آره گند زدن بهش رفته :dsalam dostan
bered toye contol panel taghirat dadan!
یعنی به ما هدیه نوروزی نمیدن ؟!!!!
پایه اید اگه ندادند یه اعتراض دست جمعی بکنیم ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آره گند زدن بهش رفته :dsalam dostan
bered toye contol panel taghirat dadan!
یعنی به ما هدیه نوروزی نمیدن ؟!!!!
پایه اید اگه ندادند یه اعتراض دست جمعی بکنیم ؟
آره بابا!
عوض کردن
پایه ی هرچی که هستی باهاتم .... !!!!![]()
من همین الان براشون ایمیل میزنم
هم به بخش پشتیبانی
هم به بخش فروش
هم به مدیریت
و....
به همه جای شرکت نامه میزنم اعتراض میکنم
ینی چی به ما اینترنت رایگان نمیدن؟؟![]()
مهدی جان دمت گرم
فقط ادرس email اینایی که گفتی را بزار تا همه دوستان بهشون میل بزنند و اعتراض کنن
یک کاره دیگه هم میشه کرد شما متن ای میلی که فرستادی را اینجا بزار تا بچه ها هم دقیقا همونا ارسال کنند فکر کنم موثر تر باشه.
والا متنش یادم نیست اصلا ولی برای زدن ایمیل برین این قسمت به تک تکشون ایمیل بفرستین
(وقتی وارد شدین روی یکی از اونا کلیک کنی بد اون پایین نوشته برای ارسال پیام به بخش مثلا فروش اینجا کلیک کنید..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد کلیک که کردین متن اعتراضتون را بنیوسید)
متن خودم اصلا یادم نیست که چی بود؟
فقط اولش خودمو معرفی کردم+شناسه کاربری
بعد هم گفتم که چرا فقط به مشترکین جدید خدمات رایگان میدین ولی برای ما مشترکین که مدتها قبلتر به شرکت اعتماد کردیم هیچ خدماتی نمیدین
بعدشم اسم چندتا شرکتی که برای عید هدیه میدن به مشترکینشون را بردم مثل سپنتا و داتک و...
شماهم یه همچین متنی سعی کنید بنویسین
چی چی میگید ... منم میخوام اینرنت رایگان.... اگه فقط به تهران بده قاط میزنما .... اینجی کسی نیست به غیر تهروم .. بیاد یه گروه شورشی درست کنیم .. اگه ندن شورش وکنیم ...
![]()
دوستان با این تخفیف یک ماه که میدن به تهرانی ها
1)اگه من بخوام هفته دیگه زنگ بزنم برای گرفتن اشتراک به عنوان یوزر جدید ایا نیاز به کارت تخفیف دارم یا نه ؟
2)این یک ماه رایگاه شامل تمام هزینه ای راه اندازی و مالیات و هزینه خود خط می شه یا مثلا برای سرویس 64 که هزینه خطش 15800 هست فقظ شامل هزینه خط می شه ؟
3)برای گرفتن این یک ماه باید اینترنتی ثبت نام بشه یا تلفنی هم می تونم انجام بدم ؟
4)ایا می شه مثلا این ماه که اشتراک می خوام بگیرم از تخفیف استفاده کنم و یک ماه رایگان را ماه بعد استفاده کنم یا برعکس ؟
کار خیلی سخت شد
هم باید به اینکه چرا به شهرستانی ها 1 ماه رایگان نمیدن اعتراض کنیم هم چرا به کاربران قدیمی نمیدن!![]()
دوستان قشنگ برام توضيح بديد....يعني هر وقت كامپيوترم رو خاموش كردم مودم رو off كنم و هر وقت روشن كردم on كنم؟؟
يا نه مثلا كل روز on باشه حتي اگه كامپيوترم خاموشه و شب مثلا خاموش كنم؟؟؟؟؟؟كامل برام بگيد....ما تازه كار مي باشيم..
ممنون.
با سلام
من حدود سه ماه است كه از اينترنت اي دي اس ال استفاده مي كنم (شاتل تبريز) يك ماه اول 128 اكو بود بعد به 512 اكو تغير دادم (ماهي 18900 تومان) با ماهي 2.5 گيگا بايت ترافيك الان هر از گاهي قطع و وصل مي شه. حتي در موقع وصل بعضي وقتها نه اطلاعاتي مي ايد نه مي رود به خصوص شبها يا صبحها كه براي دانلود مجاني استفاده ميكنم وقتي زنگ مي زني كه مشكل از كجاست مي گويند از تهران ديتا قطع است يا مشكل از مركز مخابرات است و وقتي به تهران زنگ مي زني كه ديتا قطع است مي گويند ديتا برقرار است تا الان يك جواب درست به من نداده اند تقريبا مجبوريم بسازيم چون تقريبا تمام شركتها از نظر كيفيت كم و بيش شبيه هم هستند .
اما بيشتر مشكل مربوط به دانلود از سايتهاي مثل رپيد شير است در حالت مجاني كه مي خواهي دانلود كني سرعت دانلود خيلي پائين مي ايد ولي با داشتن اكانت سرعت دانلود واقعا خوب مي شود براي من حداكثر 64 كيلو در ثانيه.
تنها اين را نمي دانم چرا اينها ترافيك را ميفروشند ان هم با ارقام نجومي فكر مي كنم.
هم اکنون 43 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 43 مهمان)