تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 373 از 1024 اولاول ... 273323363369370371372373374375376377383423473873 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,721 به 3,730 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال majid.khaledi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض نفر اول کنکور رشته ریاضی سال 87

آقای سجاد فولادي قلعه نفر اول کنکور رشته ریاضی سال ۸۷ در سایتی به آدرس[
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نظرات خودشون را در باره كنكور نوشتن و به سوالاتي كه در زمينه كنكور از ايشان پرسيدند جواب دادند.آقاي فولادي در برخي از سوالات جواب هاي جالبي دادند ،البته ناگفته نماند من تمامي جواب هاي ايشون را تاييد نميكنم و ممكنه نظر هرکسی در برخي از سوالات متفاوت باشه.(ايشون ذكر كردند كه اين جواب ها تجربيات خودشون هست.)در هر صورت آقا سجاد از شما تشكر مي كنم.با آرزوي موفقيت براي شما.

2. این کاربر از majid.khaledi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال w0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر راز

پيش فرض

سوالات آزمونهاي آزمايشي سنجش جايي هست؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان یک درخواست ازتون داشتم
    من کتاب دینی سال سوم و دوم رو ندارم
    اگر میشه سال چاپ و کدش رو بهم بگید تا من برم از این دست دوم فروشی ها بخرم
    ممنون میشم
    یعنی یه نفر پیدا نمیشه جواب ما رو بده
    بابا یه زحمتی بکشید اون کتاب رو ببنید به ما هم بگید

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من تست میزنم از روی گاج و توی حل تستاش مشکلی ندارم ولی نمیدوم سر امتحان تا میرسم به فیزیک کاملا قاطی میکنم درحالی که من واسه دیفرانسیل و شیمی و اینا همچین مشکلی ندارم!

راستی این روش صحیح تست زدن چیه ؟ شاید مشکلم همینجا باشه ...
    البته من نمیگم روش تست زنی من صحیحه ولی دارم ازش نتیجه میگریم. من توی درس فیزیک بعد از مطالعه کامل کتاب و حل تمرینات کتاب این کارو میکنم:
    1_ اول میرم سراغ کتاب تستی که تستای آموزشی رو جدا کرده باشه (من اندیشه سازان رو ترجیح میدم چون جواب پس داده و خیلی کم ایراده ضمنا چینش تستاش شما رو آروم آروم میکشونه بالا)
    2 _ تستای آموزشی رو با دقت و بدون زمان میزنم
    3 _ هر تستی که میزنم اول گزینه صحیح رو تشخیص میدم بعد با خودم فکر میکنم چرا گزینه های دیگه نمیشه (البته این مطلب در مورد تستای غیری محاسبه ای بهتر جواب میده)
    4 _ بعد چه درست زده باشم چه غلط میرم سراغ پاسخنامش. و با یه خودکار قرمز دور مطالبش که برام جالبه یا نمدونستم علامت میزنم.
    5 _ تستایی که نکته قشنگی داره یا سخته رو علامت میزنم و برای دفعه های بعدی همونارو قبل از همه میزنم
    6 _ مرحله بعد از تستای آموزشی تستای تمرینیه . این تستارو 10 تا 10تا تقسیم میکنم و توی 10 دقیقه زمان میزنم . بعد بدون اینکه برم سراغ پاسخنامه یه بار دیگه و بدون زمان میزنم .این بار یه سری از جوابا با جواب دفعه اول (که توی زمان خودش زدم) فرق میکنه. این جور تستارو علامت میزنم . وقتی این کارو کردم میرم سراغ پاسخنامه. تستای نزده یا غلط زده و تستایی که 2تا جواب بدست اوردم رو به دقت بررسی میکنم و سعی میکنم متوجه شم چرا 2تا جواب بدست اوردم یا چرا غلط زدم . اگر علت اشتباهم خیلی مهم باشه یه گوشه علت رو مینویسم تا دیگه اون اشتباه رو مرتکب نشم.
    حالا شما بگین روش تست زنی شما چطوره؟

6. 7 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

یعنی یه نفر پیدا نمیشه جواب ما رو بده
    بابا یه زحمتی بکشید اون کتاب رو ببنید به ما هم بگید
    دینی 3 سال چاپ 86 کد 251
    دینی 2 سال چاپ 85 کد 222

البته اضافه کنم که من فارغ التحصیلم پس یه سال عقب تره! ولی محتواش فکر نمیکنم تغییری کرده باشه!

