این سپیلیتر زو بگیرم سرعتم بیشتر میشه ؟ چه قدر ؟
کلا چیه کارش ؟
ممنون
این سپیلیتر زو بگیرم سرعتم بیشتر میشه ؟ چه قدر ؟
کلا چیه کارش ؟
ممنون
من بهش میگم اینترنت آسمانی. دو طرفه هم هست ولی میان جمع ت میکنن. ظاهرا به شدت سخت میگیرن.
شما از خط تلفن معمولی میتونی به عنوان فرستنده و از آسمان به عنوان گیرنده استفاده کنی ولی هزینه 256 یک ماه "طبق آخرین اطلاعاتم" 80-90 تومن بود.
spliter یا نویزگیر ، فقط برای گرفتن نویزی که مودم رو خط میندازه استفاده میشه ، نشنیدم که تو سرعت تاثیر داشته باشه.این سپیلیتر زو بگیرم سرعتم بیشتر میشه ؟ چه قدر ؟
کلا چیه کارش ؟
اگه تلفنی به این خط وصل نیست، لازم نیست اسپلیتر بزارین.
وصله.........اگه تلفنی به این خط وصل نیست، لازم نیست اسپلیتر بزارین.
یه تلفن
یه فکس !![]()
دوستان من تو نصب مودم WAG54 به مشکل برخوردم و نمیدونم دیگه چطوری باید رفعش کنم!
اینم از ارور کذایی
Gateway رو هم بهش وارد کردم
ولی بازم همین ارور جلو چشام ظاهر میشه
لطفا یه راه حل بدید
باید قبل از هر کدوم یه اسپلیتر بذاری و الا هر وقت یکیشون زنگ بخوره اینترنت قطع میشه و امکان تماس وجود نداره!
ميخوام از شركت شهراد اينترنت بگيرم براي يك ماه به طور آزمايشي ببينم چطوره، مودمي كه خودش معرفي كرده اينه:
مودم روتر ADSL مارك Tp-Link (مودم روتر Tp-Link مدل 8811 دارايUSB+LAN و به همراه ميكرو -----)
قيمتش هم 45تومنه. البته مودم هاي ديگه اي هم داره، ولي من تو رنج 40-50 تومن ميخوام. نظرتون چيه؟ خوبه؟ آيا اگه بخوام از يه شركت ديگه ADSL بگيرم ميتونم از همين استفاده كنم؟
ممنون.
سلام.
شما میتونی با 41 تومن Asus Am602 بگیری که نسبتا از تی پی لینک بهتر و سگ جونتره!
تازه شرکتای الکی به ایسوس گیر نمیدن!
سلام دوستان
اقا من امروز رفت امار مودم ها رو بگیریم
یا دو مدل زیر 35 تومان داشت
یکی 31 تومان مدله d-link و یه مدل 32 تومان که اسمش رو یادم رفت حفظ کنم
دوستان یک مشکل برام پیش امد
مودم d-link اول بدون برق بود دومان هرچی رو جعبه اش نگاه کردم نه نوشته بود adsl 2 فقط نوشته بود adsl خالی ......
ولی اون یکی هم اسپلیتر داشت و دو پورت بود ( شبکه ) هم برق می خورد هم اینکه رو جعبه اش نوشته بود adsl 2+
دوستان حال غزییه این d-link چی هست چرا adsl2 نیست ؟
از یارو پرسیدم نکنه قدیمی هست گفتش که نه جدید هستن ...
با تشکر
45 تومن!!!ميخوام از شركت شهراد اينترنت بگيرم براي يك ماه به طور آزمايشي ببينم چطوره، مودمي كه خودش معرفي كرده اينه:
مودم روتر ADSL مارك Tp-Link (مودم روتر Tp-Link مدل 8811 دارايUSB+LAN و به همراه ميكرو -----)
قيمتش هم 45تومنه. البته مودم هاي ديگه اي هم داره، ولي من تو رنج 40-50 تومن ميخوام. نظرتون چيه؟ خوبه؟ آيا اگه بخوام از يه شركت ديگه ADSL بگيرم ميتونم از همين استفاده كنم؟
خیلی گرونه برای تی پی لینک
توی بازار 30 تومنه
ولی مودم خوبیه
دوستان من از پیشگامان میخوام adsl بگیرم و خودش مودم لینکسیس را پیشنهاد داده (با wireles lan)
100 تومن
مدلشا نگف دقیق؟
چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)