزش تمام وقت الزامى است.

ماده ١٠: تغيير نظام آموزشى دانشجو از دوره پاره وقت به تمام وقت با رعايت شرايط زير بلامانع است:

١- پذيرفته شدن در آزمون ورودى سراسرى تمام وقت دانشگاه.

٢- نداشتن مشكل نظام وظيفه.

تبصره: دروس دانشجويى كه براساس شرايط مندرج در ماده ١٠ اين آيين نامه به نظام آموزش تمام وقت راه مى يابند طبق ماده ٥٢ آيين نامه آموزشى دوره اى بدون پرداخت هزينه انتقال پذيرفته شود.

10. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farshad_miki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان

بعد کارنامه روال چجوریه؟کی ثبت نام میشه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------

[/COLOR]
    مقدمه:

به منظور بسط و اشاعه دانش در بين اقشار مختلف اجتماع، متناسب با ذوق، سليقه و امكانات آنها از يك طرف و پاسخگوئى به نيازهاى مبرم جامعه به منظور تأمين نيروى انسانى متخصص از طرف ديگر، دانشگاه آزاد اسلامى نظام آموزش پاره وقت را به موازات نظام آموزش تمام وقت برابر مقررات اين آئين نامه به اجرا مى گذارد.

ماده ١: در جهت پاسخگوئى به نياز آن عده از متقاضيانى كه به هر دليل نمى توانند در دوره تمام وقت دانشگاه آزاد اسلامى به ادامه تحصيل بپردازند، نظام آموزش پاره وقت در مقاطع كاردانى، كارشناسى ناپيوسته و كارشناسى پيوسته به اجرا گذارده مى شود.

ماده ٢: برقرارى و اجراى نظام آموزش پاره وقت در واحدهاى دانشگاهى، با توجه به امكانات هر واحد، پس از كسب مجوز از سازمان مركزى دانشگاه امكان پذير است.

تبصره: آموزش پاره وقت در هيچ يك از رشته هاى گروه پزشكى مجاز نيست.

ماده ٣: شرايط ورود به نظام آموزش پاره وقت به شرح زير است:

١-٣: داشتن شرايط عمومى ورود به آموزش عالى برابر مصوبات مربوط

٢-٣: پذيرفته شدن در آزمون ورودى سراسرى ذيربط

٣-٣: پرداخت شهريه تعيين شده برابر ضوابط مربوط

ماده ٤: عنوان، محتوا و حجم دروس هر رشته در نظام آموزش پاره وقت، عيناً همان عنوان محتوا و حجم دروس در برنامه هاى نظام آموزش تمام وقت دانشگاه است. بنابراين از حيث برنامه درسى هيچ گونه اختلافى بين دو نظام آموزش پاره وقت و تمام وقت وجود ندارد.

ماده ٥: در نظام آموزش پاره وقت، دانشجو مى تواند، حداقل ١٠ واحد و حداكثر ٢٠ واحد درسى را در هر نيمسال تحصيلى انتخاب كند.

تبصره ١: در مواردى كه ميانگين نيمسال قبل دانشجو حداقل ١٧ باشد دانشجو مى تواند با نظر گروه آموزشى ذيربط براى نيمسال بعد ٢٤ واحد درسى را انتخاب كند.

ماده ٦: حداكثر مدت مجاز تحصيل براى دوره كاردانى ٤ سال و براى دوره كارشناسى ٨ سال است.

تبصره ١: حداكثر مدت مجاز تحصيل براى دانشجويان دوره كارشناسى كه از معافيت تحصيلى استفاده مى نمايند ٧ سال است.

تبصره ٢: دانشجويان نظام آموزش پاره وقت در شمول تبصرهاى ١ و ٢ ماده ٢٨ آئين نامه نظام آموزش دوره اى قرار مى گيرند.

ماده ٧: دانشجويانى كه تا قبل از سال ١٣٧٠ از طريق آزمون منطقه اى وارد نظام آموزش پاره وقت شده اند براى دريافت مدرك مرسوم دانشگاهى، بايد در � آزمون ورودى سراسى رشته مربوط � شركت نموده و قبول شوند. والا در صورت تقاضا منحصراً تعداد واحدهاى دروس گذرانده شده به آنان اعطاء خواهد شد.

ماده ٨: نظام آموزش پاره وقت از نظر مقررات آموزشى همچون حذف و اضافه، حضور و غياب دانشجو، مرخصى تحصيلى، ارزشيابى دروس و ساير مواردى كه در اين آيين نامه قيد نشده است ،تابع آئين نامه آموزشى نظام آموزش تمام وقت است.

ماده ٩: تغيير نظام آموزشى دانشجو از تمام وقت به پاره وقت بلامانع است. مشروط بر آنكه ادامه تحصيل دانشجو در نظام آموزش پاره وقت ميسر باشد.

تبصره: چنانچه تغيير نظام آموزشى موجب تغيير واحد دانشگاهى، تغيير رشته و گرايش گردد، رعايت مفاد فصل يازدهم آيين نامه آموزش تمام وقت الزامى است.

ماده ١٠: تغيير نظام آموزشى دانشجو از دوره پاره وقت به تمام وقت با رعايت شرايط زير بلامانع است:

١- پذيرفته شدن در آزمون ورودى سراسرى تمام وقت دانشگاه.

٢- نداشتن مشكل نظام وظيفه.

تبصره: دروس دانشجويى كه براساس شرايط مندرج در ماده ١٠ اين آيين نامه به نظام آموزش تمام وقت راه مى يابند طبق ماده ٥٢ آيين نامه آموزشى دوره اى بدون پرداخت هزينه انتقال پذيرفته شود.
    سپاس والله گاج برای انتخاب رشته ی دانشگاه ازاد یه دفترچه داده بود که حتی کلاس های پاره وقت با کلاس های تمام وقت مشترک هست .
    در اخر گفته بود نظام پاره وقت نسبت به تمام وقت هیچ امتیاز منفی ندارد فقط کمی! شهریه ی ان بیشتر از تمام وقت است .
    ولی توی خود دفترچه ی دانشگاه ازاد گفته که کلاس های تمام وقت در نوبت بعد از ظهر برگذار میشه .

دیگه فکرم به جایی قد نمیده .
    به نظرتون ترم اول میتونم 20 واحد بردارم؟ و اینکه چقدر احتمال داره اکثر کلاس هام صبح باشه؟

داره خودمونی میشه moonfairy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ye jaie kheili door

پيش فرض

کسی میدونه واحد تهران غرب کجا میشه؟؟ من شنیدم خیلی واحد افتضاحیه درسته؟؟

---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------

سلام دوستان

بعد کارنامه روال چجوریه؟کی ثبت نام میشه؟
    فکر کنم از شنبه شروع شه

14. این کاربر از moonfairy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •