تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 373 از 804 اولاول ... 273323363369370371372373374375376377383423473 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,721 به 3,730 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

9 حسرت آپدیت فیرمور رو دلم موند...

سلام.
    یه زمانی با هک گوشی مکافاتها کشیدم و بعد از چند ماه حالا برای آپدیت فیرمور (از 20 به 31) مشکل دارم.
    میخوام با فونیکس فایلهای آپدیت رو به گوشی منتقل و نصب کنم....
    لطفا اون روش آپدیت از خود گوشی رو بهم پیشنهاد نکنین که امکانش برام نیست (چه وای فای چه gprs)
    این پستو توی تایپیک مخصوص آپگرید زدم ولی اونجا به پررونقی اینجا نیست و امیدوارترم اینجا جوابمو بگیرم.
    پستی که اونجا زدم توضیحاتش کامله، لینکشو میذارم اگه حوصله داشتین بخونین و راهنماییم کنین.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by H a m e e d; 10-10-2009 at 20:40.

داره خودمونی میشه Taraneh935's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

جناب محمدرضا ممنون از راهنمائی های خوبتون... اگه لطف کنید و یک لینک دانلود سالم از برنامه explorer بزارید ممنون میشم چون من اینی که دانلود کردم پیغام میده ... Expire certificate
    در ضمن یک سوال مهم دیگه هم داشتم.... چطور میتونم با گوشیم فارسی تایپ کنم و پیغام فارسی بفرستم.
    از لطفتون متشکرم....

3. این کاربر از Taraneh935 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان حرفه اي. آقا من يه گوشي 5800 گرفتم و برنامه smartcom و garmin هم نصبيدم ولي زماني كه مي خوام از طريق اينا gps و صل كنم همش مي خواد بلوتوثو روشن كنه وقتي no مي زنم هم هيچ اتفاقي نمي افته. از قسمت positioning در منوي location خود گوشي هم تيك bluetooth gps رو قطع مي كنم و روي gps data كليك مي كنم مينويسه enable a satelaite with based positioning method first. تو برنامه map خود گوشي هم هرچي صبر مي كنم هيچ اتفاقي نمي افته و پايين همون 0 kb ميمونه.
    البته روي جعبه گوشي يه برچسب خورده نوشته the standard gps features have been disabled in accordance with market regulations .
    حالا عزيزان حرفه اي لطف كنن بگن من چكار كنم.
    من از اسمارت استفاده نكردم ولي با گارمين مشكلي ندارم.اگه طبق آموزشات تاپيك گارمين پيش بري هيچ مشكلي نداري.
    الان هم تنظيمات شما براي gpg بلوتوث هست.اول وارد settings و سپس system بشو.وارد گزينه Remote GPS بشو و use attachment/Built-in GPS رو انتخاب بكن.بايد جواب بده.
    اگه می خوای این گوشی رو بخرید بهتره بدونید که من اصلا ازش راضی نیستم ...
    می تونم به جرآت بگم که اولین نفرایی بودم که خریدمش
    یعنی اینکه از اصل بودنش اطمنان دارم
    اما این گوشی همیشه تو هنگه
    واسه 2 تا از دوستام هم همش هنگ مد کنه
    خلاصه کلافتون می کنه !!!
    خود دانید ............
    خداييش واسه من تا حالا 2 بار بيشتر هنگ نكرده كه اون هم به خاطر برنامه گارمين بوده.فقط دوربينش خيلي بده و اصلا به درد نميخوره.

داره خودمونی میشه amir_rahbaran's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان حرفه اي. آقا من يه گوشي 5800 گرفتم و برنامه smartcom و garmin هم نصبيدم ولي زماني كه مي خوام از طريق اينا gps و صل كنم همش مي خواد بلوتوثو روشن كنه وقتي no مي زنم هم هيچ اتفاقي نمي افته. از قسمت positioning در منوي location خود گوشي هم تيك bluetooth gps رو قطع مي كنم و روي gps data كليك مي كنم مينويسه enable a satelaite with based positioning method first. تو برنامه map خود گوشي هم هرچي صبر مي كنم هيچ اتفاقي نمي افته و پايين همون 0 kb ميمونه.
    البته روي جعبه گوشي يه برچسب خورده نوشته the standard gps features have been disabled in accordance with market regulations .
    حالا عزيزان حرفه اي لطف كنن بگن من چكار كنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام، دوستانی که دنبال برنامه های کاربردی و بازی هستن می تونن به سایت symbian-freak.com هم سری بزنن:
    downloads> symbian s60 5th edition
    Last edited by instrumental; 11-10-2009 at 09:50.

7. این کاربر از instrumental بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nimas2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تو کارتونمون ...زیر پل...

پيش فرض

سلام ...
    من یه تم نصب کردم روی گوشی از اون موقع به بعد هر چی میرم تو قسمتsetting,personal,theme به محض اینکه صفحه تم باز میشه ال سی دی سیاه میشه و ریست میشه گوشی.... این تم رو unistal هم کردم ولی بازم فرقی نکرد...لطفا منو راهنمایی کنین...مرسی میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه asgar_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ا-ش

پيش فرض

سلام ...
    من یه تم نصب کردم روی گوشی از اون موقع به بعد هر چی میرم تو قسمتsetting,personal,theme به محض اینکه صفحه تم باز میشه ال سی دی سیاه میشه و ریست میشه گوشی.... این تم رو unistal هم کردم ولی بازم فرقی نکرد...لطفا منو راهنمایی کنین...مرسی میشم

سلام
    باکد #7780#* ریست کن فکر کنم درست بشه.

پروفشنال inno3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان منم مشکل این دوستمونو دارم الان که اسمارت کامو نصب کردمنمیدونم چجوری باید نقشه هی دانلودیرو بهش بشناسنم لطفا راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه asgar_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ا-ش

پيش فرض

سلام دوستان منم مشکل این دوستمونو دارم الان که اسمارت کامو نصب کردمنمیدونم چجوری باید نقشه هی دانلودیرو بهش بشناسنم لطفا راهنمایی کنید

نقشه های دانلودیتو بریز تو این مسیرmemory/data/smartcomgps/map بعد برو smartcomgps رو اجرا کن و اونجا نقشه ای که ریختی انتخاب کن .
    تمام

اگه نباشه جاش خالی می مونه newhamedpc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مرکز خلیج فارس

پيش فرض

سلام
    من نتونستم از GPS 5800 استفاده كنم
    تازه گرفتم فكر نكنم هك شده باشه
    تو قسمت ْGPS رفتم جايي كه دنبال ماهواره ميگرده داده ها رو به صورت عددي ميده. زدم ولي گفت كه GPS در مكان هاي سربسته و آپارتمان ها خوب عمل نمي كنه ولي تو همون وضعيت دقيقا N82 كار كرد
    مشكلش چيه؟ آيا خرابه و برم پس بدم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •