سلام دوستان
من میخواستم 2 ماه تابستون که شیراز هستم ADSL بگیرم (چون بعدش میرم شهر خودمون). به نظرتون از چه شرکتی بگیرم بهتره؟؟ هم سرعت دانلود بالا داشته باشه هم قطعی کم... سرعت دانلود روزانه برام مهمتره.
ممنون از شما
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
سلام دوستان
من میخواستم 2 ماه تابستون که شیراز هستم ADSL بگیرم (چون بعدش میرم شهر خودمون). به نظرتون از چه شرکتی بگیرم بهتره؟؟ هم سرعت دانلود بالا داشته باشه هم قطعی کم... سرعت دانلود روزانه برام مهمتره.
ممنون از شما
Last edited by مهدی صمصامی; 01-07-2011 at 16:31.
دوستان لطفا راهنمایی کنن...سلام دوستان
سلام
لطفا بگید کدام مرکز هستید یا پیش شمارتون چنده تا دوستانی که توی اون مرکز هستن بر اساس تجربه راهنمایی کنن!
هر جا میگیری از شاتل نکبت نگیر.دی:
والا مرکز رو نمیدونم؛ ولی تو خیابون 20 متری امام خمینی هستم...
مرکز آزادگان فکر کنم باشید!
دوستان که توی این مرکز هستند باید بیان راهنمایی کنن یکم زمان میبره تا کسی پیدا بشه....
از پارس نگیر دوستم پارس انلاین هست 256 دریافتشه سرعت شبانش بالای 15 16 نمیاد ولی اگر روزانه میخوای 170 180
یا یکم بالاتر هست از مرکز ازادگان سرویس میگیره
حالا به نظر شما پارس بگیرم یا آسیا تک؟؟ چون تعریف آسیا تک رو هم خوب فهمیدم...
میخوام 256 بگیرم، حالا 15 یا 20 گیگ.
شبانش چون رایگانه سرعت کم هم باشه ایرادی نداره ؛ ولی فقط قطعی نداشته باشه.
ممنون
حالا به نظرتون از پارس آنلاین بگیرم یا آسیاتک؟؟ چون تعریف سرعت روزانه آسیاتک رو زیاد شنیدم.
سلام دوستان گلم
پیش شماره من 636 هستش ( معالی آباد ) کسی میدونی اونجا کدوم شرکت سرویس بهتری ارائه میده ؟؟؟؟؟
لطفاً اگه امکانش هست بیشتر توضیح بدین ... ( در مورد سرعت روز ها و شب های شرکتی که اسم می برین )
ممنون![]()
من از اسیاتک سرویس میگیرم.اوایل سرعتش خوب بود و قطعی نداشت ولی الان خیلی قطعی داره و سرعتش هم کاهش یافته.
اگه بتونی سرویس 256 پارس انلاین رو بگیری خیلی بهتره چون الان پسرداییم که خونشون بقل دست ماست خیلی تعریفش رو میکنه نسبت به اسیا تک ، اخه اونم تا یه ما پیش از اسیاتک سرویس میگرفته والان رفته پارس انلاین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)