8. این کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

من تست میزنم از روی گاج و توی حل تستاش مشکلی ندارم ولی نمیدوم سر امتحان تا میرسم به فیزیک کاملا قاطی میکنم درحالی که من واسه دیفرانسیل و شیمی و اینا همچین مشکلی ندارم!
    بزرگترین مشکل گاج و سایر کتب تست میکروطبقه بندی بودنشونه شاید اولش که به کتاب تست نگاه کنیم از روشش خوشمون بیاد بگیم واقعا طبقه بندیش عالیه ولی بزرگترین مشکلش همین میکروطبقه بندیشه که این روش به درد دانش آموزها میخوره برای مثال دانش آموزی که تو مدرسه مبحث بزرگنمایی آینه خطی میخونه بیاد تست ها ی بزرگنمایی بزنه بعد متوجه بشه چقدر یاد گرفته ولی متاسفانه این روش برای کنکوریها اصلا مناسب نیست چون فکر کنید پشت سرهم تستهای سقوط آزاد میزنید به نظرتون چیزی یاد میگیرید(مگه سقوط آزاد کلا چندتا فرمول داره که تازه طبقه بندی ریز تری هم داره؟!) یا همش فوقش با 5 تا فرمول سروکله میزنید با خودتون میگید ایول از سوال 5 به بعد دارم اکثر تستهارو میزنم در صورتی که از سوال 5 به بعد همه مباحث تکراری شدن ولی سرجلسه کنکور دیگه بعد 5 تا سوال خبری از تکرار نیست باید حتما به تسلط رسیده باشید تا از بهترین و سریعترین فرمول استفاده کنید برای مثال کتاب های اندیشه سازان میدونید که اول تست ها آموزشی به روش طبقه بندی داده بعد خودش تاکید کرده برای تسلط تست های تمرین حل کنید که این تست ها اصلا طبقه بندی نشدن سوالات تکراری(تست هایی که برای حل کردنشون از یک فرمول استفاده میشه) پشت سرهم نیومدن بلکه کل تستها قاطی پایتین تا واقعا به تسلط برسید نه اینکه با یاد گرفتن یه فرمول 50 تا تست پشت سرهم بزنیم
    برای استفاده بهتر از گاج خودتون از هر مبحث یه سوال انتخاب کنید بعد بدون ترتیب سوالات و حل کنید ببنید واقعا به تسلط رسیدید یا نه؟؟؟
    عجب داستانی نوشتم

10. 5 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

وسط درس خوندن 1 تشابهی اومد تو ذهنم گفتم بنویسم یکم بخندیم

تابع در خیلی از موارد شبیه انسانه:
    1.چون میشه قیافشو نو کشید(رسم توابع)
    2.چون خانواده دارن(مثلا توابع عموگرافیک یا توابع مثلثاتی...)
    3.چون بعضی وقتا دروغ میگن(مثل بررسی یکنوایی توابع هموگرافیکی که در مشتق ریشه مخرج بزرگتر از 1 باشه)
    4.چون با هم تصادف میکنن.(تلاقی 2 تابع)
    5.چون دوقولو های یکسان دارن(توابع مساوی)
    6.چون بعضی هاشون هنوز که هنوزه ناشناختن(مثل تابع دیریکله..)
    7.چون باشخصیت و بی شخصیت دارن(سخت و اسون)
    .
    .
    .
    .
    اگه بی ربط بود میبخشید....

12. 9 کاربر از mazg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته من نمیگم روش تست زنی من صحیحه ولی دارم ازش نتیجه میگریم. من توی درس فیزیک بعد از مطالعه کامل کتاب و حل تمرینات کتاب این کارو میکنم:
    1_ اول میرم سراغ کتاب تستی که تستای آموزشی رو جدا کرده باشه (من اندیشه سازان رو ترجیح میدم چون جواب پس داده و خیلی کم ایراده ضمنا چینش تستاش شما رو آروم آروم میکشونه بالا)
    2 _ تستای آموزشی رو با دقت و بدون زمان میزنم
    3 _ هر تستی که میزنم اول گزینه صحیح رو تشخیص میدم بعد با خودم فکر میکنم چرا گزینه های دیگه نمیشه (البته این مطلب در مورد تستای غیری محاسبه ای بهتر جواب میده)
    4 _ بعد چه درست زده باشم چه غلط میرم سراغ پاسخنامش. و با یه خودکار قرمز دور مطالبش که برام جالبه یا نمدونستم علامت میزنم.
    5 _ تستایی که نکته قشنگی داره یا سخته رو علامت میزنم و برای دفعه های بعدی همونارو قبل از همه میزنم
    6 _ مرحله بعد از تستای آموزشی تستای تمرینیه . این تستارو 10 تا 10تا تقسیم میکنم و توی 10 دقیقه زمان میزنم . بعد بدون اینکه برم سراغ پاسخنامه یه بار دیگه و بدون زمان میزنم .این بار یه سری از جوابا با جواب دفعه اول (که توی زمان خودش زدم) فرق میکنه. این جور تستارو علامت میزنم . وقتی این کارو کردم میرم سراغ پاسخنامه. تستای نزده یا غلط زده و تستایی که 2تا جواب بدست اوردم رو به دقت بررسی میکنم و سعی میکنم متوجه شم چرا 2تا جواب بدست اوردم یا چرا غلط زدم . اگر علت اشتباهم خیلی مهم باشه یه گوشه علت رو مینویسم تا دیگه اون اشتباه رو مرتکب نشم.
    حالا شما بگین روش تست زنی شما چطوره؟
    برام جالب بود اسم محترمتون رو هم نمیدونم ولی میخواستم ببینم این کاری که شما میکنی هر دفعه چقدر وقت میبره؟! در ضمن برای یادگیری مطلب به کتاب فقط اکتفا میکنید؟!

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بزرگترین مشکل گاج و سایر کتب تست میکروطبقه بندی بودنشونه شاید اولش که به کتاب تست نگاه کنیم از روشش خوشمون بیاد بگیم واقعا طبقه بندیش عالیه ولی بزرگترین مشکلش همین میکروطبقه بندیشه که این روش به درد دانش آموزها میخوره برای مثال دانش آموزی که تو مدرسه مبحث بزرگنمایی آینه خطی میخونه بیاد تست ها ی بزرگنمایی بزنه بعد متوجه بشه چقدر یاد گرفته ولی متاسفانه این روش برای کنکوریها اصلا مناسب نیست چون فکر کنید پشت سرهم تستهای سقوط آزاد میزنید به نظرتون چیزی یاد میگیرید(مگه سقوط آزاد کلا چندتا فرمول داره که تازه طبقه بندی ریز تری هم داره؟!) یا همش فوقش با 5 تا فرمول سروکله میزنید با خودتون میگید ایول از سوال 5 به بعد دارم اکثر تستهارو میزنم در صورتی که از سوال 5 به بعد همه مباحث تکراری شدن ولی سرجلسه کنکور دیگه بعد 5 تا سوال خبری از تکرار نیست باید حتما به تسلط رسیده باشید تا از بهترین و سریعترین فرمول استفاده کنید برای مثال کتاب های اندیشه سازان میدونید که اول تست ها آموزشی به روش طبقه بندی داده بعد خودش تاکید کرده برای تسلط تست های تمرین حل کنید که این تست ها اصلا طبقه بندی نشدن سوالات تکراری(تست هایی که برای حل کردنشون از یک فرمول استفاده میشه) پشت سرهم نیومدن بلکه کل تستها قاطی پایتین تا واقعا به تسلط برسید نه اینکه با یاد گرفتن یه فرمول 50 تا تست پشت سرهم بزنیم
    برای استفاده بهتر از گاج خودتون از هر مبحث یه سوال انتخاب کنید بعد بدون ترتیب سوالات و حل کنید ببنید واقعا به تسلط رسیدید یا نه؟؟؟
    عجب داستانی نوشتم
    کاملا تایید میشه . یکی از دلایلی که از کتابای طبقه بندی شده ای مثل کانون آبی یا گاج استفاده نمیکنم همینه. چون شما به صورت کاذب فکر میکنید همه تستارو بلدین. در صورتی که اگه تستای درهم بهتون بدن وقت میبره تا یادتون بیاد این تست شبیه کدوم بوده .فقط یادتون میاد که شبیهشو زدین!

15. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجب داستانی نوشتم
    ای گفتی منم همین مشکل دارم قلمچی گاج... همشون با این طبقه بندی کردنشون گند زدن حالا این اندیشه سازانی که شما میگی پیدا میشه؟!؟!

17. این کاربر از mahyar_bt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •