درود.
دوست عزیز.
برای رفع مشکل خود بهتر است دو پست زیر را خوب مطالعه کنید.
لینک.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
درود.
دوست عزیز.
برای رفع مشکل خود بهتر است دو پست زیر را خوب مطالعه کنید.
موفق باشید.
من KAV11 رو دارم ، قبلا با اون روشی که باید اینترنت رو قطع کنم می تونپستم به صورت دستی با کلید اکتیو کنم ولی الان نمیشه ف اصلا اون صفحه ای که باید بیاد و بروز کنم و کلید رو انتخاب کنم نمیاد ، چی کار کنم ؟
درود.
شما روي license کليک کن وبه صفحه بد ميري ودر صفحه بعدي دوتا گزينه پايين است که روي دوميش کليک کن.يادت باشه بايد اينترنت شما کامل قطع باشه.
ودر صفحه بعدي اين کد 3TZV1-Z5F9W-DXBWX-Q1KDAرا در کادر مستطيل شکل وارد کن
(و حتی اگر گزینه trial versionفعال هست میتوانید بجای کد از این گزینه هم استفاده کنید.) را وارد و NEXT را بزن که يک ارور مياد که به اينترنت وصل نشد و بروي OK کليک کن و بعدش روي BROWSE و مسير کي هايي که بانام KIS است را بده وبعد OPEN را بزن وبعدش NEXT رابزن ودر اخر FINISH
کی ها با ارم kav میشود برای انتی ویروس وکی ها با نمادkis برای اینترنت سکیوریتی.
نکته فقط اگر نسخه شما 11.0.1.400 است وتازه نصب و میخواهید اکتیو کنید.
به جای سریال ذکر شده این سریال را وارد کنید.11111-11111-11111-1111X
یعنی 19 عدد 1 وارد کنید و اخرین عدد را X (ایکس) بدهید.
موفق باشید.
Last edited by Karkas20; 14-01-2011 at 13:48.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمی دونم چش شده ، الان دیدم ، آنتی ویروس من تبدیل شده به kaspersky internet security خودم نمی دونم چه اتفاقی افتاده ، احتمالا یه دفعه اشتباهی اومدم کلید kav11 رو وارد کنم kis11 وارد کردم ، از اون موقع اینطوری شده و دیگه هیچ کدوم رو جوای نمی ده
3TZV1-Z5F9W-DXBWX-Q1KDA رو هم وارد کردم ولی بازم یه ارور داد که روش نوشته incorrect object state
نسخه من هم 11.0.1.400 هستش ، قبلا همون 1 ها رو می زدم و مشکلی نداشتم نمی دونم چرا اینجوری شده !
سلام.
دوست عزیز بله در نسخه 2011اگر کی یا سریالی که برای ورژن خاص باشد و شما اشتباه وارد کنید نسخه به همان سریال تبدیل میشود.
نسخه 400شما دیگر با کد 19تا 1 و یک xکار نمیکند چون بعد از اپدیت b که پچ منظورم هستش.
این مشکل رفع شده.
خب شما اینترنت خود را کامل قطع و این روش را بروید.
شما روي license کليک کن وبه صفحه بد ميري ودر صفحه بعدي دوتا گزينه پايين است که روي دوميش کليک کن.يادت باشه بايد اينترنت شما کامل قطع باشه.
ودر صفحه بعدي اين کد :را در کادر مستطيل شکل وارد کن
(و حتی اگر گزینه trial versionفعال هست میتوانید بجای کد از این گزینه هم استفاده کنید.) را وارد و NEXT را بزن که يک ارور مياد که به اينترنت وصل نشد و بروي OK کليک کن و بعدش روي BROWSE و مسير کي هايي که بانام KIS است را بده وبعد OPEN را بزن وبعدش NEXT رابزن ودر اخر FINISH
فقط به جای سریال این سریال را وارد کنید.
AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAA3
وارد پس از ارور وصل نشدن به اینترنت کی KAV را به ان بدهید تا نسخه تبدیل به انتی ویروس شود.
لازم به ذکر هستش که نسخه انتی ویروس به درد اینترنت نمیخورد و نسخه اینترنت سکیوریتی فقط
برای استفاده از اینترنت پیشنهاد میشود.
موفق باشید.
ممنون
365روز فعال کرد!!!
کی گندش در بیاد!!!
سلام :
Kaspersky keys 15-01-2011-YadakGostar=www.yadakgostar.gigfa.com
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید .
دوستان من میخوام ویندوزم رو عوض کنم آپدیت های کاسپر کجاست؟میخوام save کنم
تا اون جا که من میدونم این کار امکان پذیر نیست وباید قبل از اپدیت اولیه تیکه ذخیررو میزدین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)