تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 373 از 469 اولاول ... 273323363369370371372373374375376377383423 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,721 به 3,730 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

من زیاد عادت ندارم گیر بدم اما بعضی وقتا نمیفهمم مثل الان که نفهمیدم سوتیش کجا بووود

امروز یه سی دی تازه 20 رایت کردم تو ماشین داشتیم گوش میدادیم توی فاز سرعت بودیم یدفعه آهنگ قطع شد گفت این روز ها همه تپش نگاه میکنن شما چطور؟؟؟
    نکته: سی دی صوتی بود

اومدم بگم چتر نجات گفتم چرخ نجات

یه شعری داشت میخوند خوانندش هی میگفت فلان کارو کردی این کارو کردی اون کارو کردی منم از دهنم در رفت بلند جلو همه گفتم این چقد کرده

بعد این همه ادعای رانندگی خلاصه تو جاده های شلوغ و خلوت رفتم یه جا کنار دریا همه نشسته بووودن پشتمم یه ماشین پر پسر بووود هی از آینه نگاشون میکردم مسخره بازی در میاوردن من خندم میگرفت خلاصه حواسم رفت روشون سر سرعت گیر ماشینو خاموش کردم
    فکر کنم سوتی از این بدتر نباشه خدا هیچ دختری رو جلوی پسرا ضایع نکنه آمین

یه سوتی دیگه هم سر همین ماشین دادم که بعدش انقد خندیدم نتونستم بشینم پیاده شدم
    ماشین روشن رو داشتم بازم روشن میکردم حالا بابام دعوام میکنه چرا حواست نیس منم گفتم باید میگفتی ماشین روشنه یعنی من اصلا نمیفهمم ماشین روشن چه جوریه که
    مونا خانوم
    شما و این متالیکا....اگه سوتی دادین تعریف نکنین..اگه احیانا خدایی نکرده یه کاری رو بدون سوتی انجام دادین بیاین و تعریف کنین...
    چون ظاهرا کل زندگی شما دونفر رو سوتی گرفته

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

مونا خانوم
    شما و این متالیکا....اگه سوتی دادین تعریف نکنین..اگه احیانا خدایی نکرده یه کاری رو بدون سوتی انجام دادین بیاین و تعریف کنین...
    چون ظاهرا کل زندگی شما دونفر رو سوتی گرفته
    شما لطف دارید

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من یه بار خونه ی یکی از فامیلامون بستنی خوردم که انصافا خیلی خوش مزه بود بعد فرداش به دوستم گفتم بستنی فروشی هرو دیدی تازه باز شده ... لامذهب عجب بستنی هایی داره ... خلاصه دوسترو به زور بردم اونجا ... رسیدیم اونجا خیلی تشنم بود اتفاقا دیدم یه آب سرد کن به چه بزرگی روبه روی مغازست ذوق کردم رفتم سمتش... خم شدم با دهن آب بخورم دکمه رو که فشار دادم دیدم یه آب شیرین داره میره تو دهنم که متوجه سوتیم شدم ... داشتم میخندیدم و سمت دوستم میرفتم که میدیدم مردم بستنی به دست دارن سمت آب سرد کنه میرن ... بعد که بستنی رو گرفتم رفتم ببینم که اوونی که خوردم چی بود؟؟؟ گلاب!!!

آخر فروم باز rezaete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اهواز = اکسین

پيش فرض

یه شعری داشت میخوند خوانندش هی میگفت فلان کارو کردی این کارو کردی اون کارو کردی منم از دهنم در رفت بلند جلو همه گفتم این چقد کرده
    ما هم یه معلم ادبیات داشتیم ( امیدوارم هر جا هست خنده از لبش بلند نشه ) همیشه وقتی درس میداد هی می گفت شاعر میگه فلان شاعر میگه فلان . یه بار یکی از بچه ها گفت آقا این چقد میگه .
    ====================
    متالیکا جان طبق بررسی های ما مشخص شد شما مشکلی از لحاظ سوتی دادن نداری بلکه این دوستای شما هستن که مثل کاتالیزگر سوتی شما رو فعال می کنن ، آقا هر جا سوتی دادی فعل جمع نوشتی یا اینکه یکی از دوستات باعث سوتی دادنت شد مثلا اگه نونوایی () رو نمیدادن دستت که سوتی نمیدادی .

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

داشتم یه سی دی میدیدم بعد اول سی دی دوم که گذاشته بودم (ادامه فیلم) شخصیت اصلی فیلم افتاد تو رو دخونه بعد خبرشو واسه نامزدش آوردن دو باره این فیلمه وسطش نشون داد دوست پسره اومده به نامزد پسره میگه بعد جنگ فلانی افتاده تو رو دخوونه انقد اعصابم خورد شد گفتم اینا هم خودشونو گیر آوردن مگه چند بار یه نفر میوفته تو رودخونه دوباره زنده در میاد هی داشتم غر میزدم که کارگردان ما رو گیر آورده که متوجه شدم این چیه فیلم داره تکرار میشه بعدش فهمیدم سی دی دوم هم تموم شده مدیا پلیر آوررده از ااول داره پخش میکنه
    نـــــــــــــه...شوخی نکن , فیلم اومد از اول نفهمیدی تموم شده؟؟
    ------------------
    اونیکی سوتی ," آقا مزاحم نشید لطفا" رو بگو , خیلی خوب بود

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

ما رفته بودیم مسافرت ، رفتیم تو یه پاساژ پر از پوشاک فروشی .
    کلی گشتیم و من خسته شدم به مامانم گفتم بریم گفت : یه مانتو واسه من پیدا کن که بخرم بعد بریم .
    منم رفتم دنبال مانتو گشتن .
    به یه مغازه رسیدم که مانکناشو ردیفی چیده بود ولی مانکن اولی یکم به جلو متمایل بود و جلوی دید رو گرفته بود .
    منم خواستم یه خوده هلش بدم عقب ولی از اونجا که جا دست نداشت ، دستمو گذاشتم رو سینه ی منکنه و آروم هلش دادم عقب .
    من انتظار داشتم که جنس مانکنه از پلاستیک سخت یا فلز باشه ولی در عین ناباوری دیدم چقدر نرمه ؟!!!
    بعد بازم در عین ناباوری دیدم مانکنه دستشو که کیف توش بود بلند کرد و محکم زد به دستم و گفت : برو گمشو پسره ی بی شعور .
    منم دیدم چه دسته گلی به آب دادم گفتم : خانم ببخشید فکر کردم مانکنی ؟
    چشمتون روز بد نبینه ، اوضاع بدتر شد .
    دختره فکر کرد بهش تیکه انداختم شروع کرد به فحش دادن و بهدشم رفت .
    جاتون خالی چند تا فحش جدیدم یاد گرفتیم

حـــــرفـه ای Bill Gates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    @ Company

پيش فرض

کلی گشتیم و من خسته شدم به مامانم گفتم بریم گفت : یه مانتو واسه من پیدا کن که بخرم بعد بریم .
    به یه مغازه رسیدم که مانکناشو ردیفی چیده بود ولی مانکن اولی یکم به جلو متمایل بود و جلوی دید رو گرفته بود .
    منم خواستم یه خوده هلش بدم عقب ولی از اونجا که جا دست نداشت ، دستمو گذاشتم رو سینه ی منکنه و آروم هلش دادم عقب .
    من انتظار داشتم که جنس مانکنه از پلاستیک سخت یا فلز باشه ولی در عین ناباوری دیدم چقدر نرمه ؟!!!
    بعد بازم در عین ناباوری دیدم مانکنه دستشو که کیف توش بود بلند کرد و محکم زد به دستم و گفت : برو گمشو پسره ی بی شعور .

مرسی عجب حرکتی بود خیلی باحال بود از خنده داده همه در اومد اینجا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

متالیکا جان طبق بررسی های ما مشخص شد شما مشکلی از لحاظ سوتی دادن نداری بلکه این دوستای شما هستن که مثل کاتالیزگر سوتی شما رو فعال می کنن ، آقا هر جا سوتی دادی فعل جمع نوشتی یا اینکه یکی از دوستات باعث سوتی دادنت شد مثلا اگه نونوایی () رو نمیدادن دستت که سوتی نمیدادی .
    نکته ی بسیار مهمی بود.

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

هنوز هم دارم میخندم

پروفشنال asextor1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اینم یه سوتی از سایت شبکه دو ولی الان رفع شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •