سیستم من تقریبا 2 برابر سیستم ایشونه ، ولی دوستان گفتن پون پایینه خوب اجرا نمیشه .
میشه یه راهنمایی کنید ؟؟ نمیدونم اشکال از بازیمه یا سیستم .
پست صفحه قبل
سیستم من تقریبا 2 برابر سیستم ایشونه ، ولی دوستان گفتن پون پایینه خوب اجرا نمیشه .
میشه یه راهنمایی کنید ؟؟ نمیدونم اشکال از بازیمه یا سیستم .
پست صفحه قبل
سلام رم شما عالیه و پردازنده هم از مینیموم بالاتره ولی گرافیکتون برای این بازی کمه من خودم یه DELL VOSTRO 1500 دارم و گرافیکش عین مال شماست و توی این بازی نتونستم تنظیمات رو از مینیوم بالاتر ببرم اگر هم می بردم فریم کم میاورم و تازه بعضی وقتا تکسچر ها هم لود نمیشد(مواقعی که داغ میشد)
دوباره سلام همونکه GTA IV کن اجرا می شد رم و کارت گرافیکم رو گفتم اینم از CPU
intel(R) Penttium(R)4 CPU 3.42GHzlدر ضمن CPU دو هسته است
فکر نکنم گرافیک Vostro و XPS یکی باشن ، گرافیک vostro فکرکنم GS و Xps به نظرم GT هستش . ( مطمعن نیستم )
کلا سری XPS مخصوص game و multimedia هستش .
به حال فرض کنیم گرافیکش پایینه ، ولی من شنیدم گرافیک میتونه shear کنه و از رم هم استفاده کنه .
جدا از اینا ، من فکر کنم کیفیت رو روی پایین ترین نتظیم کرده بودم ولی بازم درست نشد .
ممکنه مشکل از اون کرکی باشه که استفاده کردم ؟ اینایی که میگم ماله حدودا 4،5 ماهه قبله . کرکش خودش 1 CD بود .
سلام دوستان ، راستش من پست اول رو خوندم و مراحل رو اجرا كردم و تا 20 صفحه تاپيك رو خوندم ولي مشكلم بازم حل نشد. ببينيد وقتي ميرم تو Social Club اين پيام براي من مياد.
بعدش رو Ok كليك مي كنم اين پيام مياد.
خواهش مي كنم يكي راهنماي كامل و جامعي بكنه ، من الآن يك ماهه در حسرت بازي كردن اين بازي هستمو هرچند فردا مدارس شروع ميشه ولي روزي 1 ساعت كه اشكالي نداره بازي كنم. ازتون خواهش مي كنم... .
من كرك Rozar 1911 رو هم ريختم ( البته اگر بگيد نحوه كرك كردن چه جوريه ممنون ميشم ) درايور رو هم نصب كردم. ويندوزم هم XP sp3 هست. سيستمم هم اينه.
CPU : Qure 2 Quad 6600
RAM : 4 GB
VGA : 1 GB / Geforce 9600 GT
H.D.D : 500 GB / Free Space : 450 GB
Power : Green 780 W
خيالم از سيستمم راحته ولي نميدونم بايد چي كار كنم ...
سلام
خواهش میکنم اگه کسی می تونه سیستم رو از طریق regedit ارتقاء بده و به sp3 کمکم کنه
گرافیک vostro هم gt هست
این چیه؟ میشه نظری در موردش بدید منم بدونم چطوری هست!!!رو سیستمم خوب اجرا میشه؟
Statistics
Average FPS: 28.76
Duration: 37.20 sec
CPU Usage: 96%
System memory usage: 61%
Video memory usage: 90%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (85 Hz)
Texture Quality: High
Texture Filter Quality: Very High
View Distance: 53
Detail Distance: 53
Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTX 260
Video Driver version: 190.38
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz
این بنچمارک از سیستم هست رو سیستمت خوب اجرا می شه فقط 2فریم از فریم استاندارد کمتر هست
آقا این فایل دسته بازیتون ایراد داره دانلود نمیشه لطف کنید یه لینک دیگه بزارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